Uit nieuwe gegevens van het Australian Bureau of Statistics (ABS) blijkt dat sinds de lancering van de Covid-19 “vaccins” het geboortecijfer in Australië met maar liefst 63 procent is gedaald, schrijft Ethan Huff.

Van oktober tot november in 2021 was er een daling van 21 procent in geboortes vergeleken met het gemiddelde over een periode van 10 jaar. Van november tot december 2021, slechts één maand later, was er een daling van 63 procent in geboorten.

“December was ongeveer negen maanden na de uitrol van de COVID-vaccins,” merkt LifeSiteNews’ David James op over de ruwe tijdsperiode van conceptie tot geboorte.

“Het is mogelijk dat sommige van deze cijfers zullen worden herzien, maar als de trend zich voortzet zal Australië eindigen met lege kraamafdelingen. Zelfs de propagandisten die de media-afdelingen van de regering leiden, en de zogenaamde journalisten die alles papegaaien wat ze zeggen, zullen moeite hebben om dat probleem te verbergen.”

Therapeutic Goods Administration (de Australische FDA) pleegt massamoord op burgers

De kans is heel groot dat niemand in de Australische politiek, behalve misschien een paar “randfiguren”, iets zegt over deze vernietigende gegevens. Dat is omdat het Covid-19 “vaccin”-prikken ontmaskert als een ontvolkingsmiddel.

Als er al iets wordt gezegd, zal dat waarschijnlijk worden gedaan met de gebruikelijke spin dat “correlatie niet gelijk is aan oorzakelijk verband,” wat betekent dat niemand zeker weet of de injecties verantwoordelijk zijn. Maar wat zou het anders kunnen zijn?

Het enige dat begin 2021 veranderde, was dat Donald Trump Operation Warp Speed volledig lanceerde en miljarden mysterieuze chemische injecties op de wereld losliet. En ongeveer negen maanden later kelderden overal ter wereld de geboortecijfers .

  Merkwaardige bevinding: immuniteit tegen Covid-19 reeds in 2015

Er was minstens één persoon die vroeger aan in de regering zat, voormalig federaal senator George Christensen, die zich afvroeg: “Is het de schuld van de prik?” Hij schreef er zelfs een artikel over dat hem vrijwel zeker in het vizier zal brengen voor laster en karaktermoord.

Naomi Wolf en een team van onderzoekers hebben een lange lijst van negatieve gevolgen van de injecties vastgesteld, die veel verder gaan dan alleen het uitblijven van voortplanting. Ze omvatten:

 • Problemen met de vruchtbaarheid van mannen die het sperma, de prostaatfunctie en dus de vruchtbaarheid beïnvloeden (de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) werd hierover op 1 april 2021 ingelicht, waarop er absoluut niets gebeurde).
 • Problemen met de vruchtbaarheid van vrouwen, die ook door de federale regelgevers werden genegeerd.
 • Sonogrammen die abnormale ontsteking en verkalking laten zien bij foetussen ruwweg acht weken na de injectie.
 • Verwondingen aan de penis waarvan Pfizers eigen interne documenten toegeven dat ze voorkomen.
 • Miskramen met een percentage van 87,5 procent.

Heeft de Therapeutic Goods Administration (TGA), de Australische versie van de FDA, de moeite genomen hiernaar te kijken toen zij Covid-19 prikken goedkeurde en later verplicht stelde voor haar burgers? Zo ja, hoe kwam de TGA dan tot de conclusie dat de prikken veilig zijn voor iedereen, laat staan voor zwangere vrouwen?

Vruchtbaarheidsspecialist Dr. Luke McLindon zegt dat hij een enorme sprong in miskramen bij zijn eigen patiënten heeft waargenomen nadat de prikken werden gegeven. Vóór operatie Warp Speed bedroeg het percentage miskramen onder McLindons patiënten 12-15 procent. Onder zijn “gevaccineerde” patiënten is dat nu 74 procent.

  Schokkend experiment: Amerikanen tekenen petitie om ongevaccineerden te arresteren en op te sluiten

“Wat nu nodig is, zijn geen volledige antwoorden, maar de juiste vragen,” zegt James. “Vragen die de media schandelijk genoeg niet hebben gesteld en vervolgens, nog schandelijker, anderen hebben aangevallen omdat zij ze stelden.

De eerste vragen zullen tijd kosten om te beantwoorden, maar ze moeten worden gesteld: ‘Waarom is de daling van het vruchtbaarheidscijfer? Waarom is het sterftecijfer in Australië gestegen? Waarom is de gemiddelde leeftijd van overlijden aan Covid identiek aan de levensverwachting in Australië?”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Farmacie-insider onthult: Bijna elke positieve Coronatest is valsVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBloedbad in Ugledar: De Russen hebben Pavlovka van de kaart geveegd – Meer dan 1.400 Oekraïense soldaten dood – Video’s
Volgend artikelDe gemiddelde “journalist” van de gevestigde media in de VS is een semi-geletterde debiel
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. AUSTRALIË…BA… VROEGERE GENOCIDE OP DE ABORIGINALS NU GENOCIDE OP EIGEN VOLK… RECHTVAARDIGHEID GESCHIEDE….er is dus toch een GOD❗❗❗❗❗❗❗🌹🌹🌹

 2. Bill Gates zei al een aantal jaren geleden in een video die verwijderd is door Facebook dat hij minder mensen op aarde wil. Hij kon dat bereiken door vaccinaties. Als ongeveer 60 % van de mensen gevaccineerd was was dat genoeg !!!

 3. Beste Mensen

  Het meest vergiftigde besmette is de Top Als Men nou eens zou beginnen met het Schoonmaken
  Opruimingsdienst werken vanaf de Top van de Berg
  Dat zou veel beter zijn
  Dan is het schoonmaken namelijk stukken makkelijker
  Immers alles dendert naar beneden toe
  Dan hoeven er dus lang niet zoveel krachtige schoonmaakmiddelen te worden gebruikt alsook beschermingsmiddelen

  Zoals bij het schoon maken van beneden naar boven toe

  Denk erover na beste mensen
  Maakt gezamelijke vuisten
  Vervolgens vele vuisten bijelkaar
  Elk gemaakte vuist denkt weer anders
  Maar die komen altijd ongeveer overeen met elkander
  Vervolgens handel ernaar

  Dank U

 4. Hier heb je een film over. Dat er geen kinderen worden geboren. The man of kind of zoiets.
  In de film zie je:
  Totalitaire controle,
  Geheime diensten,
  Militairen,
  Totale lege ziekenhuizen.

  Een vrouw die zwanger is wordt geholpen uit zo’n hopeloze tristate city. Deze film verteld heel veel!

 5. Zeer geachte redactie,

  Hierbij mijn ingezonden brief.

  Naar aanleiding van de afgelopen dagen zou ik -net zoals de meest weldenkende mensen dit plegen te doen- een correcte visie willen mededelen, zodat we weer verder kunnen.

  Gelukkig zijn onze nieuwkomers niet geprikt en kunnen ons daarom zeer fijn en prima helpen de druk van te weinig geboortes en de te vroeg stervende mensen op onze samenleving te verlichten. Zo zien we maar; komt het toch goed. Samen zijn we alleen en alleen zijn we samen!

  Dus, laten we vooral steeds kijken naar de lichtpunten, ook al zien weinigen, vooral de minder correct denkenden, deze meteen. We moeten en zullen weten dat men in den Haag keihard werkt om ons land welvarend te houden. Gelukkig kreeg onze minister pres. zijn partij achter zich als het gaat om ons land van meer vers volk te voorzien.

  Zo. Nu ga ik naar mijn nieuws kijken en daarna nog wat krantje lezen.

  (Ik zit hier toch wel op de MSM-site hè? Want je hebt ook van die ultra-rechtse/linkse brallers en daar moet ik niks van hebben. Dat is niet zo mijn stiel.)

  p.s. Er wordt m.i. veel te weinig van gedachten gewisseld voor wat onze trotse democratie betreft; er wordt vaak teveel gedaan zonder ergens eerst een aantal jaar goed over te discussiëren. Er zijn aanpakkers die wél overal hun goede mening over geven, maar er zijn ook achterblijvers en er zijn zelfs media-mijders die niet eerst hun mening overal op het internet willen geven maar direct willen aanpakken. Die ‘doeners’ (meestal werkvolk, maar tóch) verdienen het uiteraard ook om absoluut voor vol te worden aangezien, maar we zullen ook hen moeten respecteren en zelfs proberen te verdragen en ja, zelfs hopen op hun bijdrage op het internet.
  Niet een ieder kan nu eenmaal goed typen en zo de rechtsstaat al tikkend helpen op orde te houden, vergeet dat niet! Geeft niets, maar het doet wel iets met de mens, zo een blik daarop.

  Dus, laten we onze ridderlijke plicht nooit vergeten en elke dag minsten 100 woorden aan de typerij besteden.

 6. Wordt moeilijk om dit in de schoenen van Putin te schuiven, maar ze kunnen het natuurlijk wel proberen. Want tegenwoordig krijgt hij overal de schuld van dus waarom hier van niet? En zoals altijd natuurlijk ligt het nooit aan de spuit neeeee hoe kom je er bij? Het idee alleen al.

 7. Komen we hier uit Een “Grote Cyclus” van de Reis van de Aarde, door de Tijd en Ruimte.
  https://medium.com/@createyourownworld/een-grote-cyclus-van-de-reis-van-de-aarde-door-de-tijd-en-ruimte-3b1341e601d6

  En hier zie je hoe ze maken Robotarmen assembleren via Nanotech Inside COVID-19 “Vaccins”

  Gefilmd in Real Time – Dr. Nixon 25 oktober 2022 (20 minuten)
  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/11/20/nanostructuren-in-coronavaccins-een-clandestiene-operatieve-ingreep/

 8. Ster: wij zijn zo gebrainwashed
  Fatsoenlijk
  Netjes je ( shit) gordel om ,
  Helmpje op
  Niet vloeken , niet slaan ; WHY not ?

  Overal is over nagedacht
  Terug naar de roots p

 9. Ster: wij zijn zo gebrainwashed
  Fatsoenlijk
  Netjes je ( shit) gordel om ,
  Helmpje op
  Niet vloeken , niet slaan ; WHY not ?

  Overal is over nagedacht
  Terug naar de roots

  En als er iemand dood gaat, zo controlled als de pest dat loeder ‘ die jij hoog hebt zitten ‘
  Denk dan hieraan
  Fake , net als groep anderen van suddenly dead . / ander overlijden
  Beloofde land – enkele reis
  Is Eerder gedaan waar dat ‘ paradijs’ ligt is nog onduidelijk
  We leven in Hollywood, .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in