De effectiviteit van het COVID-19 vaccin voor alle leeftijdsgroepen is veel slechter geweest tegen de Omicron virusvarianten dan tegen vroegere stammen, met name de momenteel dominante subvarianten, volgens gegevens van het U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC) die op 1 september gepresenteerd zijn, bericht Theepochtimes.com.

Uit de gegevens, waarvan een groot deel nog niet eerder gepubliceerd is, blijkt dat de bescherming tegen zowel symptomatische infectie als ernstige ziekte niet zo sterk is tegen Omicron, dat in december 2021 opdook, en zijn subvarianten.

Gegevens van het CDC’s Increasing Community Access to Testing, een gratis testprogramma, toonden aan dat de effectiviteit van het vaccin voor een booster vergeleken met een primaire serie tegen symptomatische infectie in alle leeftijdsgroepen snel afnam, en binnen twee maanden onder de 50 procent kwam en rond zes maanden negatief werd.

Een vierde dosis, of tweede booster, verhoogde de bescherming, maar de bescherming daalde snel tot minder dan 40 procent, volgens de schattingen voor de leeftijdsgroep van 50 jaar en ouder.

Ramingen van het VISION Network van de CDC toonden aan dat het aantal bezoeken aan de spoedeisende hulp in de loop van de tijd toenam voor de gevaccineerden, met aangepaste schattingen van de effectiviteit van het vaccin voor 5- tot 11-jarigen die daalden tot 18 procent 150 dagen of meer na de tweede prik, van slechts 51 procent 14 tot 59 dagen na een primaire serie.

Voor 12- tot 15-jarigen ging de effectiviteit van 60 procent naar slechts 14 procent in dezelfde periode sinds de vaccinatie.

De patronen tonen aan dat de doeltreffendheid van het vaccin “aanzienlijk aan het afnemen was,” zei CDC-wetenschapper Ruth Link-Gelles terwijl zij de gegevens presenteerde aan het adviespanel voor vaccins van het agentschap.

  Jake Kazarek: 28-jarige bodybuilder sterft "onverwacht" 4 dagen na tweede Moderna COVID-19 vaccin

Gegevens van een ander systeem, Cosmos, schatten de effectiviteit van het vaccin tegen bezoeken aan de spoedeisende hulp bij 5- tot 11-jarigen op 48 procent na een tweede dosis, waarbij de bescherming daalde tot 11 procent maar steeg tot 52 procent met een booster.

Kinderen van 12 tot 15 jaar hadden in het begin een betere bescherming, 65 procent, maar de afscherming daalde tot 21 procent na 120 of meer dagen. Een booster herstelde een deel van de bescherming, maar 120 of meer dagen na de booster was de bescherming gedaald tot 18 procent.

Bescherming tegen hospitalisatie brokkelt af

De afgelopen maanden hebben twee subvarianten van Omicron, BA.4 en BA.5, de andere virusstammen steeds meer verdrongen.

Uit de gegevens van die maanden blijkt dat de door het vaccin geboden bescherming in die tijd slechter was.

Volwassenen die als immunocompetent worden aangemerkt – een populatie die wordt bereikt door immuno-incompetente personen uit te sluiten – hadden slechts 44 procent bescherming tegen bezoeken aan de spoedeisende hulp in de periode dat BA.4 en BA.5 de overhand hadden, volgens de gegevens van VISION. Die periode begon midden juni.

De bescherming daalde tot 26 procent na 150 of meer dagen.

Een boosterprik verhoogde de afscherming tot 59 procent, maar de bescherming nam af tot 33 procent na 120 of meer dagen. De schattingen voor een tweede booster waren niet doorslaggevend wegens de beperkte follow-up, aldus Link-Gelles.

De bescherming tegen ziekenhuisopname nam ook af tijdens de BA.4/Ba.5 periode, volgens de gegevens van VISION. Immunocompetente volwassenen hadden slechts 25 procent bescherming tegen ziekenhuisopname 150 of meer dagen na een tweede dosis, en een booster verhoogde dat slechts tot 49 procent. Bovendien hadden degenen die 120 of meer dagen eerder een booster hadden gekregen slechts 34 procent bescherming.

  Hoofd van de WHO beweert dat de Covid-lockdowns ook na het vaccin worden voortgezet

Een vierde dosis verhoogde de bescherming tot 60 procent en die bescherming nam langzamer af, volgens voorlopige schattingen.

Andere gegevens van het CDC’s Influenza Vaccine Effectiveness in the Critically Ill netwerk, becijferden de effectiviteit van het vaccin tegen ziekenhuisopname bij immunocompetente volwassenen op 62 procent vanaf een primaire serie, maar slechts 33 procent na 150 of meer dagen.

Een booster verhoogde de bescherming tot 77 procent, maar dat erodeerde tot 36 procent na 120 of meer dagen.

Een vierde dosis bracht de bescherming 7 tot 120 dagen na de tweede booster op 62 procent voor volwassenen van 50 jaar en ouder.

Schattingen voor immunogecompromitteerde volwassenen waren alleen beschikbaar voor drie doses, of een primaire serie en een booster. Zij schatten de doeltreffendheid op 66 procent na een derde prik. De bescherming was gedaald tot 37 procent na meer dan 120 dagen.

Bijgewerkte boosters werden deze week door de U.S. Food and Drug Administration goedgekeurd. De regelgevers zeiden dat de boosters, die gericht zijn op BA.4 en BA.5, de boosters zullen vervangen die sinds 2021 in omloop waren.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nederland: Meer dan twee derde van de gevaccineerden is niet van plan een booster te nemen – “Het vertrouwen is geschonden”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIn vertrouwelijke Pfizer COVID vaccindocumenten staat dat “Shedding” mogelijk is via “Huid-op-huidcontact” & “Inademen van dezelfde lucht” en “Ontregeling van de menstruatiecyclus” & “Miskraam” kan veroorzaken.
Volgend artikelEuropa’s energie-armageddon komt van Berlijn en Brussel, niet van Moskou
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. De bedoeling van deze inspuiting is net de natuurlijke immuniteit te vervangen door een permanente onderhoudsprogramma bij big pharma zodat afhankelijkheid gegarandeerd is.

 2. Wat is het doel van serieus schrijven over percentages van bescherming tegen een mild griepje door middel van afschuwelijke niet goed bedoelde gifprikken die verder de gezondheid van de mensen die ermee worden ingespoten voor de rest van hun leven ruïneerd?
  Het is een kwalijke zaak dat er hier weer wordt meegegaan in het narratief, als ware het een goed bedoelde prik campagne, die (oeps) niet helemaal doet waarvoor het bedoeld is.
  NIET DUS !!! Kijk aub even wat Dr. David Martin hierover te vertellen heeft. En dat zijn gewoon de harde feiten, zwart op wit!

  • @Richard,

   Beste,

   Allereerst even over de door u aangehaalde arts welke ik NIET bij naam wil noemen……dit is een VRIJMETSELAAR,,,,,einde verhaal, hij heeft gelogen en daar stopt het dan voor mij……ik besteed er geen enkele seconde meert aan!!

   Voor de rest van uw betoog ben ik het mee eens.

   Ook hier wordt telkens maar weer gesproken over “varianten” die NIET bestaan daar het “virus” waarvan ze “variant” zouden zijn NIET BESTAAT en dat wil er ook hier niet in. Hoe vaak ik dit ook zeg, hoeveel bewijs ik er ook voor neerplemp, men zegt bedankt en gaat gewoon door met het verkondigen van de leugen.

   Er kan nooit een “variant” zijn van iets wat er niet is….net zoals er niet gezocht kan worden met een Poep Closet Televisie naar iets wat simpelweg NIET BESTAAT!!!!!

   Waar worden we dan “ziek” van…….kijk zelf maar….Dr. Stefan Lanka, Dr. Andrew Kaufman, Dr. Tom Cowen, Dr. Adriana Love, Dr. Robert Young………volg deze mensen en begin wijs te worden.

   Ze praten geen Grieks en ze leggen het kraakhelder uit.

   ER BESTAAN GEEN VIRUSSEN en DUS OOK GEEN VARIANTEN HIEROP. ER BESTAAT UITSLUITEND ZEER GIFTIGE TROEP welke men “vaccins” pleegt te noemen waar GEEN MRna inzit, waar GEEN SPIKE proteïnen inzitten, echter waar meer dan genoeg en in 35 varianten qua hoeveelheid toegevoegde ZWARE METALEN INZITTEN die de mensheid op dit ogenblik aan het vergiftigen is……………

   Zouden we nu alleen al op dit ene gebied eens eindelijk 1 lijn trekken door simpelweg nooit meer te praten over PCR, VIRUS, Corona, VACCINS en daarbij goed zouden opletten welke rattenartsen nog steeds dit achterlijke narratief door onze strotten willen duwen wat ze dus elke dag opnieuw weer prima lukt…….

   Dan beste mensen…….pas dan zouden we ons eens kunnen gaan concentreren op wat we hierna zouden kunnen gaan doen…….en dat is denk ik nogal belangrijk.

   Rotzooi opruimen moet natuurlijk gebeuren echter ik denk dat dit voor het overgrote deel voor ons opgelost gaat worden……echt waar, daar hoeven de meesten hier zich hun schone handjes niet aan vuil te maken……dat is namelijk reeds lang geleden gepland en is all in the game.

   Op het nieuwe concentreren en daar aan beginnen kan vandaag al en dat is ook nog eens verdomd positief…….maarrrrrrrrrr……..jullie kunnen natuurlijk ook doorgaan met de discussie over niet bestaande varianten van niet bestaande dingetjes, welke de wereld in worden geflikkerd door vrijmetselarende doktoren die zich helemaal kapot lachen over de “echte” wakkeren…….

   Hele fijne avond alsmede zondag gewenst….

   Zouden er mensen zijn onder jullie die het toch nog op prijs zouden stellen om in contact te komen met mij………..zeg het gewoon als reactie onder dit commentaar…..zo niet even goede vrienden…..het is vandaag de laatste keer dat ik dit kan aanbieden……time is tikin’ en ook voor mij.

   En indien contact gewenst……ik vind wel een weg voor JULLIE!!!!

   Gladiator
   ps ik herhaal het nog een keer……het is vandaag de laatste keer dat ik dit wil aanbieden!!!!!!!!

 3. Hoezo helpen ze minder bij de omikronvariant? Ze hebben NOOIT geholpen tegen niet ene variant
  Wat een lulverhaal weer, bij de eerste alinea ben ik al afgehaakt !!

 4. Ik haak ook af bij al dat procentueel gedoe.
  Wordt er heeeel ongeduldig van.
  Die gentech zooi doet precies waar het voor bedoeld is.
  Zoveel mogelijk mensen kapot maken en verzwakken.

 5. Beste Chip,

  Ben 1x bij deze Gladiator geweest en mijn ervaring is:
  Hij schrijft op websites veel dingen die de waarheid zijn.
  Echter op het gebied van voorbereiding en wat werkelijk te doen is hij een fantast.
  Zijn voorbereiding zit meer in z’n hoofd dan dat hij werkelijk is voorbereid.
  Qua wat te doen zodra eea serieus begint te worden zit hij op een geheel verkeerd spoor.
  Hij komt over als een strateeg, maar is verre van dat.
  Wat hij uiteindelijk denkt te kunnen doen en te kunnen bereiken is verre van realistisch en geheel kansloos.
  Kortom, op beide gebieden is hij een praatjesmaker.
  Acheraf gezien zonde van mijn tijd geweest.

  • @Geen Naam,

   Beste,

   Geloofd u nu zelf wat u hier schrijft of denk ik dat u een trol bent, waarom anders onder “geen naam” reageren???!!!!

   U schrijft dat u 1x bij mij bent geweest en u dan al gelijk op de hoogte bent gebracht van plannen welke ik zou hebben…….dream on man, dream on!!!

   Maar NIEMAND hoeft contact te zoeken, eenieder doet dit geheel vrijwillig en zegt zoveel hij kwijt wil, niet meer en niet minder.

   En geloof me beste, er zijn op zijn minst leuke kennismakingen geweest en vriendschappen ontstaan…..

   Ik zou en zál nooit of te nimmer bij een eerste dag contact zo’n domme dingen doen…..

   Fijne dag verder Geen naam,

   Gladiator

 6. Beste lezers,

  Ik ben op dit artikel gewezen door Gladiator.
  De reactie van “Geen naam” is een bijzonder slechte reactie!

  Ook ik weet wie Gladiator is.
  Ben bij hem geweest en heb contact met hem via email.

  Hij snapt t als geen ander.
  Hij snapt dat we over alles voogelogen worden. En dan heb ik het over alles.
  Ik ga over het “voorgelogen over alles” hier in deze reactie niet verder op in.
  Deze reactie is om alle lezers en geïnteresseerden te doen beseffen dat Gladiator een echte vent is, met de juiste bedoeling, de juiste insteek.
  Hij heeft inmiddels vele mensen over de vloer gehad, mensen uit alle uithoeken van ons fijne vernederland.

  En dit laatste is belangrijk!
  Waarom?
  Hij kan er voor zorgen dat we in contact kunnen komen met elkaar en groepjes kunnen vormen in onze eigen regio’s.
  Hij tast mensen af, hij heeft de mensenkennis hiervoor.
  Als hij zegt dat ik iemand kan vertrouwen, dan doe ik dat.
  Ik vertrouw nl. zijn oordeel.

  Aan eenieder die hier gereageerd heeftn op zijn oproep en is afgehaakt door de reactie van “Geen naam” vraag ik om alsnog door te zetten.
  U kunt via Gladiator in contact komen met mensen die eea goed voorbereid hebben maar ook zoeken naar anderen om een groep te vormen.
  Dit is van enorm belang!

 7. Nogmaals mensen,

  Het is belangrijk om contact op te nemen met Gladiator.
  Hij kan mensen samenbrengen die in dezelfde regio’s wonen.

  Time is ticking and it is ticking faster and faster.

  Er alleen voor staan staat gelijk aan het onderspit delven.
  Alleen samen is er een kans.

  • mis wel eens een artikel in het bos
   gaarne, als het nog kan tenminste, zou ik alsnog in contact willen komen met gladiator, omdat de comments die ik van hem lees, er heel vaak hetzelde overdenk.
   misschien is het nog mogelijk om mijn email adres aan hem te doen toekomen, waarvoor dank
   groet en hout moet
   Henk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in