De huidige vooruitgang bij de operaties van de Russische strijdkrachten in de afgelopen periode was in zes hele maanden niet geboekt.

Zoals u zult zien, sloegen de Russen vanuit 4 assen toe.

Deze slag wordt gezien als de Oekraïense “Somme”, omdat het een loopgraven- en statische verdedigingsstrijd is in een moderne versie.

Bij Buckmuth veroverden de Russen Pindhorodne en “verstevigden” de “greep” op de Oekraïners nog meer.

Op video, de Russische penetratie van Soledar in 3 dagen:

Via Warnews24/7.

Bonus:

Voorbode van ontwikkelingen – Hoofd van de Krim: De grenzen van Ruslands speciale militaire operatie verschuiven naar het westen

Het hoofd van het Krim-parlement, Vladimir Konstantinov, is van mening dat de grenzen van de speciale operatie in Oekraïne aanzienlijk naar het westen kunnen verschuiven.

“Naarmate het conflict met het collectieve westen zich ontwikkelt, kunnen de grenzen waarop we moeten stoppen aanzienlijk naar het westen verschuiven ten opzichte van wat ze aanvankelijk leken te zijn,” wees Konstantinov op zondag 8 januari 2023 tegenover RIA Novosti.

“We kunnen bijvoorbeeld niet toestaan dat de heiligdommen van Kiev worden ontheiligd door satanisten, we hebben het recht om genocide en culturele, of beter gezegd… onbeschaafde assimilatie van Russen in Oekraïne niet toe te staan, we zijn verplicht om harde garanties te krijgen dat niets ons zal bedreigen vanaf het grondgebied van het voormalige Oekraïne.

Om deze doelen te bereiken, zullen we de grenzen van Rusland moeten verleggen, dus die zullen moeten worden verlegd”, aldus het hoofd van het parlement.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Een “rode lijn” in onschuldig bloed: Amerikaanse M777 houwitser slacht burgers af in DonetskVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

7 REACTIES

  1. Satanisten en het satanisch gedachtengoed kan je niet alleen verslaan met gebeden, soms heb je wat meer “punch” nodig………

  2. Wagner zijn geen lieverdjes, maar zij krijgen hun opdrachten gedaan; en zo hoort het!. Niet vergeten: ze vechten tegen nazi’s.

  3. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.
    Dus keihard optreden en al dat naaituig ausradieren en zover mogelijk naar het westen oprukken.

  4. Verwarming uit heeel jaar.Lampe uit.1 per week douche.IK Stinki hahahahahahahaha.Uhm….O ja 1 x per week koken.Rolluike wel omlaag.Maarrrrr ramen oop.Ef denke.Ben naar de klote voor de rest.Ow wacht wasmachine aan 1 x pw.Afwasmachine 1 x pw.Ef denke…..voor de rest na de klote.uhm ow wacht ik foetel….tv aan voor parrott…laptop en foon opldade.238 pm.eerst 135 waar ik nog terug van kreeg.KONSTANTIA sterf.Goed dak de genen van oma heb anders wask al dood ahahahahahahahahaha.Ja ik lach wel ma jezus….ik draag die shit niet meer.Jezus jonges en meisjes…ik leef niet meer.Heb een touw nodig…maja wie zorgt dan voor mn vogol???Jama…zolang je nog een foon hebt en een lap….grote ogu.Voor mij hoef ut allemaal nie meer.Maja…mn vogel.Mij maak t niets meer uit maj ja dat klotebeez.Tja …moeilijk.O fok.De app ging net…ik dacht WHO FUCKING CARES ANYWAYS?Ik heb t koud serieus.Ik werd niet niet lekker week geleden.Heb ik nooit.Ben altijd ok.De kou maak mij gestressed.Altijd pijn.Tja…en die kinderen en bejaarden.Zo erg.Wie ben ik.Ben een allochtoon,hier geboren ,maar toch,zon moeite met kou.De verwarmingsman was bij mij.En zei dattie iemand met kanker had geholpen.Ik dacht dak kapot ging.Kankerpatient in de kou.GODVERDOMME ZEG.Tja ,wat te doen mense?Soms kun je duizend dekens op je zetten ,en gaat de gaat de kou nog niet weg.Dat zit in je lijf.Wat hier in nederland gebeurd is niet normaal.Rest my case.Ik denk wel s bij mn eigen ,ok ,je kunt niets gebruiken,alleen maar voor je uitkijken.Toch?Fuck.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here