ATACMS / Unknown author / Wikimedia / (Public Domain)

Het is een behoorlijk drukke vrijdag geweest. Ik sprak met het Schiller Instituut via een Zoom call, samen met Ray McGovern en Graham Fuller. Graham, voor de jongeren daarbuiten, is een eminent auteur, heeft gediend bij het State Department en de CIA (hij was in 1978 chef-station in Kabul) en stond aan het hoofd van de National Intelligence Council (ook bekend als de NIC) voordat hij met pensioen ging bij Uncle Sam en overstapte naar de particuliere sector. Ik sprak als eerste tijdens de Zoom call en was vereerd dat de heer Fuller mijn standpunten volledig onderschreef. Dat stelde me gerust dat ik niet bezig ben met waanzinnige onzin. Als mannen als Fuller en McGovern me een pluim geven, is dat een bevestiging, schrijft Larry Johnson.

Het grote nieuws aan het Midden-Oostenfront was de uitspraak van het Internationaal Gerechtshof dat Israël de militaire operaties in Gaza moet staken en de grensposten moet openen om humanitaire hulp mogelijk te maken. Deze beslissing weegt zwaarder dan het verzoek aan de rechters van het ICC om arrestatiebevelen uit te vaardigen voor Netanyahu en Gallant, samen met de leiders van Hamas. De beslissing van het ICJ gaat nu naar de VN-Veiligheidsraad voor actie. Ik verwacht dat de VS hun veto zullen uitspreken over elke stap om het besluit van het ICJ uit te voeren. De zaak zal dan echter naar de Algemene Vergadering gaan, waar het orgaan zou kunnen besluiten om Israël uit de VN te verbannen omdat het het dictaat van het ICJ niet opvolgt. Als dat gebeurt, wat een ironie. Hetzelfde orgaan dat de natie Israël heeft geschapen, zou Israël nu uit de VN kunnen gooien totdat het tot bezinning komt.

  Oekraïne Situatierapport: Het einde van het tegenoffensief

Tijdens mijn gesprek met de rechter gaf ik commentaar op de religieuze ijver in de christelijke, joodse en moslimgemeenschappen die een rol speelt bij het aanwakkeren van de oorlog in Israël en Palestina. In mijn commentaar op de islamitische visie op de eindtijd zei ik ten onrechte dat moslims geloven in de terugkeer van Jezus en de Profeet. Moslims geloven alleen in de terugkeer van Jezus. Hier is een samenvatting van enkele van de belangrijkste punten in de islamitische eschatologie:

Er zijn zowel kleine als grote tekenen die wijzen op de climactische gebeurtenis in de islamitische eschatologie – namelijk “het Uur,” dat is de tijd van opstanding en oordeel. Er is een wederkomst van Jezus in islamitische eindtijdgebeurtenissen, maar deze wordt niet beschouwd als de beslissende gebeurtenis. Het wordt eerder gezien als een teken dat wijst naar “het Uur”. Het begin van de eindtijd wordt gemarkeerd door de verschijning van de antichrist, die de Dajjal wordt genoemd.

Net als bij de christelijke schriftteksten is de volgorde van de belangrijkste gebeurtenissen in de eindtijd niet altijd duidelijk in de Koran en de Hadith, en daarom worden ze in de islamitische traditie in verschillende chronologische volgorde geplaatst.

Ook leert de Islam – net als het Christendom – dat alleen God de timing van de eindtijd kent. Maar er zijn tekenen om op te letten die het seizoen aangeven. Er zijn zowel grote als kleine tekenen.

Veel van de kleine tekenen hebben te maken met algemene trends in de samenleving. Andere hebben betrekking op specifieke gebeurtenissen die zullen plaatsvinden vóór de verschijning van de antichrist. De grote tekenen hebben betrekking op specifieke voorspelde gebeurtenissen die zullen plaatsvinden tussen de verschijning van de antichrist en “het uur” van opstanding en oordeel. De opsommingen van zowel de kleine als de grote tekenen variëren sterk.

Ik dank alle lezers en kijkers van de video die de tijd namen om mij op mijn fout te wijzen. Zeer gewaardeerd.

  Oekraïens mislukte tegenoffensief drijft de NAVO in het nauw

Terwijl Rusland doorgaat met het verpulveren van Oekraïense troepen langs de hele contactlijn, lanceert Oekraïne – nu bewapend met een nieuwe lading ATACM-raketten – aanvallen die zeer gevaarlijk zijn en waarschijnlijk een krachtiger en dodelijker Russisch antwoord zullen uitlokken. Simplicius the Thinker komt vanavond met een stuk dat naar mijn mening een beetje alarmistisch is en beweert dat de Russische luchtverdediging faalt. Ik geloof niet dat er genoeg feiten zijn om die conclusie te rechtvaardigen. Ik denk echter wel dat hij gelijk heeft met zijn inschatting dat Zelensky, die met de dag wanhopiger wordt, erop gebrand is om een nucleaire reactie van Rusland uit te lokken in de hoop dat dit de NAVO zou dwingen om de strijd aan te gaan.

Oekraïne heeft vandaag met hulp van het Westen een rode lijn overschreden die volgens mij gevolgd zal worden door een zeer krachtige, wijdverspreide Russische reactie.

Blijkbaar heeft Oekraïne een Russische waarschuwingsradar voor ballistische raketten aangevallen in Armavir, Rusland. De vernietiging van dit specifieke radarknooppunt heeft beperkt direct militair nut voor Oekraïne, vanwege de dekking. Ik denk dat iemand echt de stabiliteit wil testen.

Deze ICBM-waarschuwingsradar bevindt zich in de Federale Republiek Voronezj, die 250 kilometer ten oosten van Belgorod ligt. De radar is beschadigd, maar niet vernietigd. Desalniettemin is dit een directe aanval op het Russische waarschuwingssysteem om een nucleaire aanval te detecteren. Oekraïne en het Westen hebben voor Rusland een definitieve rode lijn overschreden en dit zal hen duur komen te staan. Deze aanval is niet schadelijk voor de tactische positie van Rusland op het slagveld. Maar het is wel een duidelijke escalatie door het Westen om het nucleaire afschrikkingsvermogen van Rusland aan te vallen. De rubicon is overschreden en deze oorlog zal een nieuw niveau van gevaar bereiken, vooral voor Oekraïne en het Westen.

  Scott Ritter: "De NAVO kan de oorlog niet aan - Oekraïne zal door de VS onder druk worden gezet voor een aanval die gedoemd is te mislukken"

Op zijn minst zal Rusland waarschijnlijk zijn inspanningen intensiveren om ATACM-lanceerinrichtingen en raketvoorraden te lokaliseren en te vernietigen. Dit betekent dat er de komende weken waarschijnlijk meer NAVO-troepen zullen sneuvelen. Waanzin regeert in Washington, Londen, Parijs, Berlijn en Kiev. De nucleaire geest kan uit de fles zijn en als er nog zo’n aanval komt, kan Rusland besluiten om tactische kernwapens te gebruiken op Oekraïense bases. Hier ben ik het eens met Simplicius, dit is een verdomd roekeloze zet van het Westen.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Bloed, chaos en verval: dit zijn de vruchten van ongebreidelde westerse hoogmoedVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIsraël heeft de strijd om de wereldwijde publieke opinie verloren
Volgend artikelRussisch-Oekraïense oorlog: verbreding van het front
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Het probleem met Westerse politici is dat ze alleen fysiek geweld begrijpen dat hun zelf treft. Tijd voor een schaakmat van ome Putin !

  2. Heel handig, betekent dus dat in geval van twijfel ervan uitgegaan wordt dat er een nucleaire aanval is als de radar niet goed werkt.
    Nog maar even genieten deze zomer,

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in