© Aaron Sousa op Unsplash

Ondanks de veiligheidsgaranties van de gezondheidsautoriteiten zijn er vragen over de langetermijneffecten van COVID-19-injecties. De spike-eiwitten uit de inentingen kunnen na de injectie in het lichaam circuleren en cellen, weefsels en organen beschadigen. “Het spike-eiwit is een dodelijk eiwit,” zegt dr. Peter McCullough, internist, cardioloog en opgeleid epidemioloog.

Uit experimentele studies en waarnemingen blijkt dat de menselijke immuunreactie op COVID-19 vaccinatie heel anders is dan de reactie die op gang komt door blootstelling aan SARS-CoV-2, en dat mensen die COVID-19 vaccinaties hebben gekregen schade aan hun aangeboren immuunsysteem kunnen hebben die resulteert in een vorm van vaccine-acquired immunodeficiency syndrome (VAIDS) als gevolg van een stoornis in de interferonsignalering, schrijft Dr. Joseph Mercola.

Bovendien ervaren sommige personen die een COVID-19 vaccinatie hebben gekregen een aantal slopende symptomen die lijken op die van het COVID-19 langetermijnsyndroom, zoals hoofdpijn, vermoeidheid, cognitieve stoornissen, gewrichtspijn en pijn op de borst, waarschijnlijk ten gevolge van de activering van monocyten door het spike-eiwit uit het vaccin.

Bij sommigen treden de negatieve effecten van de injectie echter snel op en leiden ze tot levensveranderende stoornissen. Hieronder staan 10 krachtige voorbeelden, variërend van sterfgevallen tot levens die verwoest zijn door onlogische quarantainevoorschriften, die de absurditeit van de COVID-19 tirannie illustreren.

Dit zijn echte mensen met echte verhalen, en hoe meer mensen ze zien, des te meer bewustzijn kan er groeien om de overlevenden de hulp en medische zorg te geven die zij verdienen – en tegelijk anderen te waarschuwen voor de mogelijk dodelijke gevolgen van COVID-19 injecties.

Als u deze verhalen nuttig en motiverend vindt, moedig ik u aan onze blog breaking news op onze website te bezoeken, want daar werden de volgende verhalen oorspronkelijk gepubliceerd. De blogberichten blijven ononderbroken staan en worden niet na 48 uur verwijderd.

10 mensen wier leven veranderde na de COVID-19 injecties

 • Jim Ashby – Weer leren lopen

Ashby werd gedwongen om vóór 3 december 2021 een COVID-19 prik te nemen, anders zou zijn werkgever hem als “vrijwillig ontslagen” beschouwen. Acht dagen nadat hij met Pfizer was ingeënt, kreeg hij een zware hemorragische beroerte.

Hij is sinds oktober 2021 in revalidatie en lijdt aan een volledige verlamming van de linkerzijde van zijn lichaam. Hij heeft nog een lange weg naar herstel voor de boeg en kan zijn linkerarm nog steeds niet voelen, gebruiken of lopen zonder hulp. Zijn revalidatie is ondraaglijk pijnlijk, zegt hij, en hij is tot zes uur per dag bezig om opnieuw te leren lopen.

Erger nog, zijn werkgever wil de kosten van de behandeling van de beroerte niet dekken. “Mijn leven is totaal veranderd door het vaccinmandaat … mijn oude leven is dood,” zegt hij, “en ik ben mijn nieuwe leven begonnen als verlamde.”

 • Ineenstortende en stervende sporters

Gezonde sporters over de hele wereld sterven aan hartaanvallen en beroerten. De aantallen rijzen de pan uit, en ook de atleten krijgen te maken met neurologische problemen. Wat is er in de laatste zes maanden tot een jaar veranderd? Is er een gemeenschappelijk kenmerk veranderd dat al deze atleten met elkaar verbindt? Zij zijn allemaal ingeënt met COVID-19. Onder hen:

 • Abou Ali, 22-jarige voetballer die op 11 september 2021 in Denemarken een hartstilstand kreeg.
 • Caddy Alberto Olguin, die op de golfbaan in elkaar zakte en op 9 oktober 2021 aan een hartaanval overleed.
 • De Venezolaanse marathonkampioene Alexaida Guedez, 30, is op 22 augustus 2021 aan een hartaanval overleden tijdens een wedstrijd over 5.000 meter.
 • Andrea Astolfi, 45, sportdirecteur van Calcio Orsago in Italië, is op 11 september 2021 aan een hartaanval overleden, nadat hij van een training was teruggekeerd.
 • Ava Azzopardi, 14, zakte op 15 oktober 2021 op een voetbalveld in de VS in elkaar en kreeg een hartstilstand; zij moest in een geïnduceerde coma worden gelegd om te overleven.
 • Dr. Neil Singh Dhalla, overleden aan myocarditis
  Slovenië schorst Janssen COVID-19 vaccin na de dood van de 20-jarige Katja Jagodic, vader spreekt zich uit

Dr. Neil Singh Dhalla viel in slaap vier dagen na een COVID-19 booster-prik – en stierf aan een hartaanval. De autopsie bracht myocarditis aan het licht – een ontsteking van de hartspier die een erkende bijwerking is van mRNA COVID-19 vaccinatie. De CEO van een grote kliniek was pas 48 jaar oud en had nog nooit in zijn leven hartproblemen gehad.

 • Faith Ranson, 16-jarige die geplaagd wordt door toevallen en tics

Een gelukkig, gezond 16-jarig meisje in Australië dat de COVID-19 prik van Pfizer kreeg, lijdt nu aan krampen, aanhoudende misselijkheid en zichtbare tics. De problemen begonnen drie dagen na haar tweede vaccinatie en zijn al maanden aan de gang. Gezondheidsfunctionarissen hebben zelfs toegegeven dat Faith ongetwijfeld een vertraagde reactie heeft gehad op de tweede vaccinatie van Pfizer en last heeft van de bijwerkingen van de vaccinatie. Haar verhaal haalde zelfs het grote nieuws.

 • Verpleegster met COVID krijgt te horen dat ze weer aan het werk moet

In deze video legt een “drievoudig gevaccineerde” verpleegster uit New York uit hoe zij positief testte op COVID-19 en van haar werkgever te horen kreeg dat zij weer aan het werk mocht, hoewel zij nog geen vijf dagen in quarantaine had gezeten – tegen de aanbevelingen van de CDC in.

Omdat zij asymptomatisch was, mocht zij weer in de gezondheidssector gaan werken, maar moest zij in alle andere aspecten van haar leven in quarantaine blijven. Kortom, zij kan naar haar werk gaan om patiënten te verzorgen, ook al is zij positief voor COVID-19, maar zij kan niet naar een supermarkt of benzinestation gaan. En niet te vergeten dat haar kinderen al 10 dagen in quarantaine zitten, maar dat zij over minder dan vijf dagen weer aan het werk zou moeten kunnen.

 • Beroerte-achtige verschijnselen bij een gezonde vrouw

De klachten over neurologische problemen en beroerte-achtige reacties blijven toenemen. Onmiddellijk nadat zij de COVID-19 injectie van AstraZeneca had gekregen, kreeg deze voorheen gezonde vrouw hoofdpijn en duizeligheid en viel zij “een paar keer” flauw.

  Geen wonder dat China geen mRNA prikken gebruikt

Binnen enkele dagen kreeg zij een gevoelloosheid die zo hevig was dat zij niet meer kon opstaan. Acht dagen later ligt zij in het ziekenhuis omdat zij geen gevoel meer heeft in haar linkerarm, haar linkerbeen en haar gezicht. Zij verklaart dat er binnen één weekend 19 vrouwen op haar afdeling waren opgenomen met dezelfde symptomen.

 • Twee tienerjongens sterven in hun slaap aan myocarditis

Epidemiologen hebben bevestigd dat twee tienerjongens uit verschillende staten van de VS in hun slaap gestorven zijn aan myocarditis, dagen nadat zij de prik van Pfizer hadden gekregen. Beiden hadden een tweede dosis van het vaccin gekregen, en McCullough zei dat volgens hem de inentingen tot de dood van de tieners hebben geleid. Een studie die de autopsieresultaten onderzocht, meldde dat de “myocarditis” die bij de dood van de jongens beschreven werd, “geen typische myocarditis-pathologie” was:

De myocardschade die in deze harten na vaccinatie gezien wordt, verschilt van typische myocarditis en lijkt het meest op catecholaminemedieerde (toxische) stresscardiomyopathie. Erkennen dat deze gevallen verschillen van typische myocarditis en dat de cytokinestorm een bekende terugkoppelingslus met catecholamines heeft, kan helpen bij de vroege opsporing en behandeling.

 • 59-jarige vrouw sterft uren na vaccinatie

Een 59-jarige gezondheidswerkster in het Verenigd Koninkrijk heeft de COVID-19 vaccinatie laten toedienen en is een paar uur later overleden. In de video legt haar kennis uit: “Ik weet dat er verschillende slachtoffers zullen vallen met het vaccin – maar er wordt gedreigd dat mensen hun baan verliezen als ze zich niet laten vaccineren … U hebt het recht om dat risico te nemen, maar u moet ook het recht hebben om het te weigeren – zonder dat uw baan of uw vrijheid van toegang of vrijheid van discriminatie in gevaar komt.”

 • Vaccin voorstander wordt bijna blind

De man in deze video beschrijft zichzelf als een “gelovige in de wetenschap” en een “voorstander van vaccins”, maar dat heeft hem niet behoed voor de negatieve gevolgen van vaccinatie. Vijf dagen na zijn eerste COVID-19 vaccinatie van Pfizer, begon hij wazig te zien in zijn linkeroog. Binnen drie dagen had hij 60% van zijn gezichtsvermogen in dat oog verloren.

Na verscheidene medische onderzoeken stelden artsen, optometristen en netvliesspecialisten vast dat hij centrale sereuze retinopathie (CSR) had, waarbij een adertje was gescheurd, waardoor zich vloeistof onder het netvlies verzamelde, wat netvliesloslating en gedeeltelijke blindheid tot gevolg had.

Er zijn ook andere gevallen van CSR gemeld na COVID-19 vaccinaties, zegt hij, en in een case report dat gepubliceerd is in het American Journal of Ophthalmology staat: Acuut CSR kan in de tijd geassocieerd worden met mRNA-Covid-19 immunisatie. De arts van de man zei hem dat het risico van verdere COVID-19 vaccinaties groter was dan het mogelijke voordeel voor hem, en probeerde hem te helpen een officiële vrijstelling voor verdere vaccinaties te krijgen, maar dat werd hem geweigerd. Hij legt uit:

  Piloot slaat alarm over vaccinbijwerkingen: "Dit moet stoppen"

Men heeft mij mijn mensenrechten als burger ontnomen… Ik heb de laatste maanden zo vaak geprobeerd al mijn krachten te verzamelen om mijn tweede dosis te halen, om mij aan de wet te houden.

Maar het feit dat er volgens de wetenschap een meer dan gemiddelde kans bestaat dat ik nog meer van mijn gezichtsvermogen zal verliezen, heeft mij tot angstaanvallen, nachtmerries en invaliderende depressies gedreven … Dit is een rechtstreekse schending van mijn grondwettelijke rechten als burger en als mens.

 • Jonge vrouw krijgt toevallen en sterft bijna

Aan het begin van haar verhaal benadrukt zij dat zij NIET tegen vaccinaties is of voor samenzweringstheorieën. De jonge vrouw beschrijft wat haar overkwam nadat zij een vaccinatie tegen Moderna COVID-19 had gekregen, die zij besloot te nemen zodat zij en haar man met een paar vrienden mee konden op een cruise.

De dag na de opname voelde zij zich “vreemd”, ijlend en “vervreemd van zichzelf”, zegt zij. Kort daarna viel zij flauw in de badkamer, en toen haar man haar probeerde te reanimeren, begon zij te stuiptrekken. Tussen het moment dat haar man 911 belde en het moment dat de ambulance haar naar het ziekenhuis bracht, had zij drie toevallen.

Zij werd geïntubeerd en had andere ernstige gevolgen, zegt zij. Zij bracht verscheidene dagen in het ziekenhuis door en neemt nu medicijnen voor de toevallen, terwijl zij leeft met de voortdurende angst voor haar bijna-doodervaring, die volgens haar veroorzaakt werd door de injectie. “Ga erop uit en doe uw onderzoek, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen,” zegt zij. Want u wilt niet iets in uw lichaam stoppen dat u mogelijk schade kan toebrengen.

Laat uw stem horen

Als u of iemand in uw naaste omgeving schade heeft ondervonden van een COVID-19 vaccinatie, zal ik u helpen uw getuigenis te delen. Vaccinatiemandaten hebben geleid tot letsel, verwoesting en dood – terwijl de hersenspoelende campagne “laat u nu vaccineren” gebruikt wordt om te verdelen en te veroveren. Er is maar één vonk nodig om een vuur te ontsteken. Er is een revolutie op komst – een revolutie voor de vrijheid om een leven te leiden zonder medische voorschriften of dictators die de lakens uitdelen.

Deel uw verhaal en moedig anderen die u kent en die een verhaal hebben aan om dat van hen te delen. Het is voor u en uw gezin nog nooit zo belangrijk geweest als nu om uw gezondheid in eigen hand te nemen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Angstaanjagende officiële Canadese regeringsgegevens: Drievoudig gevaccineerden hebben AIDS ontwikkeld en hebben nu 5x meer kans om aan Covid-19 te sterven dan ongevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelInvloedrijke Russische filosoof Alexander Dugin zegt dat Rusland met de oorlog in Oekraïne strijdt tegen “mondiale liberale elites”
Volgend artikelHet Westen gebruikt de voedselschaarste als wapen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Op realnotrare.com staan ook vele verhalen…

  Maar waar staan toch de namen van die werkgevers die hun werknemers eisen de gifspuit te nemen??? Die namen moeten er eens komen, want bij hun begint het.

  En inderdaad, fuck Trump met zijn Operation Warpspeed (genocide at warpspeed??) Fuck Jared Kushner. Fuck die hele glibberige AIPAC bende die de VS als wapen voor de globalisten ziopaten bende laat dienen. Biden is net zo. De NAVO is net zo.

  Gooi die namen van de AIPAC dienaars er toch eens uit!

 2. “I would say” zegt dat domme bourgeois wijf in de Faith Ransom video, in haar keurige verpakking en kapsel en parelkettinkje, over het risico van covid groter dan het risico van de kleine bijwerkingen van de gifspuit. Dus ze baseert het op haar eigen opinie??? Wat een dom teringwijf. En dit soort rotmensen bepalen het bestaan van anderen. Maar ja, die anderen doen er ook zelf aan mee… wat ik bedoel te zeggen, is dat er gewoon zoveel bullshit rondloopt op twee benen, of het nou de gekkies zelf zijn, of de gekkies die de andere gekkies aansporen. Het zou verboden moeten zijn. Is er geen God die dit soort waanzin verbiedt in zijn domein…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in