Na herhaalde mislukte pogingen om een wereldregering te vormen, zet het World Economic Forum nu in op de dreigende watercrisis als de sleutel om eindelijk zijn doelen te bereiken.

Professor Mariana Mazzucato, een “agenda bijdrager” voor het World Economic Forum, heeft dit heel duidelijk verwoord in een filmpje van de bijeenkomst van de groep in Davos vorig jaar dat onlangs viral is gegaan, schrijft Cassie B.

In de clip deelt ze haar teleurstelling over het feit dat klimaatverandering en COVID-19 vaccins tot nu toe niet hebben geholpen om hun doel te bereiken, maar ze zei dat een watercrisis zou slagen waar deze benaderingen hebben gefaald.

Tijdens een WEF-bijeenkomst over de “economie van water” zei ze: “Zijn we er echt in geslaagd om iedereen in de wereld te vaccineren? Nee. Dus het is niet alleen belangrijk om water te benadrukken als een mondiaal gemeengoed en wat het betekent om samen te werken en het zowel vanuit een mondiaal gemeengoedperspectief als vanuit het eigenbelangperspectief te bekijken, omdat het die parallel heeft, maar het is ook belangrijk omdat we er niet in geslaagd zijn om die problemen op te lossen die soortgelijke kenmerken hadden. En water is iets dat mensen begrijpen.”

De discussie was bedoeld om een tweejarig initiatief te ontwikkelen dat gericht is op het transformeren van de economie van water, waarvan ze hoopt dat het de manier waarop water wordt beheerd voor de rest van de eeuw zal veranderen.

  Het Corona-narratief ontsluierd

Ze leek ook te suggereren dat het publiek niet intelligent genoeg is om klimaatverandering te begrijpen, maar water is iets waar zelfs kinderen zich in kunnen vinden.

“Klimaatverandering is een beetje abstract. Sommige mensen begrijpen het heel goed, sommigen begrijpen het een beetje, en sommigen begrijpen het gewoon niet,” zei ze.

“Water, elk kind weet hoe belangrijk het is om water te hebben. Als je voetbalt en je hebt dorst, dan heb je water nodig,” voegde ze eraan toe.

Ze wees op de noodzaak van het cultiveren van “burgerbetrokkenheid” bij deze kwestie en “het experimenteren met dit begrip van het algemeen belang.” Ze maakte ook een toespeling op de WEF-agenda’s voor klimaatverandering en COVID-19-vaccins, ondanks hun mislukkingen, en zei: “Kunnen we deze keer echt resultaten boeken op manieren waarop we andere keren jammerlijk gefaald hebben? En hopelijk zullen we niet blijven falen met de andere dingen, maar hoe dan ook…”

Tijdens de vergadering stelde de groep het belang vast van veilig, schoon water voor de menselijke gezondheid en de groei van economieën en lanceerde de Global Commission on the Economics of Water.

De directeur van het Potsdam Institute for Climate Impact Research, Johan Rockstrom, wees op de voedselcrisis die centraal stond in de discussies van het WEF. Hij merkte op dat de belangrijkste bepalende factor of deze crisis en de klimaatverandering succesvol overwonnen kunnen worden, water is, dat volgens hem het ontbrekende stuk is in veel beleid en discussies.

Hij zei bijvoorbeeld dat veel voedselzekerheidscrises verband houden met waterschaarste, wat volgens hem samenhangt met klimaatverandering en regenval. Hij concludeerde dat het tijd is om de economie van water te zien als iets dat een gemeenschappelijk doel is dat dringend beheerd moet worden met een “brede systeembenadering”.

  Westerse wereld in noodtoestand - Emigreren of standhouden? Politieke ballingschap of verzet?

WEF heeft sterk aangedrongen op het vaccineren van de wereld tegen COVID-19

In 2021 stelde het World Economic Forum dat het economisch herstel van de wereld na de pandemie afhing van de uitrol van vaccins. Ze schetsten hoe de wereld gevaccineerd kon worden tegen COVID-19 en riepen op tot publiek-private partnerschappen om fabrieken over de hele planeet te bouwen om elk jaar vaccins aan elk individu te verstrekken.

Ze maakten er geen geheim van dat ze iedereen een injectie wilden geven en stelden: “De enige manier om dit op te lossen is door ons plan om de wereld te vaccineren te versnellen. Niemand is veilig totdat we allemaal veilig zijn.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Klaus Schwab: “Bereid u voor op een bozere wereld”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Balfour Verklaring stond Zionistische Joden toe om als terroristen op te treden: Een nadere blik
Volgend artikelIllusoir schuldgevoel
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

31 REACTIES

 1. Er is geen zoet water tekort!
  De grote zoet water kringloop is immens. De parasieten hebben t over de kleine en gecontroleerde kringloop..
  Via t waterbeheer handig om pathogenen of sedatieven toe te voegen..of een covid”virus”. Fuckerdefuck them!

 2. Watertekort, dit gaat in Nederland wel ’n beetje moeilijk worden, we hebben water genoeg, altijd gehad, meer dan genoeg soms. Soms staat hier bij mij in de tuin het grondwater nog geen 15 cm onder het maaiveld. Ik ben benieuwd hoe ze dat dan in Nederland tot een “crisis” kunnen omvormen.

   • Beste Mensen

    Zeker kan dat
    Gezegde : De aanhouder wint Altijd
    Continu doordrammen een generatie lang en naderhand …
    Men weet niks beters dan dat wat werd opgelepeld

    Dank U

  • @Simon…
   Nederland is echt niet toevallig een ster in watermanagement? De waterschappen kunnen Nederland maken of slopen. En verdiep je eens in de watersnoodramp bij Zeeland. Die hele ramp is ook gecreëerd.

   Feitelijk zou NL nooit te weinig water kunnen hebben aangezien wij DE rivierendelta zijn via welke bijna al het water uit Europa in de Noordzee uitkomt. Ze hebben honderd jaar gebouwd aan watermanagement om ons land onder water te kunnen zetten of droog te kunnen leggen zoals het ze uitkomt. Zet de juiste sluizen open en heel Nederland verzuipt, doe de juiste sluizen dicht en heel Nederland droogt uit. Het KNMI heeft al hardop gezegd war ons te wachten staat… droge zomers en natte winters.

   Ondertussen hebben we sinds cojona begon al bijna geen natuurlijke weersomstandigheden meer gezien. We worden 24/7 en nagenoeg 365 dagen per jaar besproeid.

 3. Wel vreemd om een watercrisis te realiseren terwijl wereldwijd overstromingen zijn, zelfs vele malen erger dan in het verleden.
  En weet je dat ons regenwater schoner is dan ons kraanwater.
  Soms snap ik die elite niet… Een wereld regering vormen is echt niet zo moeilijk om dat voor elkaar te krijgen, ze denken veels te moeilijk.

 4. Een ieder…ongeacht wie…die aan het meest elimentaire gedeelte komt van het voortbestaan van de mensheid…in dit geval water….. moet asap ge-eli-mi-neerd worden(volgens links jargon)…en no merci….

 5. Terwijl velen korter/minder zijn gaan douchen/badderen door de hoge energie kosten…

  Gaan de landverraders gewoon met droge ogen staan liegen over water tekort??

  Komt natuurlijk ook uit het project “Poly-Crises” van de WHO/UN/WEF

 6. Water hier in Nederland zal nooit schaars worden, dat wordt beheerd, dus als er schaarste is, dat wordt gecreëerd. Is een hele industrie. In de zomer is op sommige plaatsen hier in Nederland het grondwaterpeil 60 cm hoger dan het winterpeil. Hoger vanwege groter verbruik in land en tuinbouw en hogere verdamping. Waterschappen regelen dat gewoon, als ze zeggen dat er te weinig is, dan moet de pomp gewoon een trapje harder.

 7. Beste Mensen

  Heb het vaak genoeg aangehaald
  Zie de Kinder tekenfilm the Avatar Ang
  Heel aandachtig
  Hierin zijn veele scenarios uitgebeeld
  Over hoe het door Blank bezetenen de macht uit handen zien glippen en die alsnog proberen te behouden
  Ookal zijn alle foefjes al lang en breed doorzien
  Er bestaan geen andere be-denkbare ideën
  Daar is en blijft de hersen capaciteit der bezeten mensheid te klein voor
  Helaas

  Dank U

  • Ik heb een andere kijk, ten opzichte van mensen laat staan van enige andere… Adriaan toffe mens ..ik ben blij dat hij er 1 is … LGSTO . een mens, ook …nu moet ik zeggen terwijl ik naar jullie mening een shit head ben .. ook andere deze ik niet vernoemen zal, i don’t Care a shit what you talkin about , ik heb zelf ervaren wat Adriaan moest doormaken betreft zijn familie enz. .. heb een beetje respect …jullie zijn zo een zelfingenomen bende van kakkers en Ringo fuck you

   • Beste Mensen

    Mocht Ringo ook ziek worden
    Wat nooit uitgesloten kan worden
    Aangezien alles in handen van het Alomtegenwoordige is ….
    Hij bepaald wanneer die zichzelf zichtbaar maakt als eerst als een vrouwelijk geslacht huis en van daaruit weer als een mannelijk geslacht huis
    En …. Mogen er afwijkingen via het Ego ik bekend als verdwalingen er nog bij in worden gebouwd geschapen gecreëerd
    Dan zou het best mogelijk kunnen zijn dat Ringo mocht deze schrijven nog worden herinnerd bij Beste Danny langs kunnen komen om Aids en dergelijk ziekten meer verder te doen floreren
    Dus Uit de Toren van Baabel Babbel te blazen
    Kort gezegd
    Zodoende dus meerdere ziekten de wereld in te helpen creëeren
    Sterkte en veel plezier met Uw werken

    Dank U

 8. De enige crisis die er heerst is de grenzeloze domheid en lafheid bij de bevolking. Een normaal sterk volk had dit nest wormen al lang doodgetrapt.

  • Durachuk daarin heb je groot gelijk de mensen zijn bijna allemaal af gestomd en bang geworden door oorlog zuchtige landen zij durven geen wapens meer in de hand te nemen om dat zooitje ongeregeld naar de andere wereld te brengen zo dat wij gewoon ons eigen leventje kunnen houden .daarom zeg ik ? kom op mensen doe jouw ding sluit deze geestelekzieke mensen op zet ze neer waar zij zich?zelf naar de verdommenis kunnen brengen en niet de wereld bevolking

   • gerrit@ bv op een van de vele verlaten olie booreilanden. Helemaal vrij …ver weg in zee. Zeewater filteren, vis eten en met geen hond rekening houden. Hun Eigen Cyber Paradijs. Jummie. De mensen wereld stuurt af en toe een voedsel droping. Ik denk dat de Globalisten erg gelukkig zouden zijn met zo’n leven in Totale Apartheid. Een eigen Brave New World. Met porno, anonieme seks en drugs en alcohol… overal camera’s en beeldschermen zodat het Narcisme Platform voortdurend zichzelf kan adoreren. En filmen. En weer kijken etc.
    Nog vrijer.. off grid….zelf energie opwekken. Met zon, wind en getijden..

 9. Ze kunnen het en zijn er al mee bezig.
  Zo is de meerderheid totaal afhankelijk van het water uit de kraan.
  Dan al die rivieren die het duitse riool etc Nederland in brengen..uiteraard ook vol chemicaliën.

  En dan het krankzinnige kappen van bossen. Waar de bossen verdwijnen, verdwijnen rivieren…

  En vwb Nederland, uiteraard komt dat tzt onder water. Dat is simpelweg de natuur in beweging Dat gaat willempie en andere hydrologen niet tegenhouden. Er is gewoon veel geld en natuur verworst met die idioterie in Nederland.

  Verdrr zag ik fitvin Fr. al asnkomen toen de gore stasi waterleverancier vroeg op te geven hoeveel regenwater oovang capaciteit wij hebben. Uiteraard niet beantwoord.

  Nu vraag ik mij af, waar ik woon zitten pesticides in het kraanwater (wordt gewoon vermeld met een nepdisclaimer dat het binnrn hun zelfverzonnen norm is. Zou regenwatee niet gewoon te drinken zijn en worden ee beduveld met een fabel?

  • Zuiver het (regen)water iig met stof/papieren plus een koolstoffilter( bijv brita). Desnoods met dubbele kan. Regenwater bewaren kan door er een drupje chloor in te doen. Opslag zo koud mogelijk( ondergronds) en zeker geen tonnen in de zon laten staan.
   Er zijn meer filters ( berkey en berkley)die beweren slootwater te filteren tot drinkwater.
   Verdiep je hier in. Het is een hele wetenschap.

 10. Niemand is veilig totdat we allemaal veilig zijn dat klopt helemaal ,omdat we gemanipuleerd zijn dan zijn ze veilig
  er zijn tal van bedrijven welke zout water kunnen omzetten in zoet water onlangs is een Belgische bedrijf mee bezig en in Afrika is kleinschalig aan de gang

 11. LIbie heeft onder Ghadaffi zoetwaterbassins gebouwd in de woestijn en een zandvlakte omgebouwd naar vruchtbaar land….OH Sorry over Ghadaffi mag je natuurlijk niets goeds vertellen maar onder zijn leiding floreerde het land en kreeg elke burger geld van de olieopbrengst, studeren en ziekenzorg volledig gratis en van hoog niveau, Jonge gezinnen kregen goedkoop huizen om in te wonen en geen rente over leningen. Een nieuwe auto koste ongeveer achtduizend euro omdat de staat geen taks heft…..Nee, Ghadaffi was een slecht mens. Het zal er nog gaan stuiven in de Arabische regio.

  • Dat klopt: Ghadaffi waagde het om goed te zijn voor zijn eigen land. En voor Afrika.
   Mmm…foute boel volgens het Westers imperialisme: De slaven krijgen water en brood.
   De Lybische olie moest voor een habbekrats naar het westen (voor hun verspillende en verwoestende economieën wereldwijd ).

   Zelfde verhaal met Irak. Sadam Hussein was daar geplaatst door westerse machten… als hun gehoorzame stroman.
   Toen hij een deel van het fortuin aan oliegeld ging investeren in eigen land…oa in Bagdad. (de stad renoveren, de watervoorziening updaten, betere pensioenen, gratis onderwijs en vervolg studies) waren de Brits en Yanks klaar met hem.
   Helemaal toen hij/ Irak de vaten olie wilde afrekenen in euro’s. ipv dollari. (na 2000)
   (Los van het feit dat Sadam Hussein vanwege zijn middelen verslavingen mogelijk inderdaad was ontspoord. Dat kan zwartmakerij zijn geweest van VS Intel).

   De plannen om het Midden Oosten, Afghanistan te re-koloniseren en beslag te leggen op hun land, delfstoffen en olievoorraden…werden voorbereid vanaf 1997/1998 door de ultra rechtse denktank ‘Project for a New American Century’. William Kristoll en Robert Kagan waren de leiders van deze bende. Oorlogshitsers en brutale rovers als Paul Wolfowitz, Donald Rumsfeld en Dick Cheney werden actieve leden. Ze kwamen kort erop in de Bush Regering. Voorbereid op imperiale strijd en bezetting. Maw…. daar gingen De Anglofonen (lees NATO) weer.

   We horen nu niets meer over en van Irak. (Of andere door de NATO verwoeste contreien). Irak : volledige westerse censuur. En vernedering. Een land met een cultuur die 4500 jaar teruggaat. Gegijzeld door goddeloze gekken. Uit een brutaal land. (in feite zelf een kolonie
   Na WO2 deed de VS dit met Japan: Het land volledig onder curatele stellen tot 1951) .

   Irak is uiteraard verzwakt en getraumatiseerd door de NATO militaire terreur, de vernietiging van hun cultuur (musea leeggehaald en verwoest) en godsdienst en de doorgaande ‘legale roof’ van hun olievoorraden (die ‘netjes’ worden afgerekend’..
   Dit hoorde ik enkele jaren terug van een Iraqi…(ik wil dit feit opnieuw checken) de VS ‘betaalden’ enkele jaren terug 6 dollar per barrel ruwe olie = 160 liter. Een schijntje.
   Werkelijke prijs lag rond $ 65 per barrel. Nu 75 $ per Am. barrel = 160 liter.)

   China heeft zich gewapend tegen de oude koloniale dictators door een stevig land op te bouwen.
   Terecht. En Rusland kent de Britten en hun chaotische militaire kolonie Ame = ik houd van Rica = rijkdom..
   (Ze bedoelen welvaart voor max 5 a 10 % van de inwoners. De rest in een hut. Of oude tent).

 12. Een watercrisis zou veel te veel opvallen, vooral hier in Nederland. Zorgt dat u een waterfilter in huis hebt van 1e kwaliteit die alle troep die niet in het water thuishoort eruit filtert. Wijzelf gebruiken zo’n filter al jaren. Tijdens een demonstratie van zo’n filter (voor onze aankoop daarvan) was duidelijk te zien dat gewoon water al niet echt zuiver is. Want het zou zomaar kunnen dat de cabal vergift aan het drinkwater gaat toevoegen zoals de inhoud van die giftige spuiten. Dit alles om iedereen te vergiftigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in