Public Domain

De mensen die D.C. besturen zijn er snel bij om ons te vertellen dat Vladimir Poetin een almachtige dictator is. Hij is de tweede komst van Hitler, zeggen ze, en voegen eraan toe dat “Putler” plannen heeft om door Europa te marcheren en alle weerstand tegen zijn weg door het continent uit te roeien, schrijft Jordan Schachtel.

De Blob informeert ons ook, met hun ongelooflijke strategische wijsheid, dat Rusland een zwakke papieren tijger is, en dat het bescheiden leger van Oekraïne goed gepositioneerd is om de onhandige Russische beer te verslaan, in afwachting van nog een paar mooie speeltjes van Boeing, Raytheon, Lockheed en vrienden.

Ondanks de 80-plus procent goedkeuring van Poetin in Rusland, hebben onze wetgevers en denkers bepaald dat hij koste wat het kostverslagen moet worden, zelfs door middel van een buitenlandse liquidatie. Rusland heeft 6.000 kernkoppen, en er zijn er genoeg in het Kremlin die zich veel agressiever tegen het Westen zouden opstellen dan Poetin. Wat zou er dan mis kunnen gaan?

Rusland is zo slagkrachtig dat hun schepen binnen de kortste keren “voor onze kusten” liggen. En tegelijkertijd zou Oekraïne het Russische leger moeten kunnen verslaan met een extra duwtje of twee. Zoals Bush ooit zei: “We zullen ze daar bestrijden zodat we ze in de Verenigde Staten van Amerika niet onder ogen hoeven te komen.” Steun Zelenskyyyyy en hij zal die Russen laten zien wie de baas is!

Onze D.C. Uniparty narratief smoezen gemakshalve elke mogelijke rol weg die zij hebben gespeeld in het helpen voortbrengen van dit fiasco. Het is heel belangrijk dat u hun bewering aanvaardt dat dit een “niet-uitgelokte oorlog” is en dat onze heersende klasse in 2014 helemaal geen staatsgreep pleegde tegen de legitieme regering in Oekraïne. Dat is samenzweerderige onzin. Waarschijnlijk is het het beste om het gewoon te verbieden. Het idee dat de verantwoordelijken van ons land Rusland in het conflict zouden willen lokken door een reeks fascistische milities aan hun grens te bewapenen is ongegrond, dus kijk niet naar video’s die het tegendeel bewijzen.

Het lijkt misschien alsof geen van hun verklaringen ook maar enige zin heeft, maar daarom worden wij geacht goede plebejers te blijven, de Rusland-paradox van Schrödinger te omarmen en de oorlogsinspanning te steunen. Ziet u, daar zijn de Grote Denkers in D.C. voor. Zij doen het ingewikkelde denkwerk, plunderen de Amerikaanse belastingbetaler, ik bedoel “investeren” in Oekraïne, voor meer dan honderd miljard dollar, en volbrengen de missie.

  Duitsland geeft tijdschema voor Russische 'aanval' op NAVO - Bloomberg

Het is duidelijk het toppunt van patriottisme om Oekraïne te steunen en daarbij ons eigen leger te ontmantelen. Niet mee eens? Dat is behoorlijk transfoob van je, MAGAt verrader!

Nee, nee. Echt, het is simpel, dom.

Oekraïne Man Goed.

Rusland Man Slecht.

Waarom moeten we de Russen ook alweer haten, vraagt u? Nou, omdat ze geboren zijn om imperiale veroveringen uit te voeren, of zoiets. Herinnert u zich Stalin? Denk aan de Koude Oorlog. Verdomme die Russen! Gelukkig zijn onze heersende elites eervolle voorvechters van de vrijheid, zoals bewezen door hun vermogen om Irak, Afghanistan, Syrië en het hele Afrikaanse continent met succes te bevrijden. Vandaag de dag gedijt de vrijheid op deze plaatsen. Bedankt, wetenschap!

Vergeet niet, de haat zit letterlijk in hun bloed, en “er zijn geen onschuldige Russen”, volgens de totaal niet-xenofobe Ruslanddeskundigen in Washington. Onze onverschrokken Ruslanddeskundigen hebben een uitstekende staat van dienst. Laat mij u herinneren aan hun grootheid door erop te wijzen dat zij hun ongeëvenaarde expertise gebruikten om het Hunter Biden laptop verhaal als Russische desinformatie te bestempelen. Ze herinneren ons er ook vaak aan dat Rusland “de verkiezingen van 2016 heeft gehackt” door 12 dollar uit te geven aan Facebook-advertenties.

Als al het andere faalt, zorg er dan voor dat je Rusland standaard haat. Ze hacken ons. Waarschijnlijk hacken ze jou nu ook! Slava Oekraïne! Een echte Amerikaan begrijpt hoe belangrijk het is om de Regenboogvlag boven de Krim te hijsen en Poetin te laten zien dat de mensen die het hier voor het zeggen hebben een kracht zijn om rekening mee te houden!

  De Russen zijn door de Oekraïense verdediging bij Liman Pervy gebroken: De Oekraïners bezwijken met een knal in Kupiansk (Video's) - Ze sturen reserves en huurlingen

Terug naar de serieuze modus om dit af te sluiten.

Alvorens in te gaan op al het lawaai dat uit het conflict tussen Oekraïne en Rusland komt, is het de moeite waard om even de uitgangspunten van de verantwoordelijken te controleren. De Rusland-paradox van Schrödinger toont ons dat hun zorgvuldig opgestelde kronieken zelfs bij de lichtste toetsing uit elkaar vallen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

“Dagelijks driecijferige slachtoffers”: Massale Oekraïense verliezen tegen Rusland in Bakhmut slaan alarm in DuitslandVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRusland lanceert ‘Leopard Jager’ UGV’s; Duits rapport geeft toe dat op AI gebaseerde indicatoren grote bedreiging vormen voor Oekraïense tanks
Volgend artikelShowdown in Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Als je de jarenlange leugens bestudeert en de echte waarheid boven tafel haalt dan zou je wel eens tot de conclusie kunnen komen dat een Hitler of Putin altijd nog beter is dan de shit die we nu als regering hebben. Het “vrije westen” wijst altijd het beschuldigend vingertje naar dictators als Putin, Lukachenka enz. maar zijn zelf de grootste dictators, dat hebben we wel gezien tijdens de covid-leugen, het kinderopvangschandaal, de watersnoodramp in Limburg en de bedrogen Groningers die hun huizen zien instorten. Voor deze mensen is er geen geld en gerechtigheid maar zodra de oorlogstrom slaat kunnen er ineens miljoenen worden geschonken om de moordmachine op volle toeren te laten draaien. Dit terwijl wij, het Nederlandse volk, een duidelijk “NEE” heeft laten horen met het laatste referendum. De wil van het volk schofferen is gelijk aan dictatuur.

  • De president van Wit-Rusland (Belarus) Aleksandr Loekasjenko wordt door de Mockingbird press/ newspeak/ msm consequent de laatste dictator van Europa genoemd.
   In juni 2021 kreeg hij van het IMF 900 miljoen aangeboden om zijn land in een lockdown te gooien. Hij heeft echter geweigerd. Wie komt op voor de belangen zijn volk als het erop aankomt?

 2. Het enige waar de VS bang voor is dat Europese landen Rusland steunen. Want, dan verliest de VS zijn hegemonie in Europa, waar ze na WO II de Marshall Plan( Fin.plan om de Europese economie van de grond te krijgen. Daarom is de Europese Unie een zéér gewillige/slaafse volger! De reden, hun financiële schuld is nog niet af betaald. “Wie betaalt, die bepaald”.

   • Deze oorlog is geen toeval hoor net zoals covid. Dit is al zeer lang gepland voor het westen te verzwakken. De elite aan de top zijn psycho globalisten en hebben deze oorlog nodig. De vernietiging van de westerse wereldorde is het doel ( En hebben volgens mij China en Rusland ook in hun macht ). Dit is toch zeer duidelijk ? Net zoals het westen overspoeld wordt door moslims ? Dit is 1 grote show en geen enkel leidertje zal ons komen redden…Jullie zien het gewoonweg nog niet…ORDE KOMT UIT CHAOS…

    Als de top wilt is Poetin direct uitgeschakeld. Mark my words

    Hij speelt ook braafjes zijn rol in deze grote show.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in