Het doel van het Zelensky-regime in Oekraïne lijkt “de uitroeiing van de eigen bevolking” te zijn, volgens een Oekraïense soldaat die aan de frontlinies in Bakhmut diende.

De soldaat maakte deze opmerkingen als onderdeel van een documentaire van VICE die zaterdag werd uitgebracht, schrijft Chris Menahan.

Zoals de WSJ vorige maand meldde, ronselt het Zelensky-regime arme, ongetrainde mannen – van wie sommigen nog nooit een geweer hebben vastgehouden – en stuurt hen rechtstreeks naar de frontlinies om als kanonnenvoer te dienen.

Maandag werd er een afschuwelijke video vrijgegeven waarop te zien is hoe onervaren Oekraïense soldaten met door de VS geleverde Bradley gevechtsvoertuigen die deelnemen aan het door de VS gesteunde tegenoffensief hun benen eraf geblazen worden terwijl ze een mijnenveld doorkruisen.


De arme sukkel hierboven is te zien terwijl hij op een mijn springt en zijn benen eraf geblazen worden voordat zijn kameraden hem terugslepen in hun tank, een enorm spoor van bloed achterlatend.

Deze oorlog had een jaar geleden moeten eindigen toen Zelensky het vredesakkoord van Poetin accepteerde, maar in plaats daarvan nam hij miljarden aan steekpenningen aan van het Westen om de oorlog eeuwig voort te laten duren.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

In video 18+: Oekraiense militairen vechten tegen Russische mijnenveldenVolg Frontnieuws op Telegram

  Rusland vernietigt Leopard 2 - EU wil “tank van de toekomst” ontwikkelen

Lees meer over:

Vorig artikelGenoeg van de Oekraïense clownshow!
Volgend artikelPure, ongeraffineerde militaire porno
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

 1. Het is verrekte moeilijk om een gekozen bandiet weer af te zetten! Ik denk nu aan onze ministers en ons “koningshuis, door en door corrupt en verrot en we krijgen ze er maar niet uit gerookt! Dat is eigenlijk onvoorstelbaar. Hoe kom je af van zo’n zooitje geteisem? Wie o wie heeft hiervoor een oplossing?
  Het gekke is, dat de mensen die ik ken en dat zijn vrij veel hoger geschoolden, weglopen met Rutte en zijn
  trawanten! Nu sta ik ècht op een “twee sprong”, Ben ik gek of zijn zij dat?
  Mijn Papa zei altijd tegen mij; Lucifer mijn zoon, van den dommen heb je het meeste last!
  Maar is dat wel zo?

  • Je komt er vanaf door te stoppen met werken. Als genoeg mensen dat doen is er niet genoeg arbeid om hun rijk op te bouwen.

   • Nee hoor.Dan wordt je te werk gesteld.
    Gebeurd nu al met single-moeders in de bijstand:
    Ga maar bij Post.nl lopen!

     • dan dupeer je al die veelal gewone mensen die dan hun soms belangrijke post niet krijgen, zo win je geen ‘oorlog’ dus not done, pak het dan anders aan waar je alleen de ‘meesters’ mee pakt, niet de gewone mens.

   • @ NationaalCoordinatorOverheidsBestrijding juni 27, 2023 at 15:35,
    Eigenlijk zouden we alle moeten uitschrijven bij onze gemeente. Want dan breng je hun geld creatie systeem tot stilstand. Alle geld is eigenlijk een schuldbewijs. De geld creatie uit het niets, wordt m.b.v. onze opgelegde stroman naam gedaan. De zogenaamde natuurlijke persoon. Als jij werkt (maakt niet uit of je een zelfstandige of in loondienst bent) kan dat alleen onder je opgelegde stromansnaam Van je initialen met achternaam. Alles wat jij verdient wordt aangemaakt door de centrale bank en deze hanteert een dubbele boekhouding op na. Van dat bruto bedrag wordt in de boeken als een schuld ten name van je stroman geboekt. Daar wordt door de coöperatie nog even afgeroomd met de zogenaamde inkomsten belasting e.d. 1 zelfde schuld bedrag gaat rechtstreeks naar de coöperatie. De gemeentes mogen dat ook doen met hun OZB verdubbelen via de centralebanken op jouw stromansnaam.

    Zou jij stoppen met werken en je uitschrijven uit je gemeente kunnen ze niet meer geld creëren op jouw stromansnaam, want daar moet een adres aanhangen. Want wie gaat dan de rente over die schuld betalen, wat de centrale banken eisen. de coöperaties die zich staat noemen heebben geen rode cent in hun coöperatie geïnvesteerd, al het geld moet van de burgers afkomen. En hoe meer inwoners, hoe meer vermogen de coöperaties kunnen creëren op kosten van de inwoners. Dat is 1 van de redenen van de massale importen van de moslims en Afrikanen.

   • Ik deel je mening en denk inderdaad dat huidige regeringsclub/kartel alleen met geweld te verwijderen is. Pas dan zal de elite inbinden en eieren voor hun geld kiezen en vluchten als ze dat nog lukt.

  • Hoi,

   Vele jaren geleden heb ik het volgende motto aangenomen; ”de wereld is gek, ik niet”. Het heeft me geholpen om niet gek te worden in deze gek makende periode. Allicht dat het jou ook helpt. Succes want de wereld is echt gek (iig het westen). Je moreel kompas is belangrijk!

   Groeten,
   Hugo

   • Cabaldienaar & hoernalist Sefton Delmer heeft in 1962 een geautoriseerde biografie geschreven over ‘verzetsprins’ Bernhard von Lockheed – Biesterfeld (1911 – 2004) waarin de hoofdpersoon het niet kon nalaten de chauffeur van de vrachtwagen waar hij tegenaan reed in kennelijke staat in november 1937 nabij Diemen, een trap na te geven door hem nogmaals de schuld in de schoenen te schuiven.
    De betreffende man liet het er niet bij zitten, heeft de Telegraaf ingeschakeld en zowaar moest de zakenprins schoorvoetend toegeven dat de fout bij hem lag.
    Bernhard is eigenlijk geboren op 28.06.1911, maar als lid van diverse geheime genootschappen komt 29.06 (2 + 9 = 11, het laagste meestergetal van de vrijmetselaars) hem veel beter uit.
    Het getal 11 komt o.a. terug bij Bruce Springsteen, want heeft een verzamel-cd-box uitgegeven met 344 liedjes – – > 3 + 4 + 4 = 11.
    Bij het overlijden van Tina Turner wist de msm te melden dat haar vermogen 227 miljoen (euro?) bedroeg – – > 2 + 2 + 7 = 11.
    Anders Breivik heeft op 22.07.2011 een bloedbad aangericht in het regeringscentrum van de Noorse hoofdstad Oslo en vervolgens op het eiland Utoya waarbij 77 dodelijke slachtoffers vielen. Drie meestergetallen komen in de voorafgaande zin voor: 22, 11 & 77.
    Overigens blijf ik het uiterst onwaarschijnlijk vinden door alles in de schoenen van Breivik te schuiven.

    PS, geachte Rommel, waar is het artikel + ter zake doende reacties over Barack Obama aka Barry Soetoro gebleven?

    • @ Ron Swart
     Grappig idd .
     Hier op deze pc is de link obama verdwenen .
     Beneden is bij toverslag deze nog te zien .
     Heul Vreemd .😃

   • Kutje Alexia ´Ik doe niet aan mode; ik ben mode´, heeft een poster boven d´r bedje hangen met de kop van ´Ik ben de wetenschap´ Fauci. Die uitspraak vond ze zo sjiek dat ze een soortgelijke voor zichzelf heeft gemaakt. Origineel is ze dus ook niet. Het snobje.

  • Je hebt helemaal gelijk. Snap echt niet dat de “hoogopgeleiden” nog steeds vertrouwen in Rutte hebben. Je zou verwachten dat ze het zien wat Mark en zijn volgelingen voor hebben met de Nederlander. Je kan er ook geen discussie over voeren met ze.

 2. Nederland is net zo corrupt als de Ukraine Nederland heeft het zogenaamd 5 dagen vol gehouden tegen de moffen dat was nodig zodat al hun vermogen veilig te stellen ONS KONINGSHUIS VOOR OP wat een zooitje ongeregeld

   • ‘Moeder des vaderlands’ Wilhelmina de Ranitz (1880 – 1962) had naar eigen zeggen in de meidagen van 1940 willen sneuvelen tussen ‘haar’ soldaten op de Grebbeberg. Over mythevorming gesproken.
    In weerwil van de mede door hofchroniqueur Louis de Jong (1914 – 2005) opgeblazen mythe was de vlucht naar Groot-Brittannië in mei 1940 reeds langs voorbereid. De aandelenportefeuille en juwelenverzameling waren in een eerder stadium naar Albion overgebracht en Juliana zette de Amerikaanse journalist van Nederlandse komaf Hendrik Willem van Loon op het verkeerde spoor door te verklaren, dat een oranje nooit zou vluchten. Blijkbaar heeft ze de roemloze aftocht van stadhouder Willem V in 1795 over het hoofd gezien.

    • Wilhelmina, geboren omdat Hendrikt III op 73 jarige leeftijd nog ff voor nageslacht moest zorgen voor opvolging en daar een bij 40 jaar jongere vrouw voor wist te strikken.

     Over bloedlijn gesproken… daar klopte het al niet meer

 3. Oekraïne moet het nieuwe Israël worden. Dan zitten de Zionisten dichtbij de Russische grens! Dat is ook de reden waarom de huidige Israëlische regering het volk heeft verkocht aan Pfizer.

 4. Quote artikel: “Deze oorlog had een jaar geleden moeten eindigen toen Zelensky het vredesakkoord van Poetin accepteerde, maar in plaats daarvan nam hij miljarden aan steekpenningen aan van het Westen om de oorlog eeuwig voort te laten duren.”

  Dit klopt helemaal, maar het mes snijdt hier wel van 2 kanten. Poetin nam op zijn eigen manier miljarden aan steekpenningen aan van het Westen aan door kritieke grondstoffen aan het Westen te blijven leveren na haar verraad. Terwijl het Westen 300 miljard centrale banktegoeden van Rusland roofde en met sancties probeerde de Russische economie in te laten storten deed Poetin zijn best om de Westerse economie draaiende te laten houden.
  Was de grondstoffenkraan dicht gegaan dan denk ik dat de oorlog ook veel sneller was afgelopen en waren vele Russische en Oekrainse levens gespaard gebleven. Daarnaast was er waarschijnlijk niet eens tijd geweest voor Zweden en Finland om toe te treden tot de NAVO. Laten we even eerlijk zijn: wie verkoopt er nou kritieke grondstoffen in tijden van oorlog aan zijn vijand om hem de kans te geven zoveel mogelijk schade aan jou toe te brengen?

  Daarnaast snap ik niet dat Rusland veiligheidsgaranties gaf aan Biden, Ursula en andere Westerse leiders om PR-campagnes in Kiev te kunnen doen voor meer wapens bedoeld om Russische soldaten te doden. Ik hoop dat ik het fout heb, maar op deze manier heb ik het gevoel dat Poetin even goed mee doet aan dit toneelspel welke bedoeld is om de aarde te ontvolken.
  Prigozhin had gewoon gelijk toen hij stelde dat hoe langer dit conflict duurt en de Russen zich terughoudend blijven opstellen, hoe incompetenter ze door het Westen afgeschilderd kunnen worden, en hoe groter de kans wordt dat de NAVO erin stapt en we echt met een bloedige WO3 te maken gaan krijgen.

  • Ja ben het volledig met je eens. Maar toch putin is geen idioot en weet waar hij mee bezig is. Hij heeft russische beren in zijn nek ademen die veel meer agressie wilden zien in oekraine . Terwijl putin een strategist is. En een verdomd goeie, probleem is dat hij niet alleen het land runt, maar met hem oligards en zijn regering.
   Ik zag het ook liever anders,maar vergeet niet putin nam het land van jeltsin over toen Amerikaanse oligards zoals bill browder via het imf biljoenen stal aan belastinggeld van de russen. Deze wilde via jeltsin een coup plegen en putin is daar tussen gesprongen en heeft rusland gered uit de klauwen van amerika en gemaakt tot wat het nu is. Een land met luxe met genoeg voedsel kleding……
   Is wel spannend nu allemaal. Hopelijk escaleert er niets en houd rusland stand tegen amerika.

   • Goeie reactie! Ik hoop dat je gelijk hebt en dat dit deel uitmaakt van een strategie die wij / onze leiders nog niet mogen zien. We leven inderdaad in spannende tijden waarin de openbaring nadert waarna het duidelijk wordt welke richting de mensheid in zal gaan in de komende tijden.

 5. Je hebt helemaal gelijk. Snap echt niet dat de “hoogopgeleiden” nog steeds vertrouwen in Rutte hebben. Je zou verwachten dat ze het zien wat Mark en zijn volgelingen voor hebben met de Nederlander. Je kan er ook geen discussie over voeren met ze.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in