© makelessnoise / Flickr (CC BY 2.0)

Moeten we het recht hebben om een bloedtransfusie van COVID-19 gevaccineerden te weigeren? Hoe zit het met organen die door gevaccineerden worden gedoneerd?

In de meeste landen kan iedereen die tegen COVID-19 is ingeënt onmiddellijk of kort na de vaccinatie bloed doneren, ondanks het feit dat het experimentele product levensbedreigende aandoeningen kan veroorzaken bij de ontvangers, schrijft John O’Sullivan.

Gedoneerd bloed zal zich vermengen met het uwe, en de zorgwekkende geïnjecteerde spike-eiwitten uit het donorbloed zullen zich opnemen en circuleren in uw lichaam.

De overgrote meerderheid van de mensen, vooral de media, besteedt geen aandacht aan deze kwestie. Bezorgde burgers moeten alle gezondheidsautoriteiten, politici en volksgezondheidsinstanties aanschrijven en eisen dat bloedbanken worden gescreend en gescheiden, en dat gevaccineerd en niet-gevaccineerd bloed duidelijk worden geïdentificeerd. Niemand kent de veiligheidsgegevens op lange termijn. Dit is een globaal experiment op de mensheid en het moet gestopt worden!

Bekijk de onderstaande video om het dreigingsniveau te bepalen:

Via bitchute.com.

Herinnert iemand zich nog de gevolgen van de AIDS-pandemie, toen besmet donorbloed het leven van duizenden mensen verwoestte?

Aan het eind van de jaren zeventig en het begin van de jaren tachtig kregen mensen in het Verenigd Koninkrijk die aan de bloedstollingsstoornis hemofilie leden bloed dat was gedoneerd – of verkocht – van mensen die geïnfecteerd waren met het HIV-virus en hepatitis C.

Volgens de krant The Guardian (11 juli 2017) drongen hemofilielijders aan op compensatie nadat:

In 1991, toen campagnevoerders dreigden de regering voor de rechter te dagen, heeft zij aan de met HIV besmette personen ex-gratia betalingen gedaan van gemiddeld 70.000 euro per persoon, op voorwaarde dat zij afzagen van verdere juridische claims. De omvang van de infectie met hepatitis C werd pas jaren later ontdekt.

Nu de experimentele COVID-19 vaccins verantwoordelijk worden gesteld voor meer dan een miljoen bijwerkingen, kunnen we er zeker van zijn dat dit verhaal weer een tikkende tijdbom is in het falen van de overheid.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Schokkende analyse van levend bloed na COVID-19 injectieVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelToevalsproces of ontworpen? COVID-19 oorsprong en evolutie “Samenzweringstheorieën”
Volgend artikelBlijf uit mijn buurt: Indiase politie plaatst “doodskop” banners op ongevaccineerde mensen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. He, cool. Ik heb O-negatief, oftewel universele donor. Mijn ongevaccineerde bloed gaat nog eens geld opbrengen.
  Nu alleen eens kijken wat ik ga regelen voor het geval ik zelf bloed nodig heb.

  • Mensen met O- negatief zijn over het algemeen ook veel gezonder en minder bevattelijker voor allerlei ziektes en aandoeningen.
   Ik heb zelf ook O-negatief.
   Het schijnt dat maar iets van 15% van de mensen dat heeft.
   Ze weten niet waar O-negatief vandaan komt omdat het er niet altijd was.
   Ze vermoeden dat het door aliens is aangepast. Maar dat blijft raden.

 2. Ik dacht ergens gelezen te hebben dat Japan en België de enige landen zijn die wel onderscheid maken. Ik denk er over iets bij me te gaan dragen, niet reanimeren, en geen bloed en organen van gevaccineerde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in