Ministério da Indústria, Comércio Exterior e Serviços (CC BY-SA 2.0)

De media, die in handen zijn van dezelfde eigenaars als het World Economic Forum, houden vol dat de kwaadaardige agenda van het WEF “een samenzweringstheorie” is, vertelde de Australische senator Malcolm Roberts aan het parlement.

“Er zijn maar weinig senatoren die zich durven uit te spreken over deze kwaadaardige agenda die gericht is op economische uitbuiting en sociale controle,” vervolgde de heer Roberts.

“Het WEF heeft zijn kwaadaardige agenda nu gericht op voedsel. De campagne tegen landbouw is eigenlijk een campagne tegen één van de basisbehoeften van het leven: voedsel.” “Als je de voedselvoorziening controleert, controleer je de mensen. Wie de energie beheerst, kan hele continenten beheersen. Wie het geld beheerst, kan de wereld beheersen. Het WEF en de roofzuchtige miljardairs die het vertegenwoordigt, proberen momenteel alle drie te bereiken.”

De waarheid over hun agenda is beangstigend, zei de senator. Het WEF richt zich nu op voedsel. De campagne tegen boeren is een campagne tegen een van de eerste levensbehoeften: voedsel, benadrukte de senator, benadrukte hij.

Roofzuchtige en parasitaire miljardairs brengen voedselachtige stoffen (kunstmatig vlees) naar de massa via de klimaatzwendel van het WEF, zei hij.

Wie controle krijgt over voedsel, krijgt controle over mensen. Wie controle krijgt over energie krijgt controle over hele continenten. Wie het geld controleert, controleert de wereld. Dat is wat het WEF en de roofzuchtige miljardairs die het vertegenwoordigt vandaag willen bereiken, aldus Roberts.

  Vaticaan: Paus roept op tot nieuwe wereldorde waarin volledig gevaccineerde knechten leven

Via Uncutnews.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

AI systemen hebben “hallucinaties” omdat ze getraind en geprogrammeerd zijn door liberalen die denken dat een MAN een VROUW kan wordenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEr is een oorlog tegen vrije meningsuiting, en ze zullen nooit tevreden zijn totdat het volledig is uitgeroeid
Volgend artikelDATA: De gevaccineerde bevolking van Engeland had bijna een miljoen sterfgevallen in 23 maanden; de ongevaccineerde bevolking had minder dan 61.000 sterfgevallen in dezelfde periode
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Het enige dat wordt bereikt is, een Great Awakening.
  Ja, héél veel wordt vernietigd.
  Maar uiteindelijk zal de waarheid zegevieren.
  Als niet voor mij, dan voor de mensen na mij.
  BLIJF de WAARHEID vertellen.

 2. Most people in the GOV in Australia are highjacked by the WEF incl the PRIME MINISTER of Australia. But I believe his GOV Will be replaced by the RIGHT by the next elections. There will come a day that the WEF demons will be picked up for their crimes.

  • No change will come from elections because it’s their tool to mislead the people and they won’t allow us to make any change.

 3. Macht en controle wil het kwaad, om zo iedereen te onderwerpen en dat zij letterlijk voor GOD kunnen spelen. Het zogenaamde klimaat redden, het zogenaamd jouw gezondheid redden zijn enkel hulpmiddelen om hun doel te kunnen bereiken.

 4. RIGHT has two opponents to fight:
  1st against LEFT.
  2nd against WRONG.

  Positive vieuw:
  We only have to support one side…

  • Hoe dan ook? Iedereen weet wat , allemaal doen ze wat. Hoe lang laten we nog toe dat het wef hier zijn gang mag gaan ? Allemaal opsluiten in kamers zonder deuren noch ramen .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in