Idioten zijn er in alle soorten en maten en mensen alleen op hun uiterlijk beoordelen kan misleidend zijn. Sommige idioten zijn modebewust, anderen niet. Sommige idioten zien er vriendelijk uit, andere niet. Soms blijkt de persoon die je het minst van idiotie verdenkt, de grootste idioot van allemaal te zijn, schrijft Mike Stone.

In het huidige Amerika kun je beweren dat iedereen die een gezichtsluier draagt een idioot is, en ik zou het niet met je oneens zijn. Hoewel, ik stel voor dat er uitzonderingen worden gemaakt voor kinderen, tieners, en zelfs die in hun vroege-midden twintiger jaren. Zij zijn bedrogen en voorgelogen door hun ouders en hun leraren en velen van hen weten eerlijk gezegd niet beter. Zeker iedereen die ouder is dan dertig en een gezichtsluier draagt, heeft het etiket idioot verdiend.

Je zou ook kunnen beweren dat iedereen die de spuit neemt een idioot is. Nogmaals, ik zou je niet tegenspreken, maar je vragen dezelfde leeftijdsgrenzen te hanteren en een paar zeldzame uitzonderingen toe te staan. Een goede vriend van mij nam de prik om zijn huwelijk te redden. Hij wist hoe het zat, maar besloot dat de risico’s gecompenseerd werden door het alternatief (zijn huwelijk verliezen).

Wetende wat we weten over de gevaren van de huidige vaccins, zou ik nogmaals willen zeggen dat iedereen boven de dertig – zeldzame uitzonderingen daargelaten, zoals hierboven opgemerkt – die zich onderwerpt aan de prik duidelijk een idioot is.

Hoe kun je anders een idioot herkennen? Idioten zijn televisiekijkers. Big time televisiekijkers. Hun favoriete programma’s zijn soaps, spelshows, sport, talentenjachten, sitcoms, en CNN News.

  3.964 DODEN 162.610 Letsels: Europese database van bijwerkingen van COVID-19 "vaccins"

De mening van een idioot over welk onderwerp dan ook is vaak een woord-voor-woord herhaling van de laatste televisienieuwsshow die ze bekeken hebben. Als je hun mening vraagt over iets dat nog niet op televisie is geweest, zul je waarschijnlijk een fluoride blik tegemoet zien. Ze zullen er geen mening over hebben, omdat niemand hen verteld heeft wat ze moeten denken.

Televisie is voor een idioot een mentale reddingsboei. Haal hun televisie weg voor een week en ze zouden niet weten wat te denken over iets. Ze zouden spartelen als een gestrande walvis en ontwenningsverschijnselen krijgen. Als je iemand kent die meer dan een uur per week televisie kijkt, dan is die persoon hoogstwaarschijnlijk een idioot.

Idioten bevinden zich in twee uitersten als het op opleiding aankomt. Ze zijn ofwel ongeschoold zonder een diploma van de middelbare school, ofwel hooggeschoold met een universiteitsdiploma. De eerste groep bestaat uit bijstand moeders, niet-werkende mannen, en in het algemeen iedereen die afhankelijk is van de overheidssteun om te overleven, terwijl de laatste groep meestal witteboordenprofessionals zijn.

Omdat ze tot deze twee uitersten behoren, worden idioten het vaakst aangetroffen in de volgende beroepen: journalistiek – zowel in de geschreven pers als in de omroep, onderwijs, academische wereld, verpleging, geneeskunde, bedrijfsmanagement en -administratie, onderwijsadministratie, de amusementsindustrie, en werken voor de overheid. Als u iemand kent die in deze sectoren werkt, dan is die persoon hoogstwaarschijnlijk een idioot.

Idioten hebben de neiging om Democraat te stemmen. Niet dat degenen die niet Democratisch stemmen veel slimmer zijn – er zijn genoeg idioten in dat kamp ook. Maar over het algemeen zijn degenen die niet Democratisch stemmen slim genoeg om de economische verwoesting te zien die het gevolg is van het linkse economische beleid. Zij zien dakloze tenten en kartonnen schuilplaatsen in de straten van elke stad in het land. Ze zien bedrijven die gedwongen worden te sluiten en stijgende voedsel- en benzineprijzen, en ze zijn slim genoeg om twee-en-twee bij elkaar op te tellen.

  Miljoenen mensen die volledig voor COVID gevaccineerd zijn, lijden nu aan ondraaglijke ziekten

Idioten zien hetzelfde, maar schudden het van zich af. Ze missen de hersencellen om het verband te begrijpen tussen links regeringsbeleid en economische ineenstorting. Zolang zij hun deel krijgen, trekken zij zich niets aan van de economische toestand van het land of van de schade die anderen lijden. Wat leidt tot het volgende punt.

Idioten zijn egocentrisch en geven alleen om zichzelf. Zij stemmen voor hun eigenbelang, ongeacht de negatieve gevolgen die dat belang voor anderen heeft. Zij handelen, vaak op hysterische wijze, om hun eigen egoïstische grillen te bevredigen.

Wees getuige van de extreme vijandigheid die idioten aan de dag leggen tegenover degenen die het bedrog van het virus begrijpen en weigeren eraan deel te nemen. Zie de angst en regelrechte terreur die idioten ervaren wanneer ze geconfronteerd worden met feiten, bewijs en realiteit die afwijkt van wat zij geprogrammeerd zijn om te geloven.

Idioten hebben een blind geloof in autoriteit, maar bijna allemaal zijn ze niet gelovig. De weinigen die niet ongelovig zijn, zijn wat ik noem KINA’s. Katholieken in Naam Alleen. Zij zijn gehersenspoeld om de valse kerk van Vaticaan II en zijn reeks goddeloze antipausen te aanvaarden. Ze noemen zichzelf christelijk, maar hun daden zijn duidelijk anti-christelijk.

Er is maar zoveel wat je kunt doen met de idioten in je leven. Ik heb ontdekt dat de beste aanpak is om zo weinig mogelijk met hen te maken te hebben. Dat kan moeilijk zijn, omdat de overgrote meerderheid van de mensen tegenwoordig op de een of andere manier idioten zijn. Ouders moeten uiterst waakzaam zijn om hun kinderen niet te laten hersenspoelen, corrumperen of beïnvloeden door idioten, op welke manier dan ook. Dat betekent bijna zeker dat ze thuis les moeten krijgen.

  'Superverkoudheid', 'zware griep', 'ADE' OF 'auto-immuniteit' - Wat hebben vooral gevaccineerden deze winter echt te vrezen?

Vroeger had ik medelijden met idioten en af en toe heb ik dat nog steeds. Maar het zijn bijna altijd de jongere mensen die mijn sympathie verdienen. Als ik zie hoe kinderen en tieners gedwongen worden maskers te dragen en weten dat zij zeer binnenkort gedwongen zullen worden zich aan het beest te onderwerpen door de prik te nemen, breekt dat mijn hart. Ik wou dat ik ze kon helpen, maar er is maar zoveel wat ik kan doen. Vooral als hun ouders idioten zijn.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Benen van vrouw barsten uit in bloedblaren na AstraZeneca-injectie – vreesde dat haar ledematen geamputeerd moesten wordenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelEl Salvador, Guatemala en Bolivia bieden hun burgers COVID-19 medicijnkits aan – met onder meer Ivermectine
Volgend artikelWorden we de dood ingejaagd?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Hoewel ik het gedeeltelijk eens ben met deze auteur vind in dit artikel toch ruk. Idioten zijn er overal en van alle tijden. Je kunt idioten er niet simpel uitpikken omdat het coronaTime is. Daarvoor waren er ook idioten. De wereld mag ook idioten hebben omdat het bij een samenleving hoort.

  Deze auteur heeft op z’n minst 2 idioten over het hoofd gezien. Terwijl deze personen tegen de Corona maatregelen zijn.

  Ikzelf en hijzelf.

  • @Ras,
   Je maakt een denk fout, want een persoon is een entiteit en geen mens. Mensen kunnen handelen, bewegen en die leven. Personen is een fictieve weergave van een mens, deze wordt gecreëerd door de staat om jou de illusie te geven, dat jij die natuurlijke persoon bent. Zodat de staat jouw kan toe-eigenen als eigendom. Daarom moet ieder persoon belasting betalen en voor elke privileges geld betalen. Terwijl de mens vrij is en geen belasting verschuldigd is aan de staat. De staat handelt in dit geval als een criminele organisatie, die met maffia praktijken hun bedrijf runnen. Dus wie is er nu een idioot?

 2. Laat deze uitsprak van Einstein ( Je weet wel toch ?) eens tot je doordringen : “Er zijn twee dingen oneindig ,het heelal en de menselijke domheid, maar van het heelal ben ik het nog niet helemaal zeker. “

 3. De auteur, en bij uitbreiding alle lezers van “frontnieuws” moeten “la psychologie des foules” van Gustave Le Bon maar eens lezen, vertaald naar het Engels;”The psychologie of crowds.”
  Het boek werd geschreven eind 19de eeuw, en hoewel het vaak verwijst naar de toen geldende tijdsgeest, geeft het enorm verhelderende inzichten in groeps-psychologie, en waarom mensen “in groep” het intelligentie-niveau van het meest onintelligente groepslid aannemen. Het verklaart waarom intelligente mensen zo idioot lijken in groep, maar als je ze 1 op 1 kan aanspreken, vaak redelijk gemakkelijk van hun eigen idiotie kunnen teruggebracht worden.
  Er zijn natuurlijk ook gewoon idioten, die niet meer hersenkracht hebben dan slaafs uit te voeren wat hen opgelegd wordt.

 4. Een natte muilkorf staat gelijk aan wake-boarden.
  Wake-boarden is `n martel techniek, doe je dit vrijwillig!?
  Dan mag je zo iemand gerust dom noemen.

 5. Het beest aanbidden is niet de prik hoor dat wordt een quantom dot waarschijnlijk waar alles op komt en in je rechterhand of voorhoofd komt en dan pas kan je zonder niet meer eten of werken en zal je moeten volhouden tot het einde die 7 jaar duurt. Of je zorgt dat je gered wordt door geloof in wat Jezus heeft gedaan wetende dat je een zondaar bent op weg naar de hel.

 6. De paradox is dat hoe dommer je bent, hoe wijzer je zelf denkt te wezen. Terwijl hoe meer je geleerd hebt, dat je er achter komt dat je amper iets weet in de wereld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in