Klimaatactiviste Thunberg Thunberg is een dikzak, schrijft China Daily, een krant gesponsord door China’s Communistische Partij.

In het artikel noemt de Chinese krant de Zweedse 18-jarige een “milieuprinses” die niet leeft zoals ze beleerd.

“De prinses heeft nog nooit in haar leven een boom of een stukje gras geplant in de woestijn. In plaats daarvan is zij rondgereisd om een reeks protesten te organiseren, die het milieu nog meer hebben vervuild”, aldus de krant.

“Hoewel zij beweert veganist te zijn, is te oordelen naar de resultaten van haar groei haar koolstofvoetafdruk in feite niet klein”, vervolgt de tekst, waarmee wordt geïmpliceerd dat Greta Thunberg overgewicht zou hebben.

De achtergrond van de Chinese aanval op Greta Thunberg is dat zij eerder deze maand in berichten op Twitter eiste dat China meer zou doen om zijn koolstofuitstoot te verminderen, iets wat de Aziatische supermacht boos maakt.

China voert aan dat het een ontwikkelingsland is dat veel minder kooldioxide per hoofd van de bevolking uitstoot dan de westerse landen, en dat het daarom niet eerlijk is van de Chinezen te eisen dat zij meer doen om hun uitstoot te verminderen.

Onthuld: Zo geestesziek is de klimaatgoeroe Greta Thunberg

  Laat ze insecten eten... Hoe onverschillige elites hun minachting laten blijken en wat er daarna komt
Vorig artikelCovid-‘vaccin’ ontmaskerd als enorm risico: Laat je niet vertrappen door de lemmingen op weg naar de afgrond
Volgend artikelNog een interview met Dr Mike Yeadon – “Waarschuw iedereen om niet in de buurt van de extra vaccins te komen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. My God! She’s a chubby git isn’t she. Must be spending all of her time munching junk food all day! Fat retarded biatch!

 2. Hoe oud is dit mens nu inmiddels. 19? 20? Ouder?
  Mensen worden ouder en veranderen wel eens.
  En soms worden ze wat dikker.
  Voor de rest geen aandacht meer aan geven. Wie is Greta?

 3. Is een speeltje van politieke onbenullen.
  Leidt de aandacht van hun stupiditeit af, en gelijk een middel om hun gekkigheid te legitimeren.

 4. Greta .. Het laatste wat ik vernam omtrent deze personage is dat ze – net als haar ouders – tot de Clan van de Freemasons behoort. Aardig om te weten, is dat ook Dalai lama van dezelfde party is. Als eye opener ..

  • Is Dalai Llama een CIA agent. De bewaking rondom hem tijdens een lezing in Brussel was totaal aspiritueel en vrouwonvriendelijk. Hij communiceert met als veel occulten met buitenaardse orakels. Zijn volk is gespleten in medestanders en tegenstanders. De laatsten verzwegen door westerse media. Bij Thunberg voel ik als empaat vooral megairritatie en geen Inspiratie. Deborah Tavares heb ik meer mee.

 5. Ik ben het vooral niet met haar ouders eens.
  Hoop dat Greta vele van haar nobele doelen in de toekomst terug gaat zien.
  En ik hoop dat ze ook wraak zal nemen op al die personen die het op het internet niet met haar eens waren. Diegenen met doodsbedreigingen en brute scheldpartijen. Van personen die veel te veel luxe hebben en veel te veel energie en water kunnen ‘kopen’. Etc.

  Vroeger op de basisschool waren wij ook met grote-mensenproblemen bezig. Greenpeace toneelstukken, inzamelingsacties, etc. Gebeurt nog steeds. Nog steeds mogen kinderen het oplossen. De nadruk wordt bij hen gelegd. Door bijvoorbeeld kleintje NOS-journaal.

 6. Wat een lelijkerd.

  Ik schat haar in op zoon 80 kilo, het is een klein vet monster geworden.

  Haar idealen heeft ze blijkbaar overboord gegooid en vegetarisch dat is ze volgens mij ook niet meer. Haar milieu acties heeft goed geld in het laatje gebracht, papa was haar manager en regelt alles.

  De Thunberg’s zullen wel een vetgemeste bankrekening hebben.

  Greta ga eens wat nuttigst doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in