Het is vreemd dat de mogelijkheid van een vroegtijdige behandeling van de covid infectieziekte altijd wordt betwist en bestreden. Maar steeds meer landen verbreken het protocol. De afgelopen weken hebben de Salvadoranen thuis een blauwe doos ontvangen met het opschrift “Poliklinische behandeling voor COVID-19”, als onderdeel van een gezondheidsstrategie van de regering om zorg te dragen voor mensen die bellen om symptomen in verband met het nieuwe coronavirus te melden, bericht Tkp.at.

Iedere burger in El Salvador (Midden-Amerika) zal van de regering gratis een “anti-COVID-19 medicijnkit” krijgen met, indien nodig, de volgende producten.

De medicijnkit bevat:

Paracetamol (anti-inflammatoire).
Acetylsalicylzuur (ontstekingsremmend)
Loratadine (antihistamine)
Ivermectine (tegen aantasting door parasieten)
Azitromycine (antibioticum)
Vitamine C (500mg)
Vitamine D (2000 IE)
Zink (50mg)
Elektrolyten (mineralen)

Guatemala en Bolivia voeren dit programma nu ook uit. Dit gaat in de goede richting – zo ziet het eruit wanneer regeringen werkelijk geïnteresseerd zijn in het vinden van een oplossing en het beschermen van de bevolking.

Dezelfde maatregel en geneesmiddelen zijn reeds toegepast in buurland Guatemala, en vanaf dit weekend volgt Bolivia dit voorbeeld door 100.000 kits uit te delen aan de huishoudens van COVID-19 verdachten die in La Paz wonen. Er zijn echter artsen die waarschuwen voor de risico’s van deze gezondheidsbeslissing.

In Peru heeft de Seguro Social de Salud (EsSalud) eind juli de distributie aangekondigd van kits met Azithromycine, Ivermectine en Paracetamol aan patiënten bij wie het coronavirus in de eerstelijnsgezondheidszorg is vastgesteld en die niet in het ziekenhuis hoeven te worden opgenomen. De gezondheid van de geïnfecteerd personen wordt om de 6, 12 of 24 uur gecontroleerd om complicaties van de ziekte te voorkomen.

  Dr. Coleman: Dokters willen meer geld om mensen te doden met COVID-19 prikken

Ivermectine maakt deel uit van de behandeling die in Peru is goedgekeurd voor patiënten met milde en risicovolle symptomen, d.w.z. patiënten met morbide obesitas, diabetes, hypertensie en zwangere vrouwen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

IVERMECTINE DOSSIER

George Soros geeft toe dat hij profiteerde van nazi-oorlogsmisdaden en voelt zich niet schuldigVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet ontkrachten van de bewering dat we “de gevaccineerden moeten beschermen tegen de ongevaccineerden”
Volgend artikelHoe herken je een idioot
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Kijk, de armere landen geven zelfs aan hun bevolking medicijnkits met ivermectine, in Europa doen ze dat niet, omdat zij betaald krijgen, waar is het spreekwoord paardenmiddel, je word er misschien beroerd van maar het helpt wel, spreekwoorden hebben dan toch een grote waarheid in pacht, zo eenvoudig is het, mensen moeten niet ver gaan zoeken voor de waarheid, ze ligt voor je, in India is een gebied van 260 miljoen mensen covid vrij verklaard, daar zijn de leefomstandigheden vele malen slechter dan in Europa, daar kunnen ze het wel en doen ze het wel, daar kunnen die onbekwaamheden, ministers en ander gespuis beter eens lessen uit trekken, volgens mij zijn ze daar te dom voor, hele bevolkingen gaan bedriegen met iets wat er niet is, door gehoorzaam te zijn aan zo een regime, ga je uiteindelijk zien dat je niet kan winnen,
  want de gehoorzamen worden als een zak vuil op de hoop gegooid, omdat ze gehoorzaam zijn, de overheden straffen iedereen, uiteindelijk zijn ze zichzelf aan het straffen, ze zullen worden uitgespuugd worden door de satanisten, ook het volk zal ze uitspuwen, het is wat ze verdienen.

 2. Mijn vrouw had symptomen, al 3 weken lang. We zijn beiden ongeprikt, zij is behoorlijk gevoelig voor griep en verkoudheid, altijd al geweest.
  Via het nieuwe netwerk van artsen en verplegers tegen de prikken hier in de VS ivermectine voorgeschreven gekregen. Op dag 2 al een enorme verbetering. Eind van dag 3 feitelijk al beter. Uiteraard de kuur afmaken, maar het toont aan dat die prikken absoluut niet nodig zijn.

 3. Helemaal super top.
  Ik heb even het antirook middel champix genomen , 4 dagen, gestopt omdat ik me er zeer slecht mee voelde, nu is het product niet meer in de handel te krijgen, omdat het uit de handel is genomen wegens niet juiste samenstelling, men doet uiteraard geen oproep naar de mensen die dit product reeds in huis hebben, dus als ik het bv verder had blijven nemen, ik er zware nadelen van zou ondervonden hebben, helaas is het van Pfizer, Aks een voedings product uit de handel word gehaald, kunnen mensen het product terug brengen en vergoed worden, bij medicatie is dit niet, omdat ze dan volgens mij , zoveel schade claims aan hun broek gaan hebben, wat hun uiteindelijk veel kosten met zich mee brengt, dus gewoon uit de handel halen, als je het nog neemt, en je zou er bv aan dood gaan, boeit hun niet, want dan hebben ze excuus, dat dit procentueel mogelijk is, zo lossen zij dat op. ik niet,, ik zal het niet nalaten om mij verder te informeren.

 4. En als we toch bezig zijn:
  >In Duitsland wil men voor niet gevaccineerde een hogere zorg premie instellen, dit i.v.m. kosten van IC’s.
  > Duitsland verwacht komend voorjaar dat alles weer ”normaal” is.
  > USA > nu meer corona doden dan Spaanse griep
  > UK > 1.5miljoen kunnen komende weken vaccin nr 3 halen
  > Oostenrijk > …… etc etc

  Het leven voor niet gevaccineerden wordt steeds lastig / minder leuk gemaakt > pesten.

  Wat kunnen we eraan doen……..weinig denk ik; aangezien de meeste mensen met onze overheden eens zijn en/of niet tegenwerken.

  • Als zij ons toch willen uitsluiten, kan ik ook zeggen dat ik geen belastingen meer betaal, dat dit niet mag, zij sluiten mij uit, ja dan moet u zich maar laten vaccineren, dus verplichten ze mij, ze weten dat ze dat niet kunnen, en dat groen vinkje, dat heeft geen waarde, is enkel om de dommen te laten geloven dat ze wel iets mogen, ze praten hun zelf steeds vast, dat heb je als ze steeds maar leugen vertellen, gewoon de rollen om draaien, laat ze maar het hele verhaal vertellen, dan kom ik, kan u mij bewijs leveren van het virus, kan u mij de bijwerkingen bewijzen van het virus, kan u mij bewijzen wat in het vaccin zit, dient u de wet te respecteren en te handhaven voor elke burger, dient u de Europese wetgeving van de rechten van de mens ,te handhaven, dient u iedereen gelijk voor de wet te behandelen, dat bepaalde wetten hierop niet van toepassing zouden zijn is een drogreden, dus kan men mij iets ten laste leggen, neen, kan ik de overheid iets ten laste leggen, ja, volmondig ja, je kan dus meer doen dan weinig,

 5. Bijna iedereen die ik ken die gevaccineerd is heeft nu grote lichamelijke problemen, varierend zware diepe hoest tot huid die kapot barst. Iemand anders die ik ken heeft al 5 sterfgevallen van mensend die ingespoten waren gehad, enkele weken na de tweede spuit. Het gaat om gezonde mensen van onder de 60….

  ..succes met die spuit.

 6. in mijn kennissenkring zijn er mensen welke ziekig (spierpijn / griepig) voelen na vaccinatie; voor zover ik weet hebben ze nadien geen last meer gehad (tot nu toe en/of niet opgevallen)

 7. Iedereen die ik ken en gevaccineerd is, hebben (tot op heden) geen klachten,
  Maar al zijn er meer dan 100 gezonden mensen overleden aan dit vaccine zal een integere overheid dit gedrocht onmiddelijk stoppen zou je zeggen.
  Als je alleen al ziet bij BPOC2020 en Lareb is dit allang overschreden.
  We hebben dus geen integere overheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in