Dat is een van de vragen die zijn opgeworpen door de geheime CIA-documenten die vorige week zijn uitgelekt, naar verluidt door een 21-jarige soldaat 1e klas van de Nationale Garde in Massachusetts met de naam Jack Teixeira. Aangezien dat ongeveer de laagste rang is in het hele Amerikaanse leger, vraag je je af hoe Jack aan al die gênante informatie is gekomen, en wat het zegt over de commandostructuur van het Pentagon en zijn betrekkingen met de Intel-“gemeenschap”, schrijft James Kunstler.

Ik denk dat onze cyberveiligheid niet is wat het moet zijn. Maar dat is onze oorlogsinspanning in Oekraïne ook niet. Ja, onze oorlogsinspanning. Wij bezitten deze oorlog van staart tot snuit, met alles erop en eraan. We zijn ermee begonnen (in 2014, toen we daar met de voorbereidingen begonnen), we hebben de Russen er te kwader trouw toe aangezet, en nu verliezen we. Waarom? Omdat het vanaf het begin een domme onderneming was. Het gaat er nu om hoe psychotisch onze regering zal reageren als de Russen de orde herstellen.

De orde herstellen? Inderdaad. Ik denk dat dat hun doel is. Ons land ging Oekraïne binnen om wanorde te scheppen in die hoek van de wereld – die al meer dan driehonderd jaar binnen de Russische invloedssfeer ligt, begrijpt u. Onrust zaaien is wat wij doen, meestal met zeer bloedige gevolgen en een slechte afloop. Met uitzondering van onze schitterende overwinning op het Caribische eiland Grenada in 1983, was dit de praktijk van ons land in de afgelopen decennia.

Het mysterieuze “Joe Biden”-regime is in de ruim twee jaar van zijn bestaan bijzonder bedreven gebleken in het creëren van fiasco’s. Mikken zij op de gouden medaille in deze Oekraïne-zet, namelijk een kernoorlog? Men vraagt het zich serieus af. Of is er iets anders aan de hand? Blogger (en ex-CIA-agent) Larry Johnson zegt dat het lek is aangebracht met een specifiek doel, namelijk om “Joe Biden” uit het Witte Huis te verdrijven. Ja, onze Deep State is weer bezig. Waarom, omdat “Joe Biden” niet langer kan worden vertrouwd om zelfs maar te doen alsof hij de leiding heeft. (Nou ja, misschien hadden ze hem niet eens moeten installeren.)

  Generaal Armageddon betreedt de ring

Larry herinnert ons er ook aan dat, gemakshalve, een klokkenluider uit het Obama-tijdperk genaamd Mike McCormick, die in 2014 de delegatie van Veep Joe Biden naar Oekraïne vergezelde, naar voren is getreden om details te geven over de zwendelpraktijken van de familie Biden daar, met de hulp van toenmalig assistent (nu nationaal veiligheidsadviseur) Jake Sullivan. Het is alsof iemand een zaak voor impeachment – of ontslag – aan het voorbereiden is. Volgens een echt bizarre theorie wordt Kamala Harris overgehaald om de senaatszetel van Dianne Feinstein over te nemen (DF, 89, is erg ziek), en benoemt “Joe Biden” vervolgens Barack Obama tot Veep – waarbij BHO terug in het Witte Huis stapt als “JB” weggaat (of weggaat). Het XXIIe Amendement verbiedt alleen dat iemand meer dan twee keer tot president wordt “gekozen”. Geen melding van benoeming. Nu is er een echte Catch-22!

De blogger die zichzelf “Sundance” noemt op de uitstekende Conservative Tree House website heeft een andere theorie. Hij schrijft, The Leak Was the Op, dat het doel was om de Restrict Act aangenomen te krijgen. Deze weerzinwekkende wetgeving, gepimpt door Senate Intel Chairman Mark Warner (D-VA), zou de regering in staat stellen alles en iedereen op het internet te censureren, inclusief blogs en commentaren op blogs en alle websites in het algemeen – dat wil zeggen, de hele Alt Media. Senator Warner was, zoals u zich wellicht herinnert (als u het onnoemelijk ingewikkelde verhaal hebt gevolgd), een van de hoofdrolspelers achter de RussiaGate hoax. Wat een madeliefje is hij!

Waar gaat dit allemaal heen? Ik zal het u proberen te vertellen. Aangezien wanorde aan de orde van de dag is, moet u weten dat de dingen niet-lineair en chaotisch verlopen. Veel gebeurtenissen komen de komende weken samen en botsen. Wat de klokkenluiderszaak rond Mike McCormick ook betekent, het is slechts een extra laag op de rotte ui van de corruptie van de familie Biden, de miljoenen dollars die van overal ter wereld naar hun bankrekeningen stromen. Deze verraderlijke zaak is al drie jaar lang recht in het gezicht van Amerika. Alleen al de laptop van Hunter Biden zit vol met harde bewijzen van misdrijven die de federale justitie moedwillig heeft weten te negeren. De House Oversight Committee van Rep. James Comer beschikt over een reeks bankgegevens van de familie Biden met honderden gemarkeerde verdachte transacties.

  Ontmoet de nieuwe baas; Poetin verlegt kritieke koolwaterstoffen naar het Oosten en laat Europa in de kou staan

Een impeachment (afzettingshoorzitting) kan elk moment beginnen. Er is slechts een meerderheid van 51 procent in het Huis nodig om een bepaald artikel van impeachment, gelijk aan een aanklacht, aan te nemen. De hoorzittingen alleen al kunnen schadelijk genoeg zijn om Joe Biden tot aftreden te dwingen. Als een artikel of aanklacht wordt aangenomen, wordt de zaak behandeld in de Senaat. We hebben al gezien hoe dat werkt bij de processen tegen de heer Trump. Gezien de meerderheid van de Democraten in de Senaat zal het wellicht moeilijk zijn om een twee derde meerderheid te krijgen voor een veroordeling. Maar de schade is al aangericht.

In de tussentijd zullen we waarschijnlijk de ineenstorting zien van de oorlogsinspanningen in Oekraïne. De beschuldigingen daarover zullen groot zijn, met de roep om het aftreden van generaal Milley en SecDef Austin om te beginnen en onrust in het Pentagon. Denk ook aan de verwarde woede van de Amerikaanse kiezers die meer dan 100 miljard dollar hebben zien verkwisten aan dit domme wangedrocht, inclusief de geschatte 300 miljoen dollar die de heer Zelensky in zijn zakken heeft gestopt.

Let intussen ook op de steeds snellere afbouw van de dollar in de wereldhandel, nu veel andere landen hun vertrouwen in de kwakkelende VS verliezen. Dat zal natuurlijk de waarde van de dollar beïnvloeden. De Federal Reserve zal machteloos staan tegenover de gevolgen daarvan, en het probleem zal nog groter worden als andere landen de Amerikaanse schatkistcertificaten die zij aanhouden gaan dumpen. Kortom, op hetzelfde moment dat de Oekraïne verloren gaat en het “Joe Biden”-regime uit elkaar valt, krijgen we een financiële crisis in combinatie met een instortende economie. Dingen stoppen met bewegen, inclusief voedsel.

  Een nucleaire krachtmeting? Een van de grootste "realistische" angsten voor het conflict tussen Rusland en Oekraïne is eigenlijk ongegrond, en hier is waarom

En in de tussentijd komt de griezelige kwestie van de Covid-vaccinsterfte onder de aandacht van het voorheen resistente publiek, en beseffen ze dat ze zijn vergiftigd door hun eigen regering, nu in een onheilspellende stuiptrekking. Dit alles zal duidelijk maken dat Amerika lijdt onder een gevaarlijk leiderschapsvacuüm. Dit is geen burgeroorlog. Dit is iets anders. Maar wat?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

VS aan de wereld: We regeren jullie, of we doden jullieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAlleen een eerlijke strijd: Geen overeenkomst – Tot ziens in Bakhmut
Volgend artikelNucleaire oorlog? Alleen het zuidelijk halfrond zal overleven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Crazy… met dit artikel sta je wel even stil bij wat Kunstler schrijft op het eind: “Dit is geen burgeroorlog. Dit is iets anders. Maar wat?” Zouden ze het zelf weten? Het geld verdwijnt trouwens niet alleen in Biden’s pockets; vergeet het hele EU Parlement circus ook niet, en de mevrouw die veel baat heeft bij haar Pharma-echtgenoot.

  Sundance kan wel eens gelijk hebben over de Restrict Act van die griezel Mark Warner? Wsch omdat het ook op de neocon planning stond, en de planning moet gewoon doorgevoerd worden ook al verzuipen ze met zijn allen in het enorme fiasco van de Oekrie? Er wordt bovendien toch al langer tijd gekvetchd over censuur van de alt-media, en niet alleen in de VS?

  Als dat zo is, dan lijkt het er op dat de planning aan het stuiptrekken is, omdat men geen vat meer heeft op wat nou wel of niet het gewenste fruit gaat afwerpen voor ze. Elke stuiptrekking gaat dan onverwachte gevolgen krijgen, met nog meer chaos en disorder. Ze zijn denk ik gewoon uit alle macht nog aan het dode paard aan het trekken. Mss dat Obama het karkas nog mond-op-mond kan geven zodra Biden met zijn zak geld vertrokken is.

  • ZIEKELIJKE KWAADAARDIGHEID. TOTALE VERNIETIGING‼️
   Is een beter woord dan “ burgeroorlog”

   De USA heeft zichzelf zover in de criminele NESTEN GEWERKT, dat het niet meer terug kan naar normaal.
   Dit is ronduit SATANISCH.
   En denk nou niet dat die, de SATAN niet bestaat……… nou hier zien we hem, in volle omvang.
   Hij begint te triomferen over de Amerikaanse regering.❗️👿
   Met in hun kielzog het hele land…..

   Persoonlijk denk ik dat dit nog maar het begin is van alle kwaadaardigheid.
   Dit duivelse spektakel zal wereld wijd gaan worden, en als je niet meedoet; niet doet wat er van je verlangd wordt dan zal je worden BUITENGESLOTEN…… Een voorproefje hiervan was er al met het vaccinatie paspoort….. een kwestie van tijd of het komt terug , misschien in een andere vorm, met geld?????
   Er zal geen “ eerlijkheid en fatsoen en deugd” meer overblijven.
   En zeker geen vrije keus.
   Eenmaal losgeslagen, gaat het van kwaad tot erger.
   Nu nog “ hoofdzakelijk “ in Amerika maar het komt altijd snel “de plas over naar Europa”.
   Kijk maar naar het WOKE gebeuren ( wat dat dan ook mag zijn )
   De satan regeert steeds meer de wereld.
   Hij : de satan, werd in het verleden nog “ aan banden gelegd” ,zeg terug gefloten door een fatsoenlijke meerderheid, maar nu zijn de mensen( geïnspireerd door duivelse machten) en materieel “omgekocht door geld en aanzien “ zover in regeringen geïnfiltreerd, dat het niet meer te verbergen is.

   Het is nu nog een “ verborgenheid,” deze periode zal ongeveer 3,5 jaar duren, en dan zal het openbaar worden wie die satanische figuur zal zijn……
   Exacte data zijn niet te geven maar let op…… twee keer 3,5 jaar…..‼️

   • Het klopt wel dat Satan het voor het zeggen heeft. Maar wat is nou een fatsoenlijke meerderheid? Het heeft niets met aantallen te maken, en als het al zo was gaan de getallen voor hem steeds meer de verkeerde kant op.

    Satan is helemaal niet gebonden (nog niet). Hij is legaal heerser over de aarde. Maar hij mag en kan geen mensen aanraken die hem niet toebehoren. Tot het moment dat die apart gezette mensen van de aarde weggenomen worden zitten die hem dwars.

    Er zijn nog steeds heel veel christenen, en het worden er steeds meer. Daarom verhard de strijd. Lang voorbereide plannen worden in werking gezet… En falen. Dat moet heel frustrerend zijn. Een kat in het nauw…

    Dus hou vol en blijf bidden.

 2. Op de foto maakt ‘de nieuwe churchill’ Volodymyr Zelensky (1978) met zijn beide handen het teken van de bok/ moloch/ baal en dit kan slechts een ding betekenen: we hebben te maken met een satanist en wie weet wat nog meer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in