Oekraïense bronnen deelden videobeelden van een Oekraïense UAV. Het toont naar verluidt de groepscommandant van Wagner-strijders die de roepnaam Chardash heeft. Nadat hij zwaar gewond was geraakt in de strijd, schoot de strijder een kogel in zijn verwonding om niet door de Oekraïense nazi’s gevangen te worden genomen, bericht Southfront.org.

Zelfs nadat de Russische strijder was gestorven, lieten de schurkachtige Oekraïners bommen op het lichaam vallen vanuit hun UAV.

Het is Wagner-strijders verboden zich tijdens de strijd over te geven aan de vijand. Het hoge niveau van militaire vaardigheden en de eenheid en toewijding van de Wagner-strijders zijn het belangrijkste geheim van hun overwinningen op de slagvelden.

Tijdens de lopende militaire operaties in Oekraïne toonden de Wagner-strijders en militairen van Russische, DPR- en LPR-eenheden hun moed om de eer van het Russische leger te verdedigen en stierven als helden op het slagveld. Niet alleen sommige Wagner PMC’s maar ook gewone militairen doodden zichzelf om niet gevangen te worden genomen door de vijand.

Een andere video werd eerder gedeeld door de Oekraïense nazi’s die gevangengenomen Russische soldaten filmden en beweerden dat alle krijgsgevangenen moesten worden gedood. De video was bedoeld om het vermeende succes van de Oekraïners aan te tonen, maar werd een andere getuigenis van de moed van Russische militairen. Een gewonde Russische soldaat blies zichzelf op met een granaat, maar Oekraïense nazi’s bleven angstvallig op de reeds dode man schieten.

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De hybride oorlog van de VS tegen Turkije is zojuist geëscaleerd na de mislukte sabotage van TurkStream door KievVolg Frontnieuws op Telegram

  Europa's energie-armageddon komt van Berlijn en Brussel, niet van Moskou

Lees meer over:

Vorig artikelKlaus Schwab: “God is dood” en het WEF “Verwerft goddelijke krachten”
Volgend artikelAls u Covid-prik kreeg en de kogel ontweek, kan dit de reden zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Heel moedig van deze soldaat, maar hij heeft ook geen andere keuze. Een gruwelijke ondervraging, marteling en uiteindelijk executie worden hem bespaard.

 2. Zodra je de wapens opneemt is overgave in deze wereld geen optie meer, of je sterft, of je wint. Dat gaat op voor een oorlog zoals in Oekraine, maar ook als je een gevecht aangaat met een dictatuur en zijn leger en politie macht. Martelen is wat dictaturen doen, ofwel met gereedschap, ofwel met high tech middelen, maar je word een wrak.

  Als je beseft dat zelfs nu in een Europees/ Nederlands politiebureau je al kan sterven aan geweld door de medewerkers zonder dat iemand je kan redden dan weet je waar je woont….Dit is ondanks alles de nieuwe realiteit, en zonder politie en leger bestaat er geen dictatuur, dan heb je enkel gekken die dingen roepen….

  De Hyra uit de mythologie was een onoverwinnelijk monster met vele koppen, en Hercules versloeg het door iedere afgehakte kop dicht te branden voordat er twee nieuwe groeiden.
  Dat is hoe je een dictatuur bestrijd, door de koppen af te hakken en te zorgen dat het afhakken zo heftig is dat er geen nieuwe kop meer op die locatie WIL groeien.

  Dat is wat een mens nog als optie rest behalve vluchten als alle rechten worden weggepist en je als vuil word behandeld, als je het grondwettelijk recht op demonstreren gebruikt en je regering via hun “ordehandhavings” systeem al gewelds instructies geeft ongeacht of er vreedzaam word betoogd of niet….geweld om te intimideren, om koppen af te hakken en ze dicht te branden….

  Geweld is nooit een alleenrecht, maar de rem van andermans fatsoen en wens op een normaal leven in vrede is waarom het als middel van regeren kan worden gebruikt….tot de rek eruit is…

  • Helaas heb je gelijk en werden we in deze hoek gedreven. Vreedzaam ons ongenoegen uiten werkt niet. Zij die het geweld strafbaar stellen zijn de grootse geweldsmisdadigers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in