Het moet nu toch wel voor elke politieke leider in de westerse wereld duidelijk zijn dat Rusland meer dan in staat is om in de Donbass op koers te blijven en dat het huidige Oekraïense regime met Zelensky aan het hoofd vroeg of laat verslagen zal worden.

Maar zullen ze dit toegeven? Nee. Dus wat gaan ze doen met het belangrijkste symbool van het regime, deze komiek annex dictator die ze nu al zo lang op een glorieus stralend wit voetstuk hebben geplaatst? schrijft Kaneix.

Hoe zal het Westen zich ontdoen van de plaag Zelensky, wanneer associatie met hem slechts een uiterst onwelkome herinnering is aan abject falen en totale vernedering?

Het valt sterk te vermoeden dat ze hem met liefde zullen blijven bestoken, terwijl ze hem tegelijkertijd naar de zijlijn duwen en de arme stakker aan zijn schandelijke lot overlaten om een achterhoedegevecht te leveren om zijn eigen smerige reet te redden.

Terwijl zijn cynische en volstrekt gewetenloze project in de Donbass in het slop raakt, is het zeer waarschijnlijk dat zij zijn lof zullen blijven zingen en dat deze politici allemaal zullen bidden voor het snelste vertrek van deze voor hen zeer gevaarlijke aangelegenheid. Zijn falen zal hun falen zijn, tenzij ze zich van hem distantiëren. Hij MOET dus weg, maar het mag niet lijken alsof hij gepusht is. Het mag niet lijken alsof ze hun “glorieuze held” in de rug steken. Dat zou niet de juiste uitstraling zijn. Dus moeten ze hem blijven prijzen, waarbij ze de eerdere verwijzingen naar Winston Churchill misschien achterwege moeten laten, maar dat stukje belachelijk gênante hyperbool zullen ze in het snel vergeten verleden laten. Ze moeten voorkomen dat ze te ver gaan in een voor hen ongemakkelijke richting, terwijl ze de vele scherpe messen schikken die ze hebben klaargelegd voor die zweet-gekleurde rug van hem.

Gevaren van "onthoofdingsaanval" van het Pentagon op Rusland

Het nieuws zal zich via de meest geheime kanalen verspreiden. Zelensky ligt eruit. Binnenkort persona non grata, een parasiet die uit alle nieuwsstudio’s, tuinfeestjes, gangen van de macht en zeker uit de beleefde conversatie van de westerse hoge en machtige politieke elites wordt geweerd. Plotseling zullen de uitnodigingen om hier, daar en overal te spreken ophouden, zal de telefoon niet meer rinkelen, zelfs als zijn schelpachtige oren nog steeds rinkelen van ego-ophemelende lofprijzingen terwijl zijn zeer kleine rug naaldachtige prikken van duizend mespunten voelt.

Hij zal tegelijkertijd met liefde worden overladen en op afstand worden gehouden totdat hij de obscuriteit in schuifelt en een dode carrière als derderangs komiek nieuw leven probeert in te blazen. Als hij daar niet in slaagt, zal hij ongetwijfeld in een steeds diepere klinische depressie terechtkomen, grommend naar dienstmeisjes en bedienden, bijna helemaal alleen in zijn vorstelijke domein in Zwitserland of Israël, een geslagen man, gemeden door al diegenen die hem vroeger met lof overlaadden.

Het is óf een kwestie van hem blijven prijzen terwijl hij naar buiten, naar beneden en naar de uitgang wordt gebracht… óf het gemene schuldspelletje spelen door hem met elk beschikbaar semantisch wapen te bestoken en hem te beschrijven dat hij naliet dit te doen, dat na te leven of de aanwijzingen van zijn bondgenoten op te volgen die succes en de uiteindelijke overwinning zouden hebben gebracht. Was hij maar eerlijk geweest, had hij maar geen vitale informatie achtergehouden voor degenen die “al het mogelijke voor hem en zijn land probeerden te doen”. Het mocht niet baten. Hij slaagde er gewoon niet in om te leveren, liet niemand uitpraten, gedroeg zich niet zoals gevraagd en begon te veel te vragen terwijl hij zo weinig leverde. Dit is de alternatieve manier om westerse politieke konten te beschermen, terwijl Zelensky de zijne op een presenteerblaadje overhandigd wordt.

Militaire situatie op slagveld te midden van Russische aanvallen op militaire- en energie-infrastructuur van Oekraïne (Video's)

De mogelijkheid dat Zelensky te zijner tijd getroffen wordt door een of andere ernstige geestesziekte, mogelijk megalomanie, zijn haar en vingernagels laat groeien a la Howard Hughes en een kluizenaar wordt, mag niet worden uitgesloten. Zo nu en dan trotseert een avontuurlijke jonge journalist de zwaar beveiligde luxueuze gevangenis die hij bijna nooit verlaat en brengt verslag uit over de verfomfaaide muis van een man die hij aantreft in hetzelfde vieze groenbruine t-shirt, met een vieze, wekenlange baard waar af en toe stukjes kaas in bungelen en die klagend gromt van erbarmelijke woede tegen de hele wereld die hem verraden heeft. Een droevig gezicht van gruwelijk zelfmedelijden dat niemand ooit in zich zou kunnen vinden om medelijden met hem te hebben.

De gloriedagen zijn voorbij, zijn virtuele troon is in miljoenen stukjes uiteengevallen, hij kan niet terugkeren naar wat er nog over is uit angst gelyncht te worden, aan een lantaarnpaal te worden opgehangen en in brand te worden gestoken, hij zal zijn volledige dieptepunt bereiken, verworpen door iedereen behalve de venijnig nieuwsgierigen, vastbesloten om te zien wat er geworden is van de luis die dacht dat hij een koning was, de ellendige nep-vredesstichter die besloot het op te nemen tegen een nucleaire mogendheid en het leven van bijna een half miljoen van zijn mede-Oekraïners verloor, nog steeds in totaal egoïsme jammerende over zijn “arme” zelf.

Hij zal tevergeefs zoeken naar contact met een van zijn vroegere bewonderaars, geen enkel telefoontje komt door in het Witte Huis, toch niet echt een haalbare kaart aangezien Biden daar niet meer is, nu in een tehuis voor geestelijk gestoorden. Scholz zit nu op een boerderij in Beieren en heeft de politiek helemaal opgegeven, net als Baerbock, die op een avond bijna met veren en teer overgoten werd op een Berlijnse straat en zich toen realiseerde dat het uit was met haar en haar haatcampagne tegen Rusland, die Duitsland zo beschadigd had. Macron? Ook weg, vervangen door Le Pen. Zelensky kan geen beroep meer doen op zijn vroegere politieke speelkameraden, niet dat iemand hem nog wil kennen. De ene na de andere gruwelijke bende is verdwenen. Elke politicus die aan zijn voeten had gezeten en hem de hemel in had geprezen of zijn aureool had opgepoetst, heeft het politieke toneel al snel verlaten nadat hij hem had bedrogen in een poging zichzelf te redden.

Britse oorlogszucht drijft Europa naar catastrofe in Oekraïne

Ondertussen… een paar duizend kilometer verderop, staat een man tijdens zijn dagelijkse training even stil bij de arme Zelensky. Zijn gedachten zijn niet zonder medelijden met de man en toch… en toch… kan hij het zich niet veroorloven om te veel sympathie te voelen voor de man die zich liet overhalen om oorlog te kiezen in plaats van vrede, een suïcidaal verzet in plaats van een wederzijds voordelige overeenkomst, een man die zijn natie naar een catastrofale vermijdbare tragedie had geleid en zo VEEL Oekraïense levens had gekost. Na een paar van dit soort gedachten richt hij zijn gedachten op de huidige taken om Rusland vooruit te helpen en steeds hogere normen voor elke Russische man, vrouw en kind vast te stellen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Zelensky is er geweestVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBiden en zijn oorlogszuchtige minions lijken vastbesloten het Westen in de Derde Wereldoorlog te slepen
Volgend artikelIneenstorting van de dollar wordt werkelijkheid
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

9 REACTIES

 1. Zelenski is er toch in geslaagd om in anderhalf jaar tijd de EU economisch, financieel , politiek en militair totaal te vernietigen, iets wat een noord-amerikaans regime in tientallen jaren niet volledig was gelukt. (Uiteraard met de volledige medewerker van de führerin.)

 2. Als er geen totale oorlog komt met Rusland zal Zelensky door de westerse bevolking snel vergeten zijn. Zeker in Amerika waarin de gemiddelde burger niet eens weet waar Europa ligt op de wereldkaart. De Oekraïnevlaggetjes op social media zullen verdwijnen en plaatsmaken voor de volgende hype. Het enige gevaar dat de politici in het westen loopt is een revolutie omdat het volk geen brood en spelen meer heeft. En juist daar sturen die sukkels al dan niet bewust op aan. Maar laten we eerst maar eens kijken of de NATO al of niet ‘den totalen Krieg’ tegen Rusland (en China) begint.

  • Zo denk ik er ook over Gert.
   De strijd of het gevaar is zeer zeker niet geweken daarom zei ik ook , eerst zien dan geloven .
   Het heeft de EU en US nog of nauwelijks slachtoffers gemaakt zo het maakt hun niet uit hoeveel Ukri daar kapot gaan het spel wordt anders als er vrachtauto’s vol westerse lijken weer terug komen ,Dan pas wordt men wakker

 3. Zelenski krijgt veel aandacht met dit artikel, ik bezie hem slechts als een stropop, de VS en de Azovjes gebruiken hem net zolang als nodig is, voorlopig gaat het nog steeds allemaal door met dit mannetje, die schathemeltje rijk is ook nog en een snuivert van het zuiverste water!!!

 4. Vroeger keek ik graag, als het gordijntje openging, naar de poppenkast met het beschilderde rubberen kopje van Pietje Scrammoele, mijn held. Net zoals die Zelensky nu. Hoe is het mogelijk dat volwassen mensen met een normaal IQ – veronderstel ik – gehypnotiseerd naar die trekpopclown zitten te kijken en te luisteren?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in