Foto Credit: Strategic-culture.su / ( Public Domain)

De recente Europese verkiezingen brachten een grote opmars van rechts over bijna het hele continent. De verzwakking van de liberale partijen toont aan dat de bevolking ontevreden is met het huidige bestuur van het blok en veranderingen eist in de politieke richtlijnen van de Europese Unie (EU). In feite was dit al een scenario dat werd verwacht door elke analist die de Europese situatie volgt, schrijft Lucas Leiroz.

Hoewel veel liberale analisten beweren dat de Europese verkiezingen een soort “groei van het extremisme” in Europa weerspiegelen, lijkt de keuze van het volk voor rechts op een andere situatie te wijzen: een reactie van het volk op het verkapte fascisme van de westerse instellingen. Sinds 2022 is het Europese volk steeds bozer geworden over het beleid van de nationale regeringen en het blok als geheel, wat de keuze voor radicale veranderingen bij de laatste verkiezingen verklaart.

In de afgelopen decennia is de politieke situatie in Europa veranderd in een scenario van oppositie tussen patriottische, eurosceptische groepen, die opkomen voor de nationale belangen van de Europese landen, en aan de andere kant liberale sectoren, voorstanders van absolute integratie met het collectieve Westen, die opkomen voor de globalistische culturele, politieke en economische agenda’s. De meest patriottistische sectoren zijn meestal gerelateerd aan de zogenaamde “rechtervleugel”, terwijl de “linkse” en “centrum” vleugel groepen een meer globalistisch en pro-Westers standpunt innemen.

Momenteel staan de meeste Europese regeringen op één lijn met de belangen van het Collectieve Westen – niet alleen in politieke en economische kwesties, maar vooral in culturele onderwerpen, waarbij de zogeheten “woke-cultuur” wijdverspreid is onder Europeanen. De vooruitgang van de LGBT- en queer-agenda in Europese landen heeft geleid tot ontevredenheid onder de meest conservatieve sociale sectoren, vooral onder gewone mensen met een religieuze mentaliteit.

  Europol voorziet straatgeweld zoals in Latijns-Amerika

Dit scenario voegt zich bij een ernstige sociale crisis die het gevolg is van de keuze van de EU-staten om passief alle bevelen van de NAVO en de VS op te volgen. De afwezigheid van echte soevereiniteit in de Europese landen heeft hen naar de economische ondergang en een ongekende legitimiteitscrisis geleid. Sinds de uitvoering van de zelfmoordsancties tegen Rusland hebben hoge energie- en voedselprijzen het leven van gewone Europese burgers steeds ingewikkelder gemaakt, wat kiezers er uiteraard toe aanzet om op zoek te gaan naar nieuwe politieke alternatieven.

De NAVO probeerde kunstmatige anti-Russische sentimenten onder Europeanen te verspreiden om steun te kweken voor het neonazi-regime in Kiev in de huidige aanvalsoorlog tegen Moskou. Het plan van de Atlantische alliantie lijkt echter te mislukken. Gewone Europeanen hebben zich niet aangesloten bij de russofobe waanzin die door hun regeringen wordt gesteund, zoals te zien was bij de laatste verkiezingen. De rechtse partijen en politici die door de kiezers worden gekozen, zijn vaak juist de groepen die een redelijk geopolitiek inzicht tonen en pleiten voor het beëindigen van sancties en wapenleveranties aan Oekraïne. Dit is bijvoorbeeld het geval bij de AfD in Duitsland en Le Pen in Frankrijk.

Naast al deze factoren is er ook de bekende migratiekwestie, die al een onmisbare politieke sleutel lijkt te zijn geworden in de Europese verkiezingen. De problemen die voortvloeien uit de massale binnenkomst van buitenlanders in Europese landen kunnen niet langer worden verhuld. In de praktijk krijgt elke partij of kandidaat die een hervorming van het immigratiebeleid verdedigt automatisch meer sympathie van de bevolking dan irrationeel pro-immigratie politici. Dit is ook essentieel om de recente opkomst van rechts goed te begrijpen.

  De val en ondergang van het Europese Imperium

Uiteindelijk zijn gewone Europeanen gewoon mensen die geïnteresseerd zijn in betere levensomstandigheden, zonder financiële problemen, met stabiele banen en eerlijke prijzen voor voedsel en energie. Een ander gemeenschappelijk belang van Europese mensen – en van alle andere mensen in de wereld – is om te leven in overeenstemming met hun overtuigingen en tradities, zonder zich te hoeven aanpassen aan de culturele “innovaties” van de Amerikaanse woke-agenda.

Dit zijn eenvoudige en gemakkelijke eisen om aan te voldoen. Het enige dat nodig is, is dat Europese regeringen bereid zijn om te handelen ten gunste van sociale rechtvaardigheid, vrede en traditionele waarden. Helaas hebben de heersende partijen in Europa gefaald in deze taak, wat de reden is waarom mensen zich naar rechts keren.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Video opgedoken van BlackRock CEO die opschept over het gebruik van “woke” ideologie om “gedrag af te dwingen” van het publiekVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZiek van en klaar mee
Volgend artikelModerne injectienormen in twijfel trekken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Ik kom steeds meer tot de conclusie dat de meeste journalisten schrijven over een systeem dat ze niet begrijpen. Het is een theater om iedereen mee bezig te houden terwijl zij hun doelen realiseren.

  Daarnaast hecht ik tegenwoordig meer waarde aan de informatie die ik via wakkere mensen krijg dan van journalisten.

  Het is voor mij wel duidelijk dat WIJ de echte journalisten zijn. De beroepsgroep journalisten schrijft verhalen over de symptomen van de matrix ipv de oorzaken van deze symptomen. De beroepsgroep journalisten is een tam clubje notulisten die het spel meespelen omdat ze meestal helemaal niet doorhebben dat er een spel is.

  De hele politiek is failliet en het blijkt nog erger, de hele politiek bestaat enkel en alleen als beschermlaag voor de elites. Politiek geeft ons de illusie van macht, maar het is één grote FAKE soap. En de journalisten die er over schrijven, zijn wellicht het diepst gehersenspoeld aangezien ze middenin deze FAKE arena niet doorzien dat het allemaal FAKE is.

  En ze blijven maar praten over ‘links’ en ‘rechts’ en deze partij tegen die partij en standpunten en programma’s en verkiezingen enz enz enz… hoe lang nog voordat WIJ allemaal doorkrijgen dat de politiek een club criminelen is die ons in eeuwige afhankelijkheid houdt door ons verdeeld en machteloos te houden.

  Politiek = kanker. Kanker moet je vernietigen door de kanker zijn voeding te ontnemen ipv er mee te redeneren en het in stand te houden… of zelfs met verkiezingen vervangen voor nieuwe kanker.

  • Gezien de opkomstcijfers heeft ruim de helft van het volk niet gestemd dus het ‘kankerbeleid’ kan gewoon verder gaan. Rara, hoe zou dat toch komen?
   De thuisblijvers mogen nu gewoon thuis blijven met de wetenschap dat er niets veranderd en ze in dezelfde rotzooi blijven zitten met prachtige waanbeelden dat, omdat ze zwijgen, denken (fantaseren) ze hiermee het beleid, wat nooit weggaat, kunnen veranderen. Wordt eens wakker !
   De globalisten lachen jullie vierkant uit, en wat het ergste is: terecht!.

   • Hahaha… ja want als we waren gaan stemmen was nu FvD de baas en zou alles morgen opgelost zijn.

    De globalisten bedanken jou hartelijk voor het overeind houden van hun poppenkast.

   • @Matt…

    Kijk eens naar het weer. Ze zijn ons aan het vermoorden Matt. Verkiezingen gaan je niet helpen, we worden gewoon vermoord terwijl we maar in hun spelletjes bezig worden gehouden.

    WAKE UP Matt… het is midden juni en het is HERFST. Verkiezingen… haha… depopulatie, dat is wat er gaande is Matt en verkiezingen houden niks tegen.

    • Natuurlijk helpen verkiezingen niet als mensen zoals jij thuis blijven zodat de globalisten hun gang kunnen blijven gaan.
     Wake up? ik ben wakker, beste slaper.
     Maak onze groep groter dan kuinnen we winnen.

 2. Theme zo denk ik er ook over de regering is er voor de elite te beschermen en de politie doet gewoon mee ook gehersen spoelt geen eigen mening BEVEL IS BEVEL

 3. The offer was very poor: the usual faces, and people didn’t go to vote, for example in Italy, where less than 50% voted.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in