Russische militaire bronnen hebben nog een video van de frontlinies gedeeld, waarop een verwoest steunpunt van de Oekraïense strijdkrachten (AFU) te zien is. De locatie van het bolwerk werd niet bekendgemaakt, maar afgaande op de beelden is de video waarschijnlijk gemaakt aan de Donbass-frontlinies.

De strijdende partijen maken hun verliezen tijdens de militaire conflicten niet officieel bekend. Maar ondanks de pogingen van het regime in Kiev om de werkelijke prijs van zijn verzet tegen het Russische leger te verbergen, hebben meerdere video’s van de frontlinies bevestigd dat het Oekraïense leger zware verliezen lijdt.

Via Southfront.org.

Bonus:

Russische Lancet-drones vernietigen Oekraïense militaire uitrusting aan het Kherson-front

Het Russische leger blijft de militaire uitrusting van de Oekraïense strijdkrachten (AFU) aan het Kherson-front aanvallen met Lancet-UAV’s.

Op 25 november publiceerden Russische bronnen een video van twee recente Lancet-aanvallen aan het front. De eerste aanval was gericht op wat een communicatiestation lijkt te zijn, terwijl de tweede een Sovjet D-20 152 mm houwitser trof. De twee aanvallen werden uitgevoerd door de 76e Guards Air Assault Division van de Russische luchtlandingstroepen.

De Lancet UAV werd ontwikkeld door de ZALA Aero Group, een dochteronderneming van de Russische defensiegigant Kalashnikov Concern.

Er zijn twee versies van de UAV-munitie beschikbaar, de Izdeliye-51 en Izdeliye-52. Beide versies zijn uitgerust met een elektro-optisch systeem om statische en bewegende doelen te detecteren, te volgen en te vergrendelen.

De Izdeliye-52 is de basisversie van de Lancet met een uithoudingsvermogen van 40 minuten en een granaatkop van drie kilogram, terwijl de Izdeliye-51 een verbeterde versie is met een aerodynamischer ontwerp met verlengde X-vormige vleugels. Deze versie heeft een uithoudingsvermogen van een uur en is bewapend met een granaatkop van vijf kilogram.

  In 2022 hebben we de uitleg van 2023

In de afgelopen maanden heeft het Russische leger in het kader van de lopende speciale operatie in Oekraïne het gebruik van de Lancet en andere soorten UAV-munitie uitgebreid, zoals de KUB-BLA van de ZALA Aero Group en de Geranium-1 en 2, die vermoedelijk kopieën zijn van de Shahed-131 en 136 van Iran. Als gevolg daarvan heeft de AFU zware menselijke en materiële verliezen geleden.

Zelfs nadat Oekraïne van de Verenigde Staten en andere NAVO-staten verschillende luchtverdedigings- en elektronische oorlogsvoeringssystemen heeft ontvangen, worstelt het land nog steeds met de dreiging van Russische UAV-munitie.

Via Southfront.org.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De oorlogsverklaring van Rutte trends op TwitterVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Russen in het aangezicht van de triomf: Oekraïnes grootste verdedigingsbolwerk in Donbass stort in! – Explosief spervuur verbrandt Oekraïense stellingen (Video’s)
Volgend artikelOekraïne pleegt “zelfmoord door een politiekogel”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. In Polen viel een activist met een camera wandelende Amerikaanse soldaten aan (VIDEO)

  De Amerikaan John Minadeo Jr., bekend om zijn schandalige racistische capriolen, viel een groep Amerikaanse militairen in Polen aan, meldt de Daily Mail.

  De beelden die door de publicatie zijn gepubliceerd, laten zien hoe een man die een groep soldaten filmde die door het winkelcentrum liepen, hun aandacht trok door te vragen of ze uit de Verenigde Staten kwamen.

  ‘Waarom ben je hier, plant sodomie? Is dat niet het belangrijkste Amerikaanse exportproduct? Of wat heb je daar, de cultus van George Floyd of sodomie? hij ging verder. Vervolgens vertelde hij de Amerikanen dat hun paspoorten zinloos zijn, aangezien elke illegale migrant ‘een van hen’ wordt. ‘Heb je van Kay Griggs gehoord?
  Ze gaf een interview waarin ze het hele Amerikaanse commando ontmaskerde – volledig sodomieten! Minadeo kookte.

  Hij eiste dat het leger “Polen niet vuil maakt” en zei dat het Amerikaanse leger niet vraagt ​​naar het IQ-niveau.

  “Over het algemeen ben je hier niet welkom, jongens!” vatte de beruchte Amerikaan samen.
  Tegelijkertijd probeerde het leger geen contact met hem op te nemen en liep zonder zich in zijn richting te draaien.

  De Daily Mail meldde dat Minadeo Jr. meer dan eens berucht was om zijn racistische capriolen. Zo werd een paar maanden voor dit incident een 39-jarige nazi in Polen gearresteerd voor een ketting met hakenkruizen, bovendien poseerde hij aan de poorten van Auschwitz met beledigende spandoeken.

  https://t.me/rusvesnasu/23497

  • Anna november 26, 2022 at 15:09

   Rusland heeft meerdere malen aangedrongen op onderhandelingen met de Joodse komiek Zelensky maar deze gaf niet thuis onder de druk van de Verenigde Staten, deze moedwilligheid komt hem heel duur te staan.

  • Dat wil de Nato niet. Dat wilden ze in Lybie niet. Dat wilden ze in Irak niet. Dat wilden ze in Syrie niet. Het is deel van het plan. De plaatselijke bevolking hun oorlog laten uitvechten ten bate van hun belangen. slachtoffers doen er niet toe. Chaos creëren, en destabliliseren voor je eigen doelen. Welkom bij de mensheid in al zijn glorie.

 2. Voor wie het interessant vindt:

  Rechtbankopname: Uitgeverij De Blauwe Tijger daagt de Nederlandse staat (vanwege de NCTV)
  De Blauwe Tijger daagt met behulp van turbojurist Max Hazekamp de staat vanwege het lasterende en broodrovende gedrag van de NCTV. De NCTV wil zelf niet in beeld komen en dat zegt al genoeg.
  https://www.youtube.com/watch?v=w8if2tTVzcQ

  • We zien dat de Nederlandse Staat en het O.M alles uit de kast halen om zij die een ander geluid voorstaan meedogenloos aan te pakken waarbij ze uitgebreid instrumentarium aan middelen gebruiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in