Moslims die signaleren dat Frankrijk van hen is, terwijl de Franse politie passief naar hun veroveraars kijkt

Dit artikel gaat over de demografische veranderingen in Europa, die volgens NAVO’s media een belangrijk verkiezingsthema zijn bij de komende Euroverkiezingen, net als “De grootschalige invasie van Rusland in Oekraïne… de economie, banen, armoede en sociale uitsluiting, volksgezondheid, klimaatverandering en de toekomst van Europa.” Niet alleen maakte ik geen deel uit van die neppeiling over deze nepverkiezingen, maar ook de miljoenen andere Europeanen zoals ik, die de uitdrukking “De grootschalige invasie van Rusland in Oekraïne” niet zouden hebben gebruikt, ook al zijn zulke zinnen nu verplicht in een groot deel van de Europese sociale ruimte, schrijft Declan Hayes.

Dat gezegd hebbende, is er een wijdverspreide consensus dat de demografie van Europa permanent aan het veranderen is. Sommigen, zoals de katholieke kerk en de oorlogsmachine van de NAVO, verwelkomen die verandering om hun eigen perverse redenen en anderen, zoals Duitse en Nederlandse politici, die worden neergestoken omdat ze hun verschillende ideologische en praktische bedenkingen hebben tegen degenen die “nieuw zijn voor de parochie,” zijn minder verwelkomend.

Om een zinvolle bijdrage aan dit debat te kunnen leveren, moeten we kijken naar de ideologische krachten die aan het werk zijn en naar de push- en pull-factoren die deze enorme demografische bewegingen in gang zetten.

De bevolking van Afrika groeit bijna exponentieel en er is weinig doorsijpelingseffect voor de Afrikanen binnen het bereik van de NAVO. Voor veel Afrikanen is hun beste kans om mensensmokkelaars te betalen om hen naar Europa te brengen, waar er tenminste een kans is om een half eerlijk inkomen te verdienen. En voor de jonge Armeense moeders die ik ontmoette in Syrië is het een no-brainer om hen etnisch te laten zuiveren door de NAVO in plaats van hen te laten verkrachten en vermoorden door NAVO’s proxies.

Om een eenvoudig voorbeeld te geven: het minimumuurloon in Ierland is €12,70, oftewel 762 Filippijnse pesos per uur (oftewel meer dan ₱6000 per dag), terwijl het minimumloon in metro Manilla ₱570 per dag is. Als alle andere dingen gelijk blijven, kunnen Pinay-verpleegkundigen zich het beste een weg banen naar landen als Ierland en dan meer van hun familie meebrengen om zich hier bij hen te voegen “in het land van overvloed,” waar ze enige kans hebben op een goed leven, ondanks de criminele tarieven die ze moeten betalen voor kost en inwoning.

Hetzelfde geldt voor grote delen van het Indiase subcontinent, Egypte, Latijns-Amerika en elders, waar geldovermakingen van emigranten essentieel zijn om de betalingsbalans op orde te houden. In dit verband kan worden opgemerkt dat een voormalige leider van de Filipijnen heeft gezegd dat grote gezinnen goed zijn, omdat dat betekent dat er grotere menselijke geldgewassen zijn om te emigreren en geld naar huis te sturen om de peso stabiel te houden en parasieten zoals hij in luxe.

  Angst om uitgesloten te worden is groter dan de angst dat hun kleinkinderen een geterroriseerde minderheid zullen zijn in eigen land

Parasieten zijn niet beperkt tot de Filipijnen. Europa zit er vol mee en ze voeden zich met dezelfde menselijke gastheer. Ierland, om het nieuwste El Dorado van het Westen te noemen, is overspoeld met Polen, Slowaken, Bulgaren en Roemenen, die als galeislaven op boerderijen werken of vuilnisbakken legen en dergelijke en die, net als de eerder genoemde Pinays, crimineel hoge tarieven betalen voor kost en inwoning, wat helpt om het verzet tegen hun aanwezigheid van degenen die van hen profiteren te dempen.

Niet alle immigranten huren. Sommigen hebben hypotheken afgesloten die hun salaris opslokken, net als dat van de autochtone aboriginals. Niet alleen dat, maar de huurmarkt wordt geconsolideerd, waarbij grote multinationals, aasgierfondsen, pensioenfondsen en dergelijke op zichzelf al grote verhuurders zijn. Omdat de EU-regeringen huren zo aantrekkelijk voor hen hebben gemaakt, investeren ze zwaar in het bouwen van steeds meer appartementen om ze met steeds meer immigranten te vullen. Voor hen en CRH, de Ierse multinationale bouwleveranciers, is dit een win-win-bonanza.

Voor de vele Europese verhuurbedrijven met een jaaromzet van meer dan 1 miljard euro geldt: hoe meer immigranten, hoe beter. En hetzelfde geldt voor winkelgiganten als Tesco en de particuliere merken Lidl en Aldi, die alomtegenwoordig zijn in de winkelstraten van Europa. Hoe meer deze opeengepakte massa’s Europa binnendringen, hoe beter het is voor hen en soortgelijke concerns, die door hun schaalvoordelen ook de kleinere uit de markt drukken.

Positief is dat Europa nog steeds kan genieten van de eindeloze LGBT-parades die deze multinationals om hun eigen groezelige redenen sponsoren. Omdat de LGBT-laag van de bevolking weinig familieverplichtingen heeft, kunnen ze veel geld uitgeven aan hun hobby’s, die naadloos aansluiten bij de inhoudsloze ideologie die von der Leyen en haar soortgenoten nodig hebben om de massa’s binnen te halen.

Hoewel de vrolijke maand juni in het teken staat van deze gedegenereerden die over de Europese snelwegen paraderen en hun geslachtsdelen laten zien aan perverselingen en ongelukkige omstanders, dienen deze bijeenkomsten ook het grotere ideologische doel van het versterken van de indoctrinatie die onze scholen, bibliotheken en sportarena’s doordrenkt.

Neem nu profvoetballer Mohamed Camara, een verdedigende middenvelder voor zowel Monaco FC als het nationale team van Mali, die op dit moment officieel Franse staatsvijand nummer één is omdat hij weigerde een openbaar reclamebord te zijn voor de Werelddag tegen homofobie, transfobie en bifobie, die, om eerlijk te zijn, niet op de voorgrond staat bij de meeste mensen in Monaco of Mali of zelfs in Ierland, waar een vriend uit het Midden-Oosten onlangs contact met me opnam over de LGBT-grooming waaraan zijn 5-jarige zoontje op school wordt onderworpen.

  Alarm over opiniepeiling waaruit blijkt dat grote aantallen Canadezen in "samenzweringstheorieën" geloven

Hoewel soortgelijke bezwaren van protesterende ouders in Birmingham verboden zijn, laten we eens kijken wat er hier gebeurt. Niet alleen denken de leiders van Europa dat ze het recht hebben om de kinderen van Europese immigranten te steriliseren, maar ook vindt de Franse minister van Sport Amelie Oudea-Castera dat ze het recht heeft om “de zwaarste sancties” op te leggen aan Camara en aan Monaco FC omdat Camara en de goede mensen van Mali niet in de bullshit trappen van deze mislukte tennisser, die getrouwd is met de CEO van Sanofi, de Franse farmaceutische multinational die verwikkeld is in de Sanofi-zaak over kindermisbruik en soortgelijke schandalen. Voor door de staat gesponsorde gangsters als Oudea-Castera is Camara gewoon een geïmporteerde circusclown, wiens taak het is om met ballen te jongleren en een wandelend reclamebord te zijn voor het winstbejag van haar man.

Afgezien van het feit dat Oudea-Castera, net als de heer en “mevrouw” Macron, op de Olympische Spelen van 2024 in Parijs te zien zal zijn als een slechte dosis herpes, is er hier een bredere kwestie met Sanofi en even grote Franse, Zweedse, Zwitserse, Nederlandse en Duitse bedrijven, waarvan veel onderzoeks- en ontwikkelingsbudgetten in de miljarden lopen. Hun enorme omvang en  “known known”  veronderstellingen dwingen hen om mondiaal bestuur door een andere bril te bekijken dan iemand als, laten we zeggen, Loekasjenko, die vindt dat hij een zorgplicht heeft tegenover de bevolking van Wit-Rusland.

Zij zouden beweren dat Loekasjenko het grotere plaatje niet ziet, dat Europa, Oekraïne en zelfs Rusland inbegrepen, een gigantisch plastic-groen Big Pharma imperium moet zijn, met hen in het hart van de industrie, met de Britse, Belgische, Nederlandse, Zweedse en Deense koninklijke families die hun kapsels verzorgen en met de rest van ons die zich wentelen in Deliveroo afhaalmaaltijden, een Camara-vrij Monaco FC op Sky Sports en eindeloze LGBT parades, evenals Tesco, Lidl en Aldi winkels overal waar we kijken.

Hoewel sommige van onze rechtse vrienden deze demografische veranderingen bestempelen als manifestaties van het Kalergi-plan, een vermeend antisemitisch Great Replacement-complot om de inheemse bevolking van Europa te vervangen door een mengelmoes van immigranten met een donkere huidskleur, is de waarheid prozaïscher. Deze weg zijn we al eerder ingeslagen, niet alleen met de invasie van het Romeinse Rijk door verschillende stammen op zoek naar la dolce vita, maar ook met de Highland Clearances in Schotland, waar de opstandige Schotten hun economische nut hadden overleefd en dus, in maffiapreektaal, moesten vertrekken.

  Christelijke vrijwilligster verkracht en negen uur lang gemarteld door moslims – daarna doodgestenigd

En als we eindigen met zuster Schotland, is Red Clyde een vervagende herinnering, net als de majestueuze Gaelic taal van Somhairle MacGill Eain. Hier, in Ierland, hadden we een minister voor de Gaelische taal die er geen woord van sprak en in de gebieden waar het nog universeel gesproken wordt, worden honderden Oekraïense uitkeringstoeristen en dubieuze andere mannelijke figuren van vechtlustige leeftijd opgedrongen door de misdadige Public Order Unit van Ierland, zodat de Ierse Gaelische samenleving, net als die van zuster Schotland, zo zal uitsterven als de dodo.

De keerzijde van dit alles is dat alle oppositie tegen mensen als Amelie Oudea-Castera, Sanofi en hun klonen in heel Europa wordt genegeerd, dat er LGBT Pride Month-evenementen worden gehouden in katholieke kerken en, wat betreft de volgende generatie gesteriliseerde jongens en meisjes, wat kunnen we anders doen dan tot St Jude bidden dat God, of een buitenlands leger, hen zal verlossen van dit ongerechtvaardigde kwaad?

Niet dat Sint Jude genoeg is om ons te verlossen van de klapval van Amelie Oudea-Castera, Ursula von der Leyen en de andere te dure lichtekooien van de NAVO. Zij hebben één kijk op de wereld en onze rol als slachtschapen daarin. Wij moeten een andere hebben. En hoewel Russia Today, waar ik in het bovenstaande artikel opnieuw naar heb gelinkt, een rol heeft te spelen, hebben al die immigranten, emigranten en blijvers, van wier instemming de NAVO-hoeren afhankelijk zijn, dat ook.

Hoewel er moeilijke dagen in het verschiet liggen wanneer tientallen miljoenen Europeanen hun juk proberen af te schudden, kunnen we er zeker van zijn dat NAVO’s eigen innerlijke tegenstrijdigheden, evenals de vervolging van stand-up voetballers als Mohamed Camara en Matt le Tissier, om nog maar te zwijgen van de miljoenen overlevende slachtoffers van NAVO’s eindeloze oorlogen, garanderen dat vrijheid in het verschiet ligt.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

EU Commissie: Nederland kan 8 miljoen migranten ontvangen – en de hele EU 3,3 miljardVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe volgorde van vernietiging in een Russische reactie op NAVO-geleide aanvallen op het hartgebied van Rusland
Volgend artikelDr. Coleman: Het gevaar van elektromagnetische velden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Als er een allesvernietigende oorlog komt, zijn we meteen van de asielzoekers en haatdragende moslims verlost. Dan zijn we ook meteen gevrijwaard van alle andere ellende.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in