Hallo, ik ben een 36 jarige vrouw die op 6 augustus de eerste injectie met Moderna heeft gekregen. Ik aarzelde om het te nemen omdat ik in februari 2020 Covid had gehad (en dacht dat mijn antilichamen me zouden beschermen tegen herinfectie). Ik voelde me onder druk gezet om het te nemen, schrijft Lauren O.

Twee dagen na de prik, kreeg ik spiertrekkingen onder mijn linker ribbenkast. Het was zo’n bizarre gewaarwording – 24 uur voelde het alsof er iets aan mijn hart trok (beste manier om het te beschrijven). Na die eerste stuiptrekking periode, verspreidde het zich door mijn hele lichaam. Letterlijk. Mijn kleine teen bewoog constant, mijn onderlip bewoog 48 uur lang, mijn vingers bewogen uit zichzelf, ik had het gevoel dat er “vuurwerk” afging in mijn beide benen – vooral in mijn kuiten. Mijn dijen trilden en mijn linkerwang trilde willekeurig. Ik voelde ook af en toe een tintelende sensatie over mijn hele gezicht. Het voelt soms aan als elektrische stroom die door mijn benen loopt. Het is verschrikkelijk en het houdt niet op. Op een avond ging ik naar de eerste hulp omdat het zo erg was. Ik had het gevoel dat ik Parkinson of MS kreeg. Ze deden wat bloedonderzoeken, deden minimale testen. Ze zeiden dat mijn magnesium in orde was en stuurden me naar huis met wat anti-angst medicijnen. Ik moet toegeven dat de angstmedicatie helpt, alleen al door me te kalmeren van de constante stuiptrekkingen die nu al bijna twee maanden aan de gang zijn.

  De schokkende waarheid over "witte longziekte"

Ik wacht op een antwoord van een neuroloog voor een afspraak, maar het duurt nu al drie weken en ik heb nog niets gehoord. Ik wou dat ik naar mezelf had geluisterd en het vaccin niet had genomen. Ik zal de tweede prik NIET nemen omdat ik bang ben dat het mijn huidige problemen alleen maar zal verergeren, of de mogelijkheid om nieuwe symptomen te creëren.

Ik heb op 4 september een antistoftest gedaan en daaruit bleek dat ik een hoog aantal antilichamen had. Dit gaf me vertrouwen in mijn beslissing om geen tweede injectie te nemen.

Ik vind het heel erg voor iedereen hier op de site die negatieve bijwerkingen ondervindt. Het enige wat we kunnen doen is hoopvol blijven dat het met de tijd allemaal beter zal worden. Bedankt voor het lezen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wereldvermaarde Harvard psychiater: “Laat je niet vaccineren, we hebben een moratorium nodig”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCNN tv-arts: “Gevaccineerden zijn net zo besmettelijk als ongevaccineerden” … “Dus door de ongevaccineerde mensen moet ik extra oppassen”
Volgend artikelVoormalig Pfizer-medewerkster signaleert FDA-studie, waarschuwt dat Pfizer-vaccin COVID met meer dan 300% verhoogt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Ja weer iemand die onder druk een gifprik neemt het zijn vooral de twijfelaars onzekere mensen die overstag gaan hopelijk ondervind ze niet nog meer problemen het is triest maar wel zo wijs om de tweede prik niet te nemen ik wens deze mevrouw veel sterkte en hopelijk blijft ze nog een beetje langer gezond in en in triest waarom zijn mensen zo dom maar ja dat is eigenlijk het zelfde als dat liedje waarom zijn de bananen krom ik denk dat we daar nog eerder een logisch antwoord op krijgen

 2. weet iemand of er een contract is of bestaat zo dat ik de gene die mijn wil verplichten om een vaccin te nemen
  om deze iets te laten ondertekenen
  zo dat ik deze dan aansprakelijk kan stellen als ik er iets van zou krijgen
  en deze dan ook op de hoogte is dat dit in strijd is met diverse artikelen in het wetboek
  en dat deze mijn dan ook discrimineert en of uitsluit om deel te nemen aan de maatschappij

 3. Hetzelfde maatje van me, ik had hem wel verteld wat de nadelen zijn van de prik, toch door zijn familie en werk laten overhalen. Hij begint nu wakker te worden en heeft er spijt van na 2x laten prikken.

 4. ..papa/mama/broer/zus/pooier/hoernaal/klassehoofd zei..
  Kan natuurlijk dat zulke mensen gewicht in de schaal leggen, misschien ook wel heel onderlegd zijn/lijken/oid.

  Wat anders dan een briefje op de koelkast voor extra melk en een injectie.

  https://home.solari.com/wp-content/uploads/2021/09/AFFIDAVIT-OF-LTC_Long.pdf

  BEVESTIGING VAN LTC. THERESA LONG M.D. TER ONDERSTEUNING VAN EEN ONTWERP VOOR EEN VOORLOPIG BESLUIT

  Ik, luitenant-kolonel Theresa Long, MD, MPH, FS naar behoren beëdigd, leg af en verklaar als volgt:

  1. Ik leg deze beëdigde verklaring af als klokkenluider onder de Military Whistleblower Protection Act, titel 10 U.S.C. § 1034, ter ondersteuning van de hierboven genoemde MOTION als getuigenis van een deskundige ter ondersteuning daarvan.

  2. De meningen van deskundigen die hier naar voren worden gebracht, zijn van mijzelf en zijn verkregen op basis van mijn persoonlijke, professionele en educatieve ervaringen, in context, waar van toepassing, door wetenschappelijke gegevens, publicaties, verhandelingen, meningen, documenten, rapporten en andere informatie die relevant is voor het onderwerp en zijn niet noodzakelijk die van het leger of het ministerie van Defensie.

  Ervaring en referenties

  3. Ik ben bevoegd om te getuigen van de feiten en zaken die hierin worden uiteengezet. Een waarheidsgetrouwe en nauwkeurige kopie van mijn curriculum vitae is hierbij als bewijsstuk A bijgevoegd.

  4. Na het behalen van een bachelordiploma van de Universiteit van Texas Austin, voltooide ik mijn medische graad aan het University of Texas Health Science Center aan de Houston Medical School in 2008. Ik heb tien jaar als veldchirurg gewerkt en daarna een residentie in Lucht- en ruimtevaart en arbeidsgeneeskunde aan de United States Army School of Aviation Medicine, Fort Rucker, AL. Ik heb een master in volksgezondheid en ben opgeleid door het Combat Readiness Center in Ft. Rucker als luchtvaartveiligheidsfunctionaris. Daarnaast heb ik getraind in het medisch management van chemische en biologische oorzaken in Fort Detrick en USAMIIRD.

  5. Ik ben board-gecertificeerd in Flight Aerospace Medicine en board in aanmerking komend in Occupational Medicine.

  6. Ik ben momenteel werkzaam als Brigade Surgeon voor de 1st Aviation Brigade Ft. Rucker, Alabama en ben verantwoordelijk voor het certificeren van de gezondheid, mentale en fysieke bekwaamheid en paraatheid voor alle bijna 4.000 personen met vluchtstatus op deze post.

  7. Mijn bijgevoegde curriculum vitae toont verder mijn academische en wetenschappelijke prestaties van de afgelopen dertien jaar.

  8. Voorafgaand aan het begin van de pandemie ontving ik gespecialiseerde militaire training van artsen in infectieziekten van het leger, de marine en de luchtmacht over opkomende bedreigingen van besmettelijke ziekten, FEMA-training, training voor paraatheid bij noodsituaties, medische effecten van ioniserende straling, OSHA, toxicologie in de ruimtevaart , Epidemiologie, Biostatistiek, medisch onderzoek en rampenplanning. Meer recentelijk heb ik gefunctioneerd als medisch en wetenschappelijk adviseur van een luchtvaarttrainingsbrigade die probeerde risicobeperkende strategieën en biostatistische analyse van SARS-Cov-2 (“Covid 19”)-infecties bij zowel gevaccineerde als niet-gevaccineerde soldaten te identificeren. Daarbij heb ik pathogene Covid 19-infecties geïdentificeerd, gediagnosticeerd en behandeld. Ik heb bijwerkingen van vaccins waargenomen na de toediening van EUA-vaccins en volgde het succes van soldaten die verschillende Covid 19-therapieën buiten het leger kregen. De meerderheid van de militairen binnen de DOD-populatie is jong en heeft een goede fysieke conditie. Militaire vliegers vormen een subgroep van de militaire bevolking die moet voldoen aan de strengste medische normen om op vluchtstatus te zijn. De populatie studentpiloten waar ik voor zorg zijn voornamelijk tussen de 20 en 30, mannen en in uitstekende fysieke conditie. Het risico op ernstige ziekte of overlijden in deze populatie van SARs-CoV-2 is minimaal, met een overlevingspercentage van 99,997%.

  9. Bij het observeren, bestuderen en analyseren van alle beschikbare gegevens, informatie, monsters, ervaringen, geschiedenissen en resultaten van deze verstrekte behandelingen en inentingen, heb ik een professionele mening geformuleerd, die me verplicht om deze bevindingen te rapporteren aan superieuren in de commandostructuur en collega’s in het leger. Ik heb dit gedaan met gemengde resultaten in termen van acceptatie, afwijzing en dreiging van straf voor het delen ervan.

  10. De toepassing van risicobeheer is van cruciaal belang voor de veiligheid en het succes in zowel de geneeskunde als de luchtvaart. Lucht- en ruimtevaartgeneeskunde is een specialiteit die zich toelegt op de veiligheid van vluchten door de luchtvaartmedische plaatsing en behandeling van cockpitbemanningsleden, zoals bereikt door de consistente en zorgvuldige toepassing van risicobeperkings- en beheerstrategieën. ATP 5-19, 1-3. Risk Management (RM)1 schetst een gedisciplineerde benadering om een ​​risiconiveau uit te drukken in termen die op alle niveaus gemakkelijk te begrijpen zijn.

  11. 1-6. Stelt: “Een risicobeslissing is de vastberadenheid van een commandant, leider of persoon om te accepteren of niet. Het (de) risico(‘s) verbonden aan een actie die hij of zij zal ondernemen of anderen zal opdragen te nemen. RM is alleen effectief wanneer specifieke informatie over gevaren en risico’s wordt doorgegeven aan het juiste commandoniveau voor een risicobeslissing. Ondergeschikten moeten specifieke risico-informatie doorgeven aan de commandostructuur.”

  12. “Wanneer de specifieke informatie over gevaren en risico’s wordt doorgegeven aan het juiste commandoniveau voor een risicobeslissing. Ondergeschikten moeten specifieke risico-informatie doorgeven aan de commandostructuur. Omgekeerd moet het hogere commando de ondergeschikten die risicobeslissingen nemen of controles uitvoeren de vastgestelde risicotolerantie bieden – het risiconiveau dat de verantwoordelijke commandant bereid is te accepteren. RM-aanvraag moet inclusief zijn; degenen die een operatie uitvoeren en degenen die deze leiden, nemen deel aan een geïntegreerd proces”.

  13. 1-7. Stelt: “In de context van RM is een controle een actie die wordt ondernomen om een ​​gevaar te elimineren of het risico ervan te verminderen. Bevelhebbers stellen, indien van toepassing, lokaal beleid en regelgeving vast”.

  14. De vijf stappen van Risicobeheer omvatten 1. Identificeer de gevaren, 2. Beoordeel de gevaren, 3. Ontwikkel controles en neem risicobeslissingen, 4. Implementeer controles, 5. Toezicht en evalueer.

  15. Het is daarom mijn verantwoordelijkheid en die van elke leider om de stappen van risicobeheer toe te passen op de huidige pandemie en de gebruikte tegenmaatregelen. De CDC en de FDA zijn civiele instanties die niet de missie van Nationale Defensie hebben die de DOD heeft. Begeleiding en aanbevelingen van deze civiele instanties moeten worden gefilterd door het strategische perspectief van de nationale defensie en de mogelijke risico’s die aanbevelingen kunnen hebben voor de gezondheid van de gehele strijdmacht. Ervoor zorgen dat de gezondheid van de strijdmacht niet in gevaar komt, is een strategische noodzaak, waarvoor elke militaire arts verantwoordelijk is voor de hele strijdmacht. Ervoor zorgen dat de gezondheid van de strijdkrachten niet in gevaar komt, is een strategische noodzaak, waarvoor elke militaire arts verantwoordelijk is.

  16. Stap 1: Identificeer de gevaren: Zoals gedefinieerd in FM 1-02.1 Operationele termen, pg. 1- 48, gevaar is een toestand die mogelijk letsel, ziekte of overlijden van personeel kan veroorzaken; schade aan of verlies van apparatuur of eigendommen; of degradatie van de missie.

  17. Stap 2: Beoordeel de gevaren: Er zijn talloze therapeutische middelen waarvan is bewezen dat ze de infectie aanzienlijk verminderen en daarom bescherming bieden tegen de schadelijke effecten van SARs-CoV-2.

  18. Literatuur heeft aangetoond dat natuurlijke immuniteit duurzaam, voltooid en superieur is aan vaccinatie-immuniteit tegen SARs-CoV-2. mRNA-vaccins geproduceerd door Pfizer en Moderna zijn beide in verband gebracht met myocarditis, vooral bij jonge mannen tussen 16-24 jaar oud.2 De meerderheid van de jonge nieuwe legervliegers is begin twintig. We weten dat er een risico is op myocarditis bij elke mRNA-vaccinatie. Bovendien weten we nu dat vaccinatie niet noodzakelijk infectie of overdracht van SARs-CoV-2 voorkomt. Daarom hebben personen die volledig zijn gevaccineerd met mRNA-vaccins na vaccinatie ten minste twee onafhankelijke risicofactoren voor myocarditis. Extra opschepperschoten voegen meer risico toe. Het is onmogelijk om een ​​risico-batenanalyse uit te voeren op het gebruik van mRNA als tegenmaatregel tegen SARs-CoV-2 zonder verdere gegevens… Het gebruik van mRNA-vaccins in onze strijdmacht, brengt een risico van onbepaalde omvang met zich mee, in een populatie waarin meer dan 20 personeelsleden in actieve dienst van de 1,4 miljoen stierven aan de onderliggende SARs-CoV-2.

  19. Trainingsprogramma voor vliegtuigbemanning (ATP) 5-19, 1-8. Accepteer geen onnodig risico, stelt: “Een onnodig risico is elk risico dat, indien genomen, niet op een zinvolle manier bijdraagt ​​aan het volbrengen van de missie of onnodig levens of middelen in gevaar brengt. Legerleiders accepteren alleen een risiconiveau waarbij het potentiële voordeel opweegt tegen het potentiële verlies.

  20. Onderzoek toont aan dat de meeste mensen met myocarditis geen symptomen hebben. Complicaties van myocarditis omvatten gedilateerde cardiomyopathie, aritmieën, plotselinge hartdood en heeft een sterftecijfer van 20% na één jaar en 50% na 5 jaar. Volgens het National Center for Biotechnology Information, U.S. National Library of Medicine, “is de algehele mortaliteit de afgelopen 30 jaar ondanks optimaal medisch beheer niet veranderd”.

  21. Stap 3: Ontwikkel controles en neem risicobeslissingen: Omdat vaccinatie met mRNA het risico op myocarditis verhoogt, moet onmiddellijk een uitgebreid screeningprogramma worden geïmplementeerd om personen die getroffen zijn te identificeren en te proberen de onmiddellijke risico’s en langdurige invaliditeit te verminderen.

  22. Stap 4: Implementeer controles: Stuur duidelijke richtlijnen naar alle DOD-gezondheidswerkers over de risico’s van vaccinatie myocarditis. Het verplichte SARs-CoV-2 mRNA-vaccinatieprogramma moet onmiddellijk worden opgeschort totdat er onderzoek kan worden gedaan naar de werkelijke omvang van het risico op myocarditis bij personen die zijn gevaccineerd. We moeten alternatieven voor mRNA-vaccins evalueren en onmiddellijk implementeren, waaronder Ivermectine (FDA goedgekeurd 1996), Remdesivir (FDA goedgekeurd 2020), Hydroxychloroquine (FDA goedgekeurd 1955), Regeneron (FDA EU goedgekeurd 2020). Bekijk VAERS-gegevens voor sterfgevallen als gevolg van COVID voor op leeftijd afgestemde gegevens en gegevens van COVID-sterfgevallen in actieve dienst binnen de DOD om een ​​risico-batenanalyse uit te voeren.

  23. Stap 5: Toezicht houden en evalueren: We moeten een screeningprogramma opzetten om degenen met een verhoogd risico op myocarditis te identificeren, dwz degenen die mRNA-vaccinaties hebben gekregen met Comirnaty, BioNTech of Moderna, of een van de volgende symptomen hebben pijn op de borst, kortademigheid van adem of hartkloppingen Ze moeten een screening laten uitvoeren in overeenstemming met de CDC-aanbevelingen voordat ze weer gaan vliegen. Volgens de CDC-richtlijnen omvat de initiële evaluatie van individuen die zijn geïdentificeerd volgens de bovenstaande criteria ECG, troponineniveau, ontstekingsmarkers zoals het C-reactieve proteïne en erytrocytsedimentatiesnelheid. Opgemerkt moet worden dat de gouden standaard voor de diagnose van myocarditis de end myocardiale biopsie (EMB) is.

  24. De schoten dragen mRNA dat ervoor zorgt dat de ontvanger biljoenen spike-eiwitten maakt. Dit is een probleem om vijf redenen. Ten eerste blijkt dat de spike-eiwitten niet lokaal op de (schouder) injectieplaats achterblijven, maar in het bloed en in vrijwel alle organen van het lichaam circuleren. Ten tweede is aangetoond dat de spike-eiwitten zelf pathogeen (ziekteverwekkend) zijn en zich hechten aan endotheel-, long- en andere cellen, stolsels vormen en hartcellen aanvallen. Ten derde passeren de spike-eiwitten en hun lipidenanodeeltjes de bloed-hersenbarrière, met onbekende langetermijneffecten op de hersenen en grote bezorgdheid over chronische neurodegeneratieve aandoeningen. Ten vierde werken deze spike-eiwitten samen in veel signaalroutes die tumorvorming, kanker en andere ernstige ziekten kunnen veroorzaken. Ten vijfde, volgens Pfizer’s Japanse distributiestudie van LNP-accumulatie, roept onverwachte sekwestratie in voortplantingsorganen en milt zeer ernstige zorgen op de lange termijn op. Zoals Aircrew Training Program (ATP) 5-19, 1-8 stelt dat we: Geen onnodig risico accepteren. “Een onnodig risico is elk risico dat, indien genomen, niet op een zinvolle manier zal bijdragen aan het volbrengen van de missie of onnodig levens of middelen in gevaar zal brengen. Legerleiders accepteren alleen een risiconiveau waarbij het potentiële voordeel opweegt tegen het potentiële verlies. Vanuit het oogpunt van risicobeheerbeoordeling, zonder langetermijngegevens over de veiligheid met betrekking tot deze vijf kwesties, is dit een onaanvaardbaar risicobeheerrisico.

  25. Op de etiketten van Comirnaty en BioNtech staat duidelijk vermeld dat de vaccinatie niet mag worden gegeven aan personen die allergisch zijn voor ingrediënten. Een van de vermelde primaire ingrediënten van deze injectables is polyethyleenglycol (“PEG”), dat qua moleculaire samenstelling nauw verwant is en tot dezelfde familie van synthetische polymeren behoort als propyleenglycol, een veelgebruikt ingrediënt in antivries. Anderen lijken het eens te zijn met mijn punt op grond van recente wetenschappelijke studies die ervoor zorgden dat een groep van 57 artsen en wetenschappers opriep tot onmiddellijke stopzetting van het vaccinatieprogramma. De zorg met dit ingrediënt is dat polyethyleenglycol (PEG) is dat het een adjuvans is dat een immuunrespons veroorzaakt zonder enig vaccin. We denken dat 72% van de bevolking al PEG-antilichamen heeft. Die lichamelijke reactie op PEG varieert van een ernstige anafylactische reactie die ziekenhuisopname of overlijden vereist, tot levenslange allergieën en anti-drug-antilichamen (ADA’s) die kunnen voorkomen dat andere medicijnen in uw lichaam werken. Een ander belangrijk ingrediënt van het Lipid Nanoparticle-afgiftesysteem is “ALC 0315” (twee bijlagen, delen gemarkeerd) in de Pfizer-opnamen. De vierde bijlage is het toxiciteitsrapport over ALC-0315, dat tussen 30-50% van de totale ingrediënten omvat. Het veiligheidsinformatieblad (bijgevoegd als bewijsstuk B) voor dit primaire ingrediënt stelt dat het categorie 2 is onder de OSHA HCS-voorschriften (21 CFR 1910) en bevat verschillende waarschuwingen, waaronder maar niet beperkt tot:

  Zoek medische hulp als het in contact komt met uw huid
  Bij inademing en bij moeilijk ademen cardiopulmonale reanimatie
  Evacueren als er een milieulek is
  de chemische, fysische en toxicologische eigenschappen zijn niet volledig onderzocht
  Let op: het product is niet volledig gevalideerd voor medische toepassingen. Alleen voor onderzoeksdoeleinden

  26. Gezien het risico dat gepaard gaat met de spike-eiwitten zelf, vanwege de risico’s die gepaard gaan met de lipidenanodeeltjes (ALC 0315) en hulpstoffen zoals PEG, denk ik dat het redelijk is om te concluderen dat deze injecties een ernstig risico vormen voor veel mensen als gevolg van een direct nadelig effect of een allergische reactie, en mogen daarom geen vaccinaties nemen met Comirnaty of BioNtech. Nogmaals, ik heb een agent geïdentificeerd die een aanzienlijk gevaar inhoudt voor soldaten, die zou vallen onder DA Pam 385-61 Toxic Safety Standards, genoemd in 2-11.

  27. Mijn beoordeling is dat ALC 0315 een bekend toxine is met weinig onderzoek, met name het ontbreekt nog aan toxiciteits-, carcinogene en teratogene onderzoeken en is specifiek beperkt tot “alleen onderzoek” en heeft in feite geen eerdere gebruiksgeschiedenis, met de SDS-aanduiding van (GHS02), vermeld als H315 en H319, met andere woorden, gevaarlijk bij inademing, inslikken of contact met de huid en een gevaar voor de gezondheid met de aanduiding (P313). Een overzicht van het veiligheidsinformatieblad geeft aan dat het niet voor menselijk of diergeneeskundig gebruik is.

  28. Ik heb niet veel tijd genomen om de risico’s van andere Covid 19-vaccins af te bakenen, behalve het veiligheidsinformatieblad van het belangrijkste ingrediënt van Moderna, SM-102 (bijgevoegd als bewijsstuk C). Het volstaat te zeggen dat de SM-102 aanzienlijk gevaarlijker is dan de Pfizer ALC 0315 en het lijkt erop dat de DOD deze IND/EUA niet actief verwerft of verspreidt. Als de DOD het Moderna-vaccin zou gaan gebruiken, kan men een veel hoger percentage ernstige bijwerkingen en sterfte verwachten, aangezien SM-102 een uitdrukkelijke waarschuwing “Skull and Crossbones” heeft, gekenmerkt onder de GHS06 en GHS08. Met andere woorden, dit Moderna-ingrediënt is dodelijk.

  29. Aangezien deze Covid 19-vaccins zowel Investigational New Drugs als Emergency Use Authorization-vaccins waren, heb ik veel tijd genomen om de mogelijke risico’s, gevaren en gevaren te begrijpen die deze en elk nieuw medicijn of nieuwe onderzoeksgeneesmiddel kunnen hebben voor de gezondheid, veiligheid en operationele gereedheid of bekwaamheid van piloten onder mijn hoede en op deze post. Ik heb geprobeerd militaire dossiers en volgsystemen te onderzoeken voor het registreren van gebeurtenissen en ernstige ongewenste voorvallen en dodelijke slachtoffers in verband met vaccins, nieuwe vaccins en gebruik in noodgevallen, onderzoeksvaccins in computergegevenssystemen aanbevolen door de General Accounting Office in 2002 en waarvan opdracht is gegeven om te worden ontwikkeld en geïmplementeerd door de minister van Defensie in 2003.

  30. Een wekelijks MEDSITREP-rapport geeft geen melding van de CDC-gegevens van VAERS of interne gegevens over bijwerkingen van vaccins. Ondanks de aanbeveling van het Government Accountability Office in de GAO-enquête van Guard and Reserve Pilots and Aircrew GAO-02-445, gepubliceerd op 20 september 2002, waarin werd aanbevolen dat de minister van Defensie de oprichting van een actief bewakingsprogramma zou leiden (in tegenstelling tot de passieve VAERS) om bijwerkingen te identificeren en te monitoren, werd niet geïmplementeerd. Ik heb geen gegevens, database of intern systeem kunnen lokaliseren, openen of beoordelen om de effecten van vaccins op onze militaire leden of piloten te volgen, op te slaan, te evalueren of te onderzoeken.

  31. Ik heb ook wetenschappelijke gegevens en collegiaal getoetste onderzoeken bekeken die resultaten bespreken, analyseren en concluderen dat natuurlijke immuniteit minstens zo goed, zo niet veel beter is dan alle op dit moment beschikbare Covid-vaccins. Ik heb ook de beëdigde verklaring van Dr. Peter McCullough bekeken ter ondersteuning van en met betrekking tot de klacht die in deze zaak is ingediend en heb de ondersteunende gegevens ervan beoordeeld. Een aanvullende peer-reviewed studie waarnaar niet wordt verwezen in de materialen van Dr. McCullough ondersteunt ook dezelfde conclusies en meldt dat natuurlijke immuniteit een 13-voudig betere bescherming biedt tegen Covid 19-infecties dan enig momenteel beschikbaar Covid 19-vaccin6. Meer recentelijk, tijdens een vergadering van het FDA-adviescomité op 17 september van dit jaar, stemden veertien van de zeventien leden tegen de goedkeuring van eventuele Covid-boostervaccins in de jeugdige leeftijdsgroep, nadat ze hadden opgemerkt dat het vaccinprogramma de bepalende test onder de EUA heeft geschonden statuut over de vraag of de voordelen van de experimentele behandeling opwegen tegen de risico’s; in feite vonden ze de injecties veel gevaarlijker dan nuttig in deze leeftijdsgroep en sommigen uitten hun bezorgdheid dat dit in het algemeen voor alle leeftijdsgroepen zou gelden.7

  32. Ik ben ook op de hoogte van het bevel van de minister van Defensie Austin met betrekking tot Covid Vaccine-mandaten die deze week zijn gemaakt. In een informatiedocument werd gesteld dat “personeel van de eenheid slechts zoveel geweld mag gebruiken als nodig is om medisch personeel te helpen met vaccinaties.” Het gebruik van geweld om een ​​medische behandeling of therapie toe te dienen tegen de wil van een geestelijk bekwame persoon vormt een medische batterij en is universeel in strijd met de medische ethiek. Momenteel ben ik niet op de hoogte van de Commissie die beschikbaar is binnen de DOD. Geautoriseerde vaccins voor noodgebruik, ondanks de poging om sommige ervan als goedgekeurd te karakteriseren ondanks het feit dat dergelijke goedgekeurde versies niet beschikbaar zijn en ongeacht de eerdere immuniteit van een militair lid tegen Covid 19; zelfs waar het kan worden aangetoond met een recente antilichaamtest.

  33. Ten slotte heb ik een recent onderzoek bekeken met de titel “US COVID-19-vaccins waarvan bewezen is dat ze meer schade dan goed veroorzaken, gebaseerd op cruciale klinische onderzoeksgegevens die zijn geanalyseerd met behulp van het juiste wetenschappelijke eindpunt, alle oorzaken van ernstige morbiditeit”, door J. Bart Classen, MD en gepubliceerd in Trends in Internal Medicine; 25 augustus 2021. Bijgevoegd als bewijsstuk D.

  34. Ik heb ook beleidslijnen, nota’s en richtlijnen gezien met betrekking tot vrijstellingen voor vaccinaties zoals volledig beschreven in Legerverordening 40-562, die beweren elke vrijstelling voor eerdere immuniteit door ons militair personeel te elimineren.

  Mening

  35. Ik heb de motie voor een voorlopig bevel herzien waarin de kwestie van eerdere immuniteitsvoordelen wordt besproken die opwegen tegen de risico’s van het gebruik van experimentele Covid 19-vaccins, samen met voorgestelde bewijsstukken en daarin aangehaald materiaal. Als mening over dit onderwerp trek ik ook mijn eigen conclusies die in mijn huidige rol als vliegchirurg van het leger in de praktijk zullen worden gebracht. als legerdokter.

  36. Ik observeerde persoonlijk de fysiek meest fitte vrouwelijke soldaat die ik in meer dan 20 jaar in het leger heb gezien, van een atleettraining op collegiaal niveau voor de Ranger School, naar lichamelijk verzwakt zijn met hartproblemen, nieuw gediagnosticeerde hypofyse-hersentumor, schildklierdisfunctie binnen enkele weken om gevaccineerd te worden. Verschillende militaire artsen hebben hun ervaring uit de eerste hand met mij gedeeld met een aanzienlijke toename van het aantal jonge soldaten met migraine, onregelmatige menstruatie, kanker, vermoede myocarditis en het melden van hartsymptomen na vaccinatie. Talloze soldaten en DOD-burgers hebben me verteld hoe ze ziek, bedlegerig en verzwakt waren en dagen tot weken na vaccinatie niet in staat waren om te werken. Ik heb onlangs ook de medische dossiers van drie cockpitbemanningsleden bekeken, die allemaal zowel significante als agressieve systemische gezondheidsproblemen vertoonden. Vandaag ontving ik bericht over één dodelijk ongeval en twee IC-gevallen op Fort Hood; de overledene was een legerpiloot die op dat moment had kunnen vliegen. Alle drie de gevallen van longembolie gebeurden binnen 48 uur na hun vaccinatie. Ik kan dit resultaat niet toeschrijven aan iets anders dan de Covid 19-vaccins als de bron van deze gebeurtenissen. Elke persoon was in topconditie vóór de inenting en elk kreeg het voorval binnen 2 dagen na vaccinatie. Correlatie op zich is niet gelijk aan oorzakelijk verband, maar er bestaan ​​significante causale patronen die correlatie verhogen tot een waarschijnlijke oorzaak; en de bewijslast van het tegendeel ligt bij de autoriteiten zoals de CDC, de FDA en farmaceutische fabrikanten. Ik vind dat de waargenomen ziekten, verwondingen en dodelijke slachtoffers het directe en causale effect zijn van de Covid 19-vaccinaties.

  38. Ik kan melden dat ik meer dan vijftien militaire artsen en zorgverleners ken die ervaringen hebben gedeeld met het feit dat hun bezorgdheid over de veiligheid werd genegeerd en verbannen vanwege het uiten of melden van veiligheidsproblemen met betrekking tot COVID-vaccinaties. De politisering van SARs-CoV-2, behandelingen en vaccinatiestrategieën hebben al lang bestaande veiligheidsmechanismen, een open en eerlijke dialoog en het vertrouwen van onze servicemedewerkers in hun gezondheidssysteem en zorgverleners volledig in gevaar gebracht.

  39. Het onderwerp van dit verzoek om een ​​voorlopig bevel en de verwoestende gevolgen ervan voor leden van het leger dwingen mij om als volgt te concluderen en te handelen:

  a) Geen van de bestelde Covid 19-vaccins voor noodgebruik kan of zal een betere immuniteit bieden dan een persoon die hersteld is van een infectie;
  b) Alle drie de EUA Covid 19-vaccins (Comirnaty is niet beschikbaar), in de leeftijdsgroep en het fitnessniveau van mijn patiënten, zijn riskanter, schadelijker en gevaarlijker dan helemaal geen vaccin te hebben, of een persoon nu hersteld is of geconfronteerd wordt met Covid een Covid 19-infectie;
  c) Er is direct bewijs dat suggereert dat alle personen die een Covid 19-vaccin hebben gekregen, op onherstelbare en onherroepelijke wijze beschadigd zijn in hun cardiovasculaire systeem;
  d) Vanwege de Spike-eiwitproductie die in het genoom van de gebruiker is ingebouwd, heeft elke ontvanger van de Covid 19-vaccins al microstolsels in hun cardiovasculaire systeem die een gevaar vormen voor hun gezondheid en veiligheid;
  e) dat dergelijke microstolsels na verloop van tijd grotere stolsels zullen worden door de aard van de vorm en samenstelling van de Spike-eiwitten die worden geproduceerd en deze eiwitten worden overal in het lichaam van de gebruiker aangetroffen, inclusief de hersenen;

  f) Dat deze schade in het beginstadium alleen kan worden ontdekt door een biopsie of MRI-scan;
  g) Gezien het feit dat er momenteel geen functionele myocardiale screening wordt uitgevoerd, is het mijn professionele mening dat er momenteel substantiële risico’s bestaan ​​die een goede screening van alle cockpitbemanningen vereisen.
  h) Dat genoemde cockpitbemanningen uit hoofde van hun beroep buitengewone risico’s vormen voor zichzelf en anderen, gezien de uitrusting die ze bedienen, de munitie die daarop wordt vervoerd en de operatiegebieden in de nabijheid van bevolkte gebieden.
  i) Dat ik, zonder de huidige screeningprocedures, inclusief een Aero Message (kennisgeving van de vluchtchirurg) met betrekking tot dit aantoonbare en identificeerbare risico, ik moet en zal daarom al het actieve vliegpersoneel dat de vaccinaties heeft ontvangen aan de grond houden tot het moment dat de oorzaak van de deze ernstige systemische gezondheidsrisico’s kunnen vollediger en adequaat worden beoordeeld.
  j) Dat, op basis van de eigen protocollen en onderzoeken van de DOD, de enige twee waardevolle methoden om dit risico adequaat te beoordelen, zijn door middel van MRI-beeldvorming of cardiobiopsie die moet worden uitgevoerd.
  k) Dat ik, in overeenstemming met het voorgaande, de minister van Defensie hierbij aanbeveel dat alle piloten, bemanningsleden en vliegend personeel in de militaire dienst die ziekenhuisopname nodig hadden door injectie of een Covid 19-vaccinatie hebben gekregen, op dezelfde manier worden geaard voor verdere dispositieve beoordeling.
  l) Dat dit Hof een onmiddellijk bevel zou geven om de verdere schade aan al het militair personeel te stoppen om de gezondheid en veiligheid van onze actieve dienst, reservisten en troepen van de Nationale Garde te beschermen.

  40. Ik ben bevoegd om mijn mening te geven over de medische en vluchtgereedheidsaspecten van deze beschuldigingen op basis van mijn bovengenoemde opleiding en professionele medische, luchtvaart- en militaire ervaring en de basis van mijn meningen zijn gevormd als resultaat van mijn opleiding, praktijk, training en ervaring.

  41 Als specialist in lucht- en ruimtevaartgeneeskunde en als vluchtchirurg verantwoordelijk voor de levens van onze legerpiloten, bevestig en bevestig ik de nauwkeurigheid en waarheidsgetrouwheid van mijn voorgaande verklaringen, analyses en bijlagen of verwijzingen hierbij:

  _______________/S/__________________ LTC Theresa Long, MD, MPH, FS

  Ik, luitenant-kolonel Theresa Long, MD, MPH, FS, verklaar op straffe van meineed van de wetten van de Verenigde Staten van Amerika, en verklaar op persoonlijke titel dat:

  THERESA MARIE LONG, MD, MPH, FS LTC, MEDICAL CORPS, Amerikaanse leger

  Medische opleiding

  United States Army School of Aviation Medicine Ruimtevaart/Beroepsgeneeskunde Residency Universiteit van West Florida
  Afgestudeerde Student -MPH

  06/2019-6/2021

  Carl R. Darnall Army Medical Center, Fort Hood, Texas Family Medicine Stage
  06/2008-11/2010
  Onbeperkte medische licentie, IN

  09/2003 – 06/2008
  University of Texas Medical School in Houston, Houston, Texas 06/2008 M.D.

  08/2001 – 08/2004
  Undergraduate – Universiteit van Texas in Austin, Austin, TX 05/2004 BS Neurobiologie

  Onderzoekservaring

  08/2018 – 5/2020
  School voor luchtvaartgeneeskunde
  MPH-programma van de Universiteit van West Florida
  https://tml526.wixsite.com/website
  Heeft een dwarsdoorsnede-onderzoek uitgevoerd naar tussenwervelschijfziekte bij legervliegers en vliegtuigbemanning

  08/2002 – 05/2003

  Universiteit van Texas in Austin, Texas
  Onderzoeksassistent, Dr. Dee Silverthorn
  Academisch onderzoek gedaan om medische feiten en de laatste onderzoeksinformatie bij te werken voor de publicatie van de vierde editie van Human Physiology

  09/2000 – 11/2000

  Neurofarmacologisch onderzoek, Texas
  Lab Tech, Dr. Silverthorn
  Verwerving van cerebellums van ratten voor onderzoek naar gensequencing. De focus van het project was het bepalen van de DNA-sequentie van de receptor in de zich ontwikkelende foetale hersenen die zich bindt aan ethanol en apoptose induceert die leidt tot het foetaal alcoholsyndroom.

  Publicaties/Presentaties/Poster Sessies Presentaties/Posters

  Poster: Intervertebrale Disc Disease Among Army Aviators and Air Crew, gepresenteerd tijdens de 2021 American Occupational Healthcare Conference.
  Long, Theresa M., Sorensen, Christian, Victoria Zumberge. (2003, mei). Natriumafhankelijk transport van opname van chloorfenolrood door Malpighische tubuli van acheta domesticus. Poster gepresenteerd op: Universiteit van Texas in Houston; Austin, Texas.

  Vrijwilligerservaring

  08/2005 – 09/2005
  Universiteit van Texas – Houston, Health Science Ctr, Texas
  Medisch student – Medische hulp en ondersteuning geboden voor acute zorg en triage van evacués van orkaan Katrina.

  Werkervaring

  06/2021- Heden
  1e Luchtvaartbrigade TOMS Chirurg
  Dienen als medisch adviseur van de commandant van de 1st Aviation Brigade met betrekking tot de gezondheid en fitheid van meer dan 3600 officieren, onderofficieren en soldaten. De brigade bestaat uit drie luchtvaarttrainingsbataljons, die verantwoordelijk zijn voor de initiële binnenkomst van roterende vleugel / vaste vleugelvliegtraining, geavanceerde vliegtuigtraining. evenals specifieke taken omvatten het waarborgen van de veiligheid van de vlucht in legerluchtvaartoperaties door te fungeren als Flight Surgeon, terwijl het zorgen voor de gezondheid en fitheid van de militaire politie, brandweerlieden en militaire werkhonden die Ft. Rukker. Belast met het uitvoeren van epidemiologische en biostatistische analyse van verwondingen en ziekten (SAR’s CoV-2) en medische trends die optreden tijdens de training en het identificeren en implementeren van strategieën om vertragingen of verloren trainingstijd te verminderen.

  05/2018-06/2021
  Lucht- en ruimtevaart- en arbeidsgeneeskunde-resident

  Graduate Medical Education-opleiding in lucht- en ruimtevaart en arbeidsgeneeskunde met het behalen van een master in volksgezondheid. Specialistische training omvatte de cursus Flight Surgery, The Instructor/Trainer cursus, Space Cadre Course, Medical Effects of Ionizing Radiation, Medical Management of Chemical and Biological Casualties cursus bij USAMIIRD, Ft. Detrick, NASA, 7e Special Forces, cursus luchtvaartveiligheidsofficier, Global Medicine Symposium, OSHA, Dept of Transportation, Textron Bell Helicopters, Brigade Healthcare Cursus, Cursus Preventieve Geneeskunde Senior Leaders, Joint Enroute Critical Care Course, Army Aeromedical Activity, onderzoek naar tussenwervelschijven Schijf ziekte.

  05/2015-05/2018

  Afdeling Revalidatiediensten
  Algemeen geneeskundige
  Toegewezen aan Carl R. Darnall Army Medical Center Fysische geneeskunde kliniek met speciale taken Functie als General Medical Officer, om het aantal hoogrisicopatiënten te verminderen dat off-post wordt doorverwezen naar pijnbestrijding en PM&R klinieken. Functioneerde als Performance Improvement Officer voor PM&R, de Chiropractic Clinic OIC en de CBG/IDES Subject Matter Expert van het IPMC multidisciplinair team. Aanzienlijk verbeterde toegang tot zorg voor de kliniek voor Fysische Geneeskunde. Was instrumenteel in het leiden van de ziekenhuisovergang voor de chiropractische kliniek en droeg bij aan de daaropvolgende succesvolle inspectie van de Joint Commission. Verhoogde toegang tot zorg in de chiropractische kliniek met 500%.

  9/2013- 5/2015

  Afdeling Kindergeneeskunde/ Afdeling Inzet & Operationele Geneeskunde
  Algemeen geneeskundige
  Toegewezen aan de Carl R. Darnall Army Medical Center Pediatric Clinic met speciale taken binnen de afdeling Deployment & Operational Medicine. Leverde acute en routinematige medische zorg voor pasgeborenen tot 18 jaar en werkte samen met de lactatieteamleider om een ​​onderzoeksmatrix te ontwikkelen om een ​​effectief gebruik van middelen te garanderen om te voldoen aan perinatale kernmaatregelen PC-05 voor accreditatie van de gezamenlijke commissie. Initiatief gedemonstreerd door medische noodhulp te verlenen aan een van de slachtoffers van de schietpartij op FT Hood op 2 april 2014.

  10/2012-9/2013

  Afdeling Inzetgeneeskunde/Emergency Medicine
  Algemeen geneeskundige
  Toegewezen aan de afdeling Deployment & Operational Medicine van het Carl R Darnall Army Medical Center (CRDAMC) met specifieke taken onder leiding van de CRDAMC DCCS. Ondersteunde de inzet van soldaten / herschikking van gevechten, terwijl ze ook klinische rotaties uitvoerden binnen de afdelingen spoedeisende hulp en interne geneeskunde om de toegang tot zorg voor acuut zieke patiënten te verbeteren. Verbeterde productiviteit van de SMRC door fysieke ETS, Chapter, Special Forces, Airborne, Ranger, SERE en OCS/WOCS uit te voeren. Gegarandeerd DODM-succes met 90% CRDAMC-personeel naleving van hun jaarlijkse PHA’s. Geselecteerd om ACLS-instructeur te worden.

  06/2012-10/01/2012

  Afdeling van de inspecteur-generaal van het leger
  Expert op het gebied van gehandicaptengeneeskunde (SME) – Tijdelijke afdeling van de inspecteur-generaal van het leger
  Assistent-inspecteur-generaal voor medische handicaps (vakdeskundige)
  Geselecteerd boven mijn collega’s, uit het hele leger AMEDD als een van de drie medische NARSUM Subject Matter Experts om te functioneren als een tijdelijke assistent-inspecteur-generaal, in een door SECARMY geleide inspectie van het MEB/IDES-systeem. Plannen, coördineren en uitvoeren van inspecties van instanties/commando’s en het verzamelen van benodigde gegevens en perspectieven die relevant zijn voor het inspectieonderwerp. Inspectieconcepten, -doelstellingen en -methodologieën ontwikkeld, terwijl de vereisten voor inspectielocaties worden gecoördineerd met de belangrijkste legercommando’s ASCC, DRU’s, installaties en componenten. Trends geïdentificeerd, grondoorzaken van systemische problemen geanalyseerd en oplossingen voorgesteld aan de IG, de stafchef van het leger en de secretaris van het leger voor een servicebrede implementatie.

  06/2011-06/2012

  Carl R. Darnall Leger Medisch Centrum
  Geïntegreerd evaluatiesysteem voor handicaps
  Verhoogde toegang van patiënten tot zorg door 203 afspraken voor acute zorg in vier maanden tijd uit te voeren. Verhoogde productiviteit met 25% door het voltooien van 202 NARSUM’s, 12 TDRL’s, 42 psychiatrische addendums in negen maanden met slechts één geval teruggestuurd van de PEB. Bij afwezigheid taken uitgevoerd van CBG-chef en QA-arts door QA uit te voeren op zeven NARSUMS en 13 casussen te beoordelen voor initiële intake. Functioneerde als IDES Physician Training officer, het toepassen van PDA-training om een ​​uitgebreid trainingsprogramma te ontwikkelen voor nieuwe MEB/IDES NARSUM-artsen.

  11/2010-05/2011

  Carl R. Darnall Army Medical Center, Hospital Operations, Clinical Plans en Medical Operations Officer

  Diende als Clinical Plans and Medical Operations Officer voor ziekenhuisoperaties (HOD), verantwoordelijk voor de synchronisatie van externe en interne MEDCEN-operaties ter ondersteuning van meer dan 3.000 MEDCEN-medewerkers, evenals de grootste militaire installatie van het DoD en de omliggende burgerbevolking; assisteerde bij de ontwikkeling en uitvoering van medische plannen ter ondersteuning van installatie-, garnizoens-, MEDCEN- en civiele AT/FP- en MASCAL-evenementen

  06/2005 – 07/2005

  Leger van Verenigde Staten, Texas, Basiscursus officier – Klasse 1st Sergeant

  Toezicht gehouden op 306 medische, tandheelkundige en dierenarts HPSP-beursontvangers voor de basistraining van officieren. 10/2002 – 08/2003

  Leger van Verenigde Staten – Texas National Guard, Texas Flight Medic – EMT/BCLS Instructor Training

  10/2001 – 10/2002

  United States Army Reserve, Texas, Instructeur/Trainer

  of

  https://thetexan.news/wp-content/uploads/2021/09/Peter-Chambers-affadavit.pdf

  Ik, luitenant-kolonel Peter Chambers, MC, FS, SF naar behoren beëdigd, leg af en verklaar als volgt:
  1. Ik leg deze beëdigde verklaring af als klokkenluider onder de Military Whistleblower Protection Act, titel 10 U.S.C. § 1034, ter ondersteuning van de hierboven genoemde MOTION als getuigenis van een deskundige ter ondersteuning daarvan.
  2. De meningen van deskundigen die hier naar voren worden gebracht, zijn van mijzelf en zijn verkregen op basis van mijn persoonlijke, professionele en educatieve ervaringen, in context, waar van toepassing, door wetenschappelijke gegevens, publicaties, verhandelingen, meningen, documenten, rapporten en andere informatie die relevant is voor het onderwerp en zijn niet noodzakelijkerwijs die van het leger of het ministerie van Defensie. Ervaring en referenties
  3. Ik ben bevoegd om te getuigen van de feiten en zaken die hierin worden uiteengezet. Een waarheidsgetrouwe en nauwkeurige kopie van mijn curriculum vitae is als bewijsstuk A bijgevoegd.
  Een zelf geproduceerde pdf met geïnformeerde toestemming die ik heb gemaakt voor soldaten van de Task Force is bijgevoegd als bewijsstuk B
  4. Na het afronden van mijn bachelorstudie voltooide ik mijn medische graad aan de Universiteit van New England in 1996. Ik voltooide een residentie in de huisartsgeneeskunde via de Oklahoma State University en begon een civiele praktijk in spoedeisende geneeskunde. In die tijd diende ik bij de Nationale Garde als Special Forces Battalion Surgeon. Ik beoordeelde tot actieve dienst en diende in dezelfde hoedanigheid met een actieve dienst Special Forces Group. Ik heb ook gediend als Special Forces Officer (18A) en heb verschillende implementaties gehad ter ondersteuning van Special Operations-missies over de hele wereld, waaronder zowel gevechts- als overzeese Joint Combined Exchange Training (JCET)-implementaties.
  5. Ik ben een Special Forces Qualified Army Flight Surgeon, toegewezen aan een Special Operations-eenheid van de Texas National Guard.
  6. Ik ben momenteel de Task Force Surgeon voor Operatie Lone Star. De grensmissie krijgt momenteel veel aandacht langs de Rio Grande-rivier. Het aantal soldaten onder mijn toezicht op de gezondheidszorg is niet beschikbaar, maar het is een aanzienlijke kracht en vertegenwoordigt de beste vrijwilligers, zonen en dochters van de staat Texas.
  7. Mijn curriculum vitae in korte versie is bijgevoegd, met een weergave van de dienst van 1983 tot heden, als een aangeworven oorlogsjager, evenals een groene baret en vluchtchirurg. Volledige referenties zijn op aanvraag verkrijgbaar.
  8. Mijn beëdigde verklaring komt op de hielen van een andere moreel moedige collega, LTC Theresa Long, wiens welbespraakte roll-up en formaat ook als mijn methode zal dienen.
  9. Voorafgaand aan deze missie was ik de contactpersoon van de militaire afdeling van de staat Texas met de taskforce van de gouverneur tijdens de beginfase van de COVID-pandemie. Gedurende die tijd wil ik nauw betrokken zijn bij het doorzoeken van de eerste gegevens over de vroege fasen van de pandemie en het team helpen met het voorspellen van reacties, het aanschaffen van PBM en het ontwikkelen van verwachte behoefte aan bedruimte. Ik raakte nauw betrokken bij de meest actuele gegevens en behandelingsmodaliteiten, evenals vroege modaliteiten die weinig verbetering brachten in de uitkomst en die zeer schadelijke effecten op patiënten hadden. Na voltooiing van de verbindingstaken hielp ik bij het initiëren van de landelijke mobiele testrespons.
  10. Net als mijn collega, LTC Long, ben ik het ermee eens dat op basis van risicostratificatie en bestaande behandelingsmodaliteiten de introductie van een stof die zich nog in een fase III-onderzoek bevindt, niet nodig is, en verhoogde risicofactoren introduceert voor de bekende bijwerkingen die worden vertoond door deze fase III-studie.
  11. Het mandaat dat aan soldaten wordt gegeven voor een vaccin dat momenteel niet beschikbaar is, brengt voor mij persoonlijk en professioneel nog een ander probleem met zich mee. Op basis van de gegevens van de Centers for Disease Control (CDC) vaccin-ongunstige gevolgen voor websites die bekend staan ​​als Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS)-gegevens en mijn eigen ervaring in de afgelopen 18 maanden bij het monitoren, adviseren en behandelen van COVID-patiënten, kan ik niet met een goed geweten noch onder de hypocriete eed (doe geen kwaad) adviseren soldaten om een ​​niet-goedgekeurd “vaccin” met een hoog risico te nemen, nog in een fase III-studie. Slechts één voorbeeld is een 24-jarige soldaat die pijn op de borst kreeg na een “vaccin”-injectie en vervolgens myocarditis heeft ontwikkeld en is ontslagen uit de missie en momenteel de hartpompfunctie heeft van een normale 70-jarige. Andere soldaten vertoonden anafylactische reacties op injecties. Ik kan onweerlegbaar zeggen dat we in de eerste plaats GEEN SCHADE moeten doen.
  12. Huidige studie van regelgeving, en na discussies met juridisch adviseurs, heeft voor velen, waaronder ikzelf, duidelijk gemaakt dat het een onwettig bevel zou maken om een ​​mandaat te volgen dat geen echte geïnformeerde toestemming toestaat, aangezien het huidige beschikbare vaccin zich nog in een fase drie-studie bevindt en biedt geen begeleiding per bijsluiter of anderszins. Het overwicht van het bewijs dat de nadelige effecten van deze procedure voor het toedienen van vaccins aantoont, zal me overweldigend niet toestaan ​​om schade toe te brengen aan mijn soldaten, collega’s of welke burger dan ook die ik adviseer.
  13. Ik heb meer dan 20 jaar geneeskunde beoefend en heb in de frontlinie gestaan ​​van trauma, preventief, sobere en civiele instellingen. Mijn ervaringen tijdens de Texas COVID-reactie stelden me in staat om tijdens mijn huidige grensbewakingsoperatie kritisch te beoordelen en acties te formuleren die succesvol zijn geweest in het verminderen van COVID in de gelederen.
  14. Ik heb een commando dat mijn positie ondersteunt en doe er alles aan om opties voor elke soldaat afzonderlijk te ontwikkelen. Ik wil niet dat nog een 24-jarige soldaat van de missie wordt gehaald met een verminderde hartfunctie als gevolg van de COVID-injectie, of dat een andere soldaat langdurige bijwerkingen krijgt, zoals ikzelf, van dit vaccin, zonder op de hoogte te zijn van de mogelijke bijwerkingen of algehele effectiviteit van het vaccin versus natuurlijke immuniteit of beschikbare therapie.
  15. Ik heb de leiding van LTC Long gevolgd in haar laatste oproep tot bevel en heb haar eindconclusies toegevoegd waarmee ik volledig instem en haar handelwijze steun. Het onderwerp van deze motie voor een voorlopig bevel en de verwoestende gevolgen ervan voor leden van het leger dwingen ons om als volgt te concluderen en te handelen:
  a) Geen van de bestelde Covid 19-vaccins voor noodgebruik kan of zal een betere immuniteit bieden dan een persoon die hersteld is van een infectie;
  b) Alle drie de EUA Covid 19-vaccins (Comirnaty is niet beschikbaar) , in de leeftijdsgroep en het fitnessniveau van mijn patiënten, zijn riskanter, schadelijker en gevaarlijker dan helemaal geen vaccin hebben, of iemand nu hersteld is van Covid of een Covid 19-infectie heeft;
  c) Er is direct bewijs dat suggereert dat alle personen die een Covid 19-vaccin hebben gekregen op een onherstelbare en onherroepelijke manier beschadigd zijn in hun cardiovasculaire systeem;
  d) Door de Spike-eiwitproductie die in het genoom van de gebruiker is ingebouwd, is elk van deze recepten ient van de Covid 19-vaccins heeft al microstolsels in hun cardiovasculaire systeem die een gevaar vormen voor hun gezondheid en veiligheid;
  e) Dat dergelijke microstolsels na verloop van tijd grotere stolsels zullen worden door de aard van de vorm en samenstelling van de Spike-eiwitten die geproduceerd en deze eiwitten worden overal in het lichaam van de gebruiker aangetroffen, inclusief de hersenen;
  f) Dat in het beginstadium van deze schade de microstolsels alleen kunnen worden ontdekt door een biopsie of MRI-scan;
  g) Dat vanwege het feit dat er momenteel geen functionele myocardiale screening wordt uitgevoerd, is mijn professionele mening dat er momenteel substantiële voorziene risico’s bestaan, die een goede screening vereisen van alle soldaten in deze Task Force die gevaarlijke taken uitvoeren, inclusief maar niet beperkt tot grote hoogte militaire vrije val (MFK)-operaties.
  h)i) Dat, gezien hun beroep, het personeel van het MFK buitengewone risico’s voor zichzelf en anderen met zich meebrengt. Microtrombotische veranderingen kunnen optreden en een schadelijk effect hebben op de normale fysiologie van gevaccineerde soldaten, wat kan leiden tot catastrofale gevolgen op grote hoogte. en zal daarom al het actieve MFK-personeel dat de vaccinaties heeft gekregen aan de grond houden totdat de oorzaak van deze ernstige systemische gezondheidsrisico’s vollediger en adequaat kan worden beoordeeld.
  j) Dat, op basis van de eigen protocollen en onderzoeken van de DOD, de enige twee waardevolle methoden om dit risico adequaat te beoordelen, zijn door middel van MRI-beeldvorming of cardiobiopsie die moet worden uitgevoerd.
  k) Dat ik, in overeenstemming met het voorgaande, hierbij aanbeveel aan de minister van Defensie dat al het MFK-personeel in de militaire dienst dat ziekenhuisopname nodig had van een injectie of een Covid 19 EUA-vaccinatie heeft gekregen, op dezelfde manier wordt gegrond voor verdere dispositieve beoordeling.
  l) Dat dit Hof een onmiddellijk bevel moet geven om de verdere schade aan alle militairen te stoppen om de gezondheid en veiligheid van onze actieve dienst, reservisten en troepen van de Nationale Garde te beschermen.
  16. Ik ben bevoegd om een ​​mening te geven over deze handelwijzen op basis van mijn hierboven genoemde opleiding en professionele medische, speciale operaties, MFK-chirurg en militaire ervaring en de basis van mijn meningen wordt gevormd als resultaat van mijn opleiding, praktijk, training en ervaring.
  17. Als medisch specialist voor speciale operaties en vluchtchirurg die verantwoordelijk is voor de levens van onze soldaten van de National Guard van het leger, bevestig en bevestig ik de nauwkeurigheid en waarheidsgetrouwheid van mijn voorgaande verklaringen, analyses en bijlagen of verwijzingen hierbij: _______________/S/__________________ LTC Peter C. Kamers, DO, MC, FS, SF

 5. copy/past google translate, heb het niet nagelopen – indrukwekkende software maar met vergissingen (ik zou er bijna een moderne telefoon voor aanschaffen)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in