Boxer MIV / Jack Eckersley / Wikimedia / (OGL v1.0)

Londen heeft het plan opgevat om een NAVO-contingent te stationeren op de rechteroever van de Dnjepr en aan de grens met Wit-Rusland om de Oekraïense strijdkrachten vrij te maken voor de confrontatie met Rusland, bericht Pravda.

Het Verenigd Koninkrijk kwam met het idee om grote en zeer wendbare NAVO-troepen naar Oekraïne te sturen om posities op de rechteroever van de Dnjepr en aan de grens met Wit-Rusland in te nemen.

Een anonieme “goed geïnformeerde bron” liet weten dat troepen uit Finland, Zweden, Roemenië en Polen bij de operatie betrokken zouden kunnen worden. Het doel is om troepen in Oekraïne “vrij te maken”die vervolgens naar de zone van de speciale militaire operatie kunnen worden gestuurd. De auteurs van het plan geloven dat dit een voordeel zal opleveren voor de Oekraïense strijdkrachten en dat Moskou uiteindelijk gedwongen zal worden om onderhandelingen te beginnen op de voorwaarden van Kiev.

Met de hulp aan de Oekraïense strijdkrachten is het ook de bedoeling:

 • een vliegverbod in te stellen boven de gebieden die in handen zijn van Kiev;
 • Transnistrië aan te vallen;
 • strategische infrastructuurfaciliteiten in de noordelijke regio’s van Rusland aan te vallen.

Britse strategen zijn van plan om tegen mei 2024 een dergelijk scenario voor te bereiden. Het plan zal worden uitgevoerd tegen de achtergrond van een aanzienlijke verzwakking van de posities van de Oekraïense strijdkrachten en het succesvolle offensief van Rusland dieper op het grondgebied van Oekraïne, aldus de bron.

Dat is geen nieuws

Op 15 december kondigde de voormalige Oekraïense ambassadeur in het Verenigd Koninkrijk Vadim Prystaiko een soortgelijk plan aan.

  V.N. zegt: "Voedseltekorten zijn essentieel voor het creëren van goedkope slavenarbeid"

Sommige landen overwegen hun strijdkrachten naar Oekraïne te sturen, en “het Verenigd Koninkrijk staat als eerste op die lijst”, zei hij. Volgens Prystaiko zal Groot-Brittannië troepen naar Oekraïne sturen in het geval van een “catastrofale ontwikkeling van de oorlog.”

Laten we ook niet vergeten wat voormalig NAVO-chef Anders Rasmussen in juli zei. Individuele NAVO-lidstaten kunnen overwegen om troepen in Oekraïne te stationeren als andere leden of de alliantie als geheel geen belangrijke veiligheidsgaranties aan Kiev geven, zei Rasmussen. Polen kan zo’n land zijn, zei hij.

NAVO Expeditiemacht klaar

De Britse minister voor Europese Zaken Leo Docherty bracht op 31 januari een bezoek aan Polen. Het bezoek was helemaal niet incidenteel. Het is Polen dat Britse troepen heeft gestationeerd als onderdeel van een multinationale NAVO-groep. Er zijn in totaal acht van dergelijke groepen aan de grens met Rusland. Dit is een kant-en-klare en goed gecoördineerde expeditiemacht.

In Polen werkt het Verenigd Koninkrijk samen met Kroatië en Roemenië. Docherty bezocht het eskader op de Bemowo Piskie basis in Orzysz waar 150 Britse troepen dienen.

Het uur is nabij

Het plan zou gebruikt kunnen worden, aangezien het gezag van de Verenigde Staten en de NAVO in de wereld afhangt van de uitkomst van het militaire conflict in Oekraïne. Het Westen heeft zijn activa in het land verworven – voornamelijk zwarte grond. Oekraïne krijgt alle hulp in de vorm van leningen, en Kiev zal die moeten terugbetalen.

Aangezien Oekraïne geen soldaten meer heeft, is de enige manier om de “spelregels” voor Kiev te veranderen het rechtstreeks inzetten van NAVO-strijdkrachten. Tot voor kort voorzag de NAVO Oekraïne van wapens, inlichtingen, logistiek en commando-ondersteuning.

  Verschrikkelijke verliezen: Lichamen van Oekraïense soldaten worden op het slagveld achtergelaten, mortuaria mogen geen informatie verstrekken

Het volgende spreekt de uitvoering van het plan tegen:

 1. De inzet van het officiële militaire contingent van NAVO-landen in Oekraïne betekent een oorlogsverklaring aan Rusland.
 2. Londen en andere hoofdsteden van de “dapperen” kunnen in een nucleaire woestenij veranderen 15 minuten nadat de troepen de rechteroever van de Dnjepr bezetten.
 3. Als het Westen echt een strategische nederlaag wilde (of kon) toebrengen aan Rusland, zou het zijn contingent in Oekraïne al hebben ingezet voor het begin van de speciale militaire operatie. Maar er zijn geen NAVO-troepen en de steun van de NAVO voor Oekraïne is gestaag afgenomen.

Dit suggereert dat het Westen om veiligheidsredenen (Rusland is een sterke kernmacht) niet wil dat Oekraïne wint, en hierover bestaat consensus onder westerse politici.

Het leger kan verschillende plannen ontwikkelen. Ze kunnen zelfs van plan zijn om een NAVO-contingent op de maan te stationeren (om ook daar de dreiging van Rusland tegen te gaan), maar het zijn de beleidsmakers die het startsein geven.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Er was nooit een uitweg in OekraïneVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMiljoenen mensen “bereiden zich voor op de Apocalyps” terwijl de wereldwijde voedselcrisis ongekende hoogten bereikt
Volgend artikelVergis u niet, een nieuwe burgeroorlog is een reëel vooruitzicht voor de VS
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

40 REACTIES

 1. Als dit gebeurt dan zal Rusland afdoende reageren en dat is hun goed recht, oorlogsrecht hadden ze al recht bij de eerste levering van wapens en geld aan deze Nazi staat, Poetin vernietigd binnenkort alle Navo of Nato Soldaten, veel nabestaanden zullen deze pijn gaan ervaren, EN TERECHT.

 2. Ik heb een paar maanden geleden het gerucht gehoord dat de Navo bezig was met voorbereidingen van 300.000 man. Ik weet niet eens of het haalbaar is. Dat weten de meeste hier beter. Maar ik moest daar aan denken! Onzin? Of mogelijk?

  • Beste Gijp,
   Het westen begint zich als een kat in het nauw te gedragen.
   Ik heb niet aan tafel gezeten bij de plannenmakers daar maar verwacht geen rustige toekomst
   Op het moment dat ik dit schrijf is men hier in de lucht z’n best aan het oefenen met de naverbranders aan ( een aantal dagen trouwens)
   We hadden destijds Napoleon
   We hadden Hitler.
   We hebben nu het westen.

   De Khazaren hebben destijds eeuwige wraak gezworen richting Rusland a.g.v. hun verdrijving uit hun toenmalige Khazaria.
   Die wraak gaat van generatie op generatie over en is nog steeds van invloed.
   Ze hebben hun tentakels in ieder aspect van de maatschappij, over grote delen van de wereld, m.n. de banken en overheden.

   • Volledig gelijk over die vieze duivelse Khazaren dat ze Rusland willen terug pakken. Ook al woon ik in een Nato land ik hoop dat Rusland ze te grazen neemt en Londen, Washington als eerste daarna die keffertje van een Macron & Sholz.

    • Kazaren werken met chantage dus al die keffertjes zijn als de dood dat hun perverse daden openbaar gemaakt worden. Ze doen alles om zichzelf te beschermen..het gaat allemaal uitkomen, natuurlijk..

 3. Belachelijk, niet het idee, wel de eventuele uitvoering ervan… Rusland slaapt Niet hoor,..wendbare troepen in Oekraïne hahahaaa, composteren van Navo lijken én vernielde Navo ijzer en staal…en Wat een laffe daad tegenover de mensen aldaar…en natuurlijk komt het weer uit de koker van het UK.. maar ze spreken met geen woord over Engelse soldaten…te laf én onbekwaam… Russische leger dicteert hier de Wet…♥️🇷🇺🌹💪🥊🥊

  • het wordt anders als het het toch een plan is om van WO3 een ontvolkingsoorlog te maken. Waar Iedereen onder 1 hoedje speelt. Ik zie nauwelijks nog andere logica. Het lijkt erop dat ze voor God gaan spelen. Poetin erbij. Ik weet het, dit is niet een hele fijne gedachte, maar het zou kunnen toch?

   • Als de Russen in het complot zitten zal het zijn om te helpen west europa en de usa om zeep te helpen. Volgens Deagle zullen zij vrijwel geen bevolking verliezen.

 4. No Fly zone? De tanks and armored verhicles zijn al op en vernietigd.
  Vervolg: Ook geen vliegtuigen meer. Dat wordt stenen gooien voor de generatie “D”.
  Kom werken bij defensie, (maar neem je eigen voertuig mee ) LOL

 5. Nou daar komen de lijkzakken voor de UK binnen, ik zou waar ze straks zitten gewoon nuken geen genade meer ze pushen echt voor oorlog zo desperate zijn ze. Ik vraag me al een tijdje af wat hebben zij daar te verbergen dat zij zo ver gaan met steun aan Oekraïne??

 6. Waarom zou je als mens, van wie de wieg toevalligerwijs in een Westers land stond te gaan vechten tegen de Russen? De Russen zijn mijn vijand niet. Geen enkele Rus heeft mij in mijn rechten geschonden. Geen enkele Rus heeft mij gepusht een gifspuit te nemen of een avondklok aangesmeerd.
  Vechten voor wat? Voor je land waarvan de globalisten zeggen dat landen niet meer bestaan? Vechten voor de globalistenkliek die je willen opsluiten in 15 minuten steden en willen dat je insecten eet?

 7. King Charles lll is met kanker gediagnostiseerd tijdens zijn operatie aan de kanker aan zijn prostaat. Wat inhoud dat zijn prostaatkanker van uitgezaaide kanker voortkomt. Vaak zie je dat terug dat ze tijdens operatie en onderzoek aan de prostaat ook darmkanker tegen komen.
  Misschien heeft nostradames dan. Toch gelijk dat die maar een jaar regeert . Denk niet dat ze een ander land gaan aanvallen met een zieke koning aangezien Engeland een fanatiek koningshuis gezind land is.

  • Greet, ook in Groot-Brittannië is de steun voor de monarchie snel aan het afnemen, net als in Nederland. De prins van Wales (William) is vorig jaar uitgejouwd in het Wembley-stadion (1923) en bij bezoeken aan Noord-Ierland (Ulster) was van koningsgezindheid weinig te merken. De vorige maand bij een groot publiek bekend geworden strapatsen van Andrew, hertog of York dragen bij aan de verdere afbladdering van dit achterhaalde instituut (1066).
   Veel interessanter is het feit dat Noord-Ierland voor het eerst een premier heeft van rk-huize, Michelle O’Neill (1977) en ze wil binnen tien jaar een referendum organiseren over aansluiting bij de Ierse vrijstaat (1921). De zes graafschappen die bij Groot-Brittannië bleven, hadden tot vorig jaar een protestantse meerderheid, maar dat is dus radicaal veranderd.

  • Prostaat kanker met uitzaaiing laten ze de prostaat zitten en geven ze bestraling en of chemo..mijn broer had de uitzaaiing en kreeg beide en overleed 22 12 22, ik heb geen uitzaaiing en wel chemo gehad en verwijderd mei vorig jaar. Maar om terug te komen op Charles, ik hen 7 verschillenden charlessen voorbij zien komen. En zei Trump niet dat men voor de groten al iets moet vinden om eruit te stappen. Bv afzetting Biden die al paar jaar terug is geëxecuteerd, het zelfde als Lillibeth de moeder van Charles..kortom die illuminatie kaart geeft een vernielde Big ben aan! Zou dit het dan zijn. Nee ook de witte hoeden agenda geeft aan dat de wereld griezelig zou worden met een op een seconde na WO…bewaar het laatste voor Israël en als dat klaar is word de film gedraaid 10 days of darkness

 8. Die thee drinkende Britten stellen geen drol voor en dat Poolse leger komt maar niet van de grond omdat Polen geeneens voor zijn eigen mensen kan zorgen,ik bedoel die gasten komen niet voor niets tomaten plukken bij ons!
  Victoria Nuland beweerde dat er wel een verassing aankomt en aangezien dat een Jood is moet je denken aan een false flag operatie ofzo in elk geval een sluw Joodse plannetje,we zullen het gaan zien.

 9. VK heeft geen leger meer, net als de rest van Europa. Ook zijn onze wapens zwaar verouderd en inefficiënt. Het speelveld genaamd modern warfare is de laatste 10 jaar gigantisch veranderd en de NAVO en de VS hebben daar niet op geschakeld. Dat is een achterstand die ook niet meer goed te maken is, want geen grondstoffen en geen maakindustrie.

 10. Wat deze heren met hun grote plannen niet zeggen aan het einde van hun discours, maar we er wel uit afleiden, is: “… of anders is de totale nederlaag van Oekraïne onafwendbaar”. Dank u heren.

 11. Zo jammer van dat land waar ze aan de verkeerde kant rijden. London was toch een bijzonder gave stad in de tijd van pond sterling, ik kwam er graag. Mooie vlag ook.

 12. Ik zou zeggen stationeer ze maar . En dan gewoon 4 kinzalletjes erop en klaar is klara .en als engeland dan moeilijk gaat doen , een poseidonnetje in de zee bij engeland neerleggen en floep probleem opgelost

  • Tijdens de oorlog om de Falklandeilanden (Islas Malvinas) in het voorjaar van 1982 was niet Charlie, maar diens broer Andrew (Randy Andy) actief als helikopterpiloot vanaf de HMS Invincible (R05).

 13. Snap sowieso niet dat alle landen luisteren naar een paar ongekozen figuren. Vloog en rij er niet heen laat ze zelf heen gaan als ze zo graag willen .

 14. De knettergekke idiote politici / oorlogophitsers in het Westen. Denken die smerige oorlogophitsers nu echt dat ze Rusland kunnen verslaan met het usa speeltje dat nato heet.
  Wat Napolen en Hitler niet gelukt is, gaat ook dat smerige zgn democratische Westen niet lukken. Het westen, usa en Europa zijn failliet en een kat in het nauw doet rare dingen om het volk af te leiden van het komende faillisement.
  Moeten er voor de machtgeile psychopaten weer honderduizenden doden vallen, net als in dat in en in corrupte Oekriland, waar nu die idioten in Brussel 50.000.000.000 pleuro,s naar toe dumpen om zogenaamd het land op te bouwen.
  Je bent in mijn ogen echt knettergek als je in het leger gaat om als kanonnenvoer te dien voor die machtgeile psychopaten. Laat die idioten zelf gaan, maar dat durven de “ helden” niet. Tuig regeert de wereld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in