Cher heeft zich op Twitter afgereageerd op “antivaxxers” en toegegeven dat ze dit jaar heeft geaarzeld om een griepprik te halen vanwege hun “propaganda” en nu kan ze niet stoppen met hoesten en staat haar keel in brand, bericht Baxter Dmitry.

In een woedende tweet, waarin zij zich afvraagt “WTF is wrong with these ppl?”, eiste Cher dat degenen die informatie hebben over de negatieve gevolgen van griep- en Covid-19 vaccinaties die informatie voor zich houden.

Twittergebruikers waren er snel bij om de Turn Back Time-zangeres van repliek te dienen, haar te bespotten om haar gebrek aan zelfbewustzijn en de tweet een “major self-own” te noemen.

 

De 76-jarige is een vaccinmaximalist die een mobiele Covid-19 vaccinatiebus in New York City financierde die gratis Pfizer-vaccins toediende ongeacht staatsburgerschap of ziektekostenverzekering.

“Ik voel me zo gelukkig dat ik mijn steentje kan bijdragen aan de toegang voor de kinderen en gezinnen in New York City – mijn tweede thuis – door rechtstreeks de gemeenschap in te gaan in de hoop dat het meer New Yorkers zal aanmoedigen om mee te doen en zichzelf en hun buren veilig te houden,” zei Cher vorig jaar in een verklaring.

“Dr. Redlener en ik zijn dankbaar om samen te werken met de stad en burgemeester de Blasio om deze dienst zonder kosten voor iedereen aan te bieden en zoveel mogelijk mensen te bereiken,” voegde ze eraan toe.

Het narratief is aan het instorten

Als we afgaan op de boze tweet van Cher, lijkt het erop dat ze zich bedenkt over de doeltreffendheid van de vaccins van Big Pharma. Toegeven dat ze overtuigd was om geen griepvaccin te nemen en vervolgens de “anti-vaxxers” de schuld geven van haar griepgeval is een typische reactie van iemand die bezig is de propaganda van Big Pharma en de mainstream media, waarmee we dagelijks worden bestookt, te ontrafelen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Neem contact op met uw arts… Geen tijd om te wachten”: Pfizer geeft dringende waarschuwing voor longembolie veroorzaakt door bloedklontersVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

74 REACTIES

 1. Zelf blijven denken, Cher, op geen enkele propaganda afgaan, noch die der staat noch die van de anti-groepen. Het enige dat telt is onderbouwing.

 2. Volgens bepaalde bronnen zijn Cher en haar zoon Chaz, voorheen dochter Chastity na een drie dagen durend tribunaal ter dood gebracht. Als ik goed ben geïnformeerd heeft Cher een rib laten verwijderen, als offer aan een bepaald schoonheidsideaal.
  Chers ex Sonny Bono is in 1998 onder uiterst dubieuze omstandigheden om het leven gekomen, naar verluidt omdat hij uit de school wilde klappen over misstanden in de muziekindustrie.

 3. Hi hi hi, het komt allemaal uit wat Dr Geert v.d Bossche en meerdere wetenschappers, die wappies werden genoemd. Immuumsysteem klapt in elkaar. Spike eiwitten die gemaakt worden zijn enkel voor de begin variant (oude variant) van corona, en herkennen de nieuwe varianten niet. Je krijgt een soort “escape” van die nieuwe varianten die WEL door de barriere heenbreken. Door vaccineren stimuleer je juist de ontwikkeling van die varianten, je maakt ze dus gevaarlijker. Zij voorspelden dat vaxxers een soort aids gaan ontwikkelen. Immuum systeem gaat achteruit en gaan ziek worden van elk griepje. PRECIES wat we nu in de wereld zien gebeuren !!! En wie dit nu nog niet in de gaten heeft is niet meer te helpen….

  • Juist zuiver en dan krijgen de non-vaxxers de schuld zo denken ze dan…want dat hun immuunsysteem naar de klote is wil men niet inzien

 4. Die heeft ook “prikspijt”……zo nijdig dat die kijkt ..ze is misdchien kwaad op diegenen die haar “de waarheid, en niets dan de waarheid” vertelden…🤣 too late…👋bye

 5. Twas toch al nooit wat met dit mokkel, en een spook was het ook altijd al. Hoefde me gelukkig nooit iets te laten welgevallen door dit soort.
  Hoe komt zo’n trol aan al die aandacht?

 6. Je ziet toch aan die foto dat ze al dood is.
  Valt me wel op dat (bijna) al die lui uit de 60s voor die prikjes zijn vooral die rocklegendes. Zou Jim Morrison hier ook aan mee gedaan hebben vraag ik me wel eens af.

 7. Cher heeft op deze foto net zo’n uitgewoonde tronie als Céline Dion, ondertussen berucht vanwege haar interseksuele kledinglijn voor kinderen. Het moge duidelijk zijn dat beide dames diep hebben gebogen voor de mores van de beruchte en uiterst vunzige muziekindustrie, waarvan Madonna de hogepriesteres & uithangbord is.

  • >>> uitgewoonde tronie als Céline Dion <<<

   Eveneens een vent!! Doe ff een beetje onderzoek..
   Voor de meesten gaat dit echter net te ver.. so be it.

 8. Dat jullie dit weten/zien..
  Ik heb mn hele leven gedacht dat dit vrouwen waren..
  Celine met haar kinderwens, terwijl haarr man ernstig ziek was…
  Madonna kennen wij al vanaf het begin..zo een meisje..
  Ik weet niet hoor..

 9. Nooit wakker geweest dus in 76 jaar, Neemt niet weg dat er weer wat schapen gaan roepen in haar voordeel.
  Slapend ten onder…

 10. De door de literaire wereld op het schild gehesen en International Booker Price winnende auteur Marieke Lucas Rijneveld zag op tegen een geslacht veranderende operatie en gaat nu als jongensmeisje (term gemunt door Joost Zwagerman) door het leven.

 11. Brrrr…..weer iemand met een Joods achtergrond. Ik ben deze kakkerlakken voor het eerst in mijn leven helemaal spuugzat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here