In Oostenrijk erkent de Minister van Volksgezondheid de problemen met de vaccins, en dus gooit hij de Oostenrijkse artsen onder de bus. Waarom? Omdat ontkennen niet meer werkt en je iemand de schuld moet geven! schrijft Steve Kirsch.

Samenvatting

Een verhaal van drie landen:

 1. In Oostenrijk zijn ze erachter gekomen dat de vaccins gevaarlijk zijn, dus geeft de Minister van Volksgezondheid nu de dokters de schuld.
 2. In Nieuw-Zeeland tonen de gegevens duidelijk aan dat de gevaccineerden een hogere mortaliteit door alle oorzaken hebben, dus hun oplossing is meer vaccins en ze begraven de documenten waaruit blijkt dat de vaccins het probleem zijn.
 3. In Australië zijn de mandaten weg en een paar mensen komen nu tot het besef dat ze een grote fout gemaakt hebben.

Oostenrijk

SuperSpreader, die een van mijn lezers is, heeft erop gewezen dat de Oostenrijkse minister van Volksgezondheid nu de artsen verwijt dat zij de patiënten niet hebben ingelicht over de gezondheidsrisico’s van vaccins. Maar natuurlijk mogen de artsen de vaccins niet de schuld geven, dus zijn zij de perfecte zondebokken.

Austrian Health Minister and Medical Profession Dispute Responsibility for Massive Covid “Vaccine” Deaths and Health Damage | Paul Craig Roberts

Austrian Minister of Health Confirms – Doctors Are Responsible for Vaccine Damage | The Liberty Beacon

Oostenrijkse Minister van Volksgezondheid bevestigt – Artsen verantwoordelijk voor massale Covid “vaccin” sterfgevallen en gezondheidsschade (Frontnieuws, Nederlands transcript)

Austrian Minister Of Health Shifts Responsibility For Vaccine Damage To Doctors | AnonTimes

U kunt hier meer lezen:

SuperSpreader

VAX_DANGER (02-07-2022) SPECIAL – De Oostenrijkse Minister van Volksgezondheid verwijt de Dokters dat zij de patiënten niet hebben ingelicht over de gezondheidsrisico’s van vaccins [killJAB]

  Dochter documenteert de verschrikkelijke gevolgen van het vaccin voor haar vader

Moest dit wel als special posten, er komen scheuren in de muur. Het meest epische onder de bus gooien om je eigen hachje te redden van onze generatie begint. Iedereen die oplet, begrijpt al dat, zodra de lijken zich beginnen op te stapelen, het ECHTE vuurwerk zal beginnen. We zullen verwoed vingerwijzen zien en rabiaat met de beschuldigende vinger wijzen. Gekrijs opgevoerd tot 11, wedijverend met een woordbraaksel van leugens over wie wat wanneer gezegd heeft. Het zal iets spectaculairs worden om te aanschouwen.
Lees meer

Nieuw-Zeeland: de gevaccineerden hebben een hogere sterfte dan de ongevaccineerden, dus de oplossing is meer vaccins!!!

Het verhaal is in Nieuw-Zeeland aan het ontrafelen nu dit paper van John Gibson erop wijst dat de gevaccineerden een grotere kans hebben om te sterven dan de ongevaccineerden.

Maar geen vingerwijzen in Nieuw-Zeeland!

In Nieuw-Zeeland zullen de mainstream media geen aandacht besteden aan enig onderzoek dat contra-narratief is, omdat zij zo afhankelijk zijn van overheidsfinanciering. Zo heeft de regering van Nieuw-Zeeland in mei gemiddeld $67 (USD$45) PER DOSERING uitgegeven aan reclame, en alles bij elkaar is er zo’n $50 miljoen uitgegeven aan reclame van de regering voor de vaccins. Daar komt nog bij dat er een “public interest journalism fund” is dat nog eens ongeveer $100 miljoen aan regeringsgeld aan de media geeft. Het publiek hoort dus maar één kant van het verhaal.

Wat doen dan de “deskundigen” in Nieuw-Zeeland, zoals de epidemioloog professor Michael Baker van de Otago Universiteit?

Baker riep op om met spoed nieuwe mRNA-vaccins uit te rollen!!!!

  Brief van Dr. Mike Yeadon aan een familielid die het niet begrijpt

Hoe slecht de gegevens ook zijn, deze jongens gaan gewoon nooit met de vinger wijzen naar de vaccins die de zaak verergeren.

Voor meer hierover, zie dit artikel De eerste pandemie oorlog – Sterk gevaccineerd Nieuw Zeeland geeft toe dat het de strijd aan het verliezen is.

U zult het prachtig vinden. Ze geven toe dat ze die strijd aan het verliezen zijn, dus de oplossing is om steeds maar weer hetzelfde te doen in de hoop op een ander resultaat.

Gibsons eerdere artikel, “Misverstanden bij het publiek over de cruciale COVID-19 vaccinproeven kunnen ertoe bijdragen dat Nieuw-Zeeland een duur en economisch inefficiënt vaccinmandaat aanneemt“, wees erop dat “als het hier beschreven misverstand bij het publiek blijft bestaan, is een voortzetting van inefficiënte vaccinmandaten waarvan de kosten de baten overtreffen, waarschijnlijk”. Hij had natuurlijk volkomen gelijk. Dat is precies wat er gebeurd is en zal blijven gebeuren. Nieuw-Zeeland zal waarschijnlijk de laatste plaats op aarde zijn waar men dit doorheeft.

Australië

Zij trekken zich nu terug uit de vaccinmandaten.

Lees Verdwijnende vaccinmandaten: Geen verontschuldiging van onze eens zo ijverige ambtenaren van volksgezondheid, dat zegt:

Na meer dan twee jaar premiers geadviseerd te hebben hun pandemieplannen op te geven en het hele land lam te leggen totdat iedereen ingeënt was met experimentele vaccins, lijkt het er dus op dat onze ambtenaren van volksgezondheid het bij het verkeerde eind hadden. Oeps. Australië heeft niet alleen miljarden dollars verspild aan lockdowns, het heeft ook de gezondheid van de overgrote meerderheid van de Australiërs geschaad door hen kwetsbaarder te maken voor besmetting met Covid.

  Gênant: slechts 6% van de uitgenodigde Duitse staatstelevisiezender-werknemers kwam voor de vaccinatie opdagen

Aan de andere kant, kijk eens naar dit commentaar van een lezer in Australië:

Ik denk dat u te optimistisch was over de positie van Australië. Hoewel er kleine tekenen zijn dat de autoriteiten van sommige maatregelen terugkomen, zijn de inentingen nog steeds verplicht voor veel categorieën van werknemers en een premier heeft opgeroepen tot een verplichte boosterprik voor gezondheidswerkers. Al onze deelstaatregeringen dringen nog steeds bij elke gelegenheid aan op de inentingen, ook voor kinderen. Verder heeft de CHO van Queensland onlangs gezegd dat er misschien weer maskers moeten komen voor sommige binnenverblijven, omdat het aantal gevallen snel stijgt. Ik denk dat hij dat alleen gezegd heeft om de reactie van het publiek te peilen. De bedrijfsmedia berichten nog steeds niets dat de propaganda van de regering over het virus, de opnamen, de oorlog, of de inflatie tegenspreekt. Uit het lezen van commentaren in de sociale media blijkt dat een groot percentage van onze bevolking nog steeds schreeuwt: “Regeer me harder papa!” Wij hebben nog zo’n lange weg te gaan.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Neem contact op met uw arts… Geen tijd om te wachten”: Pfizer geeft dringende waarschuwing voor longembolie veroorzaakt door bloedklontersVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIJsberg in zicht: De ineenstorting van de energievoorziening staat voor de deur!
Volgend artikelEen verborgen alliantie van voormalige jonge wereldleiders van het WEF werken samen om de Grote Reset af te dwingen, waaronder Macron, Trudeau, Ardern, & Boris Johnson
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

33 REACTIES

  • Dat artsen zo weinig kennis hebben van de gebruikte injecties geeft het niveau wel aan.
   Tweede is dat het geld wat per prik werd betaald ook niet zo hard stonk dat ze dat bloedgeld graag aanpakten.
   Dus onschuldige artsen die prik zetten zijn er dus niet echt.

   • Precies.

    Maar er werd wel 2 jaar lang gezegd dat we moesten luisteren naar de artsen, (de gene die deden wat de regering zij dat ze moesten doen), zij hadden altijd gelijk, je mocht ze niet tegen spreken.

    En nu komt naar buiten wat ik en andere al 2 jaar lang gezegd hebben, dat de vaccinaties niet goed voor je is (geen enkele BTW), ik zij al in maart 2020 dat er vaccinaties kwamen en dat die voor grote problemen gaat zorgen, maar ik werd als wappie of complotdenker vooral bij Tweakers weg gezet, en werd zelfs van hun website gebannen (me account), en ben al bedreigt om me aan te klagen, omdat ik vaak weer een nieuwe account had aangemaakt.

    Het is echt een triest zooitje geworden overal, en alle bedrijven MOETEN allemaal het zelfde zeggen en doen, en niemand mag ze tegen spreken, dan ben je een wappie of doe je aan complottheorieën, of ben je gewon gek.

    Ik had overal maling aan, daarom dat ze me account er afgegooid hebben, die ik al heel lang had.

 1. Doen ze hier ook hoor, eerst roepen politici en politiecommissarissen dat iemand van de oppositie dood mag en als er dan een sukkel dat doet sluiten ze hem ook nog op als “dader”…

  Wij als volk zien dit en kunnen niets doen binnen hun systeem. Enkel onthouden.

  • Wij kunnen als een groep individuen HEEL veel doen, maar dan moeten we allemaal op een lijn staan, de regering is niet je kan niemand er in vertrouwen, en we gaan allemaal tezamen zeggen we pikken het niet meer, en we smijten iedereen van hun op straat, en we gaan verder zonder een regering, en regelen alles zelf, we gaan natural law doen.

   Maar ruim 85% van de mensen zijn al zo ver heen dat ze letterlijk ALLES geloven wat de regering en hun “experts zeggen, en daardoor hebben we dus al verloren, dat zag ik al toen de 1,5 meter verplicht werd en 95+% dat deden, zelfde met de gezicht luiers, 2x aan toe, dat 95+% het ook als goede schaapjes het deden.

 2. Als artsen niet alleen aan het geld gedacht hadden, maar aan de gezondheid van hun patienten, was deze crisis er niet geweest. Een beetje onderzoek hadden we toch van deze ‘hooggeschoolden’toch wel mogen verwachten. Als het voor de wappies duidelijk was, waarom wilden zij het niet zien.

  • Jacqueline, ze zagen het echt wel.. maar ze gaven er geen ruk om dat mensen om de vax kwamen smeken. Ze kregen geld. En dit is het beste bewijs van de minachting die mensen hebben voor andere mensen. Met een beetje smeergeld komt de minachting omhoog gesprongen om nooit meer te verdwijnen. De ene mens is gewoon een gebruiksmiddel voor de andere mens. Dat zien we nu. Dat heerst in het mensdier als de ware ziekte.

 3. Toen de vaccinatie campagne in Nederland begon voorafgaand aan een enorme druk vanuit de media, RIVM, Mnister H. de Jonge en het pathologische gelieg van de Minister President Rutte en alle aan de overheid gerelateerde instellingen in 2021 kwam ik af en toe een Tweet tegen die beweerde dat alle huisartsen €20.000,- smeergeld ontvingen, het bewijs is nooit geleverd, daarom is het een eigen leven gaan leiden van degene die wel instaat zijn om Kritisch te denken.

  • Adriaan: een paar jaar geleden werd ik gebeld door de huisarts praktijk, of ik een griep prik kwam halen. Voor 20 euro. Ik vroeg aan haar of ze wist wat er voor rotzooi in zat, en beledigd verwijderde ze me uit de griepprik bel-lijst. Fuck ‘em.

 4. No it is the corrupt politicians who are to blame. Since they are all personal liable according to the Neuremberg Code, which is the guideline for the human rights, and because you gave the Nazi’s the death penalty, you have to be consistent. So you figure it out!

 5. Hihi… dan komen ze met het zgn anti-bijwerkingen-vaccin… (je doet het voor de samenleving om de saamhorigheid te bewaren). Het tegengif tegen de bijwerkingen, zogenaamd dan he. En dan wordt de hele meute weer gerustgesteld en strompelen ze weer naar de giftroggen om ingespoten te worden met het anti-bijwerkingen ‘vaccin’. (Als de globalisten dat nog niet bedacht hadden.) Maar het is uiteraard hetzelfde gif, want het programma MOET en ZAL doorgaan tot het laatste immuunsysteem in het stof ligt te kreupelen.

  • Vandaag de dag heb ik een lachwekkende oplossing voor van die op de emotie spelende types die me beschuldigen van egoïsme, omdat ik het niet voor de saamhorigheid in de samenleving wil doen.
   Sinds kort vraag ik diegene altijd wat ze ooit voor mij en mijn zus gedaan hebben toen we beroofd, misbruikt, verkracht en onderdrukt werden, onze huisdieren werden vermoord, mijn moeder werd vermoord en mijn zusje tot op haar sterfbed werd mishandeld.
   Ja wegkijken en zeggen dat je je mond erover moet houden, dat hebben ze gedaan, al die brave mensjes.
   Na mijn woorden is het brave klootjesvolk heel gauw verdwenen en zie en hoor je ze nooit meer. Zijn ze in geen velden of wegen meer te bekennen. Nooit meer.
   Heerlijk, het leven zonder mensen. Van mij mogen ze het ‘brave’ klotevolk allemaal doodspuiten.

 6. Sommige ontwikkelingen lijken hoopvol, zoals in Oostenrijk, maar de belachelijke “maatregelen” die ingevoerd zijn, zullen blijven, en daar klopt natuurlijk gewoon helemaal niks van.
  Alles blijft erop wijzen dat de machthebbers smerige psychopaten zijn die lak hebben aan de gezondheid van de burgers. Ze zijn alleen bang dat de mensen door gaan krijgen dat de “vaccins” dood en verderf zaaien, dus dekken ze zich alvast in om straks te kunnen zeggen: “wij hebben gewaarschuwd, maar de verantwoordelijke artsen wilden niet luisteren”.
  Aanvankelijk leek het misschien wat overdreven om begrippen als “Satanisch” te hanteren om de handelswijze van vooral de regeringen van de zogenaamd hoog ontwikkelde westerse landen te begrijpen, maar inmiddels moeten we er toch achter zijn gekomen dat het begrip “Satanisch” een juiste afspiegeling van de trieste werkelijkheid is.
  Alle logica (en bezorgdheid voor de volksgezondheid van de “bestuurders”) is verdwenen, experimentele, zeer onbetrouwbare “vaccins” met de meest ernstige, afschuwelijke, regelmatig zelfs dodelijke bijwerkingen, verplicht (blijven) stellen!
  En dat voor burgers die daar TERECHT geen slachtoffer van willen worden! Sinds Neurenberg had dat nooit meer mogen gebeuren, de verplichtingen zijn crimineel, misdadig!
  Het kan gewoon niet anders dan dat deze lieden gewetenloze Satanisten en psychopaten zijn. Het is allemaal te gruwelijk voor woorden hoe deze “bestuurders” hun macht misbruiken.
  Wij als mensen kunnen deze massamoordenaars niet op de juiste manier veroordelen, maar God zij dank zullen ze hun verdiende zware straffen uiteindelijk niet ontlopen!
  Ik zou daarom echt niet graag met deze schoften willen ruilen!

 7. Psychopaten en sociopaten, de ergste van de narcisten geven altijd andere de schuld wat ze zelf bewust hebben gedaan en dan proberen ze het zo te brengen dat zij ook slachtoffers er van zijn. De westerse regeringen bestaan alleen maar uit van deze ergste soort narcisten, liegen, bedreigen, chanteren, afpersen en de waarheden half vertellen of compleet verdraaien, de ander vals beschuldigen om er zelf beter van kunnen worden en/of afspraken alleen nakomen als het hun beter uit komt anders worden gewoon genegeerd is hun 2e natuur en dus heel normaal voor hen. Eigen fouten toegeven zullen nooit doen, ook niet onder bedreigingen. Waar zij absoluut niet tegen kunnen is kritiek en op de zelfde manier aangepakt worden hoe zij zelf zijn. Dan krijg je ze op de kast.

 8. De vraag is natuurlijk wat moesten ze dan doen toen mensen naar het ziekenhuis gingen om behandeld te worden om van corona af te komen als ze al direct dood vielen bij binnenkomst Of hebben virirologen de geneesmiddelen voor corona verdonkermaand om de wereldbevolking daad werkelijk te reduceren Het Nederlandse CBS meldt zelfs dat in Nederland krimp van de bevolking gaande is!? maar meldt daarbij dat in 2035 er nog 1,8 miljoen mensen erbij gaan komen omdat minder mensen zullen sterven dan geboren worden (immigratie?????) De beweringen op dit frontnieuws zijn dus tegenstrijdig en waarschijnlijk niet waar dat de overheden bezig zouden zijn met vaccinaties die de bevolkingen onvruchtbaar zou maken en zelf zou uitroeien!???? Al met al een zeer verwarrende opinie van beide partijen die met modder gooien!!!!!!!!!!!!

 9. Als de WEF gewoon door kan gaan met hun plannen stelt het voorgaande niets voor , dan als zand in de ogen strooien .

 10. Beste mensen

  Nu momenteel
  Onwetendheid Onkunde Regeert

  Ieder Moordlustige persoon Mens verdient de Doodstraf inclusief schrijver dezes

  Moord wat is dat ?

  Dat is
  Een levend Wezen willens en wetens het Huis ontnemen

  Wat is het Huis ?

  Het Huis is de belichaming

  Het doet er niet toe wat voor een belichaming dat Wezen ook moge hebben aangenomen

  Ookal bij wijze van een WC Wurm een Slak een Mug een Bij een Wesp en ga zo maar door allerlei belichamingen die van plaat A naar B op eigen kracht het lichaam kunnen voort bewegen tot en met een Mens

  Elk wezen is een wezen

  Mocht men onwetend per ongeluk een Moord begaan
  Daar kan men bij Diep uit het Hart smeken om vergiffenis
  Vergeving voor krijgen

  Ook op eigen energie kracht kunnen voortbewegende als op een plaats gebonden belichamingen onnodig pijn toe brengen
  Dat is ook uit den boze en wordt niet getolereerd

  Ervan uitgaande Alle Zichtbare is een belichaming
  Anders niet

  Dat zegt de Echte Bijbel
  De echte Bijbel is een onbeschreven Boek
  Alleen maar Witte schone papieren tot Boek gebundeld

  Weest Lief tot Alles en Iedereen
  Weest Barmhartig
  Heb Alles Echt Lief
  Met volle overgave

  Amen
  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in