Wat was de oorzaak van de verwoestende explosie op de brug die de Krim met Rusland verbindt? Was het een vrachtwagenbom of iets anders? Afgaande op deze videoclip die door een lezer werd ingezonden, lijkt het op een raket.

Via Thetruthseeker.co.uk.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Wat voor soort Westerse mensen wapperen met een Oekraïense vlag?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Wat voor soort Westerse mensen wapperen met een Oekraïense vlag?
Vorig artikelSommigen van ons denken dat de Russische invasie geen “agressie” was. Dit is waarom
Volgend artikelDe Beer slaat terug – Rakettenregen op Kiev (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Dit is beangstigend , want als wij het kunnen zien heeft het russische leger deze beelden ook gezien. Dit is 100% een raketaanval. Dan kun je je hart vasthouden dat het oorlog is nu.

 2. Dus toch een raket wat mijn eerste vermoeden al was.
  Heel zorgelijk dat hij kennelijk niet vroegtijdig gedetecteerd kon worden en uitgeschakeld.
  Wellicht vanuit de ruimte afgevuurd ?

  • Lijkt er zo wel op, op zo’n satelliet met wapens van de amerikanen space program (Trump…), ben die naam vergeten.

   magoed, het kan ook een raket zijn vanuit Amerika via ‘space’ gecontroleerd om dat doel uit te schakelen.

   de video lijkt als het echt is, zo te zijn, dan zou je toch denken dat bv Rusland niet snel al die voor hun, buitenlandse satellieten neerhaalt?

   Rusland kan niet eeuwig netjes blijven, zie wat er gebeurd in Nederland of het westen waar iedereen zo netjes blijft en van dat doet onze regering ons toch niet aan, en owja ze doen het toch oow gooh en nu ooow mogen niks terug doen wat niet ‘mag’ dus niks wat illegaals is… want we zijn zo braaf…

 3. Ik heb eens ergens iets gelezen over een ruimtewapen (MAHEM) dat gloeiende druppels naar de aarde kan sturen. MAHEM staat nog steeds op de DARPA website. Velen denken echter dat dit idee was losgelaten. Dit lijkt er echter wel op.

 4. Of de video is nep. Indien we sceptisch zijn en niet zomaar alles voor waar aannemen, waarom deze video dan wel?

  Logische verstand zegt dat dit te makkelijk is om te bewijzen dat het een raket inslag was , dat terwijl het juist de bedoeling is om twijfel te zaaien over de oorzaak van de explosie.

 5. Video nep zou wel verklaarbaar zijn. Met 2 raketten, lading in de brug en vrachtwagen (dan 4 ladingen), zou er niets meer over gebleven zijn van de brug en er een ’tsunami’ veroorzaakt zijn…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in