Het Oekraïense leger leed zware verliezen in de strijd om Soledar. Nadat strijders van de Russische PMC Wagner de schoonmaakoperatie hadden beëindigd, bleven honderden lijken van dode Oekraïense militairen in de stad achter. Vandaag bereiden de Russische PMC’s de lichamen van hun vijanden voor om ze naar Oekraïne te sturen, zodat de familieleden van de doden afscheid kunnen nemen en de Oekraïense soldaten kunnen begraven, bericht Southfront.org.

Volgens een van de Wagner-commandanten vindt de overdracht plaats in overleg met de Oekraïense zijde. In totaal zijn er 4 tot 5 partijen gepland. De lichamen zullen met 20 auto’s worden overgebracht.

Yevgeny Prigozhin, die de oprichter van de Wagner PMC wordt genoemd, verklaarde dat de lichamen op een fatsoenlijke manier naar hun familieleden moeten worden gestuurd.

Op 20 januari zei het Witte Huis dat het Amerikaanse ministerie van Financiën de Russische huurlingenorganisatie Wagner Group gaat aanmerken als een “transnationale criminele organisatie” en volgende week aanvullende sancties zal opleggen tegen de groep en haar ondersteunende netwerk over de hele wereld.

Ondanks de pogingen van het Kievse regime, hun beschermheren in Washington en de mainstream media om het beeld te scheppen van wrede Russische huurlingen, die zogenaamd een bedreiging vormen voor de hele mensheid, bevestigen de fatsoenlijke discipline, het moreel en de houding tegenover de dode vijanden dat Russische strijders hun overwinningen verdienen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Russische penetratie van Soledar binnen 3 dagen: De blikseminslag van WagnerVolg Frontnieuws op Telegram

  Een nadere blik op The Economist - Volodymyr Zelensky en zijn generaals leggen uit waarom de oorlog aan een zijden draadje hangt

Lees meer over:

Vorig artikelVerplettering van het Oekraïneproject van de hegemon VS
Volgend artikelDouglas McGregor: De resultaten van een directe confrontatie met Rusland zullen teleurstellend zijn voor de Verenigde Staten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. Iedereen die tegen is wordt tegenwoordig als staatsgevaarlijk aangemerkt. Zelfs als je een demonstratie in Nederland organiseert krijg men een aantekening als “staatsgevaarlijk”. Over de Wagner groep, dit was te verwachten, net zoals Rusland op de lijst van de EU als sponsor van terrorisme geplaatst is. Men heeft gewoon geen greep meer op de hele situatie. Dit is de zoveelste maatregel die uit onmacht voortkomt. Het wordt tijd dat deze woede in angst wordt omgezet, misschien dat het kwartje dan valt.

 2. Vanmorgen NPO Radio 1 Voltooid Verleden Tijd precies het omgekeerde gezegd over het artikel hierboven, en het totaal downplayen wat er in de alternatieve media aangedragen wordt.

  Enorm, overal in de media aanwezige linkse propagandisten die platform krijgen op de media die door nota bene betaald zijn door publieke gelden, dus een stemmetje in mijn hoofd vertelt mij; wanneer ik helemaal gek geluld ben door deze media monomanen en maniakken, dat ze het touw proberen te verkopen waarmee men zich later zullen ophangen, niet dus tot de laatste snik.

  • Ik kan het niet langer aanzien. Meestal binnen 1 minuut heb ik al genoeg leugens gehoord en zet ik het af. Ik wil er niet langer naar luisteren.

   • Peterus januari 22, 2023 at 14:34

    Mijn idee Peterus, ik luisterde deze proganda sessie vanmorgen tenenkrommend af en met witte knokkels, mijn vrouw weet hoe ik in elkaar steek die zei op mijn commentaren doe es effe normaal, ze heeft helemaal gelijk.

    • H A3aan!

     ik lees FrontNieuws soms DDS en klein beetje msm (voor de opinie en de leugens)
     Radio zijn bij de zend-amateurs.
     de rest komt er bij mij niet in.
     Dus ook Fuck off met je reclame-propaganda.
     Zelfs in de supermarkt word je doodgegooid met cojona-dictatuur.
     kom ik ook niet meer.

   • Ja dat heb ik ook en het ergste is je kan zulke leugenaars meer helpen dat zijn op dit moment een stel zombies geworden als er geen doden zijn gevallen dan raak dat tuig in de war want een goed en eerlijk nieuws programma te maken is hun de laatste 30 jaar niet meer gelukt.

  • Heb een tijdje samen met de buurman naar het werk gereden en hij heeft altijd de radio op.
   Tegen dat ik op het werk was, was mijn mentaal vermogen al half uitgeput 😂

 3. Alle leugens die het westen probeert te verkopen kunnen ze niet onderbouwen met beelden.

  Hoe eenvoudig is het iemand of iets te beschuldigen maar dan wil ik daar wel de ongepubliceerde beelden van zien.
  We herinneren ons dat Amerika zogenaamd bewijs had van het neerhalen van MH17 maar werd ons nooit getoond. Heel MH17 is een grote leugen met grote dank aan Rutte want liegen dat is Rutte zijn enige specialiteit.

  Hoeveel video’s hebben we al gezien van Oekraïnse soldaten die Russische soldaten en eigen burgers martelen en vermoorden en deze nazi’s moeten wij steunen … nooit stem ik daar in toe.

  All wars are bankers wars !!

 4. T eerste wat ik denk bij al die foto’s en opnames: staged! Nep! In scène gezet. Ik geloof er allemaal nix meer van. Ze zijn nog net zo slim om aan t begin het zwart witte bordje ‘take one’ niet in de opname mee te nemen. En zodra de opname stopgezet is, halen ze de baal kleding of stappen de figuranten uit de kisten.

 5. Dit is uit de tekst; Op 20 januari zei het Witte Huis dat het Amerikaanse ministerie van Financiën de Russische huurlingenorganisatie Wagner Group gaat aanmerken als een “transnationale criminele organisatie” en volgende week aanvullende sancties zal opleggen tegen de groep en haar ondersteunende netwerk over de hele wereld.

  Heel simpel je geeft je groep een andere naam bv de Witte Engelen en je gaat verder.

 6. Denk dat het tijd wordt dat wij de USA eens gaan benoemen voor wat het is : De grootste terroristische organisatie ter wereld. Met militair,medisch en GMO terreur op populaties overseas.

  • VS ligt nu op rampkoers zij zijn de macht over de gehele wereld aan het verliezen en hun economie staat wederom op in storten, het leger heeft de afgelopen jaren heel veel klappen moeten verwerken nederlaag op nederlaag en Rutte sloot zich bij deze lozers aan want daar pas hij goed binnen, onze terug trekken leger sloeg al bij het eerste schot op de vlucht en majoor Karel had al in zijn broek gedaan en met de staart tussen de benen keerden zij terug en wij als volk mochten wederom vele miljoenen gaan vergoeden.

   HOE NOEMEN WIJ DAT EEN GOED BROEKEN SCHIJT LEGER

 7. Al die oekies die op het slagveld liggen en niet naar huis gebracht (kunnen) worden in een kist worden aangemerkt als vermist en daarom hoeft de staat geen vergoeding te betalen aan de nabestaanden.
  Als de lijken wel thuis komen moet de staat wel betalen en dat is dan een flinke aderlating voor de lege staatskas van Oekraïne. Betalen ze niet krijgen ze nog meer eigen bevolking tegen zich.
  Dus eigenlijk een slimme zet om die lijken terug te sturen, buiten het menselijke ervan.

   • De in 1999 geopende toren van Babel staat in Straatsburg, is gebaseerd op het schilderij van Pieter Bruegel de oude en dient een aantal weken per jaar als decor voor het Europese parlement. Het op en neer reizen van Brussel naar Straatsburg v.v. kost een aantal honderden miljoenen euro’s op jaarbasis.

 8. Foto:
  3 lagen kisten en ongeveer 10 kisten per laag
  Tekst:
  4 a 5 ritten met 20 vrachtauto’s

  Totaal:

  3 x 10 = 30 gesneuvelden per auto
  30 x 20 vrachtauto’s = 600 gesneuvelden per rit
  600 x 4 ritten = 2400 gesneuvelden bij 4 ritten of
  600 x 5 ritten = 3000 gesneuvelden bij 5 ritten

  Alt nieuws meld nog veel meer gesneuvelden in Soledar dus wellicht is dit enkel een
  van meerdere gesneuvelden verwerkings locaties ?

  Maw het is een bloedbad

  Voor de ongelovigen onder ons google eens gore ukraine

 9. Stond radio tekoop in de hornbach en kwam allemaal propaganda uit .. draaide de knop gelijk op een radio zender met een voetbal uitzending.

  Geen tv voor mij of radio .. ik loop ook andere mensen hun huis uit als het wel aanstaat.

 10. Denk dat ik nooit meer reguliere TV zal aanschouwen of al die clowns moeten dichtklonteren zodat redelijk normale mensen het kunnen overnemen. Ik krijg serieuze kortsluiting van dat onnozele gekakel.

  • Ik kijk soms 1-2 x per week nog even. Heb dan meestal FN al gezien wat er speelt, maar ook zonder dat haal je de leugens en halve waarheden er zo uit. Ik begrijp niet dat de “nieuws” lezers en de mensen van en in de praatprogramma’s die onzin nog willen verkondigen. Ook de zogenaamde journalisten blijven zwammen, alhoewel er soms wel iets begint door te sijpelen. Zo zie ik in de stripjes wel eens “aankondigingen” van wat er speelt of aankomt. Dat zie je natuurlijk alleen als je het weet. Maar de goegemeente die niets weet, die ziet het wellicht als een grapje.
   Er zullen bij de media wel enkelen zijn die nog in het narratief geloven en/of niet verder (kunnen/durven) kijken dan hun boterham. Maar ook bij hen moeten inmiddels wel mensen zijn die weten wat er echt speelt.
   Ik wacht nog steeds op de ommekeer in de berichtgeving.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in