Het wordt nu voor velen duidelijk dat de VS en de NAVO Rusland opzettelijk tot een wereldwijde thermonucleaire oorlog dwingen. In de klassieke speltheorie zou men zich twee schorpioenen in een potje kunnen voorstellen, die elk in staat zijn de ander te doden, maar niet voordat de ander kan terugslaan, waardoor ze effectief allebei gedood worden. Ik gebruik liever de analogie van twee cowboys in een saloon, elk met een geladen geweer op het hoofd van de ander gericht. Zodra de cowboy van de VS/NAVO verklaart dat zijn doel de volledige vernietiging van Rusland is en dat er geen gemeenschappelijke basis is en geen herstel van de geopolitieke erkenning van het bestaansrecht van Rusland, is het in het belang van Rusland om eerst te schieten (en te hopen dat het het tegenvuur kan ontwijken), schrijft Mike Adams.

Dat is de hoek waarin Rusland nu wordt geduwd. Wij zijn zo dicht bij een wereldwijde thermonucleaire oorlog – of een detonatie van een EMP-wapen boven Europa of Noord-Amerika – dat een eerste aanval van Rusland elke dag kan komen, in luttele minuten. (Ongeveer 200 seconden van lancering tot detonatie boven Europese steden als Parijs, Berlijn en Londen.)

Toch is de extreme arrogantie van de illegale, misdadige vijandelijke bezettingsmacht in Washington D.C. – het “Biden-regime” – werkelijk ongelooflijk. De VS en de NAVO doen alsof zij onkwetsbaar zijn voor nucleaire vergelding. Zij doen alsof hun eigen naties goed werken, met volledig functionerende aanvoerlijnen en een parate beroepsbevolking om meer wapens te produceren, samen met een stabiele binnenlandse munt om een oorlogsinspanning te financieren. Maar geen van deze veronderstellingen is waar. De Verenigde Staten van Amerika staan alleen maar op instorten, met een bijna ingestorte cultuur van mensen die weigeren te werken, een ineenstortende toeleveringsketen en een ineenstortende dollarmunt. Als klap op de vuurpijl wordt het land (vermoedelijk) geleid door een geestelijk onbekwame dementiepatiënt, die in 2020 aan de macht is gekomen door een op criminele wijze gemanipuleerde (gestolen) verkiezing.

De democratie is dood in Amerika, en de vrije meningsuiting is zo goed als buiten de wet gesteld. Geld wordt waardeloos, en zowel de voedselinflatie als de brandstofprijzen rijzen met de dag de pan uit. Amerika staat op de rand van een binnenlandse burgeroorlog, en toch denken de krankzinnige, arrogante Amerikaanse leiders dat zij Rusland tot gehoorzaamheid kunnen knuppelen door stoer te praten en met economische sancties te dreigen? Het doet me erg denken aan het gekunstelde verhaal van Joe Biden over hoe hij een gangster genaamd Corn Pop heeft neergeslagen, zich beroepend op zijn gebruikelijke (en hilarische) stoere jongen act die niemand gelooft. Een soortgelijke branie bij ambtenaren van het Amerikaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken is ook lachwekkend. Het Amerikaanse leger is niet echt in staat om Rusland in werkelijke gevechten te verslaan, vooral gezien het feit dat Amerika’s F-35 gevechtsvliegtuigen zelfs in vredestijd nauwelijks functioneren.

  Rusland bereidt iets "heel groots" voor: Raakt basis van NAVO-adviseurs en huurlingen - Raketgolven met 400 raketten en drones in 3 dagen (Video's)

De Verenigde Staten van Amerika zijn nu niet veel meer dan een uitgeholde bolster van hun vroegere zelf. Er waren alleen maar een paar decennia van verraderlijke Clintons, Bushes en Barack Obama voor nodig om dat voor elkaar te krijgen.

Rusland maalt de gedoemde troepen van Zelensky weg

Intussen heeft Zelensky zijn Oekraïense troepen bevolen om “de linie te houden”, koste wat kost. De prijs zal hoog zijn, natuurlijk, want dat bevel maakt hen tot schietschijven voor de zeer effectieve Russische artillerie. Volgens sommige bronnen is de Russische artillerie een factor 100 sneller dan de Oekraïense. Van DigitalJournal.com:

Op de grond zijn er ruwweg 40.000 tot 50.000 Oekraïense soldaten in de Donbas, zeggen analisten. Moskou heeft niets gezegd over zijn troepen in het gebied.

“Het is te laat voor ons,” zei een Oekraïense soldaat, die worstelde om een kapotte tank te repareren die volgens hem in de Sovjet-Afghaanse oorlog (1979-1989) gebruikt was.

Hoewel zij op het slagveld standhouden, geven veel van de Oekraïense infanteriesoldaten toe zich overweldigd te voelen.

“Viking”, een 27-jarige stafsergeant die in Kreminna gevochten heeft, zei dat zijn kameraden uitgeput zijn en wachten op het bevel om zich terug te trekken.

“Als het een oorlog tussen infanterietroepen was, zouden we een kans maken. Maar in dit gebied is het in de eerste plaats een artillerie-oorlog en wij hebben niet genoeg artillerie,” zegt hij.

“Voor elke 300 granaten die zij afvuren, vuren wij er drie af.”

Het bevel om “de linie te houden” is zelfmoord als de linie zwaar wordt bestookt door Russische artillerie, zo blijkt.

Rusland heeft zijn methode om Oekraïense soldaten te doden geperfectioneerd: 1) Gebruik drones om vaste vijandelijke posities te identificeren, 2) Bestook ze met non-stop artillerie om 75% (of zo) slachtoffers te maken. 3) Stuurt de tanks voor de opruiming. Als dat niet werkt, terugspoelen en herhalen.

  Oekraïense commandant klaagt over Franse tanks - Laat bemanningen sneuvelen omdat de bepantsering te dun is voor aanvallen tegen Russische eenheden

Uit CSmonitor.com komt een soortgelijk verhaal naar voren: (ondanks de pogingen van de leugenachtige linkse media om op de een of andere manier te blijven beweren dat “Oekraïne aan de winnende hand is!”)

“Hun artillerie houdt nooit, maar dan ook nooit op,” zegt de plaatsvervangend commandant van het Oekraïense Donbasbataljon, een majoor die alleen de bijnaam Kot (Kat) gaf. Hij sprak in Sloviansk met een bivakmuts over zijn gezicht, terwijl een luchtalarmsirene over de stad loeide.

“Ze sturen verkenningseenheden, beschieten dan met artillerie, en sturen dan tanks,” zegt hij. “Als die tanks vernietigd worden, sturen ze nog meer tanks.”

“We hebben echt een gebrek aan zware artillerie,” zegt de Oekraïense sergeant Viktor Davydov, nog steeds snel sprekend over de noden van Oekraïne, nadat hij naar de stad Druzhkivka is teruggekeerd van het front, waar hij zegt dat de Russische artillerieaanvallen “24/7” doorgaan.

“Als Rusland inkomende 200 granaten stuurt, sturen wij 10 granaten terug,” zegt sergeant Davydov, die een zonnebril draagt, een pistool op zijn dij, en een schouderlapje met een doodshoofd in de blauwe en gele kleuren van de Oekraïense vlag.

“Ik zeg hun dat het enige wat ze moeten doen is onze linie houden, en niet terugtrekken,” zegt sergeant Davydov. De prijs kan hoog zijn. De sergeant herinnert zich dat eind april 10 rekruten op een avond om 23.00 uur naar hem toe werden gestuurd. Tegen 6.00 uur waren er twee dood en drie gewond door Russische artillerie.

Stelt u zich dat eens voor. Een verlies van 50% in zes uur. Dat is de prijs die Zelensky betaalt voor het feit dat hij zijn soldaten heeft gezegd dat zij tegenover de Russische artillerie “de linie moeten houden”.

Ongetwijfeld zullen de NAVO-troepen op precies dezelfde manier worden opgevreten, want ook de NAVO is te onnozel en te arrogant om op het slagveld ook maar iets te doen wat op een duurzame tactiek lijkt.

Wat gebeurt er als Oekraïne geen troepen meer heeft? Niets goeds…

Op dit ogenblik is Rusland meer gericht op het elimineren van de Oekraïense troepen dan op het daadwerkelijk veroveren van grondgebied (behalve in het zuiden, waar Rusland het gemunt heeft op Odessa). Want Rusland weet dat zodra Oekraïne geen troepen meer heeft om te blijven proberen de NAVO-wapens te gebruiken, de NAVO eindelijk haar eigen zielige sneeuwvlokjes-troepen zal moeten sturen.

  Oekraïne krijgt upgrade Abrams gevechtstanks, maar zonder geclassificeerde bepantsering

NAVO-troepen zijn sneeuwvlokjes. Ze zijn zwak en soft, net als de Amerikaanse legerleiding, die zich meer bezighoudt met het steunen van transgenderistische operaties voor troepen dan met het opleiden van mannen om als mannen te vechten.

De NAVO is geen partij voor de militaire macht van Rusland. Het komt niet eens in de buurt. En dan hebben we het nog niet eens over het feit dat Rusland één enkel EMP-wapen kan afvuren en heel West-Europa in de Donkere Middeleeuwen kan storten. Daar komt nog bij dat Rusland voor de kusten van het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten reeds nucleaire onderwater-drones heeft opgesteld, klaar om satellietcommando’s te ontvangen voor detonatie. Dat zou een radioactieve vloedgolf ontketenen en de kuststreken volkomen wegvagen, waardoor ze drie eeuwen lang onbewoonbaar zouden zijn. Bedenk wat de oostkust van de VS beslaat: Washington D.C., de marinebases van Norfolk, New York City (en Wall Street), Boston enzovoort. Stelt u zich de schok voor voor Amerika als deze steden allemaal tegelijk in radioactief zeewater gedrenkt zouden worden.

Zelfs zonder zo’n manoeuvre is West-Europa zichzelf aan het vernietigen door economische zelfmoord – allemaal als gevolg van de belachelijke en idiote “klimaatverandering” hoax – dus alles wat Poetin nu nog hoeft te doen is de komende winter afwachten en toekijken hoe Duitsland, Frankrijk, Polen en het VK doodvriezen (of verhongeren, of hun industriële fundamenten sluiten, of misschien wel alle drie). Ook de VS printen zich een weg naar financiële vergetelheid, terwijl de cultuur van het land zich stort in abjecte waanzin en onbegrijpelijk gedrag van politiek links. Voorbij zijn de dagen van rationeel debat, op bewijzen gebaseerde beschuldigingen en functionele logica. Het is allemaal vervangen door hersenloos geschreeuw, geweld en haat tegen alles wat goed is.

Radicaal Links zijn onbegrijpelijke, onverdraaglijke gekken geworden, die 100% onverenigbaar zijn met een duurzame beschaving.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Schokkende video’s tonen Oekraïners die Russische krijgsgevangenen neerschieten en martelenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEuropese gasimporteurs geven zich stilletjes over aan Rusland en beginnen hun gas in ROEBEL te kopen… terwijl de economische oorlogssancties van het Westen rampzalig terugslaan
Volgend artikelWat staat ons te wachten? De voedingsindustrie luidt de noodklok – hongersnood vanaf 2023 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Hoe de mede-Vrijmetselaars van Poetin eisen ’t-depopulatie programma te gaan uitbreiden (Briden)
  Voor wie ’t-nog niet weet YouTube >>>~~~> Georgia Guidestones

 2. Tuurlik brengt het bergen en bergen ellende, maar zo’n EMP…. je leest er boeken over, hebt vaag een idee wat er staat te gebeuren, maar toch vraag je je af… hoe zou het in het echt zijn?? 😉 Misschien is zo’n EMP wel de oplossing voor al die gestoorde deugmenschen en hun schermpjes constant afgesteld op propaganda, fascistboek, etc etc. Ergens denk ik, kom maar op, lekker geen elektricitiet. Aan de andere kant, dan heb je dus wel totale chaos, paniek, oorlog in de straten. Hhmmm blijft lastig. Er móet iets gebeuren om dit op te losen, en dat gaat never nooit niet vredig zijn. Liefde overwint pas als het kwaad heeft gestreden. We zij hier niet zomaar uit… Ik vind AL deze ellende de schuld van die brave tv kijkers en krantenlezers. Die idioten met hun muilmaskers, afstand houden, boosterspuiten, DIE idioten houden al deze ellende in stand! Ze kunnen plannen maken wat ze willen in de politiek, maar als die brave muilkorfdragende mongolen nou eens gingen nadenken en stoppen met de pilutiek braaf volgen, dan is het zo klaar met deze ongein.

  • EMP is okay, eindelijk weer plek op de weg al die imbecielen die zonder elektrische helpertjes niet eens van de oprit afkomen.
   Ben er sinds 1988 klaar voor generator met mechanische regeling en een traditionele diesel auto in de achterhand

 3. De Westerse politici en journalisten van de mainstream media leven op alle vlakken in een waanwereld die ze aanzien als realiteit.
  Transgenders leven ook in zo’n waanwereld die ze willen opdringen aan anderen. “People who cannot accept themselves for what they are, are trying to force others to accept them for what they are not!”.

  • Met andere woorden 1) Those who can make you believe absurdities can make you commit atrocities. (2) People will continue to commit atrocities as long as they continue to believe absurdities. (3) If we believe absurdities we shall commit atrocities.

   Groeten,
   Hugo

 4. Ik heb meerdere gedegen onderzoeken die stellen dat linksdenkenden een stoornis hebben.

  Hier één daarvan:
  https://opiniez.com/
  Zoek Anne Marie Waters:
  ‘Links zijn is een geestesziekte.’

  Een paar kenmerken van links:
  alles wat onze cultuur aan waarde heeft voortgebracht wordt belogen of bespot;
  alles van andere culturen is leerzaam of een verrijking;
  anderen zijn van alles altijd de schuld;
  ‘verbeteringen’ en ‘hulp’ moeten altijd op kosten van anderen;
  eigen volk is niet van belang en wordt achter gesteld (denk aan toewijzing woningen);
  bemoeizucht tot in de privélevens;
  beïnvloeding van gedachten van vooral jonge kinderen (scholen);
  regelingen maken die het tegengestelde uitwerken (klimaatdoelen die uiteindelijk de grootste vervuiling opleveren);
  rechtsongelijkheid in ruimste zin des woords
  en zo kan ik nog ruime tijd doorgaan.

  Wat ik al vele jaren rondroep:

  LINKS IS:
  LIEGEN
  ARMOEDE en
  OORLOG.

  Met de opmerking dat links nu ook als in een coupe ‘liberaal’ heeft overgenomen.

  Ziedaar:
  2022.

 5. “Hoe het Westen Poetin dwingt tot een nucleaire eerste aanval”

  Daar ben ik ook heilig van overtuigd, beide partijen zijn té ver gegaan in hun ideologische strijd wijze, kunnen onmogelijk zonder gezichtsverlies op hun schreden terug keren, te veel doden, weggesmeten geld en internationaal bedrog n.m.m.

 6. Ik begrijp de berichtgeving hier niet zo goed, eerst is het Zelensky en Polen die kranen dichtdraaien en vandaag is het blijkbaar Poetin.

 7. Links versus rechts=lepra in laatste fase versus gezond

  En ja, ik verwacht atoomoorlog; waarschijnelijk getriggerd door Polen (met GB) of Roemenie (met FR)

 8. illegale, misdadige vijandelijke bezettingsmacht in Washington D.C.

  Hahaha, wat een wappies zijn jullie. Hoe moeilijk is het om “Moskou” correct te spellen. Het enige misdadige hier is hoe dom jullie volgers zijn. xD Bijna net zo misdadig als front nieuws, hoe jullie een deel van de bevolking dat niet zelf kan nadenken, zo proberen te misleiden. Schaam jullie!

 9. bedenkelijk artikel met enkele conservatieve buzzwords als clickbait. Als mannen vechten… ik zou graag eens zien welk land Israel kan verslaan en 50% van het leger bestaat daar uit vrouwen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in