Screenshot YouTube

Waarom de overgrote meerderheid van de illegale migranten naar Italië komt, is nu overduidelijk. Ze rennen niet weg van de oorlog. En ze zijn niet eens op de vlucht voor de ellende:

Sorpresa: non sbarca nessuno dai paesi più poveri del mondo

Verrassing: de “Boat People” komen niet uit de armste landen ter wereld, maar uit landen met een gemiddeld inkomen en een gemiddelde levensverwachting, schrijft Unser Mitteleuropa.

Dus wat drijft illegale migranten ertoe zich toe te vertrouwen aan mensenhandelaars en dure bootpassages te ‘boeken’? Meestal gaat het om een gerichte investering: de dure reis moet het mogelijk maken om daarna een comfortabel leven te leiden, betaald door derden.

Dit effect werd duidelijk toen de Italiaanse linkse partij PD (Partido Democratico) deuren en havens van Italië opende voor NGO-schepen.

Hier is een verslag van het Italiaanse online portaal VoxNews:

Ibrahim, een 24-jarige Senegalese man, sinds 2016 in Italië, verklaart dat hij vooraf had betaald voor zijn mensensmokkelbootreis die hem van Senegal via Libië naar Italië bracht. Hij wist dat hij, zodra hij in Italië aankwam, voedsel, onderdak en geld zou krijgen, in zijn eigen woorden: veel geld.

Ik zag mijn broeders goed gekleed en rijk terugkeren uit Europa, en ik wilde er ook naartoe. Een vriend van mij die in Duitsland woont, vertelde me dat de staat daar hem 600 euro per maand geeft. Ik was het beu om de hele dag te werken als arbeider voor een uurloon van één euro en ik droomde van een beter leven. In Italië zouden ze me zelfs 35 euro per dag geven, accommodatie, eten, drinken en dan een baan. Ik heb alles geriskeerd om die droom te laten uitkomen, zelfs mijn leven.

Dus hij had een baan in Senegal. En als hij niet had geweten dat hij in Italië 35 euro per dag aan eten, onderdak en bovendien zakgeld zou krijgen, zou hij nooit van huis zijn gegaan.

  Hier bestormen migranten het Siciliaanse toeristenparadijs

De meeste migranten bevinden zich in een vergelijkbare situatie. Hun streven – dat legitiem is zolang er in dit land deugmensen zijn die hen welkom heten – is om een financieel onbekommerd leven te leiden in Europa. En ze hebben het niet mis, want Italië garandeert bijvoorbeeld elke illegale migrant die net is aangeland een bedrag van 35 euro per dag aan voedsel, onderdak en zakgeld. Het is toereikend om bij aankomst asiel aan te vragen.

We hebben nog nooit vluchten met landgenoten gedeporteerd uit Italië op de televisie gezien in Senegal. Maar we hebben op de nationale televisie gezien dat veel Senegalezen in vliegtuigen uit Duitsland teruggestuurd zijn naar hun vaderland. Dit deed ons beseffen dat Italië niet alleen iedereen verwelkomt, maar ook niemand naar huis stuurt. Nog een reden om daarheen te gaan.

Slechte beurt voor Duitsland – is er mogelijk een achterstand in de “welkomscultuur” in dat land?

Mekka? Nee, dit is Rome in 2020

Vorig artikelCoronavaccin is verborgen genetische manipulatie
Volgend artikelKlimaatactivisten schreeuwen steeds luider om klimaatrealisten in de gevangenis te zetten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Zou Pinokkio dit óók lezen ? Wij, de bevolking, weten nu wel 100% zeker waar óns geld naar toe gaat. Schandalige zaak ! ??

  2. Ik heb mij met vele anderen bijna 40 jaar kapot gewerkt voor een honger loontje nu AOW 860 euro 290 euro pensioen geen recht op toeslagen ik moet mijn volledige zorgpremie betalen en een strafboete van 385, euro dat het elite tuig mij lichamelijk tot een een lopend frak mij hebben laten, de zogenaamde vluchtelingen krijgen duizend euro per jaar van mijn belasting dat zij elke maand dat ik werkte hebben gestolen en omdat volk maakt het volk zicht druk dat geeft meteen ook aan welk niveau ons volk zich bevind.
    EN NU GAAN WERKEN EN PLAATS MAKEN JE HUIS LEEG MAKEN EN JULLIE KUNNEN OP STRAAT GAAN SLAPEN, TERECHT>

  3. Binnen kort ook in Apen land NL de linkse partijen vinden het onmenselijk dat zij op een plein moeten bidden 6 keer per dag en totaal geen toiletten laat staan een of meerdere natte ruimtes, Rutte geeft toe dat hij de vluchtelingen tekort heeft gedaan en zal zorgen dat dit snel op gelost gaat worden en hij denkt om de bejaarden in de zorghuizen naar het plein te af te voeren want die dragen niets meer bij en willen ook nog niet die zielige mensen helpen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in