De voormalige Russische president Medvedev heeft op Telegram de draak gestoken met Westerse politici en hun beslissingen. Zijn twee berichten laten op indrukwekkende wijze zien hoezeer Rusland nu alle respect voor het Westen verloren heeft, schrijft Thomas Röper.

De voormalige Russische president en huidige secretaris van de Russische Veiligheidsraad, Dmitri Medvedev, haalt de laatste tijd de krantenkoppen met welbespraakte berichten op Telegram waarin hij geen blad voor de mond neemt over het beleid van het Westen. Nu heeft hij twee berichten gepubliceerd waarin hij eerst ironisch commentaar geeft op de vermeende zonden van Rusland en dan de eigenlijke zonden van het Westen opsomt. Omdat men ook wel eens in het weekend mag grijnzen, heb ik de twee berichten vertaald.

Laten we beginnen met het bericht van 21 juli over de vermeende zonden van Rusland:

ONZE ZONDEN
(Wat Rusland te verwijten valt)

1. De krankzinnige stijging van de benzineprijzen bij alle benzinestations in de VS en zijn naaste bondgenoten.

2. De stijgende prijzen van alle levensmiddelen in alle winkels op alle continenten.

3. De geprovoceerde oplegging van “helse sancties” tegen Rusland die weerloze Europese bedrijven treffen.

4. Dat Joseph Robinette Biden Jr. regelmatig woorden door elkaar haalt, de weg uit ruimtes niet kan vinden en technische aantekeningen van de teleprompter afleest.

5. Dat men in Amerika per post kunt stemmen.

6. Dat Olaf Scholz een “beledigde leverworst” genoemd werd.

7. De aftredingen van Europese staatshoofden sinds de arrogante stichting van het Russische Rijk door Peter de Grote om iedereen te treiteren.

8. De manipulatie van de publieke opinie door middel van Russische klassieke literatuur en klassieke muziek, die kritiekloos door goedgelovige Europeanen wordt geconsumeerd.

  Wat te verwachten van het Russische winteroffensief in Oekraïne

9. De schandelijke moord op de progressieve Europese politicus Gaius Julius Caesar door de terroristenbende van Publius Servilius Casca, Marcus Brutus en andere Russische huurlingen, met het doel de westerse wereld te verdelen en anti-liberale waarden te bevorderen.

10. De niet uitgelokte preventieve meteorietinslag op onze planeet en het daaropvolgende uitsterven van de dinosauriërs.

11.De zinderende hitte in de Europese vakantieoorden die al het leven kwelt.

De lijst gaat door.

Alina Lipp is op haar Telegram kanaal hierover een poll begonnen, waarin u kunt bepalen wat de ergste zonden van Rusland tegen het Westen zijn. Ga hier naar de stemming.

Op 22 juli volgde Medvedev met een bericht over de zonden van Westerse politici:

DE ZONDEN
(waar Rusland geen schuld aan heeft).

1. Dat de Europese dwazen op cynische wijze door de Amerikanen in de maling zijn genomen, waardoor zij gedwongen werden de pijnlijkste gevolgen van de sancties tegen de EU-bevolking te dragen.

2. Dat de Europeanen deze winter in hun huizen zullen bevriezen.

3. Dat Europa en de VS de hoogste voedselinflatie in decennia hebben.

4. Dat bedrijven uit de EU en de VS miljarden dollars aan investeringen in Rusland hebben verloren.

5. Dat de Amerikanen een vreemde, demente grootvader tot president gekozen hebben, die, zich niet bewust van zijn verantwoordelijkheden, veel meer van een ander land houdt dan van zijn eigen land.

6. Dat de dorpsgekken die zich EU-leiders noemen, eindelijk het contact met de werkelijkheid verloren hebben en de arme Oekraïners dwingen hun leven op te offeren voor toetreding tot de EU.

  De glimlach op het gezicht van de draak

7. Dat veel verknipte politici de kwestie van het herstel van de Oekraïense staat binnen zijn vroegere grenzen uitbuiten om nieuwe wapencontracten en geldstromen te manipuleren die aan het regime in Kiev worden toegekend.

8. Dat de NAVO, tegen alle logica en gezond verstand in, de grenzen van Rusland blijft naderen, waardoor een reëel gevaar ontstaat voor een wereldwijd conflict en de dood van een groot deel van de mensheid.

9. Dat Oekraïne na de staatsgreep van 2014 zijn onafhankelijkheid verloor en onder de directe controle van het collectieve Westen kwam, in de overtuiging dat de NAVO voor zijn veiligheid zou zorgen.

10. Dat als gevolg van dit alles Oekraïne de rest van zijn staatssoevereiniteit zou kunnen verliezen en van de wereldkaart verdwijnt.

11. Dat Oekraïense misdadigers definitief berecht worden voor de gruweldaden die tegen het Oekraïense en Russische volk begaan zijn.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

EU-economie zal dit jaar instorten – “Vanaf oktober zal het Westen niets meer krijgen. Niets!”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAlleen imbecielen dragen maskers
Volgend artikelDe vaccins hebben gefaald – Het is tijd, ver over tijd, om de waarheid toe te geven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

24 REACTIES

  • Geen zorgen herr rutller maakt al een fool van zichzelf met zijn weftasje. Een clown valt nog in het niet naast herr rutller.

 1. Dat is de praat van Poutine omdat hij zijn oorlog tegen Oekraïne aan het verliezen is , dat hij Rusland aan het ruïneren is door dat deze oorlog die hem plat geruïneerd heeft en geen geld meer zal hebben voor nieuw materiaal aan te kopen , en nu al gaat hij zijn oude tanks die op een kerkhof is/was teruggaan halen.
  Hij dacht alleen dat hij Oekraïne ging hebben zoals hij Crime genomen heeft. Hij heeft slechte beslissingen genomen . Hij moet nu weg en de nieuwe leiders zullen meer democratisch moeten zijn? Ik denk aan de vroegere vies president Dvorkovitch die in Amerika al zijn studies gedaan had. Wij mogen niet vergeten dat de dochter van Lavrov in Amerika woont en zijn klein kinderen zelfs geen Russische spreken . Rusland kan niet leven zonder Europa leven en wij zijn aan elkaar verbonden ,dat is al van in tijd van de Tsar van Rusland voor de oorlog van 1918 .

  • Ow my god een echte waarlijke lompe troll🤣🤣👍🤣🤣🤣
   Wtf er is hier niemand die jou gelijk geeft, ik de k dat je bespot word door alles wat hier komt lezen.🍌🤣🤣🤣🤣🤣🤣ow my, ze bestaan nog de idioten die vrijwillig de staatshoer uithangen

  • By the way, die Putin word op handen gedragen. Hij is een personificatie van hun russische beer🐻.
   Wat een oetlul ben je toch🤪

 2. Het slaafje van Putin moet gewoon niets zeggen. Hij zegt toch alleen maar wat Putin hem wil laten vertellen. Zijn presidentschap wisselend met Putin was ook een joke. een gepland stuivertje wisselen.

  • Ow my weer een staatstroll, doe je dit vrijwillig of op de payroll van herr rutller🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🍌🍌🍌🦧

   • @Greet (Ow my weer een staatstroll, doe je dit vrijwillig of op de payroll van herr rutller)

    Het zijn stuk voor stuk Droeftoeters die trollen….

 3. Dit zijn van die mensen die hier reageren .waarvan ik hoop dat ze de 4e booster gaan halen . Want deze zijn niet te genezen .als rutte morgen hun dochter neukt en daarna vermoord stemmen ze nog op m .. ik snap putin helemaal . Dat t 1000 jarige rijk van rusland eraan mag komen

 4. Ik lees in de telegraaf dat Russische soldaten een 9 maanden oude baby voor de ogen van de moexer verkrachtten….als bron van waarheid woord een organisatie genoemd die dit zou hebben onderzocht…. dit is de maximale beschuldiging die gemaakt kan worden en de bedoeling is alle pro Russische gedachten in de kiem te smoren. De telegraaf is het medium van deze walgelijkheid. Als gewone burgen is het voor mij onmogelijk de waarheid te achterhalen, ik kan enkel kijken naar de leugens uit het verleden en daar het krediet opbaseren van de nieuws brenger… ook de onschuld van Oekraine is opvallend, zijn er nog heilig verklaringen? Sinds het neerhalen van MH17 door zeer waarschijnlijk Oekraine is mij duidelijk hoe de boel zit. Ik denk dat een aanslag op het vliegtuig van Putin dat hetzelfde eruit ziet en op dat moment ook in de lucht was het meest waarschijnlijke is. ..als je potentieele verdachten het bewijs laat leveren…stinkt enorm.

 5. Het belangrijkste nu lijkt mij dat de macht van de VS en zijn vazallen afgebroken wordt door de Russen en zijn partners, China, India, Brazilië o.a., als dit echt tot stand komt dan heb ik wel hoop op iets van een eerlijkere aardkloot voor alles wat daar op leeft, we zullen zien !

 6. Waar de Trollen geen rekening mee houden is dat als de westerse elite slagen om een wereld regering te creëren en ons tot digitale slaaf te maken hun “de trollen” in het zelfde schuitje zitten als de rest van het volk. Denk je dat jou auto straks nog van jou is? En jou koophuis? Bezit is er straks niet meer! Lekker stukje vlees halen… Nope! De overheid bepaalt wat jij straks nog eet! Ga je straks met je “geleende auto” van je huis naar je werk en de computer in je auto ziet dat je te hard hebt gereden, automatische boete! Voor de uitstoot van je voertuig ga je betalen (per km) Doe je niet wat er van je gevraagd wordt dan ontnemen ze jou de dingen die jij hebt geleend van de overheid! Je auto, huis, tv, koelkast, fornuis… en als je denk “ik heb nog altijd geld” ook daar hebben ze je straks want geld word digitaal.
  Er zijn twee oplossingen
  1 We vallen met een paar duizend man Den Haag aan en pakken het corruptie op als “Volk” (Dat is men zelfs verplicht bij een corrupte politiek en overheid)
  2 Boeren verkopen alles en gaan met de wakkere mensen naar een “niet EU/WEF/VS land en beginnen daar opnieuw hun leven op te bouwen.

 7. Maar als ik het dus goed begrijp, ben je een trol zodra je de mening van dit artikel of de instemmende reacties niet deelt? Moeilijk om een gezonde discussie of dialoog te voeren dan.

 8. Poetin kan de westerse politici niet voor schut zetten; dat doen ze zelf al–heel goed trouwens.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in