De meeste mensen maakten kennis met het concept van hijama, aka “cupping” in 2016. Michael Phelps is een 23-voudig Olympisch gouden medaille zwemmer. Zijn lichaam was bedekt met cirkelvormige blauwe plekken toen hij die zomer opdook voor de 4×100 estafette vrije stijl in Rio De Janeiro, bericht Thecovidblog.com.

N.v.d.r.: Frontnieuws onderschrijft, noch moedigt het iemand aan om medische behandelingen te ondergaan. Verder doet Frontnieuws geen beweringen over welke medicijnen of technieken dan ook die welke menselijke ziekte of kwalen dan ook behandelen.

De blauwe plekken waren het resultaat van hijama, in de Verenigde Staten bekend als “cupping.” Deze eeuwenoude praktijk werd voor het eerst toegepast in Noordoost Afrika, China en delen van het Midden-Oosten. Cupping wordt vermeld in het oudste medische leerboek ter wereld – Ebers Papyrus – voor het eerst gepubliceerd in 1.550 v. Chr. Cupping behandelt pijnlijke spieren, migraine, huidziekten, artritis, menstruatiepijn, gezichtsrimpels, en nog veel meer. Er wordt ook verondersteld dat het de immuunfunctie verbetert en het cholesterolgehalte verlaagt. Veel atleten en beroemdheden, waaronder Jennifer Aniston en Gwyneth Paltrow, zweren bij de praktijk.

Het proces en de wetenschap

Cupping-beoefenaars plaatsen ronde cups van glas, silicone of bamboe direct op de huid. De zuiging wordt gecreëerd door een pomp of door het verwarmen van de cups om een natuurlijk vacuüm te creëren. Hierdoor wordt een verhoogde bloedcirculatie naar het cupped gebied geforceerd en worden genezing, Qi (energie/levenskracht) en andere fysiologische processen gestimuleerd. Voor moslims gaat hijama gepaard met gebeden. Het proces is bedoeld om het lichaam terug te brengen in zijn normale, natuurlijke staat.

De Franse profvoetballer Karim Benzema ondergaat een cupping behandeling.

Blauwe plekken na de behandeling genezen en verdwijnen binnen 10 dagen.

  Luchtvaartmaatschappijen pakken bloedstolselprobleem aan en adviseren gevaccineerden niet te reizen

Een studie uit 2015, gepubliceerd in het peer-reviewed wetenschappelijk tijdschrift PLOS One, vond dat cupping nek- en lage rugpijn verlicht. Maar de studie concludeerde dat verder onderzoek nodig is om definitieve conclusies te trekken. Een andere studie uit 2015 gepubliceerd in het Journal of Traditional and Complementary Medicine vond dat cupping effectief is bij de behandeling van herpes, acne, verlamming en pijn. Die onderzoekers stelden vast dat meer concrete behandelprotocollen nodig zijn om definitieve conclusies te trekken over de effectiviteit van cupping.

Natte cupping en COVID-19 “vaccins”

Al het voorgaande verwijst naar droge cupping. Maar een variant van de techniek is het hoofdonderwerp van dit artikel. Wet cupping maakt gebruik van dezelfde processen als hierboven beschreven. Maar de behandelaar verwijdert de cups na ongeveer drie minuten en maakt met een scalpel kleine insnijdingen in dat deel van de huid. De cups worden dan opnieuw bevestigd en een tweede zuigbeurt wordt uitgevoerd om een kleine hoeveelheid bloed uit het gebied te zuigen.

Het idee is om gifstoffen direct uit het lichaam te verwijderen in plaats van te wachten tot ze via urine, zweet en/of ontlasting worden uitgescheiden. Een onderzoek uit 2018, gepubliceerd in het Journal of Acupuncture and Meridian Studies, ontdekte dat wet cupping de niveaus van zware metalen in het lichaam van jonge mannen aanzienlijk verlaagde.

Een vrouw die we Lauren zullen noemen, e-mailde vorige week The COVID Blog. Ze is een ER-verpleegkundige in Californië. Lauren is ook moeder van drie kinderen. Haar man kreeg in juli de Moderna mRNA injectie om zijn baan bij de gemeente te behouden. Hij kreeg myocarditis en kan sinds half augustus niet meer werken. Lauren is nu dus de enige kostwinner in het gezin.

  Harvard epidemioloog: Grote studie sloopt pleidooi voor vaccinpaspoorten

Lauren wil uiteraard niet dat haar achternaam bekend wordt gemaakt omdat dit haar baan in gevaar zou brengen. Zij zag een video op Telegram (en wees ons erop) waarin wordt gedemonstreerd hoe een Russische cupping-beoefenaar binnen 30 minuten na de injectie het meeste of alle zogenaamde “vaccin” van de injectieplaats verwijdert. Let op, de volgende video is indringend, dus kijk er niet naar als je een zwakke maag hebt.

Lauren kreeg op 30 september de DNA-injectie met de virale vector van Johnson & Johnson in een Walmart. Ze kreeg de injectie van J&J omdat er geadverteerd wordt dat het de “one and done” is. Lauren regelde direct daarna een afspraak met een cupping therapeut. Ze zorgde ervoor dat de therapeut precies wist waarom ze daar was en wat het doel van de cupping behandeling was. Lauren kreeg de behandeling slechts 15 minuten na de injectie.

“Tot nu toe heb ik geen nadelige bijwerkingen ondervonden en ik kan mijn baan behouden,” zei Lauren. Ik vroeg haar of ze echt denkt dat de natte cupping techniek het virale vector DNA materiaal uit haar arm heeft verwijderd. “Zelfs als dat niet zo is, gelooft mijn verstand van wel. Ik heb mijn baan nodig en ik wist niet wat ik anders moest doen. Ik denk dat als ik doodga of ziek word van het vaccin, ik in ieder geval alles heb geprobeerd wat in mijn macht lag om de schade te beperken,” zei ze.

Lauren beschreef haar nieuwe vaccinatiekaart als een “vergunning om te werken.”

Verwijdert “wet cupping” echt de “vaccins”?

  Horrorrisico's: na Coronavaccinatie bestrijdt het lichaam zijn eigen cellen

Het meest verontrustende deel van de Russische video is wat er daadwerkelijk werd verwijderd uit het lichaam van de patiënt. Kijk hoe snel het bloed stolt na de injectie. Nogmaals, de video is gemaakt binnen 30 minuten na de injectie. Lauren zei dat haar behandelaar een grotere incisie dan normaal moest maken op de plaats van de injectie omdat haar bloed niet stroomde zoals het normaal zou moeten stromen.

Wat we zeker weten is dat wet cupping alleen een kans heeft om de injectie te verwijderen als het binnen 30 minuten daarna wordt gedaan. Anders begint het zich door het hele lichaam te verspreiden. Maar we hebben verslagen gelezen van andere personen die het hele lichaam nat cupping deden om te proberen hun lichaam te ontgiften van de injectiegiffen.

Het is ongelooflijk triest en verontrustend dat mensen gedwongen worden tot dit soort uitersten te gaan om hun broodwinning te behouden. Helaas is dit de wereld waarin we nu leven. Het overlevingsinstinct is krachtig. We hebben voedsel, water en onderdak nodig om te leven. De overgrote meerderheid van de mensheid heeft werk nodig om in die levensbehoeften te voorzien. Velen zeggen hun baan op om niet gecontamineerd te worden. Maar realistisch gezien, kunnen de meesten dat niet doen. En nu, zijn we hier.

Blijf waakzaam en bescherm uw vrienden en geliefden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bizar door de EU gefinancierd stripboek voorspelde pandemie – met globalisten als reddersVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPfizer bezorgde mijn zoon een gezichtsverlamming – Een persoonlijk verhaal van Ab Gietelink
Volgend artikelVaccinventer ex-CNN presentator (42) kreeg hartaanval en trombose
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Goede insteek!
  Vacuumcupje meenemen en direct na injectie plaatsen lijkt dan ook een aan te raden handeling.
  Zo’n vacuumcupje (met ventiel) kan je ook met de mond vacuum zuigen.
  Vooraf hoge dosis Vit. C lijkt me ook geen slecht idee overigens en dan een dag lang erna ook hoge doses VC (min. 1 gram/uur). Grafeenoxide wordt door VC onschadelijk gemaakt en bindt zware metalen.

 2. Je zou zo een ding zelf moeten kopen en in huis hebben. Zodra we aan de deur gedwongen worden een spuit in onze arm te krijgen, gelijk dat ding erop en zelf kleine sneetjes maken. Ben blij dat ik deze uitweg zie voor het geval van.

 3. De injectiespuit gaat best wel diep in de arm, ik betwijfel of dat cupping dan iets doet.
  Overigens bizar, laat je gewoon niet spuiten, zoek werk bij een werkgever die geen medische behandeling vooraf eist. Als je dood of ziek wordt door de spuit kun je ook niet werken.

 4. Heb gelijk zo een setje op aliexpres gekocht , nogwel elektrisch en zelfs ook met verlengsnoer zodat je het zelf kan doen….beter voorbereid voordat we gedwongen worden dan heb ik het bij de hand zo een cupping machine. Dat geeft toch een geruststelling . Met paar van de scherpe mesjes bij. Mocht ik gedwongen worden…..

 5. ANNA heeft gelijk : NIET VACCINEREN is het beste !
  In die vaccins zijn nanobots actief, denken zij uit het artikel nu echt dat die nanobots er binnen 30 minuten uit te halen zijn ? Naar mijn mening, en ik heb er GENOEG van gelezen en uitgezocht
  kan dat zelfs NIET wanneer je die `cupping ` ACUUT erna toepast ! Kijk….het zal altijd wel iets helpen, maar om te beweren dat je via ` cupping ` ALLES eruit haalt aan vaccin-zooi
  DAT IS ZEER BESLIST NIET WAAR !!!
  Luister naar ANNA !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in