zaterdag, april 20, 2024

Actievoerders confronteren en beschuldigen GGD-medewerkers in Heerlen van genocide – Actievoerder Alexandra’s persoonlijke getuigenverklaring

43

Actievoerders hebben afgelopen donderdag een GGD-priklocatie in Heerlen betreden en medewerkers beschuldigd van genocide. Ook zou een medewerker klappen hebben gekregen.

De 1limburg.nl meldt dit:

Antivaxers belagen GGD-medewerkers vaccinatielocatie

Een groep antivaxers is donderdag een GGD-locatie in Heerlen binnengevallen. Tijdens het incident ontstond er een hevige discussie met verschillende GGD-medewerkers en er was ook een handgemeen.
De GGD reageert verontwaardigd op het incident. “Wij accepteren het niet dat op onze locaties medewerkers worden geprovoceerd en geïntimideerd en staan als één man achter hen!”, laat de GGD in een verklaring weten.
Geslagen
De actievoerders hebben beelden van het incident gedeeld via Twitter. “We gaan niet weg”, zegt een aantal demonstranten tegen een medewerker van de GGD. Volgens diezelfde medewerker zijn woensdag ook demonstranten langs geweest die een medewerker hebben geslagen. “Dat zijn wij niet”, reageren de demonstranten in de video. Daarop vraagt de medewerker de groep het gebouw te verlaten, maar de actievoerders weigeren dat en daarop besluit de GGD de politie te bellen.

Genocide
“Jullie moeten je bewust zijn dat jullie schuldig zijn aan moord”, roept een demonstrant. Een ander roept: “Genocide op de Nederlandse bevolking.” Als op een gegeven moment een GGD-medewerker zijn hand op de smartphone legt van een demonstrant die aan het filmen is, wordt er geduwd en geslagen.

Kort daarop kreeg ik een bericht van Frontnieuwlezeres Alexandra in de redactiemail waarin ze getuigde dat het gebeuren door de mainstream media helemaal uit zijn verband was getrokken en vroeg in contact te kunnen komen om haar verhaal te doen wat er bij de GGD locatie te Heerlen precies gebeurd is.

Hier is Alexandra’s getuigenis:

Steeds meer bewijzen komen er boven tafel dat we worden belogen, bedrogen, vergiftigd en vermoord door 1 clubje waarvan ik niet durf op te schrijven wat hoe ik over ze denk.
Ik ben altijd een strijder geweest en zal blijven strijden daar ik als kind al het idee had dat we gewoon in een grote nep wereld leven.

  Niemand komt ons redden! "De advocaten gaan ons helemaal niet redden en we moeten ophouden op hen te vertrouwen"

Cojona is in mijn ogen dan ook De grote eye opener voor bijna iedereen. Al 2 jaar lang zoek ik naar mijn weg in deze strijd tegen de leugens, totdat ik een filmpje zag wat mijn aandacht trok over a criminal investigation in Londen (The Metropolitan police) ivm de covid-19 injecties. Inmiddels hebben mensen zich in zeer korte tijd gevonden en gaan allemaal op eigen titel en met hun eigen verhaal en leed maar met een gezamenlijke missie op pad om mensen te wijzen op hun medewerking aan de grote Covid Scam en het stoppen van de gentherapie injecties.

Voor ons is dit ook de eerste keer dat we zo voor onze vrijheden moeten vechten, okay dan niet met fysiek geweld maar wel met duidelijke aanwezigheid de boodschap over brengen, je zult in mijn ogen deze mensen moeten gaan bereiken en wel persoonlijk ze met de neus op de feiten drukken en het ze laten zien door de 1001 bewijzen die er zijn. Dit is gestart in Engeland en inmiddels ook Ierland, Australië, Nederland en België.

Eerste adres het Politiebureau en de gemeente Brunssum en een dag later popup priklocatie Heerlerheide. Afgelopen donderdag 10 februari. Ons doel, GGD Priklocatie te Heerlen.

Ik had de dag ervoor de burgemeester van Heerlen een mail gestuurd met een boodschap, én alle documenten. Dezelfde documenten waren een week eerder al aangetekend verzonden aan alle Hoofdcommissarissen van de politie in Nederland.

Het filmpje stond ineens in een bericht van L1 met een Twitter bericht erin van een geldbeluste trol die de leugens aanwakkerde. De grootste leugen was dat ik een medewerker van de GGD geslagen zou hebben, nou als je het filmpje goed bekijkt dan zie je duidelijk wat er gebeurd. Ik sta medewerkers te filmen er komt een mannelijke medewerker scheldend op me aflopen, slaat mij waardoor ook mijn telefoon en documenten uit mijn handen vallen, en ik verdediging mij door hem weg te duwen. Niks meer en niks minder.

  Paasprotest in Amsterdam tegen de Grote Reset: "Het Verzet Moet Doorgaan!

Even kort samengevat.

Groep team Limburg rond 11.00 komen we op de locatie en we gaan 2 aan 2 naar binnen zonder muilkorf natuurlijk, we vragen om een leidinggevende te spreken en er kwam een jongeman die de papieren wel wilde aannemen maar er mocht niks voorgelezen worden en al snel kwam er een tweede persoon bij die ons gelijk beschuldigde dat wij de dag ervoor een medewerker op een andere locatie geslagen hadden en we het pand moesten verlaten, wat we natuurlijk weigerde, even later toen ik de andere medewerkers ging filmen gebeurde het zogenaamde incident waarna nog wat woordenwisselingen waren tussen medewerkers GGD en onze groep en we daarna langzaam het pand weer verlieten, en ze ons al filmend volgden tot aan onze auto’s en de politie aan de lijn om zo de kentekens door te geven.

We zijn vertrokken en nog geen 400 meter verderop werden we staande gehouden. We moesten ons allemaal legitimeren en de gegevens werden genoteerd. Na een kort gesprek met 1 agent die het zelfs goed vond dat we geweest waren want hij en zijn kinderen waren ook niet geënt, helaas hij had zijn pakje aan en moest orders volgen. Hij vroeg ons of we dit vaker gingen doen, waarop wij antwoorden , er is nog veel werk te verrichten. Als we alleen de documenten dan zouden afgeven dan keurde hij het zeker goed. Niet alle aanwezige agenten waren zo vriendelijk maar ach dat mag de pret niet drukken toch.
Na een tijdje mochten we weer doorrijden. En toen kwamen de berichten naar buiten door de MSM. Al snel was bekend dat de GGD aangifte ging doen. Ik hoorde het in de ochtend erna op de radio.

  Bekentenis van Pfizer: Covid-19-vaccins waren nooit veilig voor zwangere vrouwen!

Die ochtend zijn Mark en ik naar het politiebureau gegaan om ook aangifte te gaan doen. (In de tussentijd werden we gevolgd door 2 opdringerige leugen journalisten van L1, eerst aan mijn huis adres, en even later stonden ze bij hetzelfde politiebureau).
Na langdurig overleg in ‘hun achterkamertje’ werd ons medegedeeld dat we over 1 week aangiftes mogen komen doen. Volgens de woorden van de burgemeester, moet kosten wat kost en maakt hem niet uit hoe, onze groep zwaar gestraft worden en met mij wilt hij nog steeds niet in gesprek. Ik weet wel waarom maar ook hij kan nu niet meer wegkijken.
Niemand van onze groep heeft ook maar 1 GGD medewerker met de dood bedreigd of geslagen! Wel hebben we ze de consequenties duidelijk gemaakt wat ze te wachten kan staan als ze hiermee doorgaan na ontvangst documenten.

We zitten allemaal in hetzelfde schuitje….

Ik kan niet stil blijven zitten , mijn strijdkracht wordt met de dag sterker.
Steeds meer mensen vinden zich om samen te strijden voor een betere wereld, iedereen een eigen missie.
Daarvoor zullen we eerst Allen moeten ontwaken en die tijd is NU
Sta op , verbind en ga de strijd aan voor je eigen en ieders vrijheid, want een leven is geen leven als je niet vrij kunt zijn!

De mensen zeggen nu Nee!

Einde….


Zandra


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Brief van een bezorgde vader aan zijn zoon – “De Regeringen van Nederland en van Europa hebben een hele andere agenda. Ze willen staatsslaven creëren”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet plan om u in een genetisch gemodificeerde menselijke cyborg te veranderen 
Volgend artikelFreedom Convoy woordvoerder waarschuwt voor mogelijke valse vlag in verband met gestolen vuurwapens
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

43 REACTIES

  • Met hun mondkapjes, desinfectie troep voor de handen, etcetera, alsof ze op levensgevaarlijk terrein bivakkeren, ze geven mensen alleen maar die gif prik, want ze geloven er toch zo´heilig’ in? Ik erger me er dood aan als ik een GGD vaccinatie locatie zie.

 1. (g)een (g)oede (d)aad..lol 🙂 wat een stelletju randdebielen en nog veel te dik ook.. obesitas en reakties als een dolle diabetes zweten kunnen niks hebben en worden onzeker.. maar ja je moet wat als student….en diezelfde studenten werken ook afgestudeerd in ziekenhuizen om iedereen om de tuin te leiden.. wel willen iedereen helpen die ziek word,maar dan maken we je wel ff gelijk slaaf van medicatie snij-en organen weg en andere gekke operaties en nog veel meer zeer enge dingen ,maar dan kan je tenminste nog ademhalen als we al niet komplete afhankelijkheid van ademapparaat en rolstoel hebben geschapen… en dan kunt U als kado van ons een injektie krijgen met allerlei dubieuze zaken zodat U het idee heeft dat U kwasi gezond bent>>het gaat om het idee.. en zo leuk als U dan alsnog niet helemaal afgetakeld bent!!! hebben we een tehuis voor U gemaakt alla 1500e per maand en kunt U de hele dag op bed blijven wachten op de dood.. en dan geven we U tenminste nog wat lieve dames aan uw bed want ja zeg nou zelf verplegen.. dat kunnen we als de beste…maar wat U nou precies voelt en U echt met Liefde een mooie tijd op deze planeet geven daar weten we niets van met zijn allen

 2. Als Pfizer al roept tot het volk ga naar een arts dan weet je dat er iets helemaal fout is en mijn vraag is waarom wordt dat tuig niet op gepakt het zijn moordenaars en de GGD heeft alleen maar belang voor het geld en wat de demonstraten zeggen klop als een bus maar dat vertelde ik al meer dan een jaar geleden al dat zij genocide pleegde maar ik werd van FB en Twitter verwijderd dat geeft al aan dat het foute boel is wanneer kiest het recht systeem voor het volk en niet voor het geld en moordenaars.

 3. Hoog tijd voor een RAF!
  Als rede stilzwijgt, begint de stok te slaan.

  En niet de laagste loopjongensaanvallen, maar de top en daarna naar beneden werken

 4. Zinloze actie, jammer maar helaas, niets mee opgeschoten verloren energie.

  Steek je energie in het maken van foto’s van GGZ medewerkers en het verzamelen van namen, zodat ze later (als ze al niet overleden zijn) voor het gerecht kunnen worden gebracht.

 5. Helden die actievoerders, heel goed en toont moed, die prikcircus moet hoe dan ook gestopt worden, net als de foute (land)bestuurders, ongekozen foute burgemeesters e.d. maar bovenal de foute MSM allemaal, die zijn het die het GIF verspreiden en die ook veel bloed aan hun handen hebben, net als de foute medici.

  • Waarom stoppen, laat ze toch doen.
   Ik houd niemand tegen als die een gifspuit in zijn arm zet.
   Het zijn mijn zaken niet eens.

   Waarom dat krampachtige gedoe en alles willen redden?

 6. hopenlijk nemen die linkse liberaaltjes de vrijwillig expirimentele euter-nazi shot ook zelf.
  helaas trappen veel gewone eerlijke mensen er ook in.
  maar de linkse parasitaire swaab aanhangers.
  0,0% empathie.

 7. iedereen die een gifspuit gezet heeft berechten,ook die bij een testcentrum ,die hebben allemaal grof geld verdiend.De meeste mensen hebben zich vrijwillig laten vaccineren en krijgen later spijt als ze komen te weten dat ze voor de gek zijn gehouden met een gifspuit.

 8. Dit is het zelfde als al die abortus klinieken, en die zijn ook nooit weggegaan, zelfs meer geworden, omdat we het grotendeels geaccepteerd hebben, hoe veel moorden heeft die mensen wel niet op hun geweten.

  En dit is het zelfde geworden 99+% gelooft dat dit voor mensen hun gezondheid is, er zullen straks VELE miljoenen doden gaan vallen door de vaccinaties, en dan zullen ze het zo draaien dat het ons de ongevaccineerde de schuld is, en de overgrote meerderheid zullen het WEER geloven.

   • Weet je wel hoe het eraan toegaat in abortusklinieken ? Het zijn niet meer dan slachthuizen ! En wie denkt er aan het kind ? Egoïsme ten top ! Kan of wil je de verantwoordelijkheid niet aan voor een kind, heb dan ook geen seks!

    • ja, zo voelen wij het ook, blij dat er nog iemand dit durft te schrijven. En hoe dat voor een ongeboren baby is, wie leeft daar mee mee? Hoe zou jij dat vinden als je die baby zou zijn, voor mij is het duidelijk: gruwelijk en je kan niets, je bent volledig afhankelijk! En dan lachen daarover vind ik (Leonoor en Marthe ook) verschrikkelijk.

   • Nee want het is niet HUN lichaam die ze aborteren, maar een eigen lichaam, met zijn eigen DNA en meer, ze kan ook haar benen bij elkaar houden als ze niet zwanger wil raken, of een condoom gebruiken of ga maar zo door.

 9. Ja….deze medewerkers zijn ook schuldig aan de grote moord, de grote discriminatie, de grote geldsmijterij en kinderverkrachting. Vanaf het eerste moment dat zij voor GGD/GHOR werkten en coronaplandemie mee hielpen uitvoeren. Het zijn allemaal gewetenloze psychopaten die zich verschuilen achter ‘ik ben een normale gezag opvolgende degelijke werkende sociale burger’.
  Het zijn altijd dit soort etters die overal en nergens werken en met hun gemeenschap-neuzige gedrag overal invloed uitoefenen/ denken uit te oefenen.

  Maar goed……het is in en triest dat tegenstanders daar nu nog eens gaan actievoeren.
  Ik heb naast mijzelf nog nooit een andere actievoerder gezien bij een grote priklocatie.
  Lafaards…….helemaal naar Amsterdam of Den Haag gaan om een beetje te mee te lopen in stoeten.
  Acties hadden veel meer extremer in de buurt moeten zijn.

 10. Je kunt ook de medewerkers die de prikken zetten van de GGD vragen of zij wel gecertificeerd zijn om klinische injecties te mogen zetten bij mensen. Want de gecertificeerde mensen moeten er dan ook tekst en uitleg bij geven dat het om een experimentele injectie gaat en dat jij daar schriftelijk toestemming voor geven. Hebben zij deze certificatie niet en/of laten zij jouw niets ondertekenen, plegen zij een strafbaar feit. Treedt de politie hier tegen niet op zijn zij medeplichtig aan het strafbare feit. Zelfs huisartsen hebben deze bevoegdheden niet. In de huidige maatschappij zijn er te veel mensen die enkel orders/bevelen op volgen en geen enkele eigen verantwoording nemen. Zo ook bij het filmpje duidelijk te zien is bij de medewerkers van de GGD, niemand lijkt daar eigen verantwoording te nemen en zelfs kwaad worden als jij ze daarop wijst.

 11. Wat is er nu het nut van, om op een gesloten locatie, wat gaan lopen blèren tegen mensen die geloven in de werking van dit vaccin alsook tegen een stel onnozele medewerkers die eveneens geloven in het vaccin?
  Kan niks uit komen dan ruzie en dat blijkt.
  Een burgemeester kan zich nu als daadkrachtig profileren door aanhouding te eisen incl. vervolging. Averechts effect!
  Laat die achterlijke schapen lekker hun vax nemen met alle risico’s van dien.
  Hopelijk sterven ze allemaal snel af want spuugzat om land te delen met dit soort suïcidale ezels.
  Ze worden onze ondergang nog met hun achterlijk stemgedrag en ziekelijke overheidstrouw.

 12. Deze actie heeft natuurlijk geen enkele zin, sterker nog, dit zal misbruikt worden om “anit-vaxxers” in kwaad daglicht te zetten. Zo werkt dat tegenwoordig. De media smullen hiervan, lekker framen, heerlijk vinden ze dat. Die “arme” GGD medewerkers die toch zo goed hun best doen, is toch zielig dat ze zo “belaagd” worden?
  Zo gaat dat ongeveer. Uiteraard zijn de GGD medewerkers gebrainwashte genocideplegers, alleen ze hebben het zelf niet door. Zo’n actie zal hun echt niet op andere gedachten brengen, integendeel. Niet de goede weg, zo werkt het niet. Beter is om 1 op 1 buiten de setting met iemand in gesprek proberen te komen en de bewijzen rustig te laten zien.

 13. Ik vind het een dappere actie. Laat men de verontwaardiging maar voelen of in elk geval dan degenen die nog beschikken over een geweten in combinatie met verstand. In vergelijking met bijvoorbeeld een volk als
  in Venezuela zijn Hol-landers tamelijk afgevlakt dus ikzelf kan een actie als deze wel waarderen. Ik hoor regelmatig ambulances met sirenes rijden en ik ontkom er niet aan dat ik praktisch iedere keer ervan bewust ben dat men weer iemand gaat ophalen die is verwond en/of vermoord door het Pharmaceutisch Kartel omwille van de nieuwste Staatsgodsdienst. Ja, laat men de woede maar voelen en zich eens achter de oren krabben al is het die enkeling. Niemand kan het deze actievoerders verwijten dat men niets heeft gedaan en simpelweg heeft weggekeken zoals zovelen wel. De optie tot handelen welke *Simon* hierboven aangeeft, is zeker niet verkeerd, maar ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is en de actie welke nu is gevoerd, heeft in ieder geval de media gehaald. Dat de omgekochte en met de vijand heulende media er zelf een verhaaltje van maakt, is niet verbazingwekkend en is opgetekend in het eigen testament. Er zullen zeker mensen zijn die door de leugens heen kunnen zien en deze acties wel waarderen en/of zich gesteund voelen. Iedere persoon waarbij de schellen van de ogen vallen, is er minstens één.

  Check – alles bij interesse, maar aangaande dit verhaal – het stukje vanaf minuut 16:50 waarin een grafiek in beeld komt waarin aangetoond wordt hoe het degenen zijn die met de mond en/of met een blog de waarheid verspreiden en hoe deze inktvlek zich uitspreid.

  https://www.succesboeken.nl/api/public/videos/Shockerende%20bekentenissenHiWire.mp4

  • Dank je voor je mooie reactie. Ja dapper dat vinden wij ook. En die ambulances dat kunnen wij ook helemaal zo meevoelen, het gaat maar door elke dag, heel afschuwelijk. Erg dat er nooit zulke geluiden komen van de GGD en mensen in de ambulance.

    • Dank je, ook voor de link en de tip, we hebben ons geabonneerd op de nieuwsbrief. Op onze website delen we ons verhaal. Marthe, mij en mijn moeder die 18 mei 2019 is overleden door 100 pillen per week min of meer gedwongen te hebben moeten slikken opgebouwd in 30 jaar. Ze heeft gevraagd om wereldkundig te maken wat haar en velen met haar is en wordt aangedaan door de medicijnen. Ik ben ene boek over haar, mezelf en Marthe die als kind bijna is overleden na de vaccinaties. http://www.contactmuziek.nl.

     • Dank je wel voor de link naar jullie blog die ik zeker zal gaan bekijken! Mijn eerste blik daarop motiveert mij om jullie tevens te attenderen op de grootste database met peergereviewde natuurlijke remedies om iedere ziekte welke zich kan voordoen. De database ligt tamelijk onder vuur want BigPharma is er uiteraard niet blij mee. Rechtsboven is een vertaaloptie en er is een zoekbalk om van alles op te zoeken. Ook hier mijn vrijblijvend advies om je op de nieuwsbrief te abonneren. 🙂

      https://greenmedinfo.com/blog/do-you-know-health-benefits-hazelnuts

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in