Het Pentagon.

Wat is de vervaldatum van het militaire avontuur van de neocons in Oekraïne? Ik weet het niet. Ik denk dat Rusland zal zegevieren, maar niet voordat een Dnjepr-rivier van Slavisch bloed de killing fields van Oekraïne doordrenkt en de westerse landen verlammende hoogspanningsschokken van neoliberale bezuinigingen ondergaan. Wat de Oekraïense horrorshow van de ene op de andere dag zou stilleggen, is vergelijkbaar met de man die de betaalrekeningen van zijn shopaholic vrouw sluit nadat zij hem bijna failliet heeft laten gaan. Vanachter de toonbank van Saks Fifth Avenue, volgehangen met designerjurken, geeft de verwaande bediende een boodschap af die de vrouw in een catatonische shock brengt: “Het spijt me, maar uw creditcard is geweigerd.” Het Amerikaanse Imperium zal deze woorden misschien ooit te horen krijgen. Als dat gebeurt, zal het videoscherm knipperen: “Game Over”. Niet alleen in Oekraïne, maar overal elders, schrijft Richard Solomon.

Amerika geeft meer uit aan zijn leger dan de volgende tien landen allemaal samen.* (* Scientific American). De VS kan nog steeds biljoenen Houdini digitale dollars uit de lucht toveren zonder in een vrije val hyperinflatie te raken. Hierdoor kunnen de chickenhawks van de VS Napoleon blijven spelen, lang nadat anderen hun speelgoed zouden hebben ingepakt en naar huis zouden zijn gegaan. De neocons hebben het Afghanistan-debacle meer dan twintig jaar uitgesteld.

Het Oekraïneproject heeft scherpe stekels. De VS en de NAVO gaven miljarden uit om hun Azov neonazi-bataljons te trainen en voorzagen hen van een berg Kilimanjaro aan wapens. Hun politiek van Stepan Bandera bevalt je misschien niet, maar het valt moeilijk te ontkennen dat Azov harde jongens zijn. Zelensky kan ook miljoenen dienstplichtige burgers in de gigantische roterende messen duwen. Rusland heeft echter niet alleen te maken met het Oekraïense leger.

VS-NAVO-spionagesatellieten en hightech bewakingsspeelgoed bieden logistieke steun aan Zelenskyy’s troepen. Als een Oekraïense raket een Russisch doel treft, heeft het Pentagon waarschijnlijk de coördinaten verstrekt. Go SpaceX. Ja, Elon Musk heeft Twitter verbeterd. Nee, ik vertrouw de man niet die een hersenchip in mijn hoofd wil plaatsen en de “Tony Stark” frontman is voor het Skynet-programma van de Deep State.

Sommigen beweren dat het Amerikaanse leger bestaat uit functioneel analfabete zwaarlijvige paardenbloemen die een hartstilstand krijgen na tien keer springen. Ik denk dat dat een grote rek van de werkelijkheidsrubberband is. Maar zelfs als dat enigszins waar zou zijn, het is niet de gemiddelde Amerikaanse militair op de grond in Oekraïne. Het zijn de special ops jongens-Green Berets, Navy SEALS, en soortgelijke outfits. Die kerels slaan harde linkse hoeken.

De zon is ondergegaan voor het Britse Imperium (of misschien is het opgegaan in de VS), maar velen zien de Britse SAS als de belangrijkste elitegevechtsmacht. Ze zitten er zeker bij. Een getrainde moordenaar die Shakespeare kan citeren is een gevaarlijke kerel.

Volgens geloofwaardige berichten heeft Polen meer dan 10.000 troepen naar Oekraïne gestuurd. De Poolse regering is van plan een deel van Oekraïne te annexeren zodra de sokkendans voorbij is. Polen deed hetzelfde spelletje door Duits grondgebied in beslag te nemen na WO I. Een beslissing waar ze spijt van kregen toen de Wehrmacht over de staatsgrens rolde op zoek naar bittere wraak. Polen is al begonnen met het ontvangen van “retourzendingen” van lijkzakken.

Rusland heeft ook te maken met Blackwater (nu Constellis) en soortgelijke bedrijfslegers. De drukpers van de Amerikaanse dollar heeft nog genoeg onzichtbare inkt over om stapels huurlingen te betalen. Veel van deze “buitenlandse vrijwilligers” hebben hun vak geleerd in de vuurkuilen van Irak en Afghanistan.

Zelfs als Rusland het hele Oekraïense leger en zijn adviseurs en ondersteuningsteams van de VS/NAVO vernietigt, hebben de neocons nog steeds een vervelende doodskaart in hun achterzak. Het ISIS-proxyleger van de CIA blijft een heilige oorlog voeren tegen Rusland in Syrië. Voor een kleine salarisverhoging denk ik dat velen graag naar Oekraïne zouden verhuizen om de jihad naar het voorportaal van de vijand te brengen. De Great Reset club zou ongetwijfeld graag zien hoe hun ISIS-huurlingen van Oekraïne naar de Balkan naar West-Europa springen.

Zware gevechten gaan door in Zaporozhye, Donetsk (Foto's, Video's)

Zelensky heeft officieel verklaard dat hij van Oekraïne een “groot Israël” wil maken. (zoals gemeld in The Jewish Telegraphic Agency). Gezien zijn verklaarde doelstelling, dicteert de logica dat de IDF en de Mossad hem voorzien van geheime hulp. Als uit Oekraïne een “groot Israël” ontstaat, zal het voor de Europeanen waarschijnlijk net zo gunstig zijn als voor de Syriërs met het “kleine Israël”.

De vastberadenheid van de VS om stand te houden in Oekraïne wordt nog versterkt door de pathologische haat van de neocons tegen het Slavische ras. De Holodomor 2.0 najagen en tegelijkertijd Rusland laten bloeden is een grote Rothschild-zionistische loterijwinst. Voor de neocon is het bloed van een kind als ambrosia van de berg Olympus. Het Oekraïne-conflict belooft lijkenhuizen vol dode kinderen. Neocon/neolib Madeleine Albright schepte op de televisie op over haar rol in het uithongeren van 500 duizend Iraakse kinderen.

Meerdere snode entiteiten hebben hun tanden gezet in Oekraïne, en het zal moeilijk worden om hen ahh te laten zeggen. Bill Gates en zijn vrienden van Monsanto (opgegaan in Bayer) zijn van plan beslag te leggen op de rijke landbouwgrond van Oekraïne om de wereldwijde voedselvoorziening verder genetisch te modificeren en te controleren. Voor het MIC (Militair Industrieel Complex) leverde Oekraïne een “Schat van de Sierra Madre” goudmijn op. De bankiers van de Federal Reserve zijn dol op de oorlogsschuld die het Oekraïne-project oplevert. Het Oekraïne-conflict levert ook een gestage aanvoer van prostituees in loondienst voor de zionistische maffia-sekshandel.

Nu denkt u misschien dat ik zeg dat Rusland doder is dan een platgereden kat op een Indy 500 racebaan. Nauwelijks. De Russische special forces (Spetsnaz) behoren tot de sterkste en best getrainde vechters ter wereld. De gelederen van de Wagner Group (een Russische hybride versie van Blackwater en de Praetoriaanse Garde van Rome) bevatten veteranen uit de Syrische oorlog die hordes ISIS-strijders naar het paradijs hebben gestuurd. Vergeet de Tsjetsjeense commando’s niet. Die katten rocken harder dan Attila de Hun bij een Guns and Roses concert.

Volgens Deep State Google telt het Russische leger een miljoen actieve personeelsleden en twee miljoen reservisten. Dit geeft Rusland een voorsprong in mankracht. In een oorlog zijn aantallen belangrijk.

Rusland heeft ook een bevoorradingsvoordeel. Het kan wapens en manschappen naar Oekraïne brengen zolang het conflict duurt. De VS vertrouwen op de medewerking van hun Europese vazallen voor wapentransporten naar Oekraïne. Als de Amerikaanse neocons de Europese economieën blijven ontmantelen, kunnen ze de EU opbreken. Als genoeg Europeanen beseffen dat hun Amerikaanse “bondgenoot” hun landen heeft veranderd in een failliete dystopische hel, kan het officiële voetbalgezang van Europa “Yankee go home!” worden.

Rusland begrijpt wat er op het spel staat. Als de NAVO wint in Oekraïne, zal de daaropvolgende plundering van Rusland door de ziobanksters de plundering van Wall Street uit de jaren negentig doen lijken op een kerkelijke gaarkeuken. Een NAVO-overwinning betekent de dood van Rusland.

Onderschat nooit de Russische vastberadenheid als het gaat om de verdediging van het moederland. Generaal Paulus (door Hitler enkele uren voor zijn overgave aan de Sovjets gepromoveerd tot veldmaarschalk) kreeg hierover een harde les tijdens het beleg van Stalingrad. Het Rode Leger van generaal Zjoekov demonstreerde de wreedheid van de Russische wraak toen zij zich een weg baanden naar het hart van Berlijn.

Als Zelensky en zijn kabinet ooit voor een Russische militaire rechtbank verschijnen, denk ik dat meer dan een paar aspirant-Albert Pierrepoints zullen wedijveren om aan het touw te mogen trekken. Ik ben niet optimistisch over dat scenario. Als het Oekraïne-experiment uiteindelijk implodeert, denk ik dat Zelensky en consorten zullen worden weggevoerd naar zonniger oorden in Tel Aviv en Miami. Misschien worden de Oekraïners wakker voordat dat gebeurt, en voorzien ze de wereld van een “Mussolini die ondersteboven hangt”-moment op een mobiele telefoon.

Als de waarheid de leugen inhaalt

Sommigen wijten de langdurige aard van dit conflict aan de aanvankelijke “lichte strategie” van president Poetin. Zij riepen op tot een “shock and awe” invasie, d.w.z. opblazen en later de brokstukken uitzoeken. Hoewel dat achteraf gezien de meest pragmatische militaire beslissing lijkt, wilde Poetin voorkomen dat de infrastructuur van Oekraïne zou worden vernietigd en dat er massaal burgers zouden worden gedood.

Poetin is een begenadigd staatsman, maar hij heeft ook een beetje “gangster” in zich. Hij is niet uit de instorting van de Sovjet-Unie gekomen als een van de rijkste mannen van Rusland door patty-cake te spelen. Van wat ik begrijp, maakte hij serieuze Michael Corleone bewegingen. In een briljante scène uit de film “Scarface” laat Tony Montana zijn gangstercarrière ontsporen door te weigeren een moeder en haar twee kinderen op te blazen met een autobom. “Geen vrouwen, geen kinderen.” Oekraïne stelde Poetin voor een analoge keuze. Ik kan hem niet beoordelen. Dat laat ik over aan de geschiedenis.

Rusland voert een traditionele oorlog. Voor de neocons: als ze winnen, winnen ze, en als ze verliezen, winnen ze. Zolang het MIC recordwinsten maakt, de bankiers oorlogsschulden innen en Israël de hegemoon van het Midden-Oosten blijft, beschouwen de neocons het als een goede dag. Zie Irak.

De oorlogsstrategie van het Amerikaanse Anglo-Zionistische Rijk bekijken met een WO2-mentaliteit is een achterhaalde gedachtentrip. De dagen van generaal Patton die met een duidelijk overwinningsdoel Italië binnenstormde, zijn de weg van de T-Rex ingeslagen. Voor de neocons is een verwoeste natiestaat bedekt met puin en lijken een overwinning op zich.

Om het Oekraïne-conflict beter te begrijpen, helpt het om de neocons-ideologie te bestuderen. De geestelijke vader van het neoconservatisme was de academicus Leo Strauss. Hij gaf de valse profeetschap door aan Irving Kristol, die het doorgaf aan zijn zoon Bill. Het neoconservatisme is een vreemde samenvoeging van het neoliberale kapitalisme van Milton Friedman, de machtsprojectie van het Romeinse Rijk, het zionisme van de Likudpartij en de slechtst mogelijke interpretatie van Plato’s Republiek.

Ik denk dat het eerlijk is om de neoconservatieve beweging te classificeren als een Joodse* terroristische organisatie. (*Ik reken daar geen onschuldige Joden bij). Hoewel veel prominente neocons niet-Joods zijn (Dick Cheney, Donald Rumsfeld, Lindsey Graham, Mike Pompeo, enz.), geloof ik dat het neoconservatisme in de kern een Talmoedische constructie is. Volledige openheid van zaken: ik heb de Talmoed nooit gelezen. Mijn kennis ervan komt van korte pathologische uittreksels die online verschijnen. Ik besef dat het uit de context halen van een stuk tekst de bedoelde betekenis ervan kan veranderen, maar er lijkt een “Talmoedische psychologie” te bestaan die door de hogere rangen van het georganiseerde Jodendom loopt.

Het internationale schuldslavernij bankieren vindt zijn oorsprong in het oude Babylon.* Toevallig deed de Talmoed dat ook. Ik stel voor dat deze twee krachten met elkaar verweven zijn en samen zijn geëvolueerd. De moderne variant van dit huwelijk is het Rothschild Zionisme. Het Oude Testament verbiedt Joden om woekerwinsten te plegen. Volgens de Mozaïsche wet is dat een halsmisdaad. (*De Sumeriërs kwamen het eerst met schuldslavernij, maar zij exporteerden het niet, noch betrokken zij er Joden bij).

Bekeken door de lens van de Jungiaanse archetype-theorie, is het neoconservatisme een tak van “De Synagoge* van Satan.” (*Ik reken daar de ethische Joden die de Joodse godsdienst belijden niet toe). Toen Johannes de Openbaringsgever schreef over de Synagoge van Satan, betwijfel ik of hij doelde op Joden als collectief lichaam. Hij was een Jood. De apostelen waren Joden. Met uitzondering van Lucas waren de auteurs van het Nieuwe Testament Joden. In de eerste twee eeuwen was de Kerk voornamelijk Joods, en Jezus was een Jood. Ik vermoed dat Johannes de onderlinge verbondenheid van Farizeeën (georganiseerd Jodendom) en tempelgeldwisselaars (Joodse centrale bankiers) bedoelde. Zoals Jean-Baptiste Alphonse Karr zei: “Hoe meer de dingen veranderen, hoe meer ze hetzelfde blijven.”

In grote ommekeer na waarschuwing voor nucleaire oorlog, keurt Duitsland tanks voor Oekraïne goed

Voor het theologisch verslag en volledige openheid, ik identificeer mij als een Joodse Hebreeuwse Israëliet (of Jood) die de Tao volgt. Mijn Talmoed is D.T. Suzuki’s “An Introduction to Zen Buddhism.” Mijn bijbel is de Bijbel. Ik gebruik de archetypen en symbolen ervan vanwege mijn etnische erfgoed. Als ik een Zweed was, zou ik Thor gebruiken om in te pluggen op de Kosmische Intelligentie. Sommigen grijpen naar Christus. Anderen Boeddha, Shiva, Darwin of ruimtewezens. Voor mij is de weg die je erheen leidt minder belangrijk dan de weg erheen. Waar is “daar”? Er is er. Het is overal en nergens. U bent er waarschijnlijk al. Ha ha. Is Tao niet leuk? Whoa. Excuses voor de hippie-dippie rant. Terug naar de neocons in Oekraïne.

Wat de neocons zo’n gevaarlijke terroristische organisatie maakt, is dat de neoconservatieven, in tegenstelling tot de typische terroristische groep, de steun hebben van het Pentagon, de Deep State-Mossad, de zionistische lobby, de Federal Reserve, de oligarchie en de multinationals. Dit stelde hen in staat om na 11 september een dodental te creëren dat indruk zou maken op Stalin. Tot overmaat van ramp zijn de neocons binnen wapenbereik van de nucleaire voetbal.

Als het gaat om analyse van de Oekraïense oorlog beweer ik niet dat ik een von Clausewitz ben. Voor play-by-play en battle-by-battle verslaggeving raad ik voormalig wapeninspecteur Scott Ritter en The Duran aan. Ik denk ook dat Mike Whitney degelijk commentaar levert.

Wat ik aanbied is “big picture” Thomas Paine extrapolatie gebaseerd op neocon wangedrag in het verleden. De ecologische rampensabotage van Nord Stream 2 is zinvol in de context van 9/11. De neocons hebben Irak, Libië en Syrië verwoest. Ze maken dingen kapot, maar zetten ze niet meer in elkaar. Ze geven biljoenen uit en doden miljoenen. Ze verlengen onnodige oorlogen, en na een tactische militaire nederlaag gaan ze door naar de volgende ramp. Stop Oekraïne in de neoconvergelijking en de waarschijnlijke conclusie is dat dit een langdurige clusterf*ck wordt. Erger nog, het zou de ineenstorting van de westerse beschaving kunnen bespoedigen. Props naar Oswald Spengler.

Dat wil niet zeggen dat er geen actuele factoren zijn die het Oekraïne-project snel kunnen stopzetten. Een neocon denktank kan een beleidsnota uitspuwen waarin staat dat het circus zo snel mogelijk naar Taiwan moet verhuizen. Jaloers op China’s Belt and Road Initiative zouden de neocons AFRICOM kunnen opdrijven en de Afrikaanse projecten van China onder vuur kunnen nemen. Vietnam 2.0 in Afrika – klinkt heftig. Of ze nemen het feest mee naar de Balkan (het lijkt erop dat ze al achter Servië aanzitten) en drukken mogelijk op de Aartshertog Ferdinand knop.

Als de neocons erin slagen gelijktijdige directe of proxy-oorlogen tegen Rusland, China en Iran aan te wakkeren in Europa, Afrika, Azië en het Midden-Oosten, dan zijn we volgens mij officieel in WO 3 beland. Misschien zijn we er al. Het enige wat we nodig hebben is dat Skynet gevoelig wordt.

De economische ineenstorting van de VS kan dat scenario voorkomen. Geen prettig vooruitzicht voor degenen onder ons die daar wonen, maar het zou het menselijk ras voor uitsterven kunnen behoeden. Als de Ponzi-geldpers stilvalt, eindigt de Oekraïne-oorlog. Ze zullen ook de ongeveer 1000 Amerikaanse militaire bases moeten sluiten en de troepen naar huis moeten brengen. De neocons zullen ze nodig hebben om te voorkomen dat de gevangenen het Amerikaanse gekkenhuis afbranden. Natuurlijk kunnen de neocons degenen zijn die een speciale therapeutische behandeling krijgen. Dat zou gek zijn.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Duitsland wordt mogelijk gedwongen alle industrieën te sluiten – Duitse minister overtuigd dat dit offers zijn die de Duitsers bereid zijn te brengen om Rusland te straffen voor zijn invasie in OekraïneVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

14 REACTIES

 1. Poland to be Next Country to be Sacrificed
  https://www.armstrongeconomics.com/world-news/war/poland-to-be-next-country-to-be-sacrificed/
  Poland is creating the most powerful Army in Europe at the prodding of the Biden Administration. It will now surpass even Germany as well as Turkey. They are building a major force with the potential to invade Russia on a conventional level. They call this the “Plan for the Defence of the Fatherland.” They have been instructed by the Biden Administration to increase their army from 110,000 soldiers to 250,000 professional soldiers.

  Jaroslaw Kaczynski, right, leader of Poland’s ruling PiS party, and Defence Minister Mariusz Blaszczak made the announcement. Kaczynski justified this “radical strengthening of the armed forces” with a worsened security situation as a result of Russia’s “imperial ambitions” and the “hybrid attacks” by Belarus. War is made by leaders, not the common people of any country. Putin has NEVER displayed any “imperial ambitions” and those days are long gone. Nobody wants to occupy Europe any more than they want to occupy the United States.

  This is all needed because the monetary system is collapsing and we have reached the end of the road of fiscal mismanagement of borrowing every year, running deficits under socialism to bribe voters. Politicians no longer even know how to run for office without such promises. But they are reaching the capacity to sell their debt. As interest rates rise, nobody wants long-term debt. The only way to escape this debt crisis is to create war. That will be the excuse to default on all the debt and start all over again, hopefully with a reduced population. So the Polish are to be the next culture to be sacrificed at the altar of sovereign debt.

 2. “Voor de neocons is een verwoeste natiestaat bedekt met puin en lijken een overwinning op zich.”

  Maar dat zal het niet zijn als die natiestaat onderdeel wordt van de zeer gezonde en veel grotere natiestaat de Russische Federatie, en de Blackrock en andere investment piepeltjes dus al hun (illegale) aankopen in Banderastan in een klap kwijtraken, en dat zonder de minste financiële vergoeding. Hun MIC zal er ook niet bij welvaren, want het zullen de burgers van de VS en de EU die het in het zwarte gat Banderastan verdwenen kapitaal zullen moeten ophoesten, want Novorossia zal dit zeker niet doen.

  Om de zaken enigszins glad te trekken zullen de opdrachtgevers in de VS er voor zorgen dat het de EU zal zijn die de zwaarste klappen krijgt en onderuit zal gaan. Daarmee zullen ze uiteindelijk een trouwe bondgenoot verliezen. Schaakmat door de RF.

 3. Goed geschreven verhaal 💪.
  We schrijven nu geschiedenis met hoofdletters.
  Ik kan het niet duidelijk omschrijven, maar het is een wel een heel sterk gevoel dat we echt in de eindtijd zitten van het neoconservatisme.
  Ondanks dat ik het hele verhaal moeilijk vind, geeft mij deze gedachte rust.
  Alles wordt anders, nee alles wordt weer goed 😊.

 4. Dit is weer een supermooie vondst van FN. Bedankt. Ik ben blij dat deze schrijver de vinger op de zenuw heeft gelegd: die smerige, ontieglijk smerige neocons. Het is de moeite waard om ook de commentaren op het originele artikel te lezen.

 5. this Trump die de EU verplicht heeft om klaar zijn te zijn voor deze Situatie…HIJ HEEFT MEER BOMMEN LATEN GOOIEN IN 4 JAAR DAN ZOWAT ALLE VOORGAANDE PRESIDENTEN GEGOOID HEBBEN IN 8 JAAR….en het was toen erg rustig in die periode.. 💩Trump 💩….

  • erghmm, laatst dat ik checkt heeft trump juist het omgekeerde gedaan…
   GEEN oorlogen begonnen…oorlogen die al bezig waren, afgebouwd of plannen daartoe laten maken om ze af te bouwen EN geijverd voor vredesprocessen..o.a. ook met rusland…
   de terugtrekking uit irak was gepland door trump en had op een georganiseerde manier doorgegaan mocht ie herverkozen geweest zijn … helaas is er wat ‘lichte’ fraude gebeurd met alle gevolgen vandien en zie hoe die terugtrekking verlopen is..lol
   wat minder main stream media bekijken EN geloven zal je geen kwaad doen, integendeel zelfs…
   trump liet echter niet over zich heen lopen (hetgeen andere presidenten deden en een nu zittende dementerende aan het doen is)…ps..deze dementerende pedofiele zot, daar maak ik me zorgen over….hij is bezig met ons naar wereldoorlog drie te laten afglijden….
   ps…vrouw is amerikaanse, schoonfamilie is amerikaanse, vrienden zijn amerikanen….
   komt dus niet af met het gezever zoals ‘wat weet gij er nu van’….. of dergelijke meer….

 6. p.s. Over neocons gesproken: weten jullie dat Rusland al een tijdje bezig is met de Arctic Silk Road? Dit in samenwerking met China. Uiteraard is Amerika daar niet blij mee. En zeker niet de neocon Mike Pompei. Bekijk dit korte (8 min) en zeer informatieve filmpje om te weten wat er met die Silk Road speelt; dat gaat een enorme speler worden in de wereld economie. En de VS zijn stinkend jaloers en ongerust. Geen wonder dat ze Oekriestan willen inrichten met wapens die op Rusland gericht zijn. Domme varkens dat ze zijn.

  https://www.youtube.com/watch?v=pvy9usF7ohE

 7. Idd een uitstekend weergeven topic . Mischien heeft Rommel nog plaats voor een veer ? 🤣
  Zijn topics zijn bij verre nog steeds zeer inhoudelijk .
  Sterker nog .
  Van alle nieuws is deze site nog imo de meest fijn leesbare .
  Uch ik heb gezegd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here