Een ervaren anonieme balsemer is naar voren gestapt en heeft contact opgenomen met Dr. Jane Ruby om haar foto’s te laten zien van afschuwelijke witte vezelige klonters die uit lichamen getrokken worden als onderdeel van de voorbereidingen voor het balsemen, bericht Belle Carter.

“Enkele dagen geleden werd ik gecontacteerd door een andere balsemer die deze nog nooit eerder geziene [vóór 2021] stolsels uit lichamen getrokken heeft gevonden,” zei Ruby. Volgens de presentatrice van “Live with Dr. Jane Ruby” had de balsemer problemen met het inbrengen van de balsemwerktuigen, omdat er obstructies waren. Toen vond men de “walgelijke, groteske, witte, vezelige en slijmerige” klonters.

“Op dit ogenblik wil deze persoon dat zijn identiteit geheim wordt gehouden. De persoon maakt zich zorgen om zijn eigen veiligheid, maar is moedig genoeg om dit naar voren te brengen,” zei Ruby en ging verder met de anonieme balsemer te bedanken voor het sturen van de foto’s.

“U bent een Amerikaanse held. Ik weet dat u voelt dat dit iets heel beangstigends is om te doen. De maatschappij en de mensheid staan bij u in het krijt, net als bij de heer [Richard] Hirschman en de andere balsemers die onder mijn aandacht zijn gekomen en wier werk net als dit vandaag naar buiten gebracht zal worden.”

Eén foto toonde het abnormale, vezelige stolsel naast een normaal, gelachtig bloedstolsel om het verschil te laten zien. De anonieme balsemer zei dat de meeste daarvan uit de halsvaten kwamen van niet slechts één kadaver, maar van meerdere overledenen, die meestal in de leeftijd van begin 20 waren. Zij konden ook verifiëren dat 100 procent van hen geprikt was met de COVID-19 vaccins.

  Hebben de volledig gevaccineerden meer kans om aan COVID te sterven?

Volgens Ruby deelde de onthulling van de klokkenluider dezelfde details als wat Hirschman een paar maanden geleden onthulde. De balsemer kwam naar voren na het zien van “onnatuurlijke bloedklonters combinaties met vreemde vezelachtige materialen” die de slagaders en aders van de overledenen verstoppen, ongeveer zes maanden nadat de COVID-19 vaccins waren uitgerold.

Ruby zei dat zij nu wacht op de secundaire chemische analyse van Hirschman’s monsters, die voor verder onderzoek naar Health Ranger Mike Adams zijn gestuurd.

FDA gaf toestemming voor injecties aan kinderen vanaf zes maanden

Ruby, die geschokt was door de foto’s waarop de bizarre stolsels van verschillende grootte te zien waren, zei dat baby’s en peuters op het punt staan geofferd te worden op het altaar van de ontvolking, nu de regering van de V.S. zojuist toestemming heeft gegeven voor de inentingen met biowapens voor baby’s en peuters van zes maanden oud.

“Laat alstublieft niet toe dat baby’s en kinderen dit krijgen. Doe alstublieft wat u kunt om ze tegen te houden. Praat met de ouders. Laat hen de foto’s zien. Maak een screenshot, en doe wat u kunt doen, want baby’s gaan een afschuwelijke dood sterven. Ze zullen dit niet kunnen overleven,” smeekte Ruby.

Op 17 juni heeft de Food and Drug Administration (FDA) een noodtoestemming (EUA) verleend om mRNA-vaccins in te spuiten bij baby’s van nog maar zes maanden oud.

De FDA gaf toe dat, hoewel de klinische proef van Pfizer “niet betrouwbaar bleek te zijn vanwege het lage aantal COVID-19 gevallen dat zich voordeed bij de deelnemers aan de studie,” de FDA de vergunning om de vaccins aan de jongere bevolking toe te dienen toch doorgedrukt heeft.

  Rapport: "De vaccins zijn noch veilig noch effectief"

“Zoals met alle vaccins voor om het even welke bevolkingsgroep, zorgt de FDA, wanneer zij toestemming geeft voor COVID-19-vaccins die voor pediatrische leeftijdsgroepen bestemd zijn, ervoor dat onze evaluatie en analyse van de gegevens streng en grondig is,” zei FDA-topambtenaar Dr. Peter Marks in een verklaring.

Brian Hooker, chief scientific officer van Children’s Health Defense, zei tegen de Epoch Times voordat Moderna en Pfizer een EUA kregen:

“Vanuit het oogpunt van werkzaamheid heeft het absoluut geen zin om deze producten goed te keuren.”

Bekijk het volledige segment van “Live with Dr. Jane Ruby” met de bevindingen van de anonieme balsemer hieronder.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ongelooflijke bloedklonters: Video van balsemer Richard Hirschman – “Dit is niet normaal”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelScott Ritter: De fantasie van het fanatisme
Volgend artikelIn laboratoria gekweekt, met GGO’s beladen nep-“vlees” is een giftige gruwel die ten koste van alles moet worden vermeden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Tja dit is al maanden bekend. Als iemand zo dom is te vaxxen dan is dat maar zo. Wij zien de gevolgen ervan en zij zien ons als conspiracydenkers. Wie trekt er aan het kortste eind zou ik zeggen…..

 2. Smerige schoften. We zijn het tijdperk van “ik wist het niet”‘ of “ik kon het niet weten” al heel ver voorbij.
  Slechts 1 straf is hier passend.

 3. “Ruby zei dat zij nu wacht op de secundaire chemische analyse van Hirschman’s monsters, die voor verder onderzoek naar Health Ranger Mike Adams zijn gestuurd.”

  Dus die duivelsaanbidder van een mike adams is nu ook een onderzoeker? Laat me niet lachen. Die heeft alleen verstand van het pushen van k*tprodukten.
  Of probeert hij en zij zoals altijd weer de angst te vergroten, zoals altijd? Het is jullie bekend dat angst een slechtere gezondheid veroorzaakt? Dat is het uiteindelijke doel van dit soort mensen.
  Laat deze twee en de mensen met wie zij contact hebben links liggen.
  Zij hebben NIET het beste met je voor.

  • Ook willen dit soort mensen altijd de kinderen sparen.
   Houden zij liever onze kinderen over om die te kunnen misbruiken of erger?

  • Skydog, ja wat moet die Mike Adams er weer mee? Ook die Jane Ruby site (het ontwerp er van) ruikt naar lipservice (valse oppositie). En inderdaad, ze gooien het altijd op ‘save the children’. Dit is al zo lang een gimmick in de VS, zo doorzichtig, en er zit altijd wat achter dat met een verdienmodel te maken heeft. Die Health Ranger verkoopt al jaren van alles voor de goede gezondheid met zijn angst verhalen. Deze griezelige slierten zouden me niet verbazen, als ze bestaan, maar het is elke keer die Jane Ruby die de geheimzinnigheid er van openbaart. Die maffe foto van haar ook, op die site… wat een idiote foto.

   • Ik zoek/ga normaliter niet naar sites van dit soort mensen. Maar ik maakte een uitzondering en ben naar haar site gegaan en zag dit.
    http://drjaneruby.com/gallery/
    Kijk maar eens hoezeer zij omgaat met het “gewone volk”. Het trots zijn om op de foto te staan met trump, met zijn “operation warpspeed”, zegt volgens mij genoeg.

    • Skydog: Oh kots. Dat is dus ook weer bevestigd. Ze is ook geen echte ‘dokter’ las ik ergens. FN distantieer je… 😉

     • Stupids idiots!!!
      Nou nou nou!
      Het intellect holt achteruit.
      Begin toch het idee te krijgen dat de overheid jullie
      In de greep heeft en jullie van je voetstuk
      gevallen zijn gezien deze opmerkingen.
      Of hebben jullie toch maar de d vaccinatie genomen.
      Gezien de aanvallende ontkenning en bagatellisering.
      Wil je de gevolgen niet zien en het niet weten wat de gevolgen zijn?
      Jullie zijn behoorlijk aanvallend.
      Deze mensen willen alleen maarde mensen wakker maken
      en zijn de eerste die er mee begonnen
      stupids. last van korte termijn geheugen merk ik helaas ook op.
      Tja het is ook zo moeilijk vol te houden he! Vakantie en zo!
      Ik heb wel is andere taal gezien.
      tja dan gaat hier het belletje aan.
      En skydog rare opmerking dit.
      Ook willen dit soort mensen altijd de kinderen sparen.
      Houden zij liever onze kinderen over om die te kunnen misbruiken of erger?
      Laat dit maar aan onze elite over die weten hier alles van.
      Tenzij je zelf contr oppositie bent natuurlijk.
      Denk na voor je er wat uitflapt.
      Ik zoek/ga normaliter niet naar sites van dit soort mensen.
      Wat doe je hier dan Skydog !!!
      Ik begin hier trouwens steeds meer rare taal en uitspraken op te merken.Dat was tijdens het oude Fenixx tijdperk
      wel anders.
      Maar ja laat verders maar.

      Waar zijn de islam terreur en omvolkings berichten?
      Er gebeurd anders genoeg of doen de islam en slachtoffers
      er niet meer toe.Sinds die kolere Cojona hoor je er bijna niks
      meer over.

    • Voor mij was de laatste druppel, hoe ze reageerde op de OK-verpleegster met de foto over uitgehoeste substantie, toen deze verpleegster het niet meer publiekelijk wilde heeft dr Jane haar echte gezicht laten zien.(ze weigerde haar naar weg te halen en ging er nog dieper op in)
     Oh en ze doet alles gratis, right, je moet je baan maar opgeven voor de vaxx(zou ik ook doen), maar dat is geen lichte beslissing!!!
     Dan zie wat zij allemaal koopt, luchtfiltersysteem duurder dan mijn inkomen, die vertikale kweekkast was ook niet het goedkoopste, dan de shows waar ze aan mee doet, heb je daar de prijzen incl the VIP’s van gezien?
     Stew Peters idem dito heeft afgelopen dagen es een game mogen bekijken uit een loge,(niet tussen het gewone volk en niet bedient geworden als het gewone volk), Als je hoort hoe leuk die dat vond(show 27-06-2022) In een andere show vliegt hij met Mike(pillow kerel)in zijn privé jet, naar een politieke conventie en support alweer de volgen politieke duivel in een bloed rode kleding. (want hij is zo teleur gesteld door trump)
     Ze zijn hem aan het verleiden, let maar op….zo begint het.

     En ja ‘het is voor de kinderen BS’ hangt mij ook de keel uit, en hoe ze de o zo zielige militairen onder haar vleugels neemt.
     Punt a, de meeste militaire zijn moordenaars of ondersteunen dat systeem, en punt b, zijn deze militairen het complete Gulf war syndroom Vaccinatie! vergiftigingen al WEER vergeten!!!
     Boehoe alweer zo’n groep die maar niet wilt leren.

     Niemand moet die biovaxx krijgen punt uit.
     Bijna alles is gecontroleerde oppositie, gebruik wat je kan gebruiken en laat de rest los. (dat laatste zegt mijn man altijd)

 4. Hebbende gevaccineerden dan zelf helemaal niet nagedacht en onderzocht ? Van geestelijk beperkte mensen kan ik me daar iets bij voorstellen evenals bij jonge kinderen. Maar “”normale” volwassenen mag je toch eigen schuld dikke bult toekennen ? Is het principe. wees vertrouwd en vertrouw niemand dan helemaal niet aan de orde ? Sorry, ik heb geen medelijden met de schapen welke zonder enkel gedegen onderzoek naar de overheden luisterden om toch vooral die prik(ken) te laten zetten……..

  • Ik ook niet meer, m’n Narcistische pa heeft ook de vaxx gehaald vanwege zijn Narcistische mam deze zit een een tehuis, dus met andere woorden ik heb GEEN familie meer, nooit meer. Niet dat het al veel was maar nu is het er absoluut niets meer. Alleen heeft Hij dat nog steeds niet door is ja ook een nieuws lezer en kijker…..doet dus zijn huiswerk ook niet. Heeft ook vrijwillig de dect meter laten plaatsen…..

   Ik scherm mijn huis af voor deze straling vd meter en internet van de buren om me heen en de eventuele lantaarnpalen.
   De rede waarom ik hem niet wilde was de dect en dat ze van buitenaf mijn meter kunnen uitzetten te pas en te onpas. A-la digitaal geld, ja ik betaal ook zoveel mogelijk cash.
   En Internetten via een desktop en een kabel.
   Nou ik toch bezig ben, Ik ben ook naar oude elektronica over gestapt, minder shit en makkelijker te fixen. Ik hoef die moderne troep niet meer met tellers in deuren,(ook bij Miele dat was voor mij de druppel)
   Mijn 25 jaar oude wasmachine op 1200 toeren centrifugeert beter dan een modernere van 1600 toeren leg dat dan maar eens uit!!!
   Je huiswerk doen heeft best wel z’n voordelen…….
   Hier een beetje ondeugende humor waarom ze niet in opstand komen…. en de volgende gaan halen, het is wel in het engels.
   https://www.bitchute.com/video/ZhFZIOppSDUJ/ Spacebusters Booster shot #17

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in