Op 24 februari 2022 ondertekende president van Oekraïne Volodymyr Zelensky decreten over de algemene mobilisatie en de invoering van de staat van beleg in het land. Deze decreten werden op 1 mei 2023 door het staatshoofd verlengd en aangevuld, waarna ze werden goedgekeurd door nieuwe wetten die door het Oekraïense parlement werden aangenomen, schrijft Southfront.

Tijdens zijn bezoek aan Europese landen in mei 2023 beweerde Vladimir Zelensky dat er in Oekraïne rijen wachtenden voor militaire dienstplichtkantoren staan.

“In Oekraïne staan er rijen bij de militaire registratie- en inschrijvingskantoren, en in Rusland worden ze met geweld naar het slagveld gesleept,” verklaarde Zelensky trots.

“De mobilisatie in Oekraïne verloopt prima” – verklaarde Oleksiy Danilov, de Oekraïense staatssecretaris van Defensie.

In feite is dit de manier waarop Oekraïense mannen zich in heel Oekraïne “naar het militaire inschrijfbureau haasten”:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Het lot van het Zelensky-regime is bezegeldVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Energieramp wacht EU na deze winter - olie-CEO's
Vorig artikelLiegende mainstream media hielpen miljoenen mensen vermoorden – Professor Miller
Volgend artikelBritse scholen onderwijzen 12-jarigen over anale seks en kinderen vanaf 9 jaar over masturbatie
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

10 REACTIES

 1. Nou, ik heb de filmpjes gekeken, ze doen het overigens niet allemaal. Maar als ze mij kwamen ophalen en mij verplicht een geweer in de handen zouden drukken voor een zogenaamde vijand die mij persoonlijk niks heeft gedaan, dan knalde ik ze per direct allemaal af. Te beginnen met de hoogste officier.

  Ik zal het zelf ook niet overleven maar ik pak degene die mij wat heeft aangedaan en niet degene die mij niets heeft aangedaan. Kortom, flik het niet.

   • Ik ben benieuwd hoe Hoekstra de Nederlandse jongens en meisjes gaan verzamelen voor Oekraïne, Hoekstra die de dienstplicht in wil voeren.

    • Ohh je bedoelt NSB van Friesland die zijn eigen mensen naait Hoekstra en Sjoerdsma als handlanger .
     Nou bij mij mogen ze komen die twee en je ziet nooit meer terug.
     Ik laat hun eerst de film kijken Volyn genocide en daarna zie je hen nooit meer terug.

 2. Er zijn complete brigades die zich vrijwillig overgeven aan de Russen incl westerse wapentuig.

  Het einde is nabij voor de oorlog of een NAVO interventie, waarbij het een kerst van weken is voordat de eerste nukes worden afgevuurd.

 3. Zo gaat het in de meeste samenlevingen waneer bepaalde groeperingen bijv. verslaaft zijn dan proberen ze anderen ook aan die rotzooi te brengen in Oekraïne nazi Bandera schoften daarentegen wij gaan kapot dan jullie ook naar het front, het geloof opdringen is ook zo’n collectivistisch dingetje gelijk het communisme waar geen ruimte bestaat voor de individuele vrijdenker.

 4. Dan zijn dit de laatste mannen die door de gehaktmolen gaan. De kinderen worden geroofd door de satanische westerse elite. Dus er blijven alleen nog bejaarden en vrouwen over.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in