Professor Alfio D’Urso, juridisch adviseur van het Italiaanse Hooggerechtshof leest een beëdigde verklaring voor met de getuigenis van Arturo D’Elia, die onder ede getuigt dat hij verantwoordelijk is voor het stelen van de Amerikaanse verkiezingen.

Transcript van de video.

Ik professor Alfio D’Urso, jurist van de Via Vittorio Emanuele, Catania, 95131 Italië, verstrekt hierbij de volgende verklaring van feiten zoals die in verschillende besprekingen met een hooggeplaatste ambtenaar van de veiligheidsdiensten van het leger is gegeven:

Arturo D’Elia, voormalig hoofd van de IT-afdeling van Leonardo SpA, is door het Openbaar Ministerie van Napels aangeklaagd wegens technologie / gegevensmanipulatie en implantatie van virussen in de hoofdcomputers van Leonardo SpA in december 2020.

“Onder afleiding en leiding van Amerikaanse personen die vanuit de Amerikaanse ambassade in Rome werken, ondernamen ze de operatie om gegevens van de Amerikaanse verkiezingen van 3 november 2020 om te zetten van een aanzienlijke marge van overwinning van Donald Trump naar Joe Biden… in een aantal deelstaten waar Joe Biden het aantal stemmen verloor”.

Beklaagde stelt dat hij werkte in de Pescara faciliteit van de Leonardo spa en gebruik maakte van militaire coderingsmogelijkheden voor cyberoorlogvoering om stemmen via een militaire satelliet van de Fucino-toren naar Frankfurt, Duitsland te verzenden en te wisselen.

De verdachte zweert dat de gegevens in sommige gevallen zijn gewijzigd om meer dan het totale aantal geregistreerde kiezers te vertegenwoordigen.

Verdachte verklaart dat hij bereid is te getuigen tegen alle personen en entiteiten die betrokken zijn bij het omwisselen van stemmen van Donald Trump naar Joe Biden wanneer hij in volledige bescherming voor zichzelf en zijn gezin zal zijn.

Ik verklaar en zweer dat de hierboven genoemde feiten in mijn aanwezigheid zijn vermeld.

Amerikaanse postbode betrapt met truck vol gestolen stembiljetten bij de Canadese grens

  Na verkiezingscensuur: miljoenen gebruikers vluchten naar Twitter-uitdager
Vorig artikelNa onrust in het Capitool: EU-commissaris roept op tot staatscontrole van het internet
Volgend artikelChina rust soldaten uit met nieuw ontwikkelde helmen met een zelfvernietigingsknop
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Met verbazing heb ik het artikel in de link gelezen: politici in de VS, van beide kanten worden letterlijk gekocht door de mulitnationals en nu zeggen Amazon en andere multinationals dat openelijk: hen die niet naar de baas hebben geluisterd krijgen geen centjes meer…. en ga er maar vanuit dat in Nederland en in het EU parlement dit ook schering en inslag is, het hoort denk ik onder de noemer cultuur. Huichelaars en dieven! https://www.rt.com/usa/512209-amazon-halt-donations-republicans/

 2. Lees het boek: “Behold. a pale horse” van William Cooper. Hij legt oa uit hoe de Illuminati, the Freemasons, de paus, de koningshuizen, de Bilderberggroep de wereld regeren. Wij, de burgers, hebben helemaal niets in te brengen. Wij zijn cashflow.

 3. Saludos y gracias , la democracia real es el único camino seguro , hacía la real libertad . El progresismo socialistoide utiliza las necesidades de las minorías para su beneficio , todos sin distingo de lo que sea tienen derechos y deberes y hay que cumplirlos y recibirlos.

  • Groeten en dank, echte democratie is de enige veilige weg naar echte vrijheid. Socialistoïde progressivisme gebruikt de behoeften van minderheden in zijn voordeel, allemaal zonder onderscheid van wat ze zijn, hebben rechten en plichten en ze moeten worden vervuld en ontvangen.

   Dan weten wij ook waar hij het over heeft. Spaans is dit volgens google.

 4. Muy gracias cabron, mi hasta adios el camino e el Cavallo en mie armas negras e adios el mundo y todos mujer. Si, mi este cabro supremo y perro mata dos
  Hombres salidas….

  Dank u klootzak, ik haast me over de weg met mijn paard en mijn musket en dag wereld en dag alle vrouwen. Ja, ik ben de grootste klootzak en dode hond van alle mensen die een uitweg/ andere weg/ uitvlucht nemen….

  Zo, ff lekker mijn latijn opgehaald filo de puto ( zoon van een homo hoerr), wat dat betreft zijn Mexicaanse en Spaanse series op Netflix absoluut leerzaam…

  Maar ff kort: laat iedereen er rekening mee houden dat het internet wat betreft sites als Frontnieuws in de aankomende weken ineens onbereikbaar zijn….om protesten te voorkomen zullen lockdowns strenger worden en samenscholing verboten, alles in naam ban volksgezondheid.
  En ondertussen komt overal de politie langs om mensen op te halen…..en niemand die het weet of naar buiten kan brengen….en reken niet op enige verandering via de stembus, als dat komt worden de verkozen oppositie leden afgeschoten door een van tevoren bewerkt persoon of organisatie. En zelfs daarvan zal alle info die je krijgt via de censuur van de staat zijn gegaan….in het belang van de volksgezondheid natuurlijk…

  Nu rest slechts nog het meest extreme, we zijn nu qua vrijheid en recht op een eigen keuze qua lichaam en geest de afgrond aan het invallen…

  We worden nu geketend en slachtrijp gemaakt voor de aankomende 5 generaties….de laatste drie mogen enkel werken en dienen als fokvee.

 5. P.s. Er staan nog en half miljoen ratten in de Balkan en in Griekenland te wachten om hierheen te komen, honderduizenden in Algarije en Libie en er komen er nog een honderdvijftigduzend terug uit Engeland om hier weer huis, uitkering, Miele en hoer te krijgen…..

  Rutte en zijn smeerlappen hebben in het kader van omvolking alle belang bij een opgesloten monddood gemaakte bevolking. Ons sociale systeem valt zeer waarschijnlijk in de eerste helft van dit jaar, zelfs met al het monopolygeld dat er word gecreëerd. De borg daarvoor is uw bezit.

  Belastinginkomen voor 2020 zal zo laag zijn dat we extra belastingen krijgen en dat spaargeld zeer waarschijnlijk een bijzondere heffing krijgt van….30/50 %….extra heffing op onroerend goed….doet de regering het niet is er een enorm begroting tekort…en dus zal de EU dit jaar de macht over de EU landen moeten nemen om zichzelf te financieren…dus zal de EU splitsen…

  Om die macht te houden zal de EU een vreemdelingen legioen oprichten met asieleisers die in uniform gevoed met geweld de macht van de EU zullen bevestigen.
  Nationale legers zullen paramilitare politie worden en enkel ingezet worden om burgers te controleren en in hoeken en kampen te drijven. Het EU leger is er voor het gladstrijken van alle daaruit voorkomende problemen….

  Let maar op wat er dit jaar allemaal veranderd…

 6. Mag ik iedereen erop wijzen dat zorgpremie betaald is terwijl een groot deel van het jaar geen gebruik kon worden gemaakt van diensten….dat is contractbreuk en geeft het recht tot teruggave van een deel zorgpremie, of af te boeken als verliespost op de belastingaangifte….

  Denk er maar even over na…..bedrijven mogen afboeken, burgers mogen enkel betalen voor niet geleverde en geweigerde diensten…

  Advocaten doe uw werk.

  • Dat had ik ook al een keer in een reactie vermeld.
   Je betaald wel maar je kan nergens meer terecht als je goed ziek wordt.
   Het is gewoon oplichting. En niet zo’n beetje ook.
   Maar dat was het al als je eerst 385 euro moet uitgeven voor dat er ook maar 1 euro vergoed wordt omdat je verzekerd bent.

 7. Nou begrijp ik niet dat mensen nog steeds zorgpremie betalen.

  Haal een stunt uit en verdien. Laat je b.v. bij mijn adres registreren; dan heb je een legale status hier.
  Dan neem je hier een oostenrijkse buitenland verzekering, en je betaalt 10 euro per maand.

  Bovendie is er al jurisprudentie in NL; je kan NIET verplicht worden zorg verzekering te nemen. Vrijheid van contract.
  ====================
  Nl is afgeschreven.
  Waarom zouden ongeschoolde hufters, met een IQ zo laag dat het bijna over de grond sleept anders worden uitgenodigd om in NL te komen dan voor een Vreemdelingen leger?
  Ze hebben stom, moraalloos volk ervoor nodig; wat beter dan moslims?

  Nederlanders gedragenzich als slachtvee; dus zullen ze ook zo behandeld worden

  Ik heb ooit eens op FB en twitter video’s gezet van Isis slachthuizen, waar mensen seriematig en in grote getallen de keel wordt afgesneden.
  die werden wel gauw verwijderd….

  En frontnieuws zal wel snel geblokked worden.

  USA:
  –zeker dat er massaal gefraudeerd is met verkiezingen; de slapende kinderlikkende tietenknijper kwam op “succesvolle”rallyes, waar letterlijk NIEMAND kwam.
  –meervoudig getelde stemmen
  –gemaipuleerde computer programma’s
  –verdwenen stemmen (voor Trump)
  –doden die stemden
  –te jonge “stemmers”

  Als dat linkse tuig dan met congres en senaat zo zeker zijn: waarom worden stemmen at van twijfelachtige staten niet herteld? ( moet wel gedaan worden in andere staat ondersupervisie)

  Zoals het nu lijkt zijn er voor minimale vrijheid maar vier opties:
  –9mm voor Biden
  –burgeroorlog
  –hertelling stemmen
  –staat vanbeleg

  Deze situatie geeft aan dat politieke moord het meeste levens spaart; maar ik roep daartoe niet op uiteraard. Dat mag niet.WEL mag je eendemonstrant met een Trumpvlag een nekschot geven.

  P.s.: Zou frontline geblocked worden, kan die altijd nog on line gezet worden via een oostblok server

  • Om je elders in te schrijven moet je financieel onafhankelijk zijn.
   En je bent daarna geheel afhankelijk van de nuken van de hoofdbewoner tot deze de inschrijving genoeg vind en alles opzegt.
   Om te beginnen ben ik mijn huis kwijt en mijn inkomen.
   En een kamer huren kan je wel vergeten tenzij tegen een enorm bedrag.
   Moet je maar willen ook.
   Ik zou nooit aan helemaal niemand een kamer verhuren, kan ook niet met een huurwoning.
   Ook dit maakt je compleet afhankelijk van de bui van de hoofdbewoner en je privacy ben je zo goed als kwijt als je maar 1 kamer huurt.
   Het idee is leuk maar er zit meer aan vast.

 8. Hetzelfde zou voor NL gelden.

  Stel je nou eens voor de volgende zegen: het kabnet en de eliding vanlinkse partijen plegen accuut zelfmoord: hoeveellevens zou dat sparen van bejaarden die in coma vermoord worden door opzettelijk foute behandeling?

  Even over nadenken……
  We hebben nog nooit een overheid gehad die zich zo tegen eigen bevolking keert en eigen bevolking zo haat en veracht.

  Als je een jaar verder bent kan je gerust zeggen, dat de Nazi’sminder doden en minder ellende veroorzaakten dan dit kabinet

  De ironie is: het stomme stemvee zal inmaart wel weer fout stemmen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in