Screenshot YouTube / CNBC Africa

De invoering van biometrische digitale identiteitskaarten kan door regeringen worden gebruikt om te achterhalen “wie daadwerkelijk een vaccinatie heeft gekregen of niet”, zei koningin Máxima van Nederland deze week op de jaarlijkse bijeenkomst van het World Economic Forum in Davos, bericht Breitbart.

Koningin Máxima, al lange tijd campagnevoerster voor social justice en sinds 2009 speciaal pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling (UNSGSA), drong donderdag tijdens een paneldiscussie van het WEF met de titel “Comparing Notes on Financial Inclusion” aan op een bredere wereldwijde invoering van biometrische digitale identiteitskaarten.

“Toen ik met deze baan begon, waren er eigenlijk maar heel weinig landen in Afrika of Latijns-Amerika die één alomtegenwoordig type ID hadden, en zeker dat dat digitaal was en zeker dat dat biometrisch was… We hebben echt met al onze partners samengewerkt om dit echt te helpen groeien, en het interessante ervan is dat het inderdaad heel noodzakelijk is voor financiële diensten, maar niet alleen.”

Naast financiële diensten, stelde de in Argentinië geboren Nederlandse koningin verder dat het gebruik van digitale ID’s gebruikt zou kunnen worden om “inschrijvingen op scholen” bij te houden en mensen te helpen om een uitkering van de overheid te ontvangen.

Daarnaast stelde Koningin Máxima dat digitale ID’s “goed zijn voor de gezondheid” omdat overheden het systeem zouden kunnen gebruiken om te traceren “wie wel of niet een vaccinatie heeft gekregen.”

De Nederlandse koningin is ook een van de belangrijkste voorstanders van de invoering van CBDC’s (Central Bank Digital Currencies) om “financiële inclusie” te vergroten. Hoewel CBDC’s net zo functioneren als cryptocurrencies zoals Bitcoin, zijn ze niet gebaseerd op een gedecentraliseerd netwerk maar worden ze gecontroleerd door een centrale bank, waardoor de overheid volgens critici mogelijk alle financiële transacties van het publiek kan volgen.

  Rusland verbiedt geslachtsverandering in een grote klap voor de westerse woke-industrie

Critici van CBDC’s hebben ook gewaarschuwd dat als ze samen met digitale ID’s worden gebruikt, ze gebruikt zouden kunnen worden om in het Westen een communistisch China-achtig sociaal kredietscore systeem op te leggen waarbij de overheid het bestedingsgedrag van het publiek kan manipuleren. Tom Mutton, directeur fintech bij de Bank of England, gaf eerder toe dat een CBDC “programmeerbaar” zou kunnen zijn door de overheid, wat betekent dat politici en bureaucraten zouden kunnen bepalen waar burgers hun geld aan uitgeven.

Anderen, waaronder Brexit-leider Nigel Farage, hebben gewaarschuwd dat digitale ID’s gekoppeld zouden kunnen worden aan een koolstofkredietscore-systeem, waarbij de overheid limieten zou kunnen stellen aan de hoeveelheid energie die een individu mag gebruiken. Tijdens de bijeenkomst van het World Economic Forum in 2022 zei J. Michael Evans, voorzitter van de Alibaba Group, dat zijn bedrijf een “individuele CO2-voetafdruk-tracker” zou implementeren voor burgers in China.

Terwijl het Chinese coronavirus grotendeels is verdwenen en uit het publieke bewustzijn is vervaagd, proberen globalistische instellingen nog steeds draconische bewakingsmaatregelen te implementeren onder het voorwendsel van voorbereiding op een toekomstige pandemie, waarbij de Wereldgezondheidsorganisatie (W.H.O.) waarschuwt voor een zogenaamde “Ziekte X” die 20 keer dodelijker zou kunnen zijn dan Covid-19. De Wereldgezondheidsorganisatie (W.H.O.) waarschuwt voor een toekomstige pandemie.

Tijdens de WEF-bijeenkomst in Davos vorig jaar verdubbelde de voormalige Britse premier Tony Blair de noodzaak van vaccinpaspoorten met het argument dat wereldwijde “digitale infrastructuren” nodig zijn om de individuele vaccinstatus te controleren. Blair voorspelde verder dat er de komende jaren een “stortvloed” aan nieuwe vaccins en andere “injectables” in de wereld geïntroduceerd zouden worden.

  "Langzaam maar zeker zal het volk wakker worden en dat is waar deze plutocratische elites het meest bang voor zijn"

In juni kondigde de W.H.O. aan dat ze het digitale COVID-19 certificeringssysteem van de Europese Unie zou overnemen als basis voor een wereldwijd digitaal gezondheidssysteem om “huidige en toekomstige gezondheidsbedreigingen” te monitoren. Het op QR-codes gebaseerde systeem werd op grote schaal gebruikt door Europese reizigers om hun vaccinatie- of herstelstatus aan te tonen tijdens de coronaviruscrisis.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

De moderne periode: In volle vaart achteruitVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKijk: “Jullie zijn het probleem” – Conservatieve spreker slaat globalisten in Davos in hun gezicht
Volgend artikelHotspots 2024: Kernoorlog kan in drie regio’s van de wereld tegelijk uitbreken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

81 REACTIES

 1. Dat is die vrouw die zei dat de Nederlandse identiteit niet bestond.
  https://www.koninklijkhuis.nl/documenten/toespraken/2007/09/24/toespraak-van-prinses-maxima-24-september-2007
  Gezegd, in een wollige toespraak met allemaal voorbeelden die de gedachte van de luisteraars en lezers voorbereidde, op het zijn van een globaal volk onder een wereldregering.
  We zijn allemaal wereldburgers, genderneutraal, met digitaal geld, veilig gevaccineerd, lekker insecten etend.

 2. Dat is leuk, dus dat kan tot nu toe nog niet? Zozozo, dus Hugo heeft gelogen toen hij zei” we weten waar ze wonen” dat was dus bedoeld als dreigenment, en toen het niet genoeg werkte kwam deur voor deur arm voor arm.

  • Frontnieuws:

   Reactie verwijderd.
   Graag inhoudelijke reacties.

   Bovendien bestaat er zoiets als majesteitsschennis.

   Frontnieuws ligt al genoeg onder vuur.

   Wie hierna deze regel overtreedt, krijgt een ban, wegens opzettelijk in gevaar brengen van Frontnieuws.

   • Nogmaals mijn excuses, maar de vaxx maak me zo woedend. Eigenlijk steeds bozer. Mijn vaste schilder zag ik kapot gaan. Hij haalde ze allemaal. In 9 maanden kapot. Heeft waarschijnlijk niet lang meer. Vandaag geweest en sprak mensen ook over de vaxx, ze hebben hem allemaal genomen. En ze weten het ook wel. Maar steken hun kop in het zand. Ook niet inhoudelijk op het artikel maar ik schoot inderdaad uit mijn slof.

    • @Gijp, laat je niet meevoeren door je emoties, want zo speel je de duistere krachten in de allerlaatste fase van de Eindtijd in de kaart. Gebruik humor en zelfspot, daar kom je veel verder mee.
     Het instorten van het voorhangsel van de tempel (Mattëus 27: 50 – 53) en dat bedoel ik als beeldspraak is reeds gaande, maar een significant deel van de mensheid is nog altijd niet in staat te bevatten wat voor en met name achter de schermen gebeurt.
     De door jou opgevoerde schilder staat symbool voor de eigen verantwoordelijkheid en groeiproces van ieder mens om te groeien naar het steeds meer manifester wordende licht. Het al dan niet nemen van een ‘vaccin’ is en blijft ieders eigen verantwoordelijkheid.
     Zoals iedereen die reageert op deze site heb ook jij van alles gedaan om mensen in jouw omgeving te weerhouden die jab te halen. En ook jij weet dat bepaalde mensen nog altijd niet ontvankelijk zijn voor de prachtige gebeurtenissen die zich right in our face aan ons ontvouwen.
     Je doet wat in jouw vermogen ligt en daarna houdt het op.

     • Emoties was het niet eens wat ik schreef; disrespect wel.

      Dus Rommel heeft gelijk, je moet zijn site niet in gevaar brengen. En ik probeer alles al zo spottend mogelijk te benaderen maar dat lukt dus niet altijd. Niet deze keer. Dance like a butterfly, sting like a bee.

     • @Ron Swart , zo is het precies wat je schrijft, ook mijn gedachte in deze.

      En wat betreft dit artikel sorry Rommel maar dit is het spek op de kat binden. Wat deze , ik druk me nu maar heel netjes uit ,Madam in Davos allemaal uitkraamt dan stijgen mij en velen met mij de haren te bergen om woest van te worden.

      • Wat dat omhooggevallen pampapaard in Davos ‘onder eigen mensen’ uitkraamt betekent voor ons niet veel goeds, maar de mensheid moet hoe dan ook ontwaken en door kennis te nemen van haar uitspraken gaan de mensen steeds meer vraagtekens zetten bij het nepkoningshuis, wat ze daadwerkelijk uitkraamt en de gevolgen voor de mensheid.

    • Ik begrijp je boosheid Gijp ,een goede vriendin 2 weken na de gif prik ziek geworden met allerlei vage klachten tot die tijd kern gezond en 6 weken na de gif prik plots overleden 41 jaar.
     Wat er ook gebeurt die spuit gaat er bij mij NOOIT in.

     • Ik begin langzamerhand toch ook tot het besef te komen dat het erger is dan je denkt. Ik zag het nog niet maar nu wel. Ik werd vandaag uitnodigd op een laatste feestje van een dood en doodzieke man. zijn geest wilde wel, zijn lichaam geeft op. Hij snapt het niet, zijn dokters snappen het het zogenaamd niet. De man moest weg voor zijn morfine, zijn bezorgde vrouw nam hem mee en daarna sprak ik nog even met een paar mensen, ze hebben ook allemaal de vaxx.

      Sommige zijn er nog trots op dat ze er maar 2 hebben. Alsof het een heldendaad is om er 1 of 2 in te laten spuiten. Het is al een verzetsdaad als je er maar 1 hebt tegenwoordig. Geen enkel vaxx is onschuldig, er nooit met zoutoplossingen gespoten. Al kan ik dat ook niet bewijzen. Maar waarom verschillende batches? Geef iedereen het zelfde zou ik zeggen. Maar dat kon niet als iedereen die de eerst nam tegelijk klachten zouden krijgen, dan zouden anderen het nooit meer doen. Ik mis logica.

      Kijk, het kan natuurlijk toeval zijn, maar hoeveel toeval bestaat?

    • Gijp ik begrijp je best hoor. Dat zo iemand het lef toeeigend om ons te verraden. Hé jij daar ettertje die niet gevaxineerd is. Zij mag dat stellen dat wij ettertjes maar open en bloot moeten getoond worden omdat we niet gegifprikt zijn. Maar zij 🙄mag niet aangesproken worden over die tenenkrommende opmerking die verraad pleegt op haar volk. Waar is ons recht op privacy en dat mogen verdedigen tegen 😖zo iemand.

     • Niet eens machteloosheid en verdriet, het is woede. Waar haalt “ de koninklijke hoogheid” het lef vandaan. Maar goed. Ik heb er al genoeg over gezegd.

      • @Gijp ik begrijp helemaal wat je bedoeld. Wat ik niet begrijp dat je wel boos wordt over het vaccin (wat in ons land niet verplicht was, dus iedere volwassene heeft zelf de beslissing genomen om te prikken) maar dat je niet boos wordt over de CBDC waar ze het over heeft. Die CBDC gaat véél meer ellende aanrichten dan de prik ooit kan doen. We gaan Chinese praktijken krijgen met dat ding. Als je niet precies doet wat ze zeggen wordt je CBDC geld geblokkeerd en kun je helemaal niks meer en sta je binnen no time met helemaal niets meer op straat. Mensen blijven hangen in de ellende van Covid, maar wat er aan zit te komen met de Digitale ID en CBDC wordt véle malen erger. Daar wordt ik boos van 😉

       • Beste Sandra iets gedwongen in je lichaam laten spuiten is onherroepelijk. De rest lijkt mij voorlopig luchtfietserij. Dat zou dan Europees geregeld moeten worden. 1 hack en het systeem ligt plat. Bovendien gaan volgens mij de Duitsers dat nooit pikken. Die zijn gek op contant geld.
        De vaxx was angst en dat verlamde de mensen. Dat was zo smerig, niet te geloven dat ze nog niet berecht zijn.

        Hier zullen genoeg mensen nee tegen zeggen verwacht ik. Er zullen wel veel mensen in de val gelokt gaan worden voor een basisinkomen. Dat zal ik nooit accepteren, dan maar ondergronds en ruilhandel en ontstaan er vanzelf een parallelle economie. Krachtiger als de officiële economie. Een soort USSR model. Met dollars kon je alles kopen. Met roebels stond je in de rij. En dat is altijd al zo geweest

        Daarom vind ik de vaxx veel en veel erger

        • Maar het gevolg van die CBDC kan in de toekomst wel zijn dat die prikken dus écht verplicht gaan worden (en wie weet wat nog meer) Daarom denk ik dat mensen dit onderschatten.

  • Je moet haar kinderen is bekijken volgens mij noemen ze dat obesitas. Dat ze eerst maar eens haar kinderen goed bekijkt voordat zij ons veroordeelt. Is zijzelf en haar kinderen ook gegifprikt. Nee natuurlijk niet. Waar haalt ze het lef vandaan om zo een opmerking te durven maken terwijl ze haar eigen obesitas gezin buiten schot houd . Ik noem obesitas verwaarlozing koningin.

 3. https://www.frontnieuws.com/we-moeten-allemaal-dankbaar-zijn-dat-alex-soros-een-idioot-is/#comment-261697

  Ik kende een Tupamaro, een vluchteling uit Uruguay, die bewijzen had overlegd aan de VN van massamoord door de Argentijnse junta, na zijn infiltratie in een concentratiekamp. In zijn tijd kreeg hij asiel speciaal door bemiddeling van de minister van buitenlandse zaken, Max van der Stoel. Hij vertelde me trouwens dat er ook ‘van de andere kant’ waren (hij noemde in ieder geval een Argentijn) die asiel hadden gekregen. Hij was gechoqueerd toen Máxima eraan kwam. Hij had een goede baan. En zijn vrouw werkte direct onder de minister van Justitie. Hij demonstreerde op de Dam in Amsterdam even voor het koninklijk huwelijk, er waren een paar man maar het stond in de krant, en hij werd gearresteerd. Hij stond een paar jaar voor de rechter voor ‘belediging’ van het koningshuis. Je kunt nooit winnen van het koningshuis, want de koning is onschendbaar. Niettemin, hij won de zaak. Er is een arrest van de zaak gemaakt. Zijn voornaamste probleem ging over geschiedvervalsing.Ik kende een Tupamaro, een vluchteling uit Uruguay, die bewijzen had overlegd aan de VN van massamoord door de Argentijnse junta, na zijn infiltratie in een concentratiekamp. In zijn tijd kreeg hij asiel speciaal door bemiddeling van de minister van buitenlandse zaken, Max van der Stoel. Hij vertelde me trouwens dat er ook ‘van de andere kant’ waren (hij noemde in ieder geval een Argentijn) die asiel hadden gekregen. Hij was gechoqueerd toen Máxima eraan kwam. Hij had een goede baan. En zijn vrouw werkte direct onder de minister van Justitie. Hij demonstreerde op de Dam in Amsterdam even voor het koninklijk huwelijk, er waren een paar man maar het stond in de krant, en hij werd gearresteerd. Hij stond een paar jaar voor de rechter voor ‘belediging’ van het koningshuis. Je kunt nooit winnen van het koningshuis, want de koning is onschendbaar. Niettemin, hij won de zaak. Er is een arrest van de zaak gemaakt. Zijn voornaamste probleem ging over geschiedvervalsing. (Daniel Rey Piuma.)

 4. Het Republikeins genootschap is opgericht in het Prinsenhof in Delft op 11.09.1996, ja daar ben ik weer.
  Zoals bekend hebben importbruid & golddigger Máx en paus & vrijmetselaar Bergoglio ooit iets met elkaar gehad (lees maar op ellaster), dit als – gruwelijk –  toelatingsexamen voor de Deep State. Op de 33ste dag van dat jaar (02.02.2002) waren Máx’ ouders wel aanwezig in Amsterdam, zij verbleven in grand hotel Krasnapolsky & zwaaiden naar het koppel op het balkon van paleis op de Dam. Verschil moet er wezen, toch?
  Slechts 44% van de Nederlandse bevolking staat nog achter de monarchie (inmiddels is dit percentage uiteraard verder gedaald) en niemand moet zich laten opjutten over de door Máx in Davos gemaakte opmerkingen over zaken als eID + vaccinatiepaspoort.
  De mensheid moet links- of rechtsom ontwaken en door het optreden van Lex + Máx wordt het nog niet-ontwaakte deel van de bevolking steeds gemakkelijker gemaakt afstand te nemen van de monarchie door Máx de van alle redelijkheid losgezongen WEF-doelstellingen schaamteloos te laten ventileren.

 5. Met een vader die deel uitmaakte van de Argentijnse dictatuur is dit gedrag haar met de pap lepel ingegoten , dat deze duurste uitkering trekkers van nederland leven van onze belastingen stemt mij niet bepaald vrolijk.

 6. Op 27.04 wordt koningsdag gevierd in Emmen en de begroting is reeds met 800.000 euro overschreden met nog ruim drie maanden te gaan. Zolang het oranjegepeupel en masse komt opdraven en zwaait met vlaggetjes verandert er niks. Volgens Margarita de Bourbon de Parme (tweelingzus van klimaatgezant Jaime) zwaaide Johan Friso van Amsberg (1968 – 2013) in de koninklijke bus met zijn rechterhand naar het publiek en met zijn linkerhand stak hij zijn middelvinger op (ongetwijfeld met instemming van z’n moeder) om zijn dedain jegens ons te tonen.
  Gelukkig neemt het draagvlak voor de monarchie in steeds sneller tempo af (officieel 44%) en we gaan zien of het ‘oranjehuis’ 27.04 gaat halen. Dit is een boude uitspraak, maar de zaken veranderen momenteel in een steeds sneller tempo.

  • Mooi laten doen Ron.
   Stiekem lachen en niks zeggen is het beste.

   Veel huisdieren worden ook gechipt, voor ‘uw gemak’, maar waarom ziet niemand dat er heeeel veel huisdieren opgevreten worden door allerlei soorten kanker en niet oud worden?
   Tja….. en dan blijft het stil.
   Denken de meesten dat het bij de mens anders werkt? Nee, juist daarom worden we gepusht voor een implantaat. De vernietigende impact op ons biologisch systeem wordt nooit meegenomen in deze marketing propaganda.

   • Je hebt volkomen gelijk delta iedereen die ik ken en die huisdieren hebben en hebben laten chippen en inenten voor vanalles en nog wat lopen nu de deuren los bij dieren artsen omdat die beestjes altijd vanalles mankeren en nooit echt gezond worden of geweest zijn. Overlaatst gaf iemand mij een opmerking hoe het kwam dat mijn katten zo gezond bleven met een prachtige glanzende vacht soms buiten sliepen zeker als het koud buiten is waar ze ook warme slaapplaatsen hebben. Voor de rest krijgen ze eten en kunnen ze naast mij in het bos doen wat katten graag doen in een bos zonder al die gechipte rotzooi

  • 1 teken, de derde al. Man man man! Het zal net gaan als met wachtwoorden en boosters er komen er steeds meer bij. En nu heb je mijn dag weer opgevrolijkt Ron, hoeveel chips heeft die idioot straks in zijn pens?

   Nou ja, als ik het evenbeeld ben van God horen dit soort dagen er ook bij. God nam ook een rustdag toen hij zaterdagavond moe was.

 7. Zonder vaccinatie mag je niet langer naar je eigen huis.

  De voor ons geplande toekomst wordt angstaanjagend en wij onderschatten hoe ver ze wel niet zijn.
  De psychopaten die hun niet bestaande ziel aan de duivel hebben verkocht laten in Davos zien hoever ze bereid zijn om te gaan.
  Zo zijn ze al jaren bezig om ook bij ons straks de CBDC in te voeren. Het is geen kwestie van misschien, maar alleen nog van wanneer.

  https://niburu.co/het-complot/19352-zonder-vaccinatie-mag-je-niet-langer-naar-je-eigen-huis

  Tijdens het winkelen bij Albert Heijn viel het mij op dat bij het gebruik van de zelfscan, van de 10 keer dat ik afrekende, mijn producten 7 keer werden gecontroleerd, maar alles was in orde. Later kwam ik op het idee om mijn smartwatch en mobiele telefoon thuis te laten. Wat denk je? 10 keer dat ik geen controle had en betaalde met mijn bankpas, viel me op dat Albert Heijn je dus volgt via je smartwatch en mobiele telefoon?.

 8. Als we over die …niks mogen zeggen, dan lees ik er liever geen artikelen over. Zeker niet zulke bloed onder de nagels vandaan halende tenenkrommende opmerking , 🙄

 9. De dochter van die man die het helemaal niet erg vond om politieke gevangenen levend uit een vliegtuig te laten pleuren boven zee……?

  Ik snap hem helemaal Rommel…….dus zal ik niet hardop zeggen wat ik denk.

  Maar het kost wèl moeite.

  • creapie januari 21, 2024 Bij 01:26
   Creapie, wat de meeste mensen kennelijk nog niet beseffen is dat de fuckzinazi een groot experiment is om het bewustzijn van het mensdier te verdoven, en zijn physiologische processen te verstoren – onder meer de fertiliteit. Aangezien dit de bedoeling is, moet iedereen gefukzineerd zijn, anders kunnen de neuroten geen wereldmacht krijgen. Uitleg:
   https://zonderreden.substack.com/p/the-vax-and-its-real-purpose
   (je weet hoe je moet vertalen naar NLs, toch?)

 10. Máxima zet de bloemetjes buiten en van wie is dat mysterieuze touwtje om haar pols toch?’

  De scharlakenrode armband gedragen door beroemdheden is een kabbalistisch/joods symbool om het kwaad of het boze oog af te weren…zo zeggen ze. In het Talmoedische jodendom brachten ze Leviticus 16:9 naar een ander niveau en plaatsten ze een rood touwtje om de hoorns van de zondebok die de wildernis in werd gestuurd en vervolgens van een klif werd geduwd. Bij de tweede geit bonden ze het rode touw om de nek van de geit. Dit was hun opoffering.

  “Volgens de Talmoed werd het rode koord gebruikt bij het zondebokritueel van Jom Kipoer in de wildernis. Tijdens deze ritus legde de Hogepriester zijn handen op de zondebok, beleed de zonden van Israël en vroeg om verzoening. Vervolgens bond hij een rood touwtje tussen de hoorns van de zondebok en een ander stuk rond de nek van een tweede geit om aan te geven waar deze geslacht moest worden.

  De tweede bok werd vervolgens gedood als zondoffer en de zondebok werd de wildernis in gestuurd. Daar aangekomen bond de persoon die de leiding had over de zondebok een steen aan de rode draad van de zondebok en duwde het dier van een klif (Yoma 4:2, 6:8).

  u bent het dier bok

 11. Feitelijk doet Maxima mee aan hoogverraad en voor dat delict, koningin of dakloze zwerver geldt maar 1 straf. Die hoef ik hier niet eens te noemen want dat weet iedereen wel.

 12. Deze dame is een monster. Volgens mij is dit een duidelijke daad van landverraad. Het lijkt mij ook duidelijk dat in deze bloedlijnen ook een misdadig gen zit wat overgaat van generatie op generatie. Wilhelmina maakte zich als schuldig aan land en volksverraad en met uitzondering van Juliana hebben haar nazaten het stokje gewillig overgenomen.

  • Juliana van der Grift, de stiefdochter van Wilhelmina + Hendrik (1909 – 2004), heeft op 11.03.1927 het leven geschonken aan een meisje (Marie Claire Roovers) dat is afgestaan en daar heeft ze nooit naar omgekeken. Haar moeder heeft ooit politiecommissaris van Utrecht François van ’t Sant (1883 – 1966) in dienst genomen om de vele bastaardkinderen van eega Hendrik met geld (ons geld) af te dekken. Van ’t Sant heeft m.b.v. ‘betrouwbare’ diplomaten een heel netwerk van leugens opgezet om het journalisten zeer moeilijk te maken achter de waarheid te komen en Juliana had in dit web de bijnaam Elisabeth le Roi.
   De journalist Wim Klinkenberg en schoonvader van Huib van der Lubbe (1923 – 1995) is jarenlang met deze materie bezig en dit heeft geresulteerd in het door de msm compleet doodgezwegen in 1979 verschenen boek ‘Bernhard een politieke biografie’. De BVD (voorloper van de AIVD) heeft bij Klinkenberg thuis documentatie over het ronde huis in Nunspeet, waar ritueel kindermisbruik plaatsvond en waarbij de neporanjes aanwezig waren, ontvreemd.

 13. Op zich is een chipcard o.i.d. niet echt een slecht idee.
  tenminste als dit niet wordt misbruikt. Best handig alles in 1.
  Echter is het tevens een middel om bevolking te volgen, controleren en dus macht over te hebben wanneer dit wordt misbruikt en dat zal het beslist.
  Door de opmerking van Maxima “wie gevaccineerd is en wie niet” precies de bedoeling blijkt nu. Zaak om dit zo mogelijk tegen te gaan, dus zo veel mogelijk met cash te betalen e.t.c.
  Ook afschaffing koningshuis staat bij mij hierdoor in elk geval op het verlanglijstje. In elk geval die Maxima is er niet voor de Nederlander maar heeft duidelijk een andere agenda.

 14. Dan maar beter de reacties uitschakelen, want als er niet meer vrij gereageerd kan of mag worden, geef je de macht uit handen aan de wetgevers en de machthebbers…..
  Daardoor is het juist zover gekomen in deze wereld….

  Geef dan alleen het nieuws, zodat ieder voor zichzelf kan uitmaken wat ervan te denken en te vinden.

  Het gaat toch om het ontwaken nietwaar????

  Gewoon een opeisen van het systeem koningshuis mag wel en dat zouden we massaal moeten doen….. het is niet meer van deze tijd

 15. De mensen worden kwaad en terecht.
  Het koningshuis is fout!
  Huwen met de grootste vijand!
  Huwelijken die georganiseerd zijn door de Nederlandse regeringen!

  Het koningshuis heeft geen karakter, tenminste niet dat van Nederland.
  Bij Willem-Alexander moet ik aan Willempie van André van Duin denken!
  Een lullo, die zijn partner niet een zelf uitzoekt!

  En dan de Deserteurs 66, waren die niet ooit anti koningshuis?!
  Zie hoe de Sieg-Griet met de dochter van een Argentijnse oorlogsmisdadiger bij the World Elites Fascist aanwezig waren!

 16. Al het vuil komt aan de oppervlakte. De pus komt uit de etterende wonden.Niets blijft meer verborgen. E zo kunnen we duidelijk onderscheid maken en zal uiteindelijk al het kwaad vernietigd worden.
  Don’t worry. Hou vol, hoop en geloof in de Almachtige God: alles komt reg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in