Kolonel Douglas MacGregor, voormalig adviseur van het hoofd van het Pentagon, gaf in een interview belangrijke informatie over de oorlog in Oekraïne, die de ontwikkelingen op mondiaal niveau beïnvloedt.

Zoals hij verklaarde, Oekraïne is afgelopen en zal binnenkort nutteloos zijn. Dat is misschien de reden waarom de Russische minister van Buitenlandse Zaken, Sergej Lavrov, liet doorschemeren dat de volgende Oekraïne Moldavië zal zijn en dat de oorlog mogelijk daarheen zal worden overgebracht.

Kolonel Douglas MacGregor:

“De Oekraïense militaire macht valt nu voor onze ogen uiteen.

Zij zijn aan het einde van hun functionele bestaan. Zij ondergingen 12 ronden van rekrutering en het verzamelen van oorlogsmateriaal.

Ze dwingen mensen onder schot om uniformen aan te trekken, ze hebben minimaal 400.000 slachtoffers. Er zijn misschien nog 18 tot 22 miljoen mensen over in Oekraïne, op een bevolking van 37,5 miljoen.

10 miljoen zijn vluchtelingen, vier of vijf miljoen wonen in gebieden onder Russische controle, waar de mensen natuurlijk sowieso Russisch zijn, dan werken er twee miljoen in het buitenland in de Europese Unie, in Groot-Brittannië.

De bevolking is dus niet meer wat zij was en 400.000 slachtoffers is een zeer zware last voor 18 tot 22 miljoen. En de meeste gewonden zullen nooit meer terugkeren naar het slagveld.

De Russen kunnen 60.000 granaten per dag afvuren. De Oekraïners kunnen er nauwelijks 6.500 terugvuren. Het is belachelijk! We hebben deze mensen nu tanks beloofd, wat niets zal veranderen.”

In een ander interview benadrukte hij:

“De Russen zijn aan het winnen. Oekraïne stort in.

Dit is wat we de komende weken zullen zien gebeuren.

De Russen zullen de restanten van het Oekraïense leger ontmantelen en uiteindelijk zullen ze achter Zelensky en zijn handlangers aangaan als ze niet naar Polen of ergens anders vluchten.

De Russen zijn zeer methodisch. Ze bewegen voortdurend, maar niet op vele assen tegelijk.
Met andere woorden, u ziet geen oorlog op het eerste gezicht. Wat u op verschillende assen ziet, is wat ik noem “grote vleesmolens”.

Zij vernietigen systematisch alles wat Oekraïens is, totdat de Oekraïners op zijn.
Ze hebben op dit moment geen reden om te onderhandelen.

Dat was natuurlijk niet hun oorspronkelijke doel. Dat veranderde onderweg na de weigering van Zelensky om te onderhandelen.”

Zie een fragment van zijn verklaringen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De tests zijn afgerond: Massaproductie van de Russische nucleaire Poseidon torpedo’sVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAmerikaanse functionarissen betwijfelen of de doelstellingen van Oekraïne zullen worden bereikt
Volgend artikelJacht op NAVO-tanks – Het Sudoplatov Bataljon van Zaporizhzhia looft 160.000 euro uit voor verovering NAVO-tanks
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Kol. McGregor geeft zeer realistische en leerzame analyses.
  Aan alle kanten. legt hij de vinger op de zere plek.

  De V.S. : Bush, Obama, Biden hebben dit conflict veroorzaakt en uitgelokt.
  En het gebied ‘de Oekraine’ ligt niet eens in de Nato.

  Rusland gaat nooit verliezen.
  Eerder stort de Nato in de EU, in elkaar.

  • de Rotschild, Rockefellers, Soros, Kissinger en de Bilderberg Group zijn de kwade geesten die aan de top vd criminele ladder staan. Degenen die jij noemt zijn slechts trawanten van hun.

 2. In het begin van de oorlog waren beide partijen aan het onderhandelen in Turkije.
  Toen leek het erop dat de hele “ ruzie” met een sisser af zou lopen.
  Ze waren immers al vanaf 2014 aan het vechten in de Donbas…… zelfs onze MH 17 met alle mensen aan boord is daar het slachtoffer van…..

  MAAR TOEN KWAM AMERIKA.
  DIE ZAG DE KANS SCHOON OM NU EENS EEN CONFRONTATIE AAN TE GAAN MET RUSLAND. NIET DIRECT OP EIGEN TERREIN MAAR INDIRECT.WAPENS LEVEREN AAN UKRAINE EN ZELF BUITENSCHOT BLIJVEN.

  Dan zien we het FANATISME van de ukrainers…… ZIJ GINGEN HIEOP IN. DE SUKKELS. Hoeveel doden zijn er al….
  Toen bracht Amerika en Europa enthousiast kogelwerende vesten…..en helmen naar Ukraine.
  En dit arsenaal werd steeds heftiger en gevaarlijker….. nu tot tanks toe…… ❗️
  Ukraine / Amerika kon erin gooien wat ze wilden het werd door Rusland OPGEWACHT EN AAN GORT GESCHOTEN .
  Eigenlijk wel grappig als je als land zo stom bent om je hele defensie voorraad naar een ander land te sturen om het als DOELWIT KAPOT GESCHOTEN TE ZIEN WORDEN. Je kunt toch wel zien dat Biden dement is…..

  Tjonge wat een dollars zullen hiermee zijn gemoeid……
  Amerika is nu zijn knopen aan het tellen. Hun voorraad raakt uitgeput. Zo iets hadden ze nog nooit mee gemaakt in hun invallen in Irak, Libië, of Afghanistan, dit ging wel heel hard met de voorraad.
  En Ze begrijpen heel goed als ze tanks sturen dat die geen lang leven daar zullen hebben.
  Ze worden opgewacht door de Russen en voor flink geld verhandeld. Of kapot geschoten…..

  EN NU BIEDEN ZIJ. DE AMERIKANEN 20% VAN HET UKRAINSE LAND GEBIED AAN RUSLAND AAN…….‼️
  HOE ZAL ZALENSKY EN ZIJN FANTIEKE BANDERA GROEP DIT OPVATTEN…… HUN LAND WEGGEVEN door Amerika AAN RUSLAND……😡 WAT ZULLEN ZE KWAAD ZIJN……. Dit pikken ze m.i. Niet nooit…..

  EN WAT ZEGT DIT OVER AMERIKA…… dat hun wapentuig op is of zodanig verminderd dat ze nu een zwak land zijn geworden. DAT ZE DEZE HELE OPHITSING EN UITVOERING VOOR NIETS HEBBEN GEDAAN…….
  WAT EEN SMEERLAPPEN……. DUIZENDEN DODEN, OM JE WERELD MACHT TE KUNNEN BEHOUDEN…..

  En dit gaat dan over het slachtveld met een oorlog, maar FINANCIEEL ECONOMISCH IS DE STRIJD VAN AMERIKA PRECIES HETZELFDE. ZIJ MANIPULEREN DE BEURS EN GRONDSTOFFEN KOSTEN NET ZO ALS HET HUN UITKOMT.

  EN WAT DACHT JE OP HET TERREIN VAN GEZONDHEIDS ZORG,,,,, COVID, EN DE VACCINATIES….. ( zeker nadat deze week een “ ondercuver “ gesprek met een Pfizer directeur naar buiten kwam, ze zijn al met de volgen de pandemie bezig….) OOK DAAR ZIEN WE DE SMERIGE IMPERIALISTISCHE TREKKEN VAN AMERIKA…. ZIJ PRODUCEREN VACCINS DIE IEDEREEN MOET ACCEPTEREN. WERELD HEERSCHAPPIJ OOK OVER JOU EN MIJN LEVEN…… 😡‼️
  AMERIKA SPANT SAMEN MET DE CORRUPTE WHO, en deelt daar de lakens uit met Bille Gates….
  En waar wij ons domme Nederland, ook bijna aan binden met het zogenoemde “pandemie verdrag” LET OP DIT GAAT FOUT❗️…
  Het is nog door de eerste kamer tegen gehouden, niet geblokkeerd , maar als dat doorgaat dan hebben we als land totaal niets meer te vertellen over onze gezondheids zorg…. bij een volgende pandemie….. dan heeft de ongekozen WHO ; de leiding……. Die verteld ons dan wat onze overheid moet doen…❗️…. En onze huidige overheid heeft dit PANDEMIE VERDRAG GEMAAKT EN ZOU ONOPVALLEND GOED GEKEURD MOETEN ZIJN DOOR DE KAMERS MAAR DE EERSTE KAMER HEEFT ER KRITIEK OP….. gelukkig nog net weerhouden maar gezien de ONKUNDE VAN DE KAMER LEDEN KOMT DIE ER WEL…..
  En voor de WHO en Amerika komt die wet er zeker want het is kassa….! Het speelt samen met de farmaceuten…….. Smeerlappen zijn het.
  DE HELE WERELD MOET NAAR HUN AMERIKAANSE PIJPEN DANSEN.

  EN ONZE PREMIER MARK RUTTE SLUIT WEER VOOR DE ZOVEELSTE KEER EEN BINDEND VERDRAG AF ZONDER ONS HIERIN TE KENNEN TERWIJL DAT GROTE GEVOLGEN VOOR ONS NEDERLANDERS IN DE TOEKOMST KAN HEBBEN. …. ALS DE WHO VACCINATIE VERPLICHT STELT DAN HEB JE DAT ALS LAND MAAR TE DOEN EN ONZE OVERHEID KAN ONS DAN MET DIT VERDRAG IN DE HAND RUSTIG BUITENSPEL ZETTEN…..gaan boodschappen meer halen geen toegang tot de bankrekening enz enz enz. Niet meer benzine tanken, niet met het openbaar vervoer, gen toegang toe een arts of ziekenhuis. Dan zijn we op grond van dit verdrag geheel afgesloten van het openbare leven. OP LAST VAN DE WHO MET BILL GATES ALS AANVOEDER.

  DENK DAAR EENS OVER NA…. 😳

  En het financiële dollar stelsel is of gaat nu failliet vanwege tegengas uit de olieproducerende landen en de BRICS landen enz.

  Trouwens let een op hoe men nu de vele sterfte van de vaccins vertroebelt. Met spreekt nu over gen therapie, bij allergieën, en toename van kanker…. ( wat puur spike eiwitten zijn die het lichaam vernietingen) en dan de mensen nog chemo kuren voorschrijven, terwijl die niet gericht zijn op de synthetisch aangemaakte spike eiwitten…. Men relateert de sterfte nu niet meer aan de vaccinatie, er wordt niet meer gevaccineerd, maar aan TOEVALLIGE ZIEKTES……
  Dit is wat Mike Yeadon al bij het begin van de mRNA injecties aankondigde: ieder mens zal op zijn haar eigen manier ziek worden en binnen drie tot acht jaar misschien tien jaar zei hij, overlijden…… door dit vaccinatie middel omdat nucleïne zuur in de celkern doordringt en daar de genen aan tast. Wat voor Idereen een persoonlijk proces zal zijn.
  BEDENK DIT KWAAD KOMT OOK UIT AMERIKA😡‼️

  Hopelijk komt er nu eens een einde aan de smerige wereld overheersing van dit land……

  • Ja Anna, mooi opgeschreven.
   Ik ben er te lui voor of/en vind het te veel werk, maar in mijn hoofd denk ik er hetzelfde over.
   Ik denk ook dat het behoorlijk overeen komt met de werkelijkheid.
   Smeerlappen daar in de VS.
   Het begon al met indianen uitmoorden en later slaven houden op de katoen plantages. Zij gebruikten de slaven, Nederlanders vervoerden ze en negers vingen ze.

  • De VS is een kolonie van de joodse geldadel, beste Anna ! Open de ogen, de Amerikaanse burgers zijn net zo de dupe als wij allemaal, de dupe van de machtshonger van de City en Wallstreet psychopaten bankiers aan de top.

  • jammer dat zo weinig mensen het beseffen , de main stream media die nu betaald word door de elite houden hun goed op de hoogte van het nep nieuws wij zei rondstrooien , maar is het wel eens anders geweest , als je opgroeide in de 60/70 ties waren ook altijd of China en Rusland de kwade aardappels , natuurlijk heeft Rusland ook aardig wat kwade dingen uitgehaald maar niemand had het ooit over het land met 117 oorlogen en 10 jaar om al die verschillende native amerikanen langzaam maar zeker uit te roeien , dat vertelde ze ook nooit bij de geschiedenis les op de lagere school toch en dan al die studenten die op straat liepen om afrika vrij te maken , terwijl dat toch niet meer mogelijk zonder begeleiding , noem ze maar Congo etc een voor een zelfdestructie goor de paar mensen die gestudeert hadden en macht wilde , nu willen ze er niets meer van weten toch , als je het voor hun voeten gooi zijn ze niet thuis , advocaten ,rechters zijn ze geworden en die zijn nu ook weer corrupted met hun

 3. Prima hoor dat er veel Oekies sneuvelen. Soyed Green een idee? Blikken voer voor honden wellicht?
  Dan wil ik wel een lagere prijs.!

  De oekies hebben een alternatief: overgave.
  Doen ze dat niet: eeuwige jachtvelden.

 4. Goed verhaal Anna. Vergeet echter niet dat de wapenindustrie de grootste industrie is in u.s. Deze bepaalt bidens beslissingen, omdat er verder op de wereld weinig akkefietjes zijn, om hun wapens legaal te testen.
  Het sturen van europese wapens, speelt hun volledig in de kaart. oekraine is 1 groot testveld, voor beide partijen. En vergeet ook niet, dat het amerikaans sturen is gebaseerd op lend-lease, net als in WW2. Maw, op n moment zal dit terug moeten worden betaald, bij winst of verlies; de europeaan zal moeten lappen.
  Ik begin OsamaBin Laden steeds meer te begrijpen, net als de Islamitische wereldbevolking. Ondanks hun nooit aflatende gastvrijheid, achter hun glimlach, kotsen ze amerikanen al decennia uit. ik onderschrijf dit volkomen.

 5. Ik heb eerder opgemerkt dat dit niet een “normale oorlog” zou zijn, wat dan onder “normaal m.b.t. oorlog” wordt begrepen. Dit is een schaak-oorlog d.w.z. men laat niet aan de tegenstander zien wat de bedoeling is pas als de “koning” schaakmat gezet kan worden zal de strategie openbaar worden. Als het gewoon oorlog zou zijn dan was Oekraïne binnen 1 week door Rusland gesloopt. Er zitten bewust gecreëerde pauze momenten.
  Dit om de tegenstander (Oekraïne + NAVO(=EU) + USA) te laten bloeden zowel economisch als ook uit militair oogpunt. De Russen zijn grote schaakmeesters en vergeet niet dat Putin een KGB hoofd is geweest. Hij weet dus heel goed hoe bepaalde zaken afgehandeld moeten worden. Deze visie heb ik in nog geen enkel artikel kunnen vinden. Zogenaamde experts ventileren hun bevindingen en in hun arrogantie beweren ze dit en dat. Laat mij een voorbeeld noemen m.b.t. experts. BP had in de Golf van Mexico per ongeluk geboord waardoor onnoemelijk veel methaan gas vrijkomt en dit heeft invloed op de warme golfstroom. Ze probeerden dit gat te dempen. Er waren experts die doemscenario’s gaven namelijk dat als de warme golfstroom zou stoppen dit duidelijk enorme klimaatwisselingen teweeg zullen brengen. Is dit gebeurt: antwoord=Neen. I rest my case.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in