Screenshots: https://x.com/CollinRugg/status/1801300939372118420

Ze maken een grapje, toch? Dat “Joe Biden” in staat is om president te worden? Niet alleen voor nog een termijn van vier jaar, maar hier en nu? Dit moet wel het meest zielige geval van nationale gaslighting zijn sinds 218 na Christus, toen de Romeinen de 14-jarige Heliogabalus installeerden als leider van hun rijk. Net als “JB” regeerde hij vier jaar (voordat de praetoriaanse garde hem uitschakelde). De Deense historicus van het oude Rome, Barthold Niebuhr, zei over hem: “Hij had helemaal niets om zijn ondeugden te compenseren, die van zo’n aard zijn dat het zelfs te walgelijk is om erop te zinspelen,” schrijft James Howard Kunstler.

De laatste tijd beginnen zelfs de nieuwsmedia verslag te doen van de seniele ongelukjes van “Joe Biden”. Op donderdag tijdens een fotomoment in de buitenlucht tijdens de G7-bijeenkomst in Italië, dwaalde de oude hond af van de verzamelde groep wereldleiders totdat de Italiaanse premier Giorgia Meloni hem terughaalde.

Eerder in de week, op een Juneteenth-feest, rolden ze hem uit op het gazon van het Witte Huis als een sigarenwinkel-Indiaan waar hij volkomen verstijfd stond terwijl iedereen om hem heen boogalooede en klapte op de muziek van het jubileum.

Denk je dat de mensen het beginnen op te merken? Zelfs veel geesteszieke vaste gasten van de Democratische Partij die de gecontroleerde afbraak van ons land onder deze menselijke deurstop van een president prima vonden, mompelen onheilspellend dat de zwendel te duidelijk is geworden. Rachel Maddow echter niet. America’s Woke lunatic-in-chief die op MSNBC regeert, waarschuwde deze week dat de terugkeer van Trump ertoe zou leiden dat zij (en miljoenen van haar fans) in “concentratiekampen” terecht zouden komen.

Misschien is het je al opgevallen dat Rachel Maddow in een concentratiekamp-van-de-geest leeft, in haar eigen gestoorde schedel. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar voor het eerst in een leven dat vele decennia van zogenaamd rationele naoorlogse moderniteit heeft meegemaakt, heb ik een sympathieke kijk ontwikkeld op hoe het komt dat mensen in vroegere tijden hun toevlucht namen tot het verbranden van heksen. Het zijn hardnekkige publieke lastpakken. Hun “magie” de laatste tijd is het vermogen om een massale vormingspsychose uit te lokken, een daadwerkelijke “bedreiging voor onze democratie” of, preciezer gezegd, voor onze republiek. Maddow, de trotse, openlijke lesbische non-broedster is het levende bewijs dat het afzweren van het moederschap een voorspeller is van een Cluster-B persoonlijkheidsstoornis – de conditie die de “progressieve” Wokery van deze tijd definieert.

  YouTube op heterdaad betrapt met het verwijderen van "dislikes" van Biden's White House pagina

Het spijt me dat ik hier zo quasi-supernatuurlijk over moet doen, maar we worden echt geconfronteerd met het feit dat de verwoesting in seksuele relaties en het falen van gezinsvorming in de afgelopen decennia een heel bijzondere vorm van anomie heeft voortgebracht onder de vrouwelijke bevolking van de Westerse samenleving – en de dynamiek heeft ook de steeds meer gefeminiseerde mannen ernstig gestoord. Covid-19 was in feite een Munchausen-by-proxy gebeurtenis, die ChatGPT dienovereenkomstig beschrijft:

“… een psychologische stoornis waarbij een verzorger, meestal een ouder, een ziekte of verwonding overdrijft, verzint of veroorzaakt bij een persoon onder hun hoede, meestal een kind. Het belangrijkste motief is om aandacht, sympathie of lof te krijgen van medische professionals en anderen, in plaats van enig tastbaar voordeel zoals financieel gewin.”

Eigenlijk had ChatGPT het mis over het financiële gewin. Er werden miljarden verdiend aan Covid door Big Pharma, inclusief honderden miljoenen aan royalty’s die werden uitgedeeld aan medewerkers in de gezondheidszorg. De overheid speelde de rol van “moeder” in de Covid-comedie en hield jullie (haar “kinderen”) veilig. Het is je vast opgevallen dat claims over safety en safe places belangrijke thema’s zijn in Wokery, zowel voor als tijdens Covid. Hoe dan ook, zoals gebruikelijk bij het Munchausen-by-proxy syndroom, werden de “kinderen” (d.w.z. de Amerikaanse bevolking) ernstig verwond door de “behandeling”, de mRNA-vaccins. En zoals gebruikelijk bij moeders met een Cluster-B persoonlijkheidsstoornis, werden de “slechte” kinderen die het verhaal weerlegden en de gespecificeerde “behandeling” weigerden zwaar gestraft. (Cluster-B is sadistisch.)

Eén ding dat dit suggereert is dat de kliek die de touwtjes in handen heeft achter het lege pak “Joe Biden” gedomineerd wordt door vrouwen, en ik denk dat dit de vrouwen zijn die direct geassocieerd worden met Barack Obama: Susan Rice, Lisa Monaco, Kathryn Ruemmler, Sally Yates, Valarie Jarrett, Samantha Power, Avril Haines, Torie Nuland, min of meer een combo van hen, et al. Ik beweer al jaren dat het motief dat de vrouwen van de Democratische Partij drijft, de ‘batshit-crazy’, ‘Cluster-B’, is dat Donald Daddy’s-in-the-house representeert. In hun grenzeloze state-of-mind is niets zo bedreigend voor de Cluster-B dames als het opleggen van grenzen door een angstaanjagende vaderfiguur. Papa = het monster der monsters voor hen.

  Waarom denk je dat...

Vandaar de meedogenloze vervolging van meneer Trump door het “Biden”-regime – als het dorpsgespuis dat Frankenstein met fakkels en hooivorken opjaagt – en de fantasieën, mocht hij blijven leven, over het naar concentratiekampen sturen door mensen als Rachel Maddow. Er gaat niets boven prikkeldraad en wachttorens om levendig te suggereren dat er “grenzen” aan je gedrag worden gesteld.

Ik ben een beetje afgedwaald van mijn oorspronkelijke thema over het groteske spel van “pretenderen” dat wordt gespeeld rond de herverkiezingskandidatuur van “Joe Biden”. Laten we dit zeggen: het is de terminale operatie die wordt geleid door een uit de hand gelopen Deep State blob die nu elke dag zijn mojo verliest naarmate zijn epische oneerlijkheid aan het licht komt. Deze blob had een aantal zeer krachtige middelen tot zijn beschikking om de mensen van dit land, met name de oude nieuwsmedia, in het ootje te nemen. Het grootste deel daarvan bestond uit misleiding, oftewel de tactische toepassing van onwaarheid. De operatie was tragisch effectief gedurende enkele jaren, maar de slachtoffers – Amerikaanse burgers – hebben het spel nu door en ze gooien boos het bord om. Let op dit essentiële feit van het leven: de waarheid is stevig en leugens zijn kwetsbaar. Dus nu weet je wat uiteindelijk moet zegevieren.

Joe Biden’ is niet lang meer op deze wereld als speelfiguur in dat spel. Slechts enkele dagen, zou ik zeggen. De Democratische Partij kan het zich op geen enkele manier veroorloven om hem op 27 juni in een debat-arena te zetten met de heer Trump. Na twee minuten zou “JB” zaagsel lekken en onsamenhangend stotteren. De partij zou worden onthuld als een eeuwenoude fraude. En dan, tegen de tijd dat jij bosbessentaart zit te verorberen op de vierde juli, zal Hillary Clinton (hier beter bekend als Rodan het vliegend reptiel, of Zij-wiers-beurt-het-is) triomfantelijk met haar leren vleugels wapperen als de noodvervangster van “JB”. Ik ben hier om onze democratie te redden! Wacht maar af! Het probleem is dat deze batshit crazy vrouwen precies zijn waar ons land ziek van is en klaar mee.

  Uitgelekte video van Secret Service bewijst dat moordaanslag op Trump van binnenuit kwam

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Als Normies wakker worden!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Nieuwe formule voor vrede”: Vladimir Poetin maakt Kiev en het Westen nerveus
Volgend artikelIn Europa zeiden mensen “nee” tegen oorlog en woke-cultuur
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. ‘Dit moet wel het meest zielige geval van nationale gaslighting zijn sinds 218 na Christus, toen de Romeinen de 14-jarige Heliogabalus installeerden als leider van hun rijk.’

  De club (van Rome) die destijds de baas was, is nog steeds de baas. De elites van toen hebben hun macht generaties lang overgedragen en WIJ zijn al die tijd als vee voor hen. Alleen een Great Reset van de satanisten kan ons uit de schaduw en terug in het licht brengen en daarvoor is er licht nodig en dat licht is in ons allemaal, maar we zijn het vergeten.

 2. Zou het niet zijn, dat de wereld beter af zou zijn onder de leiding van vrouwen.
  Mijn conclusie is dat vrouwen nog wat meer excuses hebben, om zich achter te verbergen.
  Zie de Hilarische Clinton en Hitlermina (von der Leyen)

  Een wijsaart leert van zijn fouten.
  Tegenwoordig kunnen ze niet meer toegeven, dat ze een fout (vergissing) zijn begaan.
  De Deserteur de “Sieg-Griet”, zou de eerste kut minister-president van Nederland worden.
  De Deserteur de “Sieg-Griet”, is stiekem van het podium verdween!

  Mijn verwachting van mensen heb ik nooit laten afhangen van de sekse, huidskleur of religie.
  Over het algemeen zijn ze allemaal waardeloze huichelaars die de schuld bij de ander leggen.
  Of ze verschuilen zich achter een cultuur!
  Of ze verschuilen zich achter een huidskleur!
  Of ze verschuilen zich achter een sprookje!

  De USA staat voor the United Stasi of All!
  Misschien dan Robert Kennedy jr voor verandering kan zorgen.
  Maar dat is juist de reden dat hij het niet wordt

  Laat de de Hilarische Clinton het maar worden.
  Op voorwaarde dat ze de eerste de best keer dat ze uit een helicopter of vliegtuig stapt, d’r nek breekt!
  Dan heeft de wereld weer eens reden om te schateren!

  • Alles draait om balans. Een wereld geleid door alleen mannen of vrouwen maakt geen balans. We moeten helemaal terug naar de basis en realiseren dat de balans buiten ons een afspiegeling is van de balans in ons. Momenteel is nagenoeg elke mens op aarde een gefragmenteerde egoïst.

   De wereld zou beter af zijn als we allemaal helen, want zodra we helen begrijpen we weer dat de mens, de mens niet kan regeren. Er is een hogere macht nodig om ons te regeren en op dit moment is die hogere macht angst. Als we een liefdevolle, eerlijke en fijne wereld willen, dan moeten we de hogere macht van liefde gaan dienen.

   Man cannot rule man.

   Daarnaast zijn we hier niet om te heersen, te regeren en te consumeren, maar om samen te werken en de creatie en al het leven te verzorgen.

  • Jroam, niemand gaat ons redden. Robert F. Kennedy jr. (1954) is een zionist, gelooft in klimaatverandering & wordt niet gesteund door z’n zussen & broers. Zelfs zijn 96-jarige moeder Ethel Skakel Kennedy heeft haar steun jegens hem – nog – niet uitgesproken

  • De wereld beter af door leiding van vrouwen ? Ik zou zeggen; droom lekker verder. Vrouwen zoals Ursula von der Leijen, Sigrid Kaag, Jacinda Ardern, Hillary Clinton, Angela Merkel, en zo nog een lange lijst van vrouwen die nog erger zijn dan mannen.

 3. Alle leiders met hun demente opa-president op reis een middagje uit en op de foto, het heeft iets ongemakkelkjks, iets moois, en iets aandoenlijks, terwijl ze geilen op de werelderfenis waarvan niets hen tendeel zal vallen!
  Inderdaad nog enkele dagen, hij valt, en zijn doek ook.
  En met hem de vele bidenacteurs en cloons.

 4. In mijn kringen weten we allang wat er gaande is !

  Obama Once Said He’d ‘Be Fine with a Third Term’ if Someone Could Be a ‘Stand-In with an Earpiece’?

  “Openbaring 13:18 Gedecodeerd: Het 666 raadsel opgelost!”

  De VRIJMETSELAARS weten wie Obama is. Het is jammer dat de meeste gelovigen dat niet doen. in vrijmetselaarstempels over de hele wereld is er één specifiek Bijbelvers dat ze overal graveren en dat is onderdeel van Genesis 1:3 “Laat er licht zijn”. In Strong’s concordantie wordt het opgesplitst in het volgende nummer. Laat er licht uit 1961 zijn. 216 Dat laat zien dat de Heer Obama’s geboortedatum in Genesis had gecodeerd. Geboren in 1961 op de 216e dag. Merk op dat 216 6 X 6 X 6 is. Lukas 10:18 is ook de sleutel. In het Hebreeuws luidt Lukas 10:18 ra’ah satan naphal ‘aher baraq o bamah Niet te begrijpen tot deze generatie. Jezus meende elk woord dat hij zei!!! Dan een paar verzen later. “Op dat uur verheugde Jezus zich in de geest en zei: Ik dank u, o Vader, Heer van hemel en aarde, dat u deze dingen voor de WIJZEN en VOORZICHTIGHEDEN hebt VERBORGEN, en ze aan KINDEREN hebt OPENBAARD: toch, Vader? want zo scheen het goed in uw ogen.” — Lukas 10:21 (NBG)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in