Foto: Screenshot Twitter, achtergrond via freepik / wayhomestudio

Ongeveer een maand nadat Minister van Gezondheid Karl Lauterbach in zijn twijfelachtige #KarlText-Format toegaf dat er inderdaad zeer ernstige bijwerkingen van geninjecties zijn, publiceert het Duitse Ministerie van Volksgezondheid ook een waarschuwing op de sociale netwerken: Volgens het rapport krijgt één op de 5.000 mensen te maken met een ernstige bijwerking. Maar zelfs volgens de Duitse gezondheidsautoriteit PEI is dit een onjuiste bewering en duidelijk onderschat, schrijft Report24.news.

Als ernstige bijwerkingen worden over het algemeen beschouwd: bijwerkingen die levensbedreigend zijn, een klinische behandeling vereisen of tot blijvende gevolgschade leiden. Het Ministerie van Volksgezondheid baseert zijn verslag blijkbaar op de veronderstellingen van het Paul Ehrlich Instituut – maar alleen blijkbaar. In zijn veiligheidsrapporten schrijft het PEI over 0,2 rapporten van ernstige reacties per 1.000 vaccindoses. Veel gevaccineerden zijn al drie of vier keer gevaccineerd.

Volgens het vaccinatiedashboard zijn in Duitsland 64,7 miljoen mensen minstens één keer gevaccineerd; het ministerie geeft dus op zijn minst toe dat er in Duitsland bijna 13.000 ernstige bijwerkingen moeten zijn geweest. In Duitsland zijn echter al 183,5 miljoen doses gevaccineerd – wat betekent dat er in werkelijkheid, volgens de gegevens van PEI, al bijna 37.000 ernstige bijwerkingen van de vaccinatie zijn geweest.

Bovendien wordt het Paul Ehrlich Instituut beschuldigd van massale onderrapportage. Een onderzoeker van Charité, die, zoals te verwachten was, evenzeer om zijn onderzoek werd verscheurd als het voormalige hoofd van BKK-ProVita, Andreas Schöfbeck, had een percentage ernstige bijwerkingen berekend van 0,8 procent, in plaats van de 0,02 procent die door het PEI gepostuleerd was. Volgens de berekeningen van het ministerie zou dit betekenen dat meer dan 517.000 gevaccineerden sinds het begin van de vaccinatie ernstige bijwerkingen hebben ondervonden. Berekend op basis van de vaccindoses zou het aantal ernstige bijwerkingen zelfs oplopen tot een schrikbarende 1,47 miljoen!

  Gevallen van alopecia (haaruitval) exploderen na COVID-19 vaccins

De algemene bewering van het PEI dat er geen onderrapportage van bijwerkingen is, houdt geen stand bij kritisch onderzoek. Zeer onlangs bleek uit gegevens van de vereniging van artsen van de wettelijke ziekteverzekering (KBV) dat er in Duitsland bijna 2,5 miljoen gevallen van bijwerkingen na vaccinatie waren, die volgens de getroffenen op zijn minst erg genoeg waren om een arts te raadplegen. De meldingsfrequentie? Slechts 10 procent van deze gevallen werd in het meldingssysteem van het PEI ingevoerd.

De burgers tonen weinig begrip voor deze bekendmaking, niet in de laatste plaats vanwege de toevallige of opzettelijke verkeerde berichtgeving door het ministerie. Anderhalf jaar van strenge ontkenning van de bijwerkingen – niet in de laatste plaats door minister van Volksgezondheid Karl Lauterbach – kan op deze manier op geen enkele manier uitgewist worden. Niet in de laatste plaats omdat er tot op de dag van vandaag geen belangstelling is voor het corrigeren van de onderrapportage van bijwerkingen van vaccinaties.

Klopt. En bovendien gaat het erom waarom een minderheid van de samenleving geen vaccinatie zonder bijwerkingen wil, ook al is die gratis en kan die hun leven en dat van vele anderen redden. Ik ben dus pessimistisch over vrijwillige opoffering voor klimaatbescherming

Prof. Stefan Rahmstorf 🌏🇺🇦
@rahmstorf
– 13 aug. 2021
Zou het kunnen dat de verkiezingscampagne gewoon neerkomt op de alternatieven “red de currywurst” of “red de wereld”?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De laatste dagen van de Covid SekteledenVolg Frontnieuws op Telegram

  Wat alle westerlingen moeten leren van Canada's hardhandig optreden tegen de vrijheid

Lees meer over:

Vorig artikelDe Grote Reset Fase 2, “The Hunger Games”
Volgend artikelPoetin verzekert vernietiging van “Westerse Globalistische Elite” (Video)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Lachen. Het wordt met de dag gekker. Weten ze niet meer op welk paard ze moeten wedden?

  https://www.bd.nl/binnenland/vaste-gast-ton-overlijdt-op-strandbed-scheveningen-heftig-om-te-zien-het-gebeurde-opeens~a0c02dc8/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.qwant.com%2F

  Zgn ‘heat shock’ proteines.

  Mensen sterven niet zomaar aan de ‘hitte’. Dat komt omdat er heat shock proteines meegeproduceerd worden in de spike eiwitten fabriek in je lichaam. Die komen door hitte of stress in actie en de spikes worden massaal aangemaakt. Uiteindelijk valt je hart uit. De uiteindelijke bedoeling is om mensen uit te kunnen zetten met éen drup op de knop van eoa hardware dat een bepaalde stress of hitte afgeeft.

  Hier op het platteland draaiden de ambulances ook op volle toeren de afgelopen dagen. Opvallend.

  • Is het nou geen leuk plaatje met al die doden op ik kan er uren van genieten jammer dat wij niet kunnen zien met wat voor een pijn zij sterven vind ik jammer zijn er soms mensen die daar wel beelden van hebben zet ze op twitter, gezellig.

  • (Tegen de muur graag met die Nazi, en dat is nog te goed voor hem.
   Geen genade.)

   100% mee eens, weg met deze terroristen !!

  • Jantien, zo eens met jouw woorden,mogen het er MEER zijn , van HOOG tot laag , die hier aan meegewerkt hebben, bedenkers, makers , uitvoerders , dus SORRY, de prikken zetters, NOG STEEDS, óók erbij, laat de BURGERS WW bepalen

  • Niet tegen mijn muur ik wil dat vuil gift niet tegen mijn muur daar kan je ziek van worden gewoon afschieten is mijn mening en dan in beton gieten en naar de bodem van de zee laten zinken.

 2. Terwijl er tot op heden nog geen enkel deugdelijk bewijs gevonden is dat het zgn. “vaccin” ook maar enigszins werkzaam zou zijn … Wel verrassend veel studies betreffende een negatieve werkzaamheid.

 3. Vws heeft nu € 30.000 boetes aan artsen opgelegd die levensreddende medicijnen zoals Ivermectine hebben voorgeschreven. 99% genezen maar dat is strafbaar.

  • Logisch.Ik zal dat even uitleggen.
   Ivermectine is veilig en het werkt goed.

   Nou, de “vaccins’ die geen vaccin zijn, zijn experimenteel, en werden toegelaten omdat er een werkende gewone medicijnen zouden zijn.
   Zonder testen dus.

   Zouden ze toegeven dat ivermectine werkt, dan moeten de vaccins eerst getest worden–duurt vele jaren, en dat is milliarden verlies.

 4. lol @Paul Ehrlich Instituut, Ehrlich als in Eerlijk 🙂 trust us, nothing to see here (mind-tricks)

  Trouwens die tweet is al verwijderd van twitter, was dus iets waar waarheid in zat en waar velen wakker van zouden kunnen worden?
  Of was idd ge-factchect als onwaar, immers het zijn er veel meer dan dat getal die 1 op 5.000 of wellicht was het 1 op 4.896 duizend en dus ja, dan klopt dat bericht niet… (sarcasme)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in