De Europese database (EER en niet-EER landen) van meldingen van vermoedelijke medicijnreacties is EudraVigilance, gecontroleerd door het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA), en zij melden nu 44.821 dodelijke slachtoffers en 4.351.483 gewonden na injecties van vier experimentele COVID-19 injecties:

Van het totale aantal geregistreerde letsels is bijna de helft (1.972.105 ) ernstig letsel.

“De ernst geeft informatie over het vermoede ongewenste effect; het kan als ‘ernstig’ worden geclassificeerd als het overeenkomt met een medische gebeurtenis die de dood tot gevolg heeft, levensbedreigend is, ziekenhuisopname vereist, leidt tot een andere medisch belangrijke aandoening, of verlenging van bestaande ziekenhuisopname, leidt tot blijvende of significante invaliditeit of arbeidsongeschiktheid, of een aangeboren afwijking/geboorteafwijking is.”

Een abonnee van Health Impact News in Europa heeft de verslagen opgesteld voor elk van de vier COVID-19 opnamen die we hier opnemen. Het is veel werk om elke reactie met verwondingen en sterfgevallen in een tabel op te nemen, aangezien er geen plaats is op het EudraVigilance systeem dat we hebben gevonden waar alle resultaten in een tabel zijn opgenomen, schrijft Brian Shilhavy.

Sinds wij met de publicatie zijn begonnen, hebben anderen uit Europa de cijfers ook berekend en de totalen bevestigd.*

Hier volgt een overzicht van de gegevens tot 21 mei 2022.

Totaal aantal reacties voor het mRNA-vaccin Tozinameran (code BNT162b2, Comirnaty) van BioNTech/ Pfizer: 21.070 doden en 2.207.919  gewonden tot 21/05/2022.

Totaal aantal reacties voor het mRNA-vaccin SPIKEVAX/mRNA-1273 (CX-024414) van Moderna: 11.916 doden en 720.662 gewonden tot 21/05/2022.

  Ernstige hartontsteking "tot 44 keer hoger na COVID-19 prik"

Totaal aantal reacties op het vaccin AZD1222/VAXZEVRIA (CHADOX1 NCOV-19) van Oxford/AstraZeneca: 8.958 doden en 1.267.883 gewonden tot 21/05/2022.

Totaal aantal reacties voor het COVID-19 vaccin JANSSEN (AD26.COV2.S) van Johnson & Johnson: 2.877 doden en 152.918 gewonden tot 21/05/2022.

Totaal aantal reacties voor het COVID-19 vaccin NUVAXOVID (NVX-COV2373) van Novavax: 0 doden en 2.101 gewonden tot 21/05/2022.

*Deze totalen zijn schattingen gebaseerd op rapporten ingediend bij EudraVigilance. De totalen kunnen veel hoger zijn op basis van het percentage bijwerkingen dat wordt gemeld. Sommige van deze meldingen kunnen ook worden doorgegeven aan de databanken voor bijwerkingen van de afzonderlijke landen, zoals de Amerikaanse VAERS-databank en het Yellow Card-systeem van het Verenigd Koninkrijk. De sterfgevallen zijn gegroepeerd naar symptomen, en sommige sterfgevallen kunnen het gevolg zijn van meerdere symptomen.

Hier zijn enkele gezichten en namen om op deze koude, harde statistieken te plaatsen.

Afschuwelijk: Een moeder filmt hoe haar dochter de prik krijgt – het meisje moet overgeven en sterft dan. (Brazilië)

Haar moeder horen huilen over de telefoon is een van de droevigste dingen die ik ooit gehoord heb.

Dit zijn onuitsprekelijke gruweldaden tegen kinderen en het moet nu ophouden. Ik deel dit soort video’s niet graag, maar als waarheidszoeker is het mijn plicht om anderen te waarschuwen.

Van het Covid BC Telegram channel.

Young Child in Brazil Dies Shortly After Receiving a COVID-19 Vaccine

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Het grote sterven: “Enorm aantal sterfgevallen door vaccin en het wordt nog veel erger” – Dr. Pierre Kory

Vorig artikelEuropol voorziet straatgeweld zoals in Latijns-Amerika
Volgend artikelZelensky verwijt Mark Rutte ervan “te blijven zwijgen” over het mogelijke EU-lidmaatschap van Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. De lijst met doden en gewonden ten gevolge van de gifspuit loopt steeds verder op…
    En dan starten ze in het najaar een nieuwe ‘vaccinatiecampagne’???
    Ik denk er het mijne van, elke Voldemort die op mijn erf komt om me te overtuigen raad ik ten zeerste aan om asap rechtsomkeert te maken.

  2. Als je dat van Eudravigilance laat zien aan de gemiddelde persoon op straat of in je omgeving geloven ze het meestal niet en doen ze het weer af als zijnde een complottheorie.

  3. Nou ik zou aan de na bestaande van deze families de volgende troostende woorden willen zeggen wees blij dat zij uit ons straat beeld verdwijnen want eerlijk is eerlijk er is niks aan verloren gegaan ik kan ze missen als kiespijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in