Foto credit: True North

True North verslaggever Andrew Lawton vroeg koningin Maxima in Davos of ze een boodschap had voor Nederlandse boeren die het moeilijk hebben. Ze gaf geen antwoord.

Daarna vroeg de journalist Callum Smiles haar of ze het leuk vond dat haar volk in opstand kwam tegen het totalitarisme in Nederland en tegen een regering die tegen hun wil beslissingen nam die gewone mensen troffen. De koningin zweeg.

Een groot contingent politie hield de nieuwsgierige pers op afstand van Maxima. Smiles was teleurgesteld dat de koningin zijn vraag niet beantwoordde. Hij benadrukte dat het beleid van de Nederlandse regering gewone mensen onderdrukte.

De bijeenkomst van het World Economic Forum stond in het teken van herstel van vertrouwen, maar de aanwezigen, waaronder koningin Maxima, spraken niet met de vrije media.

Via Uncutnews.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

WEF: Biometrische digitale identiteitskaarten kunnen vaccinatiestatus traceren, zegt Nederlandse koningin Máxima in DavosVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Terwijl het volk geacht wordt insecten te eten, eten de elites van de G20 de duurste steaks ter wereld
Vorig artikelInsecten als avondeten? Als we deze strijd verliezen, heb je geen keus
Volgend artikelBurgeroorlog 2.0: Wat zit er achter de nieuwste escalatie tussen Washington en Texas?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

  • Hij is geen nepkoning, maar wel een koning met slechts een symbolische macht. Maar de miljarden van de Nederlandse koninklijke familie zijn niet nep;-)
   Officieel is het maar 1,3 miljard Euro, maar in realiteit zou ’t wel eens veel meer kunnen zijn. Hun geheime aandelen in BlackRock zullen alvast niet meegeteld zijn;-)
   Een en ander zit misschien in een “private foundation”.

   • Begin jaren negentig hebben Juliana van der Grift (1909 – 2004) en Beatrix van Lippe (1938) geweigerd een DNA-test te laten afnemen om te kijken of er een match was met de in 1991 opgegraven restanten in het Russische Jekaterinenburg, waar de keizerlijke familie in 1918 op beestachtige wijze is vermoord door de bolsjewieken. Moeder & dochter hadden blijkbaar iets te verbergen.
    De Britse prins Philip (1921 – 2021) stemde wel in en inderdaad kwam zijn DNA overeen met dat van de opgegraven restanten.

 1. Hoezo, vertrouwen terug winnen?…….

  Amper voet op Nederlandse bodem gezet en vervolgens beweren dat De Nederlander niet bestaat.
  Daarbij in het openbaar je echtgenoot afvallen door hem te bestempelen als ‘ een beetje dom “.!!!
  Ga terug naar waar je vandaan komt wijfie, daar dansen ze de tango.
  Hier danst men niet naar jouw pijpen.

  • @ Tigron januari 26, 2024 Bij 16:29,
   De Nederlander bestaat werkelijk niet, de laatste Nederlanders zijn allang gestorven. T/m 1896 voor dat Wilhelmina zogenaamd tot koningin werd bekroond, bestonden er Nederlanders. Na de kroning werd het land een privaat bedrijf, die geregistreerd was in Washington D.C.inc. bij een private onderneming. Via deze bedrijfsconstructie was het mogelijk om vrouwen tot CEO/koningin te kronen zonder koning. Er was een criminele staatsgreep gepleegd, maar niemand besefte dat eigenlijk (of is deze waarheid in de doofpot gestopt). In 1930 is het private bedrijf failliet gegaan door de beurskracht van 1929. Toen is er 49% van het privaat bedrijf verkocht aan de Rothschildsbank in Engeland. Van daaruit was het logisch dat toen de 2de WW uitbrak Wilhelmina naar Engeland vluchten en dat Willem Alexander nog steeds een Engels paspoort van die gebeurtenis heeft over gehouden. Wat we nu de koning of koningin noemen is dan ook foutief in de zin van een traditioneel koningshuis. Beiden hebben namelijk een paspoort van een ander land, tevens hoe kan een koninkrijk een onder geschikte rol spelen in de EU/NAVO/WHO/WEF. Omdat het geen echt koninkrijk is, maar een privaat bedrijf met de bedrijfsnaam Staat der Nederlanden. (waar er overigs 2 van bestaan in dit land) De ene gaat over de financiën waar Alex de CEO van is en de andere gaat over het bestuur waar Rutte de CEO van is. Daar het privaat bedrijf Staat der Nederlanden het land huurde via een land-lease contract van 1896 t/m 19-07-2021. Zij huurde het van de croon, wat het Angelo Zionisten Imperium van de Rothschildsbank is. Bijna alle belastingen zijn pas na 1930 ingevoerd, omdat de Rothschilds wel rendement uit hun 49% aandeel wil, vanuit het private bedrijf Staat der Nederlanden. Zo valt Amerika ook onder de croon.

   Dus wie of wat is dan nu “De Nederlander”

   • Beste Qvic,
    Voor mij is een Nederlander een mens die hier geboren is en waarvan de voorouders al generaties hier geboren zijn.
    Wat er allemaal op papieren geschreven is, in overeenkomsten en contracten staat laat ik persoonlijk voor wat het is.
    Hoewel ik het met jouw bevindingen eens ben en met wat je schrijft.

    Hoe zat dat trouwens ook al weer met die regel in de grondwet waarin stond dat de staat der Nederlanden opgeheven werd indien de kroon en de voltallige politiek het grondgebied der Nederlanden zouden verlaten?
    Die regel kreeg in 1948 een regel toegevoegd door de toenmalige minister van Justitie, waarin het voorgaande niet meer van toepassing was.
    Ik kan het zou gauw even niet vinden.

    • @ Tigron januari 26, 2024 Bij 21:26,
     Wilhelmina is gevlucht naar Engeland zonder dat zij het kabinet ontbonden had. Hierdoor werd het land geannexeerd door Hitler Duitsland en dat is nooit herroepen. (officieel zijn wij een deelstaat van Duitsland) In de grondwet van 1848 stond dat het koningschap niet in ballingschap voort gezet kon worden. Daarmee deed Wilhelmina vrijwillig afstand van haar troon. De ader onder gras van dit gebeuren is dat het hier om een privaat bedrijf ging en het niet over een klassiek koninkrijk ging. Waar de koning nooit zijn land mag verlaten tijdens oorlogen. Zonder dat hij afstand doet van de troon. De andere illusie is dat alle zogenaamde wetten tot aan de dag als vandaag, niets anders zijn dan bedrijfsregels. Wij inwoners van dit land zijn bij onze geboorte aangifte geregistreerd als een personeelslid met een personeelsnummer (BSN) van dit privaat bedrijf. Zo zijn op de zelfde manier en constructies alle landen in de wereld zo opgebouwd. Je ID pasje/paspoort is enkel jouw personeelspasje, zodat andere landen weten bij welk bedrijf jij behoort. Wat Maxima nu dit personeelspasje wil digitaliseren met al onze persoonlijke personeels gegevens erin. In de lijn die de WEF voor elk bedrijf in de wereld wil uitrollen.

     Dit klinkt heel anders wat wij ooit op school of in de maatschappij horen en lezen. Wij inwoners op de wereld zijn de gekoloniseerde werkslaven van deze privaat bedrijven. Dit ons in de illusie houden, dat wij in een democratie leven. De werkelijkheid is heel anders dan de illusie die ons constant voor gehouden wordt.

 2. Deze vrouw is echt geen “koningin”. Een echt koning en /of koningin beschermd zijn of haar volk en gaat dus niet hullen met de rijkste op aarde ten kosten van eigen land en volk.

  • Alle WEF leden oppakken en alles afnemen en op de brandstapel met dat tuig en schulden die zij hebben gemaakt worden niet terug betaald.

 3. Ze heeft de genen van haar vader. Dus zeer gevaarlijk. Blijf haar achtervolgen mensen waar je maar kan en melden overal. frontnieuws- X – waarden ook. Sukkel Alex laat die maar lekker in zijn speedbootje varen. Zijn dochter die net haar moeder. Gevaarlijk dus.

 4. het is schandalig dat een koning of koningin zich bemoeit met politiek. zij heeft niets met politieke beslissingen te maken. Inderdaad wordt het tijd dat ze terug wordt gefloten en zich niet met deze zaken moet bemoeien.

 5. Deze bemoeial dient terug te gaan naar haar rootsland. Ze is gewoon een economisch vluchteling, een veiligelander, een golddigger of wat je er ook van kunt maken. En dan hier goed en wel binnen, de Nederlander schofferen. Terug in je hok zou ik zeggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in