Een kind helpt haar vader bij het blokkeren van het Nieuwe Normaal. Als het Nieuwe Normaal onbelemmerd zou blijven, zou het hen de weg naar een betere toekomst versperren. © Jordan Henderson (klik voor groot, Esc voor terug) Original Paintings – Fine Art Prints.

Ouders konden terecht de onwetendheidskaart spelen met hun tieners en peuters die tot ongeveer mei van 2021 mRNA- en virale vector-DNA-injecties kregen. Maar nadat de 16-jarige Kamrynn Thomas, de 13-jarige Jacob Clynick, en later de 16-jarige Azorean Tatum binnen enkele dagen na het ontvangen van hun Pfizer mRNA-injecties overleden, was de onwetendheidskaart niet langer een optie, schrijft Thecovidblog.com.

Wij grijpen op dit blog regelmatig terug naar Maddie De Garay. Haar moeder, Stephanie De Garay, houdt voortdurend vol dat, de toen 12-jarige, Maddie “vrijwillig” meedeed aan de klinische proef van Pfizer, waarbij kinderen eind 2020 en begin 2021 als proefkonijnen werden gebruikt voor hun mRNA-injecties. Merk op dat Maddie tot op de dag van vandaag verlamd is. Wij hebben nu meer informatie over die specifieke klinische proef, dankzij de door een federale rechter afgedwongen en door de Public Health and Medical Professionals for Transparency geïnitieerde documentdump.

Het 265 bladzijden tellende document schetst de parameters en procedures voor de fase 1/2/3 klinische studie van Pfizer voor kinderen van 11 jaar en ouder. Merk op dat dit document gedateerd is op 30 april 2020. Nog maar twee maanden eerder had 90%+ van de Amerikanen zelfs nog nooit van het zogenaamde COVID-19 gehoord. Maar Pfizer had al een kandidaat-vaccin.

Opnieuw vond de proef plaats van eind oktober 2020 tot januari 2021. De ergst mogelijke bijwerking die Pfizer in het document vermeldt, zijn toevallen.

Natuurlijk vermeldt het nu beruchte rapport Cumulative Analysis of Adverse Reactions van Pfizer van 30 april 2021 bijna 1.300 mogelijke bijwerkingen op negen bladzijden, waaronder 1.223 sterfgevallen na injectie tot slechts 28 februari 2021. Pfizer waarschuwt in het document over de klinische proef zwangere vrouwen en degenen die van plan zijn zwanger te worden, om van de klinische proef af te zien.

Toch houden Pfizer, de CDC en de FDA tot op de dag van vandaag vol dat deze injecties veilig zijn voor zwangere vrouwen.

Het document van de klinische proef met kinderen waarschuwt jongens en meisjes om condooms te gebruiken als zij seks hebben, omdat Pfizer al die tijd al wist dat de kunstmatige spike-eiwitten van mens op mens overgaan via uitscheiding en dat de injecties bestanddelen van HIV bevatten.

Maar het meest sinistere van dit klinisch studiedocument is dat zowel het kind als de ouder(s) tekenen om “instemming” te betuigen, maar geen geïnformeerde “toestemming”.

In het FAQ gedeelte staat de vraag “wat gebeurt er als ik letsel oploop?” Het document vermeldt een dode link die nergens heen gaat voor het antwoord. Verderop in het document moeten de ouders een “toestemming om deel te nemen” aan de proef ondertekenen, nadat zij met een onderzoeker gesproken hebben. Die onderzoeker moet hun naam op het formulier ondertekenen en afdrukken.

Lees het volledige document hier.

Kinderen kunnen nergens toestemming voor geven. U moet 18 jaar zijn om eender welk contract in de Verenigde Staten te ondertekenen. Een federale rechter in Washington D.C. heeft onlangs de wet van de stad die kinderen toestond Pfizer-injecties te krijgen zonder toestemming van hun ouders, nietig verklaard. De wet werd verworpen op grond van zowel preemption (voorrang op de federale wet) als religieuze gronden. Californië probeert een soortgelijke wet aan te nemen, die ook zal worden verworpen.

  Gevaccineerde en geboosterde mensen krijgen nog meer slecht nieuws - uit een ongewone bron

Verder heeft de FDA notities gepubliceerd van haar vergadering van het Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee (VRBPAC) op 20 oktober 2020. Het document bevat een hele bladzijde met mogelijke bijwerkingen die niet in het document over de klinische proeven met kinderen vermeld staan, waaronder, maar niet beperkt tot, het Guillain-Barré syndroom, beroertes, bloedstolsels en de dood.

Lees het volledige document hier. Met andere woorden, de FDA en Pfizer wisten van al deze mogelijke bijwerkingen ten minste 10 dagen voordat de klinische proef van de kinderen begon, en twee maanden voordat zij de dodelijke injecties op het grote publiek loslieten.

De geïnformeerde toestemming bevat vijf elementen:

 • de aard van de procedure
 • de risico’s en voordelen van de procedure
 • redelijke alternatieven
 • risico’s en voordelen van alternatieven
 • beoordeling van het begrip van de patiënt van de elementen 1 tot en met 4.

Het is duidelijk dat Pfizer tegen deze ouders en kinderen (en alle anderen) gelogen heeft over de risico’s. Dus nogmaals, de ouders krijgen een semi-pas. Maar zij hebben hun kinderen nog steeds vrijwillig als proefkonijn voor big pharma opgegeven, zonder schadevergoeding of garanties op behandeling als hun kinderen gewond zouden raken.

Dit is allemaal de schuld van de ouders, niet van de kinderen. En nu komen deze gevallen van ouders die hun kinderen in gevaar brengen in een stroomversnelling. Dat betekent dat heel wat kinderen, nu en in de zeer nabije toekomst, op een nacht zullen gaan slapen en niet meer wakker zullen worden.

Linsey Sandeen – vrouw uit Iowa smeekte Moderna om haar drie peuters in te spuiten

Mevrouw Linsey Sandeen kwam Business Insider op het spoor om te vertellen hoe zij acht maanden lang Moderna gesmeekt heeft om al haar kinderen onder de 5 jaar in te spuiten in een klinische proef. Hier is een gedeelte van het Insider verhaal door verslaggeefster Hilary Brueck:

“In de winter van 2021…was Linsey Sandeen verwoed aan het Googelen en telefoneren vanuit haar huis in Iowa, wanhopig op zoek naar de snelste manier om haar drie kinderen onder de 5 jaar in te enten. “Moderna raakte denk ik geïrriteerd omdat ik maar bleef bellen, zo ongeveer elke maand, ‘Oké, ben je er klaar voor? Ben je er klaar voor?'”, herinnerde zij zich.

Mevrouw Sandeen en echtgenoot Zach, reden eind 2021 2,5 uur naar Hastings, Nebraska voor de klinische proef,. Alle drie de kinderen – op dat moment 4, 3 jaar en 11 maanden oud – kregen Moderna-injecties of placebo’s. De heer Sandeen zei tegen Insider: “Hopelijk hebben ze allemaal het vaccin gekregen. We hebben onze vingers gekruist.” De ouders leken bijwerkingen te wensen, toen er onmiddellijk na de injecties niets met de kinderen gebeurde. Het oudste kind werd intussen vijf, dus onthulde Moderna aan de familie dat hij wel degelijk de echte injectie gekregen had.

Mevrouw Sandeen zei dat zij erop vertrouwt dat de FDA en Moderna haar kinderen geen kwaad zullen doen.

Deze moeder paradeert letterlijk met deze drie kinderen rond als met filmrekwisieten, vooral op de sociale media. Op haar meest recente profielfoto op Facebook staat een van haar kinderen met een masker op.

Wij zullen haar te zijner tijd volgen.

Helena Bilia Matarazzo: 6-jarige Braziliaanse sterft twee maanden na injectie Pfizer

Mevrouw Ligia Bilia Matarazzo had meer dan 3.300 Instagram-volgers vergaard door het verhaal te vertellen van haar 6-jarige dochter, Helena Bilia Matarazzo. Helena werd geboren met een soort aangeboren hartziekte (CHD).

De American Heart Association heeft vastgesteld dat 97% van de Amerikaanse baby’s met CHD tot in de volwassenheid leven, omdat de aandoening vroeg wordt opgespoord. Maar volgens mevrouw Bilia Matarazzo krijgt 78% van de Braziliaanse baby’s met CHD geen vroege behandeling, en sterven ze binnen een jaar na de geboorte.

Helena heeft de kansen verslagen en was goed op weg naar een normale kindertijd en volwassenheid. Totdat mevrouw Bilia Matarazzo de grootste fout van haar leven maakte.

Zij schreef Helena in voor een vaccinatieprogramma aan huis, dat door het Ministerie van Volksgezondheid van São Pedro werd uitgevoerd. Een select aantal kinderen van 5 tot 11 jaar, met “ernstige comorbiditeiten” kregen op 21 januari de Pfizer-injecties. Mevrouw Bilia Matarazzo schreef op haar nu verwijderde Instagram-account “En vandaag was haar dag! Hoe lang moet ik er nog op wachten, angst? Bang dat ik weer alles moet meemaken wat ik met haar heb meegemaakt! Vaccins redden levens, ja! Trots op mijn kleine grote strijder.”

Helena nam ook een video op, die de volgende dag op Instagram werd geplaatst.

“Hallo jongens. Ik kwam jullie vertellen dat ik gisterochtend het vaccin heb gekregen. Ik heb geen enkele reactie gevoeld. Ik loop .ik doe mijn dingen. Wees ook sterk en dapper mijn vriendjes, want ik kan niet meer zonder verjaardagsfeestje. Ik wil gaan wandelen. Ik wil naar school gaan zonder dat mama me steeds zegt dat ik een masker moet dragen. Laten we gaan zoenen.”

Iets meer dan twee maanden later, op 28 maart, postte juffrouw Bilia Matarazzo een Instagram-foto van Helena met engelenvleugels en dit onderschrift:

“Ik waardeer alle blijken van genegenheid voor onze prinses. Helena’s licht en lieflijkheid veranderde het leven van duizenden mensen en ik zou graag willen dat ze zo herinnerd wordt. Ga door met de gebeden voor onze familie.”

Mevrouw Bilia Matarazzo verwijderde haar Instagram-account rond 30 maart toen verschillende mensen haar de schuld gaven van de dood van haar dochter.

Hebben de injecties ook deze kinderen gedood?

Merk op dat er geen definitief bewijs is dat de volgende twee kinderen de dodelijke injecties hebben gekregen. Maar alleen in 2021-22 vallen kleine kinderen spontaan dood neer zonder duidelijke reden.

Darrah Byrnn Samples was pas 9 jaar oud toen zij op 18 maart “plotseling en onverwacht” overleed. Op de social media-accounts van Josh en Karen Samples, het echtpaar uit Prince Edward Island (Canada) en Darrah’s ouders, is er geen enkele aanwijzing dat de jonge Darrah de injecties gekregen heeft.

  COVID-19 vaccin niets minder dan afschuwelijk experiment

Ryan Heffernan was een 12-jarige leerling van Shoeburyness High School in Southend-on-Sea, Essex, Engeland. Hij was op 28 maart tijdens hun lunchpauze met vrienden aan het spelen, toen hij plotseling zomaar in elkaar zakte en overleed, volgens twee berichten in de media. Er zijn geen aanwijzingen dat hij geïnjecteerd was. Maar er is ook geen herinnering, als journalist van 25 jaar, aan een kind dat zomaar instortte en stierf zonder reden op school vóór 2021.

Er zijn nog steeds een paar ouders en artsen die deze gevallen aan VAERS melden. Een niet-Amerikaanse, 13-jarige jongen kreeg acute encefalomyelitis (hersen- en ruggenmergontsteking) één dag na de Pfizer mRNA-injectie in februari. Bij hem werd vervolgens het syndroom van Guillain-Barré vastgesteld.

Nogmaals, er komt, en er is al, een heel nieuw “spectrum” van kinderziekten buiten het autisme door deze mRNA-injecties.

Doodgeboorte en onvruchtbaarheid

De American Animal Hospital Association heeft ontdekt dat 40% van de getrouwde Amerikaanse vrouwen zegt meer emotionele steun te krijgen van honden dan van hun man en kinderen. Wij weten al dat het kerngezin in de Verenigde Staten sinds de jaren 1960 methodisch vernietigd is. En nu heeft, afhankelijk van wie u gelooft, 20% tot 30% van de Amerikaanse kinderen van 5 tot 11 jaar een experimentele, dodelijke mRNA-injectie gekregen. En dat aantal zal in 2022 gestaag toenemen als gevolg van vaccinatie-mandaten op scholen, zomerkampen en jeugdsporten in het hele land.

De gegevens over deze injecties zijn bekend. Toegegeven, Californië is bezig wetten aan te nemen die moeders toestaan hun baby’s tot de leeftijd van één jaar te doden. Maar er is letterlijk een fanatiek verlangen onder een groot deel van de Amerikaanse ouders om hun kinderen te laten injecteren. De psy-op is echt; en de doorsnee mens moet een pauze krijgen om te proberen er tot op zekere hoogte doorheen te prikken. Maar wij zitten nu in het tweede jaar van deze dystopische uitvluchten. Er is op dit ogenblik geen excuus om kinderen onnodig en, eerlijk gezegd, kwaadwillig in gevaar te brengen.

Er zijn momenteel 28 actieve of aankomende klinische studies op clinicaltrials.gov die nog steeds de Pfizer mRNA injecties testen op kinderen van 5 tot 11 jaar en/of alle kinderen onder de 17 jaar. Moderna heeft 15 trials met dezelfde criteria. Sommige van deze studies lopen tot 2025 en later. Ouders die hun kinderen injecties laten krijgen in een niet-klinische omgeving, geven hun kinderen dus vrijwillig op als in-vivo, niet-gecompenseerde proefkonijnen voor big pharma. Het autismecijfer ging van 1 op 150 kinderen in 2000, naar 1 op 44 in 2018. Het enige wat er in die tijd gebeurd is, zijn veel meer kindervaccins. Nu creëren deze mRNA-injecties een nieuw spectrum, met de dood aan de buitenranden.

Kinderen laten injecteren is kindermishandeling en misdadig. En de ouders moeten als zodanig behandeld worden.

Blijf waakzaam en bescherm uw vrienden en geliefden.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Moeder huilt tijdens persconferentie om hulp voor dochter met vaccinatieschade Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet is duidelijk wie er baat heeft bij het Boetsja bloedbad, maar er zijn nauwelijks nog media over die het zeggen
Volgend artikelVS: Doodgeboorten exploderen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Moet billie toegeven. Sommige mensen hadden zich beter niet kunnen voortplanten.

  Alhoewel goedkopere oplossing is de fokpremies stopzetten of milieutax erop (na het leger zijn de grootste vervuilers nieuwe blagen en dat zullen maar meer van die prikhoeren zijn)

  • Zeg ik ook al jaren. Dat gefok moet ophouden. En er over nadenken voor je begint met fokken. Planned Parenthood was een zeer goede organisatie. Billie gaat een stap te ver. Maar het fokken moet echt aan banden. En ik pleng geen traan voor dat gevaxte goyim.

 2. “De American Animal Hospital Association heeft ontdekt dat 40% van de getrouwde Amerikaanse vrouwen zegt meer emotionele steun te krijgen van honden dan van hun man en kinderen.”

  dit is wel de engste zin uit het hele stuk…. maak daar gerust 70% van … en vergelijk dat met de gifprik bereidheid

  • Het enge van deze zin is dat vrouwen blijkbaar een man en kinderen hebben omdat ze daar emotionele steun van verwachten. Je moet op jezelf kunnen rekenen en van JEZELF kunnen verwachten dat je emotioneel sterk genoeg bent om de dingen aan te kunnen…. triest dat men dat zoekt in externe factoren of in dit geval, dieren.

 3. Ik lig he-le-maal dubbel van déze zin;

  “40% van de getrouwde Amerikaanse vrouwen zegt meer emotionele steun te krijgen van honden dan van hun man en kinderen”.

  Héérlijk… zo zie je maar……….. WEES niet emotioneel afhankelijk van anderen.

  • Er staat niet afhankelijk, er staat steun. Iedereen heeft wel eens emotionele steun nodig, of anders ben je een schreeuwende plant. Iemand kan je steun en toeverlaat zijn zonder dat je er van afhankelijk bent. Een stel dat elkáár steunt staat samen vele malen sterker, maar zouden los van elkaar ook prima kunnen vertoeven.
   Afhankelijkheid gaat een hele stap verder, of een hele berg stappen, zelfs. Dat betekent dat je zonder die steun niet verder zou kunnen en dat is toch echt iets heel anders.

  • Lee1990 je zit nu uit je nek te zwammen .
   Doe niet zo onnozel .
   Quote “triest dat men dat zoekt in externe factoren of in dit geval, dieren.”
   Je hangt hier regelmatig de treurwilg uit .
   Even bij de les blijven moppie .. 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in