Eindelijk komt de waarheid aan het licht. Covid is een hoax, de vaccins doden mensen! Donald Trung Quoc Don (Chữ Hán: 徵國單) / Wikimedia / (CC BY-SA 4.0 DEED)

Schokkende gegevens die zijn vrijgegeven door de regering van het Verenigd Koninkrijk laten zien dat de gevaccineerde bevolking in Engeland de afgelopen twee jaar een ongehoord aantal sterfgevallen heeft gehad in vergelijking met de ongevaccineerde bevolking, ook al heeft ongeveer 30 procent van de bevolking niet eens één dosis van het COVID-19 vaccin gehad, schrijft Ava Grace.

Volgens het U.K. Health Security Agency (UKHSA) hadden in juli 2022 18,9 miljoen mensen de eerste dosis van de COVID-19-injectie geweigerd, 21,5 miljoen mensen hadden de tweede dosis van de COVID-19-injectie geweigerd, naast 2,6 miljoen mensen die de eerste dosis hadden gekregen maar de tweede hadden geweigerd, en 30,4 miljoen mensen hadden de derde dosis van de COVID-19-injectie geweigerd, naast 8,9 miljoen mensen die de tweede dosis hadden gekregen maar de derde hadden geweigerd.

Volgens de cijfers van de UKHSA kwamen op dat moment 63,4 miljoen mensen in aanmerking voor vaccinatie. Daarom was in juli 2022 30 procent van de bevolking van Engeland nog volledig ongevaccineerd; 34 procent was niet dubbel gevaccineerd; en 50 procent was niet drievoudig gevaccineerd. De gevaccineerde bevolking als geheel was echter goed voor 95 procent van alle COVID-19 sterfgevallen tussen januari en mei 2023, terwijl de ongevaccineerde bevolking slechts goed was voor vijf procent.

Maar het feit dat deze sterfgevallen zich bijna niet voordeden onder de bevolking die met één of twee doses was gevaccineerd, is echt afschuwelijk. De overgrote meerderheid valt onder degenen die vier keer gevaccineerd zijn, waarbij deze populatie goed is voor 80 procent van alle COVID-19 sterfgevallen en 83 procent van alle COVID-19 sterfgevallen onder de gevaccineerden.

  Dr. McCullough: De wereldwijde vaccinreactie op COVID-19 was lang van tevoren bekokstoofd

De harde feiten

De volgende cijfers gepubliceerd door het Office for National Statistics (ONS) in hun “Deaths by Vaccination Status” dataset zijn te vinden op de ONS website:

Tussen juli en september 2021 vond het hoogste aantal ongevaccineerde sterfgevallen door alle oorzaken plaats onder 70- tot 79-jarigen in augustus met 676 sterfgevallen. Het hoogste aantal gevaccineerde sterfgevallen door alle oorzaken vond plaats onder 80- tot 89-jarigen in september 2021 met een schokkende 13.294 sterfgevallen.

Tussen oktober en december 2021 vond het hoogste aantal ongevaccineerde sterfgevallen door alle oorzaken plaats onder 80- tot 89-jarigen in december met 776 sterfgevallen. Daarentegen vond het hoogste aantal gevaccineerde sterfgevallen door alle oorzaken plaats onder 80- tot 89-jarigen in december 2021 met een schokkende 16.171 sterfgevallen.

Tussen januari en maart 2022 vond het hoogste aantal ongevaccineerde sterfgevallen door alle oorzaken plaats onder 70- tot 79-jarigen in januari met 776 sterfgevallen. Ter vergelijking: het hoogste aantal gevaccineerde sterfgevallen door alle oorzaken deed zich voor bij 80- tot 89-jarigen in januari 2022 met een schokkende 15.948 sterfgevallen.

Tussen april en juni 2022 vond het hoogste aantal ongevaccineerde sterfgevallen door alle oorzaken plaats onder 80- tot 89-jarigen in april met 500 sterfgevallen. Tegelijkertijd vond het hoogste aantal gevaccineerde sterfgevallen door alle oorzaken plaats onder 80- tot 89-jarigen in april 2022 met een schokkende 14.902 sterfgevallen.

Tussen juli en september 2022 vond het hoogste aantal ongevaccineerde sterfgevallen door alle oorzaken plaats onder 80- tot 89-jarigen in juli met 493 sterfgevallen. Ter vergelijking: het hoogste aantal gevaccineerde sterfgevallen door alle oorzaken deed zich voor bij 80- tot 89-jarigen in juli 2022 met een schokkende 14.286 sterfgevallen.

  Onder de dekmantel van Covid is er een doelbewuste drieledige aanval op onze gezondheid en ons leven met teststaafjes, gezichtsmaskers en gifstoffen

Tussen oktober en december 2022 vond het hoogste aantal ongevaccineerde sterfgevallen door alle oorzaken plaats onder 80- tot 89-jarigen in december met 604 sterfgevallen. Daarentegen vond het hoogste aantal gevaccineerde sterfgevallen door alle oorzaken plaats onder 80- tot 89-jarigen in december 2022 met een schokkende 19.914 sterfgevallen.

Tussen januari en maart 2023 vond het hoogste aantal ongevaccineerde sterfgevallen door alle oorzaken plaats onder 80- tot 89-jarigen in januari 2023 met 551 sterfgevallen. Het hoogste aantal gevaccineerde sterfgevallen door alle oorzaken deed zich voor onder de 80- tot 89-jarigen in januari 2023 met een schokkende 18.297 sterfgevallen.

Tussen april en mei 2023 vond het hoogste aantal ongevaccineerde sterfgevallen door alle oorzaken plaats onder 70- tot 79-jarigen in mei met 405 sterfgevallen. Tegelijkertijd vond het hoogste aantal gevaccineerde sterfgevallen door alle oorzaken plaats onder 80- tot 89-jarigen in april met een schokkende 13.713 sterfgevallen.

Wat extreem verontrustend is aan deze officiële cijfers, is dat de gevaccineerden de ongevaccineerden ver overtreffen als het gaat om sterfgevallen in elke leeftijdsgroep sinds juli 2021, ook al heeft 30 procent van de bevolking niet eens een COVID-19-injectie gehad.

Zo veel zelfs, dat er 965.609 sterfgevallen waren onder de gevaccineerden vergeleken met slechts 60.903 sterfgevallen onder de ongevaccineerden tussen juli 2021 en mei 2023. Dit betekent dat er in deze periode in totaal 1.026.512 sterfgevallen waren in Engeland en dat de gevaccineerden 94 procent daarvan voor hun rekening namen, terwijl de niet-gevaccineerden slechts zes procent voor hun rekening namen.

Dit suggereert dat de COVID-19 injecties dodelijk zijn en bewijst dat ze mensen doden.

  Meldingen van vaccinatieschade met langdurige gevolgen nemen enorm toe

Kijk hoe een begrafenisondernemer vertelt over vroegtijdige sterfgevallen na de uitrol van het vaccin.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

De grote vaccinramp – Hoe komt het dat deze leugenaars nooit verantwoordelijk gesteld worden voor hun leugens en slechte werken?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet World Economic Forum richt zijn kwaadaardige agenda nu op voedsel
Volgend artikelPoetins waarschuwing aan de westerse leiders: ‘Oorlog is geen stripverhaal’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Tja… zolang de hersenspoelmachine het niet verspreidt/programmeert, zal alleen de groep die alternatieve media lezen het weten. Deze veenbrand moet de oppervlakte bereiken.

  • Theme…..ik zie het somber in. Mijn familie geeft niet thuis qua uitwisseling……. vrienden lopen met hartaandoeningen, maarja……”tisdeleeftijdhé”………en willen het er óók liever niet over hebben.
   En natuurlijk was ik toch altijd al het zwarte schaap.
   ” en de zachtmoedigen zullen de aarde beërven”

   khoop het…….ik ben deze wereld van gebroken illusies zat.

   • @Inhetmeer…
    ‘ik ben deze wereld van gebroken illusies zat.’

    De wereld is een illusie, onderzoek dat wat geen illusie is. Alles wat je wenst en nodig hebt is in jezelf. In deze gestoorde wereld zijn we allemaal gefragmenteerd. Hoe meer fragmenten, hoe meer illusies.

    Jij bent heel in jezelf. De fragmentatie komt uit ons denken, in ons hart is alles heel. Laat dus de illusie van gedachten los om in je hart te komen.

    Ga mediteren en ademhalingsoefeningen doen… ga op reis en ontdekking in jezelf en realiseer dat het leven niet om gedachten, maar om het bewustZIJN hoort te draaien. Maak vrede met en in jezelf, van daaruit verandert alles.

   • Beste Inhetmeer,
    Zolang je blijft kijken naar gebroken illusies blijf je somber.
    Leef naar jouw eigen waarden en normen dan hebje rust met jezelf.
    Jij bent niet verantwoordelijk voor het leven van anderen, alleen dat van jou zelf.
    Zodra jij ’s avonds je bed in kruipt en jouw handelen en denken van de afgelopen dag overdenkt, is het van belang dat jij daar tevreden over bent.

    Er zijn zoveel verschillende mensen met ieder zijn/haar eigen doen en laten.
    Dat is het levenspad waar zij voor kiezen.
    Jij hebt jouw pad te gaan in de keuzes die jij zelf maakt en de gevolgen daarvan.
    De keuzes die jij maakt hebben anderen zich niet mee te bemoeien.
    Concentreer jezelf op jouw eigen leven en hoe jij dat zo prettig mogelijk kan maken samen met jouw dierbaren.

    De wereld is shit, als het teveel stinkt is het raadzaam om er zoveel mogelijk vandaan te blijven en bloemengeur te zoeken.
    Ik kan jou geen mooie wereld aanbieden.
    Ik kan je wel wijzen op mogelijkheden om anders in die shitwereld te leven.
    We zoeken al jaren, al eeuwen naar het antwoord hierop. Waar is het misgegaan vraag ik me vaak af. Sinds wanneer zijn we opvulling in plaats van vervulling gaan zoeken. Sinds wanneer zijn we gaan geloven dat je oorlog moet voeren voor de vrede. Sinds wanneer hebben we alles omgedraaid en dat de waarheid genoemd?

    Nu zoeken we met miljoenen tegelijk naar liefde, vervulling en geluk, vooral geluk! We zoeken naar geluk in een wereld die ongelukkig maakt. En dat is de grootste tragedie aller tijden. Want we blijven buiten ons zoeken, we lezen allerlei boeken over instant vervulling, wenst en gij zult vinden, 7 stappen naar geluk, 10 stappen naar vervulling, linksaf slaan voor de ultieme liefde, rechtsaf slaan voor eeuwige rijkdom.

    En we trappen er met zijn allen steeds weer in. We zoeken zelfs koortsachtig binnen in onszelf, maar we hebben niet de tijd of rust het te vinden, omdat het ons onrustig maakt onszelf te lang onder ogen te komen. We denken dat een nieuwe baan, een nieuwe opdracht, een nieuw doel, een nieuw wonder, een nieuwe omwenteling, een nieuwe fase, een nieuw seizoen, een nieuwe liefde, baan of huis of kind ons dat geluk kan schenken, maar iedere keer worden we volledig ontgoocheld wakker in de wereld die niet gelukkig maakt. De wereld waarin wij leven. En er is niets zo moeilijk als in die wereld leven.

    Want dat wat werkelijk gelukkig zou kunnen maken wordt continue afgezworen als was ze satan in eigen persoon. Er is een complot gaande tegen vervulling en geluk, lijkt het wel. Want door de zoektocht naar geluk blijft er geen tijd over voor stilte, voor rust, voor knuffelen en dansen, voor naar binnen keren, voor spelen, voor de diepte voelen en induiken, voor bijtanken, voor opladen, voor een zijn met de natuur en alles wat ons omringt, voor eenvoudige ervaringen, voor communicatie met dieren en planten.

    Door alle drukte en lawaai en de voortdurende beslag die gelegd wordt op onze tijd en gemoedsrust, zullen we nooit datgene vinden waarnaar we op zoek zijn en dat is een waarlijke tragedie. Meer dan we misschien beseffen op dit moment. We zijn de waarde en de diepere betekenis verloren, we zijn de bezieling kwijt. En zodra we ontdekken dat we alleen maar hoeven thuiskomen, thuiskomen in het zelf, lijkt het alsof de hele wereld gek wordt, over ons heen komt, tegen ons tekeer gaat en ons onderwerpt aan talloze verhalen en beelden en boodschappen die het tegenovergestelde beweren.

    En zelfs sommige spirituele mensen en boeken doen eraan mee. Ze willen de easy way out, de stairway to heaven, ze willen stappen en wetten en duidelijk vastgestelde doelen om geluk, liefde en vervulling te vinden. Maar ieder pad is uniek en geen enkel pad kan aangeven hoe een ander pad het moet doen. De stappen van de een zullen nooit, maar dan ook nooit de stappen van de ander kunnen worden.

    Ieder zal zijn of haar eigen stappen moeten zetten op zijn of haar eigen levenspad. We kunnen samen leren, samen groeien, zij aan zij elkaar inspireren, maar we zullen nooit de voetafdrukken van een ander kunnen of moeten volgen, want dat leidt ons onherroepelijk naar de bestemming van de ander, ipv naar onze eigen bestemming.

    Ik snap heel goed, als geen ander, dat we leiding zoeken, spirituele leiding en dat we leraren nodig hebben, omdat we volledig de weg naar onszelf, naar huis zijn kwijt geraakt. Maar toch hoe ontgoochelend ook, kan geen enkele leraar ons brengen naar onze eigen bestemming, hij kan ons inspireren of tot een idee brengen, maar wij zullen zelf ons pad moeten inslaan, en durven doorgaan, ook als we even wind tegen hebben, ook als er blokkades op de weg verschijnen, ook als ie ons eerst het dal inleidt in plaats van ons gelijk naar de top te brengen.

    Hoe word je gelukkig in een wereld die niet gelukkig maakt? Mijns inziens door te stoppen met het geluk te zoeken op een plek waar ze niet te vinden is. Door geluk te vinden in je zelf, je eigen weg, je eigen pad, je eigen kracht, je eigen hart, je eigen thuis, je eigen bestemming. En hoe eenzaam en ongezellig dat ook klinkt, niemand kan je zeggen of je het juiste pad gevonden hebt. Alleen jij kan het weten, omdat jouw pad en jouw stappen alleen de jouwe zijn.

    Jij zult het weten, omdat het pad van je hart je opent voor het pad van anderen en je anderen herkent als medereizigers, als broeders en zusters, niet alleen de mensen om je heen, of de mensen die je dierbaar zijn, maar ook de mensen die je angst inboezemen of kwaad maken, ook de wezens die een andere vorm of stem hebben dan de jouwe. Je opladen aan een ander en zijn of haar pad is uiteindelijk gedoemd om te mislukken. Leer je opladen aan je zelf, je eigen pad en hart en je zult altijd thuis zijn, al maakt de wereld je niet (perse) gelukkig.

 2. Hey zou handig zijn als er ook relatief gezien een berekening was. 950.000 klinkt veel. Maar hoeveel doden heeft de UK normaal gesproken in 1 jaar?

 3. Dit was een zeer nuttige vergelijking. Zo haal je de wind uit de zeilen van de gen-therapie schade ontkenners. Die cijfers liegen er niet om.

 4. drie weken geleden deelde ik mijn droom hier, dat ik op een fiets onder een ark van twee hoge lange oude bomen reed.
  En ik wist als ik dat deed ,dat er geen weg meer terug was. Maar ik reed door en rechts van mij ontstonden twee wervelende groen gele rookpluimen één ervan kwam dreigend op mij af en boog naar de twee bomen die als een ark in elkaar hingen. En verbranden de twee bomen.
  Ik stapte van mijn fiets en begon te roepen naar mensen om mij heen dat er gevaar was en niemand zag het. Ik begon te zwaaien maar niemand lette op. Toen kwam de twedde kleine groen gele rookpluim op mij af en moest vluchten, ik zag een rij dikke bomen met veel bladeren, die als een ark in elkaar bogen en naar een huis leidde en ik wist dat ik door het pad onder de bomen moest lopen dat ik daar nog zuurstof zou krijgen en een huis in moest.

  En zoals ik altijd zeg ,mijn dromen komen altijd uit,meestal met twee drie weken.
  Mijn zus ligt een week in het ziekenhuis ,
  Longembolie grote klonten.longinfarkt en daarbovenop ontstoken longen.
  Hoeft geen betoog dat ze 5 x is gegifprikt.
  Heb jaren geroepen blijf van dat vergif af. En ze lachte mij gewoon uit.
  Tja wie laatst lacht.
  mijn zus licht al een week in het ziekenhuis inmiddels.

  Blijkt dat ze al weken ziek was en vaak naar de huisdokter is geweest ook naar een andere huisarts. Dat ze pijn in haar benen ,heup en longen had en weinig adem had. Maar niemand wilde luisteren en nam haar serieus, kreeg antibiotica mee naar huis. Volgens haar zoon,mijn neef liep ze er al 3 weken mee voordat ze vorige week met spoed werd opgenomen omdat ze geen lucht meer had. Ik heb door die corona weinig contact gehad met haar omdat ze mij belachelijk maakte als conspirarcytherist en verspreider van valse informatie .
  Ik werd bespot door haar op een niet vriendelijke manier.
  Tja….

  • Beste Greet,

   Tja, zoals ik hier al vaker schreef; ieder mens heeft het recht om eigen keuzes te maken.
   Ze hebben ook het recht om de adviezen van anderen in de wind te slaan, hoe frustrerend dat ook is.
   Opvoeders kunnen hun kleine kinderen dwingen om te luisteren ( vaak voor hun eigen bestwil) Of die kids zullen luisteren is afwachten.
   Wij mogen daarentegen andere volwassenen niet dwingen om te doen wat wij graag zouden willen, ondanks dat het voor hun eigen bestwil is.
   Rutte en de Jonge mogen ons niet dwingen.
   Het WEF mag ons niet dwingen.
   De WHO mag ons niet dwingen.
   Gates mag dat ook niet.
   Wij mogen dat anderen ook niet, ondanks onze goede intenties.

   Wij zitten vervolgens met onze eigen frustraties en onvermogen.
   De anderen met de gevolgen van hun eigen keuzes.

   Het heeft ook geen zin om te zeggen; ” eigen schuld, ik heb je nog zo gewaarschuwd ”

   Het is erg triest allemaal.
   Laat maar los.

   John Lennon zong eens; ” Speaking words of wisdom, Let it be”

   • Kheb geen frustraties🤣🤣🤣.
    Het is niet mijn lijf.
    Het is het disrespect , de walging waar ik al die jaren mee uitgejouwd ben om nu te moeten aanzien hoe het verleden haar inhaalt en met de stok rond de oren slaat.
    Niet mijn probleem hoor. Dat zijn de consequenties die mensen moeten dragen die in angst leven. Ging mij hier meer om de droom die ik deelde drie weken terug met reageerders. Hij is weer uitgekomen, alleen is het nu mijn zus. Die domoor die 5 x gegifprikt is. 🫨

    • Zo ook zal de deoom uitkomen dat rutte en de jong er niet mee weg komen en er nog een grote ramp te betreuren staat. Dat komt nu steeds dichterbij🤔

   • @Tigron, het door Paul McCartney (1942) gezongen ‘Let it be’ is gecomponeerd door Thedor Adorno (1903 – 1969). Lees voor meer info het door Mark Devlin geschreven ‘Muzikale Waarheid’.

 5. Is de Msm met hun exorbitante subsidies aan het winnen tegenover de alternatieve media?
  https://www.demorgen.be/oorlog-in-oekraine/live-oekraine-commissie-wil-1-5-miljard-euro-in-eigen-europese-defensiestrategie-pompen-macron-roept-bondgenoten-oekraine-op-geen-lafaards-te-zijn~b38bed0a/
  Al de al dan niet fake media of alternatieve media klein of groot moet bedelen voor elke euro. De info van alternatieve media komt blijkbaar niet meer door wat er gaande is op globaal vlak en speciaal wat betreft het midden oosten en Oekra.

 6. Ondertussen tracht de gevestigde orde alles op alles te zetten zodat maar niet naar de Frankensteinspuitjes gekeken zal worden. Dit kopte de kranten vandaag: ‘Duizenden hartpatiënten dood door uitstel zorg in coronatijd’

 7. Als je 4 x in de rij gaat staan vraag je er ook echt gewoon om om dood neer te vallen. Bij één keer kan ik er misschien nog inkomen dat je erin trapt, maar 2, 3 of 4 keer?? Dan ben je echt niet snugger en is het sowieso knap dat je je eigen reet kan afvegen, óf dan heb je een doodswens en vind je het gewoon lekker om dat gif in je aderen te voelen stromen.
  Mensen zijn vanaf dag 1 genoeg gewaarschuwd. Ik vind het allen sneu voor de ouderen, kinderen en gehandicapten die gedwongen zijn, de rest heeft het aan zichzelf te danken als ze omvallen.

 8. We moeten natuurlijk wel compenseren voor de verhouding ‘gefuksineerd’ – ‘niet gefuksineerd’.
  dat is ongeveer 2 : 1 als ik de cijfers hier goed interpreteer.

  Dat meegwegend is het aantal overlijdens bij de gefuksineerden ca 8x hoger dan bij de niet gefuksineerden; je moet dan kijken naar 500.000 : 60.000

  Dat blijft natuurlijk een bizarre verhouding en doet niets af aan het feit (in mijn ogen) dat die mrna prikjes dus zeer dodelijk zijn.

 9. Er blijven meer mensen dan verwacht sterven sinds de coronapandemie. In 2023 was er een oversterfte van 12.700 mensen. De puzzelstukjes die moeten verklaren hoe dat kan, worden gelegd. Het nieuwste inzicht: hartpatiënten hadden eerder gedotterd moeten worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in