George Soros en zijn links-liberale netwerk proberen de Europese naties uit te roeien en het te veranderen in een multi-etnisch continent onder de controle van de “globale elite”. Dit is wat de Hongaarse premier Viktor Orbán zegt.

Op zijn website wijst de Hongaarse premier Viktor Orbán het cultureel-marxistische netwerk van de linkse miljardair George Soros aan als de grootste bedreiging voor de EU.

Hij dringt er bij de Europese leiders op aan om niet toe te geven aan de invloedrijke financier.

Volgens Orbán probeert Soros Europa te veranderen in een “immigrantencontinent”.

Machtige krachten zijn opnieuw in beweging om de naties van Europa uit te roeien en het continent te verenigen onder de auspiciën van een wereldrijk. Het netwerk van Soros, dat zich door de Europese bureaucratie en de politieke elite heeft geweven, werkt er al jaren aan om van Europa een immigrantencontinent te maken, schrijft de Hongaarse leider en gaat verder:

Vandaag de dag is het Soros-netwerk, dat een globale open samenleving promoot en probeert de nationale grenzen af te schaffen, de grootste bedreiging voor de staten van de Europese Unie. De doelstellingen van het netwerk zijn duidelijk: het creëren van multi-etnische, multiculturele open samenlevingen door het versnellen van de migratie en het ontmantelen van de nationale besluitvorming, waardoor deze in handen komt van de globale elite.

Volgens Orbán is Europa nog niet hersteld van eerdere crises, zoals de financiële crisis in 2008 en de asielgolf in 2015. En nu opent het Coronavirus zich voor nog meer onzekerheid.

Soros probeert dit uit te buiten, aldus de minister-president. De zogenaamde filantroop heeft niet gehandeld in het belang van de Europeanen, maar in dat van henzelf. Soros koopt alle machthebbers die hij kan om Europa fundamenteel te veranderen en zet de mensen in Europa tegen elkaar op, aldus Orbán.

Veel hooggeplaatste EU-bureaucraten werken samen met het Soros-netwerk om een verenigd rijk te creëren. Ze willen een institutioneel systeem opbouwen dat, onder de bescherming van de open society, een verenigde manier van denken, een verenigde cultuur en een verenigd sociaal model wil afdwingen aan de vrije en onafhankelijke naties van Europa. Zij willen het recht van ieder volk om over zijn eigen lot te beslissen, herroepen. Dat is ook het doel van hun voorstel voor een “rechtsstaat” – dat in feite niet de rechtsstaat erkent, maar de kracht ervan. Het zou eerlijker zijn om het de “regel van de meerderheid” te noemen.

Volgens de Hongaarse leider zou West-Europa moeten luisteren naar Oost-Europa, dat nog niet zo lang geleden heeft ervaren hoe het is om niet in vrije samenlevingen te leven.

De verschillen tussen ons zijn duidelijk. Soros wil een open samenleving, terwijl wij een veilige samenleving willen. Volgens hem kan democratie alleen maar liberaal zijn, terwijl wij denken dat het christelijk kan zijn. Volgens hem kan vrijheid alleen dienen voor de zelfverwerkelijking, terwijl wij geloven dat vrijheid ook gebruikt kan worden om de leer van Christus te volgen, om het eigen land te dienen en om onze families te beschermen. De basis van de christelijke vrijheid is de vrijheid om te beslissen. Dit is nu in gevaar.

De strijd voor en tegen het nieuwe Brusselse imperium is nog niet beslist. Brussel lijkt zich over te geven, maar veel natiestaten blijven zich verzetten. Als we onze vrijheid willen behouden, mag Europa niet bezwijken voor het Soros-netwerk.

Hongaarse premier Orban: “Soros is een van de meest corrupte mensen ter wereld”

  Door Soros gefinancierde Amerikaanse officier van justitie: Politieagenten moeten eerst beslissen of plunderaars de gestolen items 'nodig' hebben voordat ze worden beschuldigd
Vorig artikelWat de Covid-vaccin hype niet vermeldt
Volgend artikelVerenigde Arabische Emiraten stopt visa voor burgers van moslimstaten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Zou de heer Orbán écht de enige échte leider binnen de EUSSR zijn , naast de Poolse en Slowaakse ? Wat zit er in Den Haag een triest zootje vullis !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in