Zeurlensky

Een voormalig Turks parlementslid noemde de Oekraïense president Volodimir Zelensky een “domme komediant” omdat hij kritiek had op Turkije omdat het Russische toeristen in het land toeliet. Het is bloedgeld, suggereerde Zelensky in een interview met de Griekse staatstelevisie ERT. Hij zei dat hij zich er ook van bewust was dat het Russische toerisme al vele jaren veel geld naar Griekenland brengt. Maar men moet een kant kiezen, bericht Wochenblick.at.

Hypocriet Turkije

Hij zei dat het niet juist was dat Turkije aan de ene kant als bemiddelaar optrad, terwijl aan de andere kant het toerisme met Rusland floreerde. Als president, zei hij, was dat niet mogelijk, als men vriendschappelijke betrekkingen onderhield. Dat was hypocriet en niet eerlijk. En verder in de richting van Turkije: “men moet een keuze maken – bent u voor de waarheid of niet?“, aldus Zelensky. Volgens de Russische touroperator ATOR waren twee landen goed voor bijna driekwart van de omzet voor de meivakantie: Rusland en Turkije. Andere toppers zijn de Verenigde Arabische Emiraten, Abchazië en Egypte.

Zelensky kraamt onzin uit

Terwijl Athene zweeg over Zelensky’s kritiek op het Russische toerisme in Griekenland, volgde onmiddellijk een scherpe tweet uit Turkije van het voormalige Turkse parlementslid, Shamil Tayyar. In de tweet stond dat Zelensky zich door Turkije gebruuskeerd voelde omdat het Russische toeristen in het land toeliet. En hij schreef ironisch: “Stuur wapens, neem weeskinderen op, stuur hulp… Zelensky is een domme komediant en praat alleen maar onzin in het interview.” Tayyar was lid van de regerende Partij voor Rechtvaardigheid en Ontwikkeling (AKP).

  Oekraïne oorlog - Close combat gevechten in loopgraven (Video 18+) 

Oorlog eindigt als Oekraïne gewonnen heeft

In feite is het interview van Zelensky met de Griekse tv-zender een nogal langdradige preek zonder focus of scherpte. Het is veeleer een verzameling algemeenheden, herhalingen en vreemde beoordelingen. Zelensky, bijvoorbeeld, is ervan overtuigd dat de oorlog pas zal eindigen als Oekraïne gewonnen heeft. Gevraagd naar zijn bereidheid om een verandering van grenzen te aanvaarden in de loop van vredesbesprekingen, zei Zelensky veelbetekenend: “De wereld is daar nog niet aan toe.”

…geen mensen opofferen

Op de vraag hoeveel hij bereid was daarvoor op te offeren, antwoordde hij: “…wij offeren geen mensen op… wij beslissen zelf of wij bereid zijn ons leven op te offeren voor ons land. Het is de persoonlijke beslissing van de burgers van Oekraïne.” Zo is het niet helemaal, want mannen die geschikt zijn voor militaire dienst moeten – of ze willen of niet – voor Zelensky ten strijde trekken. Volgens welingelichte bronnen kunnen mannen zich echter ook uitkopen. Dit verklaart waarom Oekraïense mannen van middelbare leeftijd in Oostenrijk als “vluchtelingen met hun gezin” aankomen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Zelensky publiceert zelf drugsvideo – cocaïneroes in draaistoelVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe neoconservatieven bereiden de wereld voor op een kernoorlog
Volgend artikelOekraïne dreigt Hongarije met “consequenties” na de oorlog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

  • Gekker kan het niet meer worden.

   Deze week iemand met een selfie gezien die megatrots een oekraiense “vluchtelinge” naast zich had staan en dat met een hoop fascistische vlaggen trots liet weten.
   Die griet zag er als een zeer gezonde toerist uit op het mooie strand.

   En die gast in z’n snotkleurkleren straalt gewoon afkeer uit….. Hoe blind kunnen de deugschapen zijn?

 1. Mijn vader is een Griek.Hij komt over 20 dagen op bezoek.Hij is helemaal gehersenspoeld.Dat merk ik aan mijn gesprekjen met hem als we telefoneren.Ik ga deze klus klaren.He used to be so smart.Maar ik zal m wakker maken.Twee dagen kort en hij is weer wakker.Trust me.Hij heeft geen acces to internet,dat is het probleem.Geen snartphone ook.Heb gehuild elke keer als hij die troep ingespoten kreeg.Maar wacht maar fokking moordenaars.Ik naak hem wakker.Jaren niet gezien dus geen vat op hem.Deze zomer maak ik hem wakker.Jullie satanisten zijn mn vader aant vermoorden.Naar de hell met jullie!!!

 2. Denk dat de meeste Russische volk tegen de dictator poetin zijn.

  Mocht je niet eens zijn en je spreekt tegen, nou of je word opgesloten zit je naast Navaly of vergiftigd & gemarteld, you named.

  Vind beetje lullig dat de russische volk moet voor boeten, zij vinden wat in Ukraine gebeurd vast vreselijk.

  Sterker nog het zijn van eigen bloed
  Maar goed

 3. Er zijn toch wel en paar man met lef die die nazi vlaggen kunnen neerhalen om de dodenherdenking niet te onteren????

  Deegenen die daar herdacht worden zijn ook de echte verzetstrijders die nooit genoemd worden.
  —————-
  Maar als zelfs Turkije ziet dat Zelensky een gek is………dan mag je de conclusie trekken dat de fans van Zelensky niet boven dierlijk niveau uitkomen, en niks anders dan oorlogzoekers zijn.
  Maar dat wisten we al; het lukte niet met Corona, dus nu maar een WO3 provoceren?
  Dat is simpel; Roemenie lijft Moldavie in; en zo is moldavie lid van de NATO……en voila…

 4. Wanneer zien de mensen in dat Zelensky een heel gevaarlijk personage is die een Ophitser en de burgers opoffert voor zijn ego met medewerking van de dementerende Joe Biden
  Ben tegen Oorlog maar als Putin verder wordt getergd door de EU en de NAVO dan zijn de rapen gaar waar wij in Nederland ongelooflijke reacties van zullen ondervinden prijzen die de pan uit rijzen voedsel te korten en wat ons weer wachten
  Staat Ernst Kuipers per 1Sept de wet aangenomen door heen gejast
  Burgers let op ogen en oren open

 5. Laten we niet vergeten hoeveel onschuldige mensen Erdogan zelf heeft opgesloten waar we niets meer over horen, evenals de vrouwenrechten die hij af probeert te schaffen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in