Studies over COVID-19 vaccins hebben verbanden aangetoond tussen de ziekte van Creutzfeldt-Jakob (CJD) – een ongeneeslijke en dodelijke prionziekte – en het nemen van het COVID-19 vaccin.

In een recente Franse pre-prent over CJD en COVID-19 vaccinatie is naar voren gebracht dat het COVID-19 vaccin kan hebben bijgedragen tot het ontstaan van een nieuw type sporadische CJD-ziekte, die veel agressiever en sneller in ziekteverloop is dan de traditionele CJD, schrijft Theepochtimes.com.

CJD is een zeldzame ziekte die veroorzaakt wordt door een abnormaal eiwit in de hersenen dat prion genoemd wordt.

Prionen komen van nature in de hersenen voor en zijn gewoonlijk onschadelijk, maar wanneer zij ziek worden of verkeerd gevouwen, zullen zij naburige prionen beïnvloeden om ook verkeerd gevouwen te worden, wat leidt tot aantasting van het hersenweefsel en de dood.

De ziekte is ongeneeslijk, want als één prion eenmaal geïnfecteerd is, zal het zich blijven voortplanten naar andere prionen, zonder dat er een behandeling bestaat die de voortgang kan stoppen.

De meerderheid van de mensen met CJD heeft sporadische CJD; zij raken zonder aanwijsbare reden geïnfecteerd. Bij kleine groepen mensen wordt de diagnose echter gesteld op grond van overerving.

Sporadische CJD komt weliswaar willekeurig voor, maar is in verband gebracht met de consumptie van vlees dat besmet is met zieke prionen, zoals bij personen die rundvlees binnenkrijgen van een koe die besmet is geweest.

Hoewel de Omicron variant van COVID-19 geen priongebied in zijn spike-eiwit heeft, heeft de eerste Wuhan COVID-19 variant wel een priongebied op zijn spike-eiwit. Uit een Amerikaans onderzoek blijkt dat het priongebied in staat is tot interactie met menselijke cellen.

  De Oorlog tegen de Werkelijkheid

Daarom werd, toen de spike-eiwit-geninformatie van de Wuhan-variant in een vaccin werd verwerkt als onderdeel van de mRNA- en adenovirus-vaccins, ook het prion-gebied verwerkt.

Als onderdeel van het natuurlijke cellulaire proces zal de cel, zodra het mRNA in de cellen is opgenomen, de mRNA-instructies omzetten in een COVID-19 spike-eiwit, waardoor de cellen gaan geloven dat ze geïnfecteerd zijn, zodat ze een immunologisch geheugen aanmaken tegen een bestanddeel van het virus.

Het biologische proces van het omzetten van mRNA-informatie in eiwitten is echter niet volmaakt en ongevoelig voor fouten.

In een Amerikaans onderzoek is gespeculeerd dat een verkeerd gevouwen spike-eiwit op zijn beurt een verkeerd gevouwen priongebied zou kunnen creëren dat met gezonde prionen kan interageren om schade aan te richten, wat tot de ziekte van CJD kan leiden.

In een peer-reviewde studie in Turkije (pdf) en de Franse preprint zijn plotselinge CJD-gevallen vastgesteld die verschenen na het ontvangen van de vaccins van Pfizer, Moderna en AstraZeneca, wat wijst op een verband tussen gevaccineerd worden en geïnfecteerd zijn.

De Franse studie vond een begin van de symptomen binnen 11,38 dagen na gevaccineerd te zijn, terwijl de casestudie in Turkije symptomen heeft gevonden die 1 dag na vaccinatie verschenen.

Eerdere studies van CJD in kannibalen groepen hebben erop gewezen dat CJD na besmetting ongeveer 10 jaar of langer sluimerend kan blijven. De auteurs van de Franse studie hebben echter vastgesteld dat de CJD-gevallen die na vaccinatie met COVID-19 zijn waargenomen, veel sneller beginnen.

In de studie zijn in Europa en de Verenigde Staten 26 gevallen vastgesteld; 20 van de gevallen waren al overleden op het moment dat de studie werd geschreven, waarbij de dood gemiddeld 4,76 maanden na het gevaccineerd zijn optrad.

  Schok: Wetenschappers bewijzen duidelijke verschillen tussen Covid en griep

De hoofdauteur van de studie, Dr. Jean-Claude Perez heeft The Epoch Times op 6 juni via een e-mail laten weten dat alle 26 gevallen zijn overleden.

“Dit bevestigt de radicaal andere aard van deze nieuwe vorm van CJD, terwijl voor de klassieke vorm enkele tientallen jaren nodig zijn,” schreven de onderzoekers, onder leiding van Dr. Jean-Claude Perez.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

mRNA-vaccins kunnen je lichaam PRIONS laten produceren die je hersenen opeten, net als de gekkekoeienziekteVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEr wordt een nieuwe oorlog voorbereid na de nederlaag in het aangezicht van Rusland
Volgend artikelHoeveel rode lijnen kunnen er nog overschreden worden voordat Armageddon arriveert?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

  1. Altijd hetzelfde hier, geen link naar de originele studie, wel naar een pagina op epoch times die niet laadt.

    Artikels zonder duidelijke referentie die noet nagetrokken kan worden valt bij mij onder fake news.

    Beetje meer kwaliteit voorzien op deze site. Al te vaak lees ik hier conclusies die overdreven zijn of gewoonweg biet terug te vinden in de gerefereerde bron.

  2. Kan dat GIF-je van die enge man van dit artikel weg. Totaal misplaatst en in geen enkel opzicht pasend bij deze ziekte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in