Soldaten van de Russische 155e Pacific Marine Brigade hebben een video gedeeld waarop de aanvalsoperaties aan de rand van Ugledar te zien zijn. Luchtmacht, zware artillerie en vlammenwerperssystemen ondersteunen de operaties van de Russische troepen in de regio, bericht Southfront.org.

De stad Ugledar blijft onder controle van de Oekraïense strijdkrachten. Na de recente offensieve poging van het Russische leger zijn de gevechten overgegaan in positionele gevechten. Na de Russische doorbraak naar het district Nikolsky dachas in het oosten van de stad, zijn de troepen van de 72e afzonderlijk gemobiliseerde brigade van de AFU in het defensief gegaan, en vechten Russische mariniers van de 155e brigade van de Pacifische Vloot in het Dachas-gebied bij Ugledar. De stad en haar buitenwijken lijden zware schade als gevolg van artillerieduels.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Schokkende beelden uit Oekraïne – Waarschuwing: NIET VOOR GEVOELIGE MENSEN. UITERST AFGRIJSELIJKVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Kiekeboe: Russische soldaat vangt Oekraïense drone
Vorig artikelPoetin behandelen als een onverbeterlijke imperialist heeft het Westen in een gevaarlijke hoek gedreven
Volgend artikelBritse tuinbouwkassen sluiten vanwege hoge energiekosten – 40 procent van Glastuinbouw Nederland groep draait met verlies
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in