lisovtsew123 / Pixabay

Ik herinner me dat ik op school leerde dat het brandpunt van de Eerste Wereldoorlog de moord op aartshertog Franz Ferdinand in Sarajevo was. Zoals de meeste mensen heb ik nooit begrepen hoe de allereerste wereldoorlog, waarbij meer dan 30 landen betrokken waren en die bijna 20 miljoen doden tot gevolg had, het gevolg kon zijn van een zinloze moord door een handvol radicale studenten. Blijkbaar moeten universiteiten studentenorganisaties heel goed in de gaten houden! schrijft Kevin Barrett.

Later kwam ik in aanraking met de realistische school van de geopolitiek, die stelt dat de Grote Oorlog een ramp was die op zich liet wachten. De werkelijke oorzaak van de oorlog was volgens realisten niet een willekeurige moord, maar de opkomst van de Duitse (en in mindere mate Russische en Amerikaanse) economische en militaire macht, die een bedreiging vormde voor de toen door de Britten gedomineerde wereldorde.

Realisten zeggen dat dit patroon niet ongewoon is. Een nummer één macht, gealarmeerd door de opkomst van een nummer twee uitdager, sluit een bondgenootschap met de nummer drie, maar slaagt er uiteindelijk niet in om zijn positie te behouden. De verschuivende machtsdynamiek, waarin de nummer één niet langer de economische en militaire macht heeft om zijn toppositie te ondersteunen, leidt tot een grote oorlog waarvan de nasleep de nieuwe internationale pikorde bepaalt. In het geval van de twee wereldoorlogen, die eigenlijk één oorlog met twee grote episodes waren, putte het thalassocratische Britse imperium zichzelf uit in de strijd tegen Duitsland, waardoor de VS de eerste plaats kon veroveren.

Vandaag de dag bevindt het Amerikaanse imperium zich in een positie die vergelijkbaar is met die van Groot-Brittannië rond 1914. De Britten hadden als eersten geïndustrialiseerd, een enorme zeemacht gebouwd en de nodige vaardigheden ontwikkeld om “over de golven te heersen” en de Duitsers te koloniseren, waardoor ze een enorme voorsprong hadden; maar tegen 1914 haalden de Duitsers, Russen en Amerikanen hun achterstand in en hadden de Britten niet langer genoeg relatieve macht om unipolaire wereldheerschappij af te dwingen.

Op dezelfde manier vaart Amerika in 2024 nog steeds op de dampen van zijn gigantische voorsprong op de rest van de wereld na de Tweede Wereldoorlog. De VS kwam uit de Tweede Wereldoorlog met ruwweg 50% van het mondiale BBP. In 1960 was dat nog 40%. Maar de daling sindsdien is gestaag. Vandaag de dag controleert de VS nog maar 13% van het mondiale BBP. Maar ze zien zichzelf nog steeds als de mondiale Goliath van 1960 – of misschien nog wel groter, nu de ideologische uitdager van de Sovjet-Unie is verdwenen en de grandioos narcistische neocons het roer van het staatsschip in handen hebben genomen.

Een grote oorlog die de machtsverhoudingen zal herstellen en de VS een aantal plaatsen naar beneden zal halen, lijkt bijna onvermijdelijk.* De vraag blijft, waar zal het brandpunt liggen?

De neocons, in hun oneindige wijsheid, hebben het moeilijk gemaakt om te raden, omdat ze een zo groot deel van de wereld van zich hebben vervreemd dat de komende take-down-the-US wereldoorlog praktisch overal kan uitbreken. Rusland en zijn grensgebieden… China en zijn zuidelijke zee en/of zijn dolende provincie Taiwan… en nu de genocide op Palestina de islamitische wereld nog bozer maakt dan Rusland en China, is de hele middengordel van Eurazië en Noord-Afrika eveneens vijandig gebied.

  Dr. Coleman: Derde Wereldoorlog Update

Maar voordat we gaan globetrotten op zoek naar brandpunten, waarom beginnen we niet met ons de transformerende gebeurtenis iets dichter bij huis voor te stellen? Als de moord op aartshertog Ferdinand, die wordt toegeschreven aan radicale fanatici die door de staat werden gesteund, de Eerste Wereldoorlog kon ontketenen, zou de moord op de vermoedelijke president van 2024, Donald Trump, die wordt toegeschreven aan radicale fanatici die door Iran worden gesteund, dan de Derde Wereldoorlog kunnen ontketenen?

Brandpunt Florida

Stel je voor: het is oktober 2024. Trump leidt in de peilingen met 55%-45% in het hele land, met een duidelijke voorsprong in alle swing states. Plotseling, uit het niets, stort een drone neer op Mar-a-Lago, slaat door een glazen ruit als een supermug op steroïden en steekt Trump met zijn explosieve lading net op het moment dat hij zijn zevende blikje cola light opent. (Cinematografisch gaan we van een close-up van de pssssssst terwijl Trump het blikje opent naar een medium shot van de bijna gelijktijdige explosie).

Gelukkig vertellen de media ons, bijna voordat wat er over is van Trump dood is verklaard, wie het gedaan heeft. Een radicale Iraans-Palestijnse terrorist genaamd Lee Harvey Atta wordt gearresteerd op de zevende verdieping van het Palm Beach School Book Depository en per ongeluk geelimineerd voordat hij kan worden ondervraagd. Gelukkig ontdekken de autoriteiten op de vloer van het boekenmagazijn een Manlicher-Carcano dronebesturingssysteem van Iraanse makelij, compleet met instructies in het Farsi, ondertekend door de Opperste Leider van Iran.

President Biden, wiens cognitie weer functioneel is dankzij een hersenimplantaat van Elon Musk (TM), verschijnt op televisie met een extravagante lofzang op de overleden en veelgeprezen Trump, annuleert de verkiezingen, verklaart dat alle Amerikanen verenigd zijn in hun dorst naar wraak en roept op tot een totale oorlog tegen Iran onder persoonlijk bevel van een zekere Bibi Netanyahu, die met een Lear Jet en helikopter vanuit Tel Aviv komt om de leiding te nemen in de Situation Room van het Witte Huis. Met het geklets van samenzweringstheoretici tot zwijgen gebracht door de nieuwe AI-gestuurde censuuralgoritmen, zijn de VS en de wereld op weg naar de wedren.

Andere potentiële brandhaarden

Het bovenstaande scenario, of een iets minder belachelijke variant daarvan, is misschien niet zo onwaarschijnlijk als het klinkt. Het verwijderen van Trump, het aanzetten van Trumps aanhangers tot oorlogshysterie en het beschuldigen van Iran – een plausibele zondebok gezien het verklaarde verlangen naar wraak voor de moord op generaal Soleimani – zou drie vliegen in één klap slaan. De neocons hebben misschien zelfs aan zo’n scenario gedacht toen ze Trump overhaalden om de moord op generaal Soleimani goed te keuren.

Maar wed niet op brandpunt Florida. Het is daarbuiten een grote wereld en – dankzij de neocons – haat het grootste deel ervan het Amerikaanse imperium met hartstocht. De lijst met mogelijkheden om een oorlog te ontketenen is zo lang dat goed gokken zou lijken op het winnen van de loterij.

  De echte "Reset:" Rusland schetst de onvermijdelijkheid van een Nucleaire Oorlog die zij zullen winnen

In onze nieuwe aflevering “Brandpunten voor Oorlog” van Valse Vlag Wekelijks Nieuws, begonnen Cat McGuire en ik met de laatste crisis: meer dan 85 Amerikaanse aanvallen op Irak en Syrië, dreigingen van nog meer aanvallen en tegenaanvallen van het Verzet. Met de geriatrische Biden onder druk van rechts om hard op te treden, is het niet moeilijk om te zien hoe een misrekening en/of een valse vlag door Israël de dominostenen kan laten vallen in de richting van een wereldwijde oorlog.

Een ander brandpunt in het Midden-Oosten is natuurlijk de Rode Zee, met name de Bab al-Mandab. De door Houthi’s geleide regering van Jemen, gesteund door iedereen in de regio, blijft Israëlische schepen aanvallen in een poging het anti-genocidebevel van het Wereldgerechtshof af te dwingen, ondanks de aanwezigheid van een Amerikaanse armada die officieus bekend staat als Operation Genocide Guardian.

Amerikaanse schepen zijn sitting ducks door de verspreiding van geavanceerde antischipraketten. In plaats van het langverwachte Perzische Golf van Tonkin incident, waarvan een iteratie in 2007 werd verijdeld door VS 5e Vloot adviseur Gwenyth Todd, zouden we een Rode Zee Golf van Tonkin incident kunnen zien … alleen zou het een echte aanval kunnen zijn, al was het een valse vlag, zoals in “remember the Maine.”

Een ander escalatie brandpunt zou de Libanese Hezbollah kunnen betreffen, die heeft laten zien dat ze door de Israëlische verdediging heen kunnen dringen om zwaarbewaakte militaire doelen te raken, zelfs als ze in opperste staat van paraatheid verkeren. De Israëli’s willen duidelijk een totale oorlog met Hezbollah, om de VS mee te slepen in de daaropvolgende oorlog met Iran. Alleen een zeer krachtig “nee” van Amerikaanse zijde weerhield Israël ervan om na 7 oktober een totale oorlog met Hezbollah te beginnen. Gezien de ineffectiviteit van de VS in het beteugelen van de zionisten, is het niet moeilijk voor te stellen dat Israël zijn zin krijgt en de Derde Wereldoorlog ontketent via een totale oorlog met Hezbollah en de rest van de Verzetsas en de moslimwereld.

Brandpunt Palestina

Zoals de bovenstaande voorbeelden suggereren, zijn er veel manieren waarop de voortdurende Israëlische genocide op Palestina indirect zou kunnen leiden tot de Derde Wereldoorlog. Maar zou Palestina een direct brandpunt kunnen worden? De Palestijnen lijken niet genoeg militaire macht te hebben. Maar als de oorlog slecht genoeg verloopt voor het Palestijnse verzet, zullen andere takken van de Verzetsas hun steun opvoeren, met onvoorspelbare gevolgen. Daarnaast is er massale heimelijke steun voor Palestina onder rijke en machtige elementen van regionale naties, in sommige gevallen onder hooggeplaatste leden van het staatsapparaat die niet dood zouden worden gevangen – of liever gezegd dood zouden worden gevangen – als ze hun echte gevoelens over de zionisten in het openbaar zouden uiten.

  Als de raket komt, pas dan op!

Een nachtmerrieachtig potentieel brandpunt is het spookbeeld van een niet terug te draaien WMD-aanval op Israël. De technologie van WMD-micronukes, biowapens en dergelijke is vooruitgegaan sinds de dagen van de Davy Crockett rugzaknukes van de jaren ’50, en zelfs sinds de door de VS ontwikkelde COVID biowapenaanval op China en Iran van een paar jaar geleden (die een vrij goed proof-of-concept bleek te zijn voor onkenbare, no-return-address bioaanvallen in het algemeen). Woede op Israël, in het licht van de huidige genocide, heeft het punt bereikt dat het vrijwel onvermijdelijk is dat mensen dergelijke dingen zullen proberen binnen de komende decennia, ervan uitgaande dat Israël er nog steeds is, en onvoorziene veranderingen in het zionistische gedrag voorbehouden.

Brandpunt Oekraïne

Zionistische fanatici aan de verkeerde kant van de geschiedenis hebben van Palestina en omstreken een potentiële brandhaard voor WO 3 gemaakt. Evenzo hebben Oekraïense nationalistische fanatici, ook aan de verkeerde kant van de geschiedenis, een parallel gevaar gecreëerd.

Net zoals 10 miljoen zionistische Joden geen twee miljard moslims kunnen verslaan, kunnen 40 miljoen Oekraïners geen 140 miljoen Russen verslaan. Maar de fanatici blijven het proberen. Ze weten dat hun enige hoop is om de VS op een steeds grotere manier in hun oorlog te betrekken. Het resultaat zou de vernietiging van het Amerikaanse imperium zijn, dat, zoals aan het begin van het artikel werd vermeld, zwaar overbelast is gezien zijn aandeel van 13% en krimpend in het wereldwijde BBP.

Momenteel strijdt de fanatieke factie onder leiding van Zelensky tegen de realistische factie onder leiding van Zaluzhny. Als de fanatici winnen, is hun enige hoop de VS vals te misleiden om de NAVO direct bij de oorlog te betrekken. Dat betekent natuurlijk de Derde Wereldoorlog.

Brandpunt Taiwan

Hoewel we het in de laatste FFWN-uitzending niet over Taiwan hebben gehad, is het duidelijk dat de anti-China factie van de neocons probeert om van Taiwan het Oekraïne van China te maken door de krachten van het fanatieke Chinese nationalisme aan te wakkeren en te proberen Peking tot directe vijandelijkheden te verleiden. Als ze daarin slagen, zou de Derde Wereldoorlog op de “schoonste” manier kunnen beginnen: Een onmiddellijke, directe oorlog tussen de zinkende nr. 1 macht en de opkomende nr. 2 macht.

Andere brandpunten?

Deze korte bespreking is zeker geen uitputtende opsomming van potentiële conflicthaarden voor WO3. Ik weet zeker dat mijn lezers er nog meer kunnen bedenken. Voel je vrij om er een paar in het commentaarveld te zetten.

*Tenminste als je een realist bent. Aangezien ik een idealist ben, die de argumenten van Bernardo Kastrup en de Heilige Koran accepteert, niet noodzakelijkerwijs in die volgorde, behoud ik me het recht voor om te geloven dat we met Gods hulp de Derde Wereldoorlog kunnen afwenden.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Wereldoorlog 3 voor dummiesVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPandemieën faken in 4 eenvoudige stappen
Volgend artikelBritse wetgever wil dat dode mensen van geslacht kunnen veranderen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

 1. Het antwoord is simpel : All wars are bankers Wars

  https://youtu.be/ObnV1Y__wFw?feature=shared

  Ruim 25 jaar geleden zag ik het al aankomen en heb daar naar gehandeld .

  Alle banken zijn failliet en verbergen dat met dirivaten maar ze zijn zo failliwt als je maar kunt zijn.
  Dan vraag je je af maar waarom functioneren ze dan nog… heel simpel je verbergt al je schulden via derivaten en criminele constructies en je blijft maar geld bijprinten …. totdat de CBDC klaar is en er voldoende chaos is om de simpele zielen de CBDC en het basisinkomen door u strot te rammen.

  Alles wat nu gaande is : covid, woke, CO2 , klimaat, oorlogen etc etc worden allemaal gefinancierd door de banken en dient puur als afleiding.

  Voor het geval hun CBDC gaat mislukken kopen Centrale Banken wereldwijd massaal goud in zonder daar ruchtbaarheid aan te geven. Ze doen er alles aan om via manipulatie de goud en zilverprijs in bedwang te houden.
  Als afleiding laten ze de Beurs en de Bitcoin kunstmatig stijgen puur als afleider.

  • Tha blOOdy Bankstaszz !

   In de strijd tegen l’ Empereur Napoléon BONAPARTE,
   sponsorden de ‘BAUERS’ (ali. ‘Rothschilds’) de
   toenmalige geällieerden en Napoléon idem dito !! kkk

  • Klopt, bitcoins bestaan uit 64 digitale uitkomst stukjes ..De uitkomst van een verzonnen som!!! Welke idioot betaald daar nu 40.000 euro voor??? Voor wat? Verzonnen software zonder nut of intrinsieke waarde?? Bizar!! En de beurs?? Die kan met strategische aan en verkopen prachtig gemanipuleerd worden…Helaas worden goud en zilverprijzen ook op papier bepaald door 4 banken..Pure kartelvorming!!

  • Helemaal mee eens.

   In het e-book the The Great Taking van David Rogers Webb wordt het dalen van de omloopsnelheid van geld (V) uit de Fishergelijking als brandpunt genoemd.

   De Fishervergelijking luidt:

   M x V = P xT

   of

   V = P x T
   ——-
   M

   waarin:

   • M (money) = de totale hoeveelheid geld: het chartale en het girale geld, die in die economie in omloop is,

   • V (velocity) = de omloopsnelheid van het geld (hoe vaak gaat iedere eenheid geld van hand tot hand),

   • P (price) = het gemiddelde prijsniveau van alle goederen en diensten

   • T (trade volume oftewel transactions) = het handelsvolume, dat is het aantal goederen dat van hand tot hand gaat, het aantal handelstransacties.

   Het schijnt nu dat de omloopsnelheid van geld zich op een historisch laag niveau bevond vlak voordat de tweede wereldoorlog begon en dat hij momenteel nog veel lager staat dan dat niveau voor WOII…

   Zoals je ziet in de Fishervergelijking is V afhankelijk van 3 andere variabelen,namelijk P, T en M.

   Alleen de Centrale Banken zijn momenteel bewust bezig om teveel geld in de economie te pompen met als resultaat dat de omloopsnelheid V aan het kelderen is!

   Ik denk dat het doel is om de aandelenmarkt, en ook de pensioenfondsen, failliet te laten gaan.
   De Europese Unie heeft via een omweg wetgeving gemaakt dat het eigendomsrecht op je aandeel dan vervalt.

   Ik begrijp uit dit e-book dat Centrale bankiers jarenlang bezig zijn geweest om garantie te zoeken omdat ze vrezen dat hun aandelen bij een beurscrash verdampen en ze dan via sluwe wetgeving al onze bezittingen als onderpand willen gebruiken…

   The Great Reset kun je beter de Great Theft noemen.

   Universal Declaration of Human Rights

   Article 17

   • Everyone has the right to own property alone as well as in association with others.

   • No one shall be arbitrarily deprived of his property.

   Universele Verklaring van de Rechten van de Mens

   Artikel 17

   • Iedereen heeft het recht om eigendommen te bezitten, zowel alleen als samen met anderen.
   • Niemand mag willekeurig van zijn eigendom worden beroofd.

   https://kleanindustries.com/resources/books-films/the-great-taking/

 2. Een mooi relaas van een redelijke werkelijkheid.
  Echter om die derde wereldoorlog te voorkomen en om weer een wereldwijde vrede te bewerkstelligen is er maar een echte en daadkrachtig persoon in staat.
  EN LAAT IK DAT NOU ZIJN …geef mij als burgers aller landen carte blanche….alle opties en alle vrijgewaarden en ik ik hoogste persoon GARANDEER U ALLEN…U ALLEN AARDBEWONERS…vrede en welvaart …op alle contigenten!

  Aha jaja ohhoohh …en wie zegt jou..en allen om jou heen dat dit niet kogelijk zou zijn?
  Ojaa…..maar ja…en ohh maar…entja….
  Wat jullie allen hebben gekozen…in hebben geloofd…een vertrouwen gegeven hebben…..WAT HEEFT DAT DAN OPGELEVERD DE AFGELOPEN 40 JAAR ?

 3. Franz Ferdinand werd vemoord door ene ‘heer’ Principi.

  Die een jood was.

  Selbstverständlich.

  Het zij gezegd.

  Waar de schrijver dezes “een handvol radicale studenten” vandaan haalt is mij een raadsel.

  Slechts één persoon haalde de trekker over.

  En wel de jood Principi.

   • Garvrilo Princip (1894 – 1918) was lid van ‘de Zwarte Hand’, een geheim Bosnisch-Servisch nationalistische beweging. Als minderjarige werd hij wegens de moord – bij toeval – op Frans-Ferdinand en zijn vrouw Sophia veroordeeld tot twintig jaar. Hij overleed in gevangenschap aan tbc.

 4. Verander van lijdend voorwerp en bedenk een moord door de CABAL zelf op Biden.
  VERKIEZINGEN AFGESCHAFT en evenzeer alle (of toch zeker genoeg) Amerikanen ten oorlog.
  tegen wie speelt hoegenaamd géén rol, keuze genoeg, door dezelfde CABAL georganiseerd.
  Hoeveel vliegen in één klap ?
  – Alle smeerlapperij van Biden en familie vergeten
  – Géén verkiezingsnederlaag voor Democraten (en géén TRUMP)
  – weer flinke uitdunning Aardkloot-blinden
  – Corona en alle gerelateerde misdaad weggemoffeld in de tijd.
  – enz. etc……

 5. Ondertussen gaan de offers door, ook de beroemd heden worden als vliegen geofferd ,het is bijna elke week raak ,niet dat ik medelijden heb !

  Apollo Creed dies at 76 | Baal Sacrifice |

  https://youtu.be/opMUbS4KQfs?si=0fIoTZc7tvum0GaR

  eerst kijken

  Mogelijk een 76 voor 1776 (“Amerikaanse revolutie”) en 76 zou ook een gestileerde G. (metselwerk) kunnen zijn. Ik ben ook door de geest geleid naar Psalm 76 en natuurlijk is er de “geest van 76” = Vrijheid, voor deze opperheren betekent het vrijheid van God… de “Doe wat je wilt”-mentaliteit. (Crowley). 7+6 = 13 oftewel nimrod de “hertenjager”! Het is ook geen toeval dat we de terugkeer zien van WWE Rock Johnson (kwantumcomputer DWAVE/DWAYNE op CERN?), versus ‘Roman Reigns’. (De Rome “Italian Rocky” verbinding). De “false rock” speelde in de film Fast & Furous X of gewoon “Fast X” en er zit veel codering in deze films. Hij speelt ook in de film “black Adam”. Ook keert hij terug net als de rotsachtige filmster “Apollo creed” (Carl Weathers) op 76-jarige leeftijd sterft op dag 33, oftewel 2/2/24 (66-code). Al deze rituelen vinden nu bewust plaats vlak voor de start van deze 58e Super Bowl, waarbij de Amerikaanse zanger ‘usher’ aanwezig zal zijn – misschien om hun valse messias ‘in te luiden’? 1976 was het jaar van de Vuurdraak – 2024 het jaar van de HOUTdraak. De draak oftewel Satan. Drago = Hun “gouden jongen/kind” Horus @1:08 (666). Hij lijkt ook op de acteur in de film “rocky horror picture show”.

  Het was ook in mei 1976 dat het Hooggerechtshof van New Jersey oordeelde dat Karen Ann Quinian (Quinn = Cain) kon worden losgekoppeld van haar beademingsapparaat. (Zie onderstaande link) ….De geest van God afsnijden. Er kunnen ‘ik kan niet ademen’-rituelen in je opkomen.

  https://www.nytimes.com/1985/06/12/nyregion/karen-ann-quinlan-31-dies-focus-of-76-right-to-die-case.html

  Bij het boksen is er de fase “Het licht uitdoen” – ook wel black-out genoemd, de klap op het hoofd. Het woord black-out dat te zien is in de Hugo Boss AD waarvoor je in je laatste video een link hebt achtergelaten. De Britse tv-spelshow ‘Take me out’ had een jingle genaamd ‘No likey, no lighty – Lights all out’! De gastheer van deze spelshowserie is Paddy (Patrick, ook bekend als Ptah) McGuiness, die ook samen met Peter (rock/Petra) Kay werkte in de serie “Phoenix Nights” (Lucifer – de Phoenix). De show werd in Bolton gefilmd door een regisseur genaamd “Johnny Campbell.” Er is een Britse poortwachter/shill-verpleegkundige/dr. hier op YouTube, genaamd John Campbell, die het virus X-verhaal propageert! Absoluut geen toeval!

  @3:08 BBB oftewel “build back better”-code.

  De krokodillenkop aan het einde van deze video – een link naar “crocodileDunDel”? … Weathers valt dan achterwaarts door het raam (een portaal) waarop X’s te zien zijn. Ook zien we een ‘Maple leaf’ bordje aan de muur. (Drievoudige helix DNA Esdoornblad = Fleur de lis /bloem van Lucifer – de Merovingische link?).

  @4:47 Het bord met ‘aardbeving’ – Kan dit verband houden met Sydney, Australië? Het hoofd lijkt op de ingang van het maanpark (“MOON”) in Sydney. Het zou Parijs kunnen zijn, omdat het lijkt alsof er een standbeeld van de Eiffeltoren staat met een vlam erop, achter het bord met ‘aardbeving’ erop.

  Hartelijk dank voor het verhelderen van de links naar dit ritueel van ‘Carl weert’ de dood, enz. Ik zal zeer binnenkort verdere inzichten en informatie toevoegen. Laten we intussen allemaal onze hemelse Vader danken die ons allemaal naar alle WAARHEID leidt. God zegene iedereen.

  Allereerst bedankt dat u ons al deze aanvullende elementen van begrip heeft gegeven. Ze zorgen voor een beter begrip van de inhoud van de video.
  Carl Weathers werd in 1948 geboren, net toen de staat Israël in 1948 werd gesticht.
  Volgens berichten in de media stierf hij “vreedzaam” in zijn slaap.
  Maar past het woord ‘vreedzaam’ bij de situatie?
  In de film “Rocky” sterft hij na een klap op zijn hoofd.
  Ik werd geleid om naar de diepere betekenis van het woord ‘hoofd’ in de Bijbel te kijken.
  Het Griekse woord kephale komt overeen met het hoofd (Strong #G2776). Het is 76 keer opgenomen in het originele Grieks van het Nieuwe Testament. Het wordt het meest gebruikt in Openbaring (19 keer), gevolgd door Matteüs (12 keer).

  En ik stond op het zand van de zee en zag een beest uit de zee komen, met zeven koppen (kephale) en tien horens, en op zijn horens tien kronen, en op zijn koppen (kephale) de naam godslastering ( Openbaring 13 :1, KJV).

  Carl Weathers stierf op 1 februari. Het was ook op 1 februari 2003 dat de space shuttle Columbia halverwege de vlucht ontplofte.
  Het was de allereerste keer dat hij een Israëlische astronaut in de ruimte had! Ilan Ramon.
  Tijdens dit offerritueel stierven 7 mensen. Naar mijn mening valt er over dit onderwerp nog veel te onderzoeken.

  Apollo Creed sterft op 76-jarige leeftijd | Baäloffer |

  https://youtu.be/opMUbS4KQfs?si=5u5-8Cb4kRvKS09U

  • Ik kan me steeds meer vinden in jouw zienswijze Edwin, thanks voor het delen. Ik ben zelf geboren in 76, na een deel van m’n leven achtervolgd te zijn door duisternis, ben ik op m’n 33e bevrijd en krijgen ze me niet meer mee! Wat zegt deze datum jou Edwin? 12-06-2010

   • Edwin de getallen specialist, je kan beter naar de bingo getallen vragen dan kan je na het winnen van de hoofdprijs mooi in Patagonië aan een meer gaan wonen!!! Ben je meteen van dat gezeik af hier!!!

    • Djennis, Edwin houdt zich bezig met gematria oftewel numerologie aka getallenleer. Het is een onderdeel van de kabbalisten (joodse mystiek) om woorden in getallen en getallen in woorden om te zetten om verborgen verbanden tussen diverse begrippen te ontdekken.
     PS hoe ver ben je gevorderd met je onderzoek naar MKDELTA?

     • Ron zwaar onderwerp

      altijd antichristelijk

      Misschien wel het belangrijkste deel van het lied: Gaga vertelt ons in de meest Bijbelse zin dat ze geen berouw meer heeft. Haar gebruik van de BIJBEL als specifiek referentiepunt is interessant, want als ze thuis was in de magische en esoterische kunsten, is de Bijbel slechts één van de vele teksten. Het is een specifieke tekst, met een specifieke invalshoek en specifieke verhalen. Het standpunt van de bijbel stelt dat Satan, Lucifer, enzovoort de daders van het kwaad zijn, de vijand, en door zich met hen op één lijn te stellen, staat zij, in bijbelse termen, buiten berouw. Volgens de bijbel staat Lucifer buiten berouw en kan hij nooit het hemelse koninkrijk binnengaan, omdat hij ongehoorzaam was aan God de Vader en zijn eigen koninkrijk creëerde. In esoterische verwijzingen is Lucifer de Morgenster, Venus of Astarte (in vrouwelijke vorm) de god of godin van materiële en wereldse dingen. Je zou zeer zeker een alliantie met dit wezen aangaan als je een soort rituele orde van de Amerikaanse bedrijven zou aangaan, waarbij de elite een wezen zou aanbidden dat één voet in de hand heeft van materiële dingen. Ze versterkt dat idee door te zeggen dat ze een Fame-hoer is, een prostituee, verwijzend naar een vreselijke prijs of initiatie die ze heeft moeten doen voor de prijs van roem. Het zou zeker seks kunnen inhouden, vooral als je haar zou zien als een MK Ultra Monarch-project, compleet met een andere persoonlijkheid. “Maar in culturele zin spreek ik alleen maar in de toekomende tijd”, is ook een sleutelzin, waarin ze zegt dat ze alleen naar de toekomst kan kijken waarin ze nu als beloning voor haar prijs het oor heeft van een hele cultuur. “Kus me als ik beledigd ben”, plaatst ze zichzelf opnieuw in de Christusrol, om gekust te worden voordat ze wordt opgeofferd, of gaat ze de fase van de wederopstanding in. Of de volgende keer een oorcondoom dragen? Dit deel is echt bizar en raadselachtig. Het moet iets heel belangrijks betekenen, want de plaatsing ervan in het nummer is lastig en het voelt alsof het daar gedwongen werd. Ik zal meer onderzoek moeten doen naar oorsymboliek, en welke andere mogelijke betekenissen van condoom ze zou kunnen betekenen. Ook zou ik graag elke uitleg horen die ze over het lied gaf.

      ik wil van je houden
      Maar iets trekt mij van je weg
      Jezus is mijn deugd,
      Judas is de demon waar ik me aan vastklamp

      “Ik wil van je houden, maar iets roept me van je weg”. Is dit een bewijs van haar andere persoonlijkheid die strijdt tegen haar oorspronkelijke persoonlijkheid, die katholiek was opgevoed en dus schulden had bij Jezus? Ze voelt zich in conflict over haar nieuwe trouw aan de duistere kant, waarbij Jezus haar vroegere deugd en redder is, maar Judas is de demon waaraan ze zich vastklampt. Dit is de zoveelste tentoonstelling van haar gespleten persoonlijkheid, die we ook zien in het begin van de Born This Way-video. Het hogere zelf en het lagere zelf in de strijd tussen het goede en het goede. kwaadaardig. Dit zagen we ook in de Bad Romance-video.

      Ik klamp me eraan vast

      [Refrein]

      Ik ben maar een heilige dwaas, oh schat, hij is zo wreed
      Maar ik ben nog steeds verliefd op Judas, schatje
      Ik ben maar een heilige dwaas, oh schat, hij is zo wreed
      Maar ik ben nog steeds verliefd op Judas, schatje

      Oohohoh
      Ik ben verliefd op Judas

      Oohohoh
      Ik ben verliefd op Judas

      Judas! Judas Judas! Judas
      Judas! Judas Judas! GAGA

  • @ Edwin Vissers februari 5, 2024 Bij 03:05
   Dank voor deze uiteenzetting. Hoewel het veel zal zeggen, heb ik moeite met het volgen van de draad in wat je zegt.
   Maar zover ik het begrijp verwijs je met allerlei zaken naar delen van de bijbel, die je van daaruit verklaart?

   • Klien

    Prediker 1:9-10 NBG51
    Wat geweest is, dat zal er zijn, en wat gedaan is, dat zal gedaan worden; er is niets nieuws onder de zon. Is er iets, waarvan men zegt: Ziehier, dat is nieuw – het was er al in verre tijden, die vóór ons waren.

 6. Een apart artikel met allerlei mogelijkheden van escalatie door het Westen en zijn zionistische vrienden in Jeruzalem, het vermoorden van Trump, hoe zouden de Amerikanen daarop reageren? Intern is het land zo verdeeld, ik denk dat dit nog nooit zo erg is geweest daar!

 7. Logisch verhaal tot het punt: Bibi Netanyahu, die met een Lear Jet en helikopter vanuit Tel Aviv komt om de leiding te nemen in de Situation Room van het Witte Huis.
  Met een helikopter over de oceaan?
  Kom op, nou lees ik een soap.
  Verder een reaal verhaal.

  • De Learjet over de Atlantische, en de heli vanaf het vliegveld nabij de bestemming naar…
   Hoe moeilijk was dat?
   Soms lijkt het hier net een kleuterklas van numerologische intello fucktards. Sommigen gooien met nummertjes maar vervolgens niets daarover verklaren voor de leken en anderen begrijpen de simpelste zaken niet en fietsen liever over hun lul dan over hun fiets te lullen.
   Een fijne dag allemaal!

 8. De todos los posibles puntos de inicio de la tercera guerra mundial, creo que se ha obviado uno muy importante.
  Europa está llena de musulmanes que poco a poco (las pateras que llegan a España e Italia), son una serie de células inmersas dentro de Europa, que en cuanto algún jefe supremo de la orden Europa se convertiría en un campo de exterminio de europeos no musulmanes.
  Esto aunque parezca una utopía está más cerca que el supuesto asesinato de Trump por un dron iraní.

  Van alle mogelijke aanknopingspunten voor de derde wereldoorlog is er volgens mij een heel belangrijk over het hoofd gezien.
  Europa zit vol met moslims die beetje bij beetje (de bootjes die aankomen in Spanje en Italië), een reeks cellen zijn ondergedompeld in Europa, dat zodra een of andere opperste leider van de orde Europa zou veranderen in een vernietigingskamp voor niet-islamitische Europeanen.
  Dit lijkt utopisch, maar het is dichterbij dan de vermeende moord op Trump door een Iraanse drone.

   • zijn meer dan vijftigduizend zwaar bewapende jagers die niet zullen aarzelen hun families te beschermen.

    Ik zie daar voorlopig nog geen ernstige problemen. Macron, Attal, etc. de EU en het WEF zijn een groter gevaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in