Mislukte aanval van de 47e Brigade van de Strijdkrachten van Oekraïne eindigde in een mijnenveld. Veel Oekraïense militairen werden opgeblazen door mijnen. Volgens de berichten is de hospik die op een Bradley kwam en de andere gewonden probeerde te redden, te zien terwijl hij recht op een mijn springt en zijn been verliest.

Een andere video van de frontlinie toonde een andere Oekraïense soldaat die zijn gewonde kameraad in de steek liet zonder zelfs maar te proberen hem te helpen.

Via Southfront.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – Oekraïense officier vermoordt zijn troepen die hun posities ontvluchtten & Ukrop stapt linea directa op een AP-mijnVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Oekraïne maakte nooit een kans
Vorig artikelModel en actrice koos voor hulp bij zelfdoding in plaats van te leven met de pijn en invaliditeit van vaccinverwondingen
Volgend artikelPrigozhin’s eerste audioboodschap sinds zijn mislukte staatsgreep: Geeft toe dat hij Russisch bloed aan zijn handen heeft
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Weet je wat zo mooi is dapper roepen het is onze oorlog en het kost niet onze jongens. Dit is toch geweldig. Zo kun je nog wel eens een oorlogje voeren.

 2. Onze WEF’regeringen’ zijn erg scheutig met het leveren van het wapentuig waar Zwendelensky blijvend om bedelt. De ontelbare Oekraïense dode soldaten als gevolg daarvan interesseert hem en de leveranciers echter niet.
  Dit had allemaal voorkomen kunnen worden als de Amerikanen (CIA) in 2014 de democratisch gekozen president van Oekraïne met rust hadden gelaten, dus geen staatsgreep hadden gepleegd. Zodat er geen 14 duizend Russische burgers gedood zouden zijn door Oekraïense nazi-terreur in de 8 opeenvolgende jaren daarna. En ook als er in december van 2021 geluisterd was naar de woorden van Poetin.
  Nee hoor, onze ’regerende’ EU-psychopaten willen Rusland Balkaniseren, in stukjes hakken zodat de Amerikanen de wereldmacht krijgen of houden. De satanische globalistische WEF-club en hun supermasters dus, degenen die 90% van de mensen willen uitmoorden en de overigen tot hun slaven willen willen maken.
  Ieder normaal mens ziet dat de bekende, altijd al zwaar corrupte pedo-Biden daar bewust neergezet is als marionet, om de klappen op te vangen; logisch, want iemand die van voren niet meer weet dat hij van achteren leeft, kan je alles laten zeggen.
  De later op te offeren psychopaten zoals Rutte krijsen ”dapper” dat het ”onze” oorlog is, maar laten nu de overgebleven Oekries – de meeste nazi’s zijn al gedood – het werk doen, zonder zèlf ook maar enig risico te nemen. Laf- laffer- lafst-Ruttiaans, en bovendien strijdend aan de verkeerde kant, vechten voor nazi’s, corruptie, bio-terreur, pedo’s en eigenlijk alles wat slecht is. ”We” vechten tot de laatste Oekraïner, wat zijn we dapper!
  In plaats van te strijden voor de vrede met het qua grondstoffen rijke Rusland, hebben we Rusland tot vijand gemaakt en waarom? Omdat Rusland zwak is? Nee, juist omdat Rusland sterk is, te sterk, en dat kunnen we niet accepteren want we willen dominant zijn, ”we” vinden onszelf de leiders van de wereld.
  Konden we Rutte en zijn mede-psychopaten maar gewoon afzetten en een leider kiezen die tegen Zwendelensky zegt dat het NIET onze oorlog is, dat zou alvast een goed begin zijn.

 3. Werkelijk akelige beelden. Heb met die mensen te doen. En in Nederland zijn het onder anderen de Gereformeerden, die instemmen met nog meer wapens naar de Oekraïne, om dit leed vooral door te zetten. Hoe meer, hoe liever.

 4. Die gozer zal geen coïtus meer kunnen uitvoeren. Maar geen zorgen, zijj vrouw zit in NL of het westen en zal goed verzorgd worden door de beschikbare asielzoekers hier gedurende zijn herstel (Wat nog heel lang zal duren).

 5. Denk ook dat deze beelden niet echt zijn.
  Die hospik zijn been wordt er afgerukt en neem direkt een verband om het af te binden.

  Doet geen enkele pijn ? …Die Hards die Oekraïners 🤡

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in