Hoe het vaccin COVID erger kan maken

7
© Gilbert Mercier (CC BY-NC-ND 2.0)

Er komen steeds meer bewijzen dat Covid-19 vaccins de ziekte bij sommige mensen kunnen verergeren. Het gevaar ontstaat wanneer een gevaccineerde persoon in contact komt met het eigenlijke virus. Antilichamen die als gevolg van de vaccinatie zijn ontwikkeld, kunnen de ziekte verergeren in plaats van bescherming te bieden tegen infectie, bericht conservativewoman.co.uk.

Eerdere waarschuwingen voor dit potentieel dodelijke effect, bekend als antilichaamafhankelijke versterking (ADE), zijn door de fabrikanten gebagatelliseerd of afgedaan als theoretisch. Het verschijnsel is waargenomen bij vaccins tegen andere virussen, maar wordt als zeer zeldzaam beschouwd.

Na onderzoek van gepubliceerd bewijsmateriaal betreffende dit effect zijn twee Amerikaanse deskundigen [1] echter tot de conclusie gekomen dat het “niet-theoretisch en overtuigend” is. De inenting van het vaccin zou een proefpersoon kunnen veranderen van iemand met een milde ziekte “in iemand met een ernstige ziekte, blijvende morbiditeit of zelfs de dood”.

Zij zeggen dat, om te voldoen aan de ethische eis van geïnformeerde toestemming, alle potentiële gevaccineerden, evenals deelnemers aan proeven, specifiek op dit risico moeten worden gewezen.

Inmiddels heeft een internationale groep artsen en wetenschappers een oproep gepubliceerd aan regeringen, regelgevende instanties en ontwikkelaars van vaccins over de hele wereld om massavaccinatieprogramma’s stop te zetten totdat de veiligheidsproblemen, met name ADE, zijn opgelost.

Ze zeggen dat gezien het hoge aantal bijwerkingen er behoefte is aan een beter begrip van de voordelen en risico’s, met name in delen van de gemeenschap die in de meeste klinische onderzoeken werden uitgesloten. Dit waren onder meer ouderen en mensen die eerder waren blootgesteld aan SARS-CoV-2, het virus dat Covid-19 veroorzaakt.

De uitsluiting van de laatstgenoemden, aldus de groep, is bijzonder ongelukkig “omdat daardoor de mogelijkheid werd ontnomen om uiterst relevante informatie te verkrijgen over ADE na de vaccinatie bij mensen die reeds anti-SARS-CoV-2 antilichamen hebben”. Zonder zorgvuldige monitoring zouden gevallen van ADE of soortgelijke immuunpathologie veroorzaakt door het vaccin niet te onderscheiden zijn van ernstige Covid-19.

Hetzelfde kan gelden voor schade veroorzaakt door een toxine, het zogeheten “spike”-eiwit, waarvan de productie in onze lichaamscellen door het vaccin op gang wordt gebracht. Het eiwit is een unieke gevaarlijke eigenschap van het virus, en het doel van het vaccin is het immuunsysteem hierop attent te maken om de infectie te blokkeren.

  Politiestaat: autoriteiten lanceren bewakingsdrones om burgers te bespioneren

Maar geen enkele studie heeft onderzocht hoe lang het toxine na de vaccinatie in ons lichaam blijft worden aangemaakt, aldus de artsen. Het is mogelijk dat de inenting zelf de symptomen veroorzaakt waartegen zij bescherming moet bieden, symptomen die dan ten onrechte worden gediagnosticeerd als “toevallige” gevallen van infectie. Als dat zo is, zullen de werkelijke nadelige gevolgen van de huidige wereldwijde vaccinatiestrategie wellicht nooit worden onderkend, tenzij studies deze kwestie specifiek onderzoeken.

Dit is een buitengewoon ernstige zaak, aangezien overal ter wereld ziekten en sterfgevallen die onmiddellijk na de vaccinatie optreden, regelmatig aan het virus zelf worden toegeschreven. Dit is zelfs het geval geweest bij dramatische stijgingen van het aantal sterfgevallen die samenvielen met vaccinatiecampagnes, zoals afgelopen januari in Gibraltar.

Een huisarts in Texas wees deze maand op het risico van ADE in een getuigenis voor de Senaatscommissie voor staatszaken van Texas. Dr. Ben Edwards zei dat meer dan de helft van de Texanen nu natuurlijke immuniteit tegen het virus heeft, en dat dit “een robuustere immuniteit” oplevert dan het vaccin. Maar twee verschillende studies hebben aangetoond dat “het vaccineren van iemand die al een robuuste immuniteit heeft, het risico op bijwerkingen met een factor 2 tot 3 verhoogt”.

Hij vertelde de commissie dat in de afgelopen vier maanden 4.178 sterfgevallen in verband met het Covid-vaccin waren gemeld aan het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) van de Amerikaanse regering, bijna evenveel als de 4.182 sterfgevallen die in de afgelopen 20 jaar zijn gemeld door alle vaccinaties samen.

Onder de sterfgevallen bevonden zich een 15-jarige jongen in Colorado, twee 16-jarige meisjes in Wisconsin, een 17-jarig meisje in Wisconsin en een 17-jarige jongen in New Hampshire, die voorheen allen gezond waren.

Dr. Edwards wees op studies waaruit blijkt dat slechts een zeer klein percentage van de bijwerkingen de VAERS bereikt en voegde daaraan toe:

“Om de context te schetsen: tijdens de varkensgriepepidemie van 1976 werd het vaccin van de markt gehaald nadat 500 gevallen van verlamming waren geregistreerd, met 53 sterfgevallen tot gevolg.

Ik heb talloze meldingen ontvangen van familieleden van mijn patiënten en goede vrienden van mijn patiënten, dat zij binnen enkele uren tot dagen na ontvangst van het vaccin een beroerte, hartaanval, longembolie, bloedstolsels en plotselinge dood hebben gekregen; en voor zover deze familieleden weten, is geen van deze gevallen door de medische staf in verband gebracht met het vaccin. Dus mijn zorg is dat er inderdaad sprake is van enorme onderrapportage”.

Hij zei dat de inenting niet nodig is bij mensen die immuniteit hebben verworven, hetzij doordat zij de ziekte hebben gehad, hetzij doordat zij aan het virus zijn blootgesteld zonder dat zij symptomen hebben ontwikkeld.

  Heeft COVID Paniek een massapsychose veroorzaakt?

Op de vraag van de voorzitter van de commissie of mensen iets kunnen doen om hun immuunsysteem te versterken, antwoordde Dr. Edwards:

“Absoluut… door goede voeding, hydratatie, lichaamsbeweging, zonlicht, en het allerbelangrijkste, innerlijke rust – niet de geest van angst die naar mijn mening deze natie heeft overwonnen”.

Vorige week uitte de voormalige Covid-19 adviseur van het Witte Huis, Dr. Scott Atlas, een soortgelijke kritiek op het op angst gebaseerde beleid dat, zo zei hij, rationeel en kritisch denken had doen verdwijnen. Lockdowns in de Verenigde Staten en over de hele wereld waren niet alleen een “gruwelijk machtsmisbruik” van volksgezondheidsdeskundigen geweest, maar hadden ook gefaald in het beschermen van ouderen en kwetsbaren. De veroorzaakte schade zou nog tientallen jaren voelbaar zijn.

In een interview met Epoch TV zei Atlas dat hij van mening was dat in de eerste stadia van de pandemie, toen men dacht dat het virus dodelijker zou kunnen zijn dan het geval bleek te zijn, lockdowns op hun plaats waren. Maar een “waanzin” nam de overhand en het doel verschoof geleidelijk van het beschermen van gezondheidszorgfaciliteiten naar het volledig stoppen van Covid-19-gevallen.

“Angst is erg krachtig, en het is echt gebleken hoe krachtig angst is tijdens deze pandemie”, zei hij.

Amerikanen accepteerden de aanvankelijke controlemaatregelen omdat ze dachten dat ze tijdelijk zouden zijn en een kleine prijs moesten betalen om de zaken onder controle te krijgen. Maar slecht leiderschap door “de gezichten van de volksgezondheid” leidde tot aanhoudende lockdowns die de logica tartten, waardoor talloze anderen medische remedies verloren gingen.

  Iedereen heeft dit gemist... Gevaccineerde mensen hebben tot negen keer meer kans op een ziekenhuisopname dan ongevaccineerde mensen.

Kindermishandeling en huiselijk geweld schoten omhoog, sterfgevallen door opioïden en zelfmoorden namen enorm toe, en er was een dramatische stijging van het aantal jongeren dat aan depressies en angst leed. Kinderen werden van school gehouden – ‘opgeofferd’ – uit angst voor volwassenen, ook al liepen de kinderen geen noemenswaardig Covid-risico.

“Ik denk dat veel mensen nog steeds denken dat de lockdowns economische schade berokkenen, maar dat we levens redden. Nee, je vernietigt gezinnen, je vernietigt levens, en je doodt letterlijk mensen. Het is een schande”.

Op angst gebaseerde volksgezondheidsreacties op de Covidcrisis zoals beschreven door Dr. Atlas hebben in veel landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk, onmetelijke schade aangericht. We weten nog steeds niet wat de volledige uitkomsten zijn van deze “waanzinnige” periode, ook niet of de vaccins geschikt zijn voor het beoogde doel.

Sommigen doorstaan de crisis in ieder geval goed. Zoals de Daily Mail zaterdag onthulde, zijn negen leidinggevenden van vier vaccinbedrijven miljardair geworden tijdens de pandemie, met een gezamenlijk nettovermogen van 19,3 miljard dollar. De lijst werd samengesteld door de People’s Vaccine Alliance, een actiegroep waartoe Oxfam, UNAIDS, Global Justice Now en Amnesty International behoren.

En volgens een rapport van januari van Americans for Tax Fairness en het Institute for Policy Studies zagen 651 bestaande miljardairs in de VS, waaronder Bill Gates, Jeff Bezos, Warren Buffett en Elon Musk, hun gezamenlijke vermogen met meer dan 1 biljoen dollar groeien tijdens de eerste negen maanden van Covid-19, zelfs terwijl de minder fortuinlijken te maken kregen met economische ontberingen en honger.

[1] Dr. Timothy Cardozo, hoogleraar biochemie en moleculaire farmacologie, New York University, en Dr. Ronald Veazey, universitair hoofddocent pathologie en laboratoriumgeneeskunde aan de medische faculteit van Tulane University en onderzoekscentrum voor primaten.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Amerikaanse arts: meer mensen na vaccinatie op de spoedopname dan COVID-19 geïnfecteerden

Vorig artikelReiner Fuellmich over Neurenberg 2: “Over 2 à 3 weken beginnen de grote aanklachten”
Volgend artikelWereldgezondheidsorganisatie (WHO) eist wereldwijde bewaking, meer gezag over landen en miljarden aan financiering
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Er schijnen er nog iets van 600 in het ziekenhuis te liggen waarvan met beweerd hier last van te hebben.
  Wel staan er nog iets van 140.000 mensen op de wachtlijst om in het ziekenhuis geholpen te kunnen worden.
  Waarvan er nog vele de eindstreep niet van zullen halen wegens het voorrang geven aan iedereen met een snotneus.

  • Ik zou er toch niet te lichtzinnig over denken.
   Zelf heb ik nu 2x covid gehad.
   Eerste keer in 03-2020, 3 maanden ziek thuis gelegen.
   Nul energie, kon geen trap oplopen niets.
   Laat staan werken.
   Leek of er zak van 50 kg cement op mijn borstkast lag.
   Echt moeite moeten doen om in te ademen.
   Daarna ging ‘t pas langzaam iets beter maar verre van ideaal.
   Iedere keer bij inspanning een terugval alsof ik het weer opgelopen had.

   In feb 21, 20 min met een sniffende collega in auto.
   Vier dagen later, ziek met griepverschijnselen.
   Ik dacht dit kan toch niet wederom corona zijn?
   Test gedaan en jawel hoor.
   Wederom prijs.
   Bij de tweede keer waren de klachten, koorts, neus verstopt, keelpijn, etc. binnen een dikke week weg.
   Niet echter nog steeds de moeheid en nu ook volledig verlies reuk/smaak.

   Dit virus heeft duidelijk een ander effect dan griep of verkoudheid.
   Het verwoest slijmvlies in keel, neus, longen, etc.
   Het dringt door in organen door heel je lichaam.
   Heel vage klachten kreeg ik ervan.
   Hoofdpijn, pijn in tenen, steken in longen, chronisch deels verstopte neus, pijn rond ogen.

   Het is echt gore bagger wat die lui daar in wuhan hebben gemaakt en losgelaten.

   Ik hoop voor jou dat je het niet krijgt.

   Desalniettemin ga ik zeker geen vaccin nemen tegen dit virus.

   • Ik had ook zo iets in december 2019 Alleen geen koorts.
    Verder hetzelfde wat jij beschrijft. En een conditie van een terminale longpatiënt.
    Alle long foto’s waren schoon.
    Na 2-3 weken was het weer weg na een antibiotica kuur en nog wat dingetjes.
    En verder geloof ik er geen moer van, ik zal wel iets als griep gehad hebben.
    Maar dat is nog steeds geen reden om iets van 140.000 man /vrouw op de wachtlijst te laten staan en langzaam thuis te laten afsterven terwijl ze op een behandeling wachten.

    • Maar in december 2019 hadden ze het nog niet over corona.
     Anders was ik nooit de huisartsen post ingekomen of de apotheek.
     Zonder masker, ook daar waren ze toen niet mee bezig.
     En hadden ze mij waarschijnlijk aan de beademing gelegd zonder verdere behandeling waarna ik waarschijnlijk allang zou zijn overleden.
     En de volgende corona patiënt op de lijst was geworden, op naar de volgende.
     Ik heb overigens helemaal niemand verder ziek gemaakt en ze weten het nog steeds niet wat ik nou precies had.

    • En vage klachten had ik zeker.
     Klachten die ik mijn hele leven nog nooit van iemand gehoord had of gelezen.
     Ik heb 1,5 week op een banaan en een bodempje yoghurt geleefd per dag.
     Niets kreeg ik naar binnen, daarna begonnen met soep.
     Of een half uur in een coma toestand naar de vloer staren zonder te beseffen waar ik nou mee bezig was. Heel eng.
     Ik hing dagelijks aan de telefoon met mijn huisarts.

   • Henk, niemand denkt er lichtzinnig over. Maar om voor jouw leed een hele wereld te terroriseren is een misdaad tegen de menselijkheid. Kinderen gaan dood vanwege jouw krankzinnig wereldbeeld.

 2. Erlinde Stephanus werkt als huiskamerassistente in een verpleeghuis met dementerende ouderen. Zij kregen begin dit jaar hun coronaprik. Stephanus had op internet gelezen dat er genocide zou plaatsvinden en deelde deze informatie met haar leidinggevende. Ze kreeg te horen dat men zich aan de richtlijnen van de overheid hield en daarnaast werd haar gevraagd haar mond hierover te houden.

  “Na de eerste prik merkte ik al grote achteruitgang op bij alle bewoners,” verklaarde ze afgelopen weekend bij de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020. “Maar bij de tweede nog meer, en nu viel het zelfs mijn collega’s op. Bewoners die nog enigszins zelfstandig waren, waren nu de weg compleet kwijt.”

  Lees verder………………
  https://www.ninefornews.nl/verpleeghuismedewerker-klapt-uit-de-school-na-de-prikken-zijn-alle-bewoners-achteruit-gehold/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in