De Coronawaanzin rijst inmiddels de pan uit. Op social media wordt momenteel een filmpje verspreid waarop te zien is hoe de politie van Hongkong een valstrik, ambush lockdown,  uitvoert, een extreme methode waarbij de politie snel een gebied afzet met politielint, een gebouw omsingelt en binnengaat om Covid-19 tests uit te voeren op de bewoners.

Onlangs heeft de regering van Hongkong aangekondigd dat de politie het recht heeft de huizen van mensen binnen te gaan en de mensen die weigeren mee te werken eruit te halen. Inwoners die vluchten, of weigeren de test te ondergaan, worden gedwongen een boete te betalen van 5.000 Hongkongse dollar (ongeveer 500 euro).

De methode stuit op harde kritiek, maar Hongkongse politici hebben haar verdedigd als effectief.

Mandatory coronavirus testing has begun in Hong Kong. Their strategy is to ambush neighborhoods without warning and force everyone inside to take a test (op Twitter).

De Coronawaanzin kent geen grenzen: bejaarde Duitse vrouw in handboeien afgevoerd

  Duitse Coronapolitie op genadeloze kinderjacht
Vorig artikelDe komende genocide van schadelijke Covid-vaccinaties en wiens schuld het is
Volgend artikelLees de volledige verklaring van Donald Trump over de vrijspraak in het impeachmentproces
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in